Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (21 μέλη και 199 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ρε μαλάκα τι κόλλημα είναι αυτό που έχετε μερικοί με τους Πάκηδες!   :uglystupid:

Μα τόση χαζομάρα πια! Ρε μαλάκες μόνο το χρώμα του δέρματος αλλάζει!   :uglystupid:

Βάλτε την καπότα σας και γαμήστε. Όλοι άνθρωποι είμαστε!   :uglystupid:

Πάνε και πολλοί Έλληνες πλέον στο Μετάξι, η Φυλής αν μείνει στα 20 θα πεθάνει. Κάποιος από πάνω είπε ότι οι πουτάνες θα πάνε στα στούντιο. Ποια στούντιο ρε? Ψωμολυσάνε τα στούντιο και σε βάζουν μέσα με 30 ευρώ!    :uglystupid:

Η Φυλής θα πέσει στα 15 και θα γαμάμε κι εμείς και οι Πάκηδες συναγωνιστές!   :rockon:
Όπως σου είπε κ έτερος συναγωνιστής,δεν σου μυρίζουν ρε φίλε?

Δεν είμαι ρατσιστής,αλλά οι άνθρωποι μυρίζουν πάρα πολύ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όχι φίλε, εμένα ξέρεις τι μου μυρίζει? Τα χύσια αυτών που πάνε στη Φυλής και τραβάνε ακάποτη μαλακία και χύνουν πάνω στη γκόμενα και στο κρεβάτι.

Είχα πάει τις προάλλες στη Βικτώρια στο Φωκαίας 27 και μου έπαιρνε ακάποτη πίπα και έφτυνε τα σάλια της κάτω δίπλα στο κρεβάτι. Αυτή είναι αηδία και σιχαμάρα, όχι οι γκόμενες στο Μετάξι που κάνουν safe sex με τα Πάκια!
Εδώ έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που λέγαμε πριν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αστους να λενε. τα γαμησια που εχουμε ριξει στο μεταξι, αλλοι δε τα χουν κανει ουτε με CT που πανε και σκανε 300αρες. Και κυριολεκτω.
Δεν αναφερόμαστε σε θέμα ευχαρίστησης αλλά σε θέμα υγιεινής...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ναι όντως και εσυ το ξέρεις αυτο καλά....
το ότι μου είπε ότι έκανα νηστεία δεν ήταν άσχετο....
κάποιος που θεωρεί για τον εαυτό του ότι ήταν μεγάλη απώλεια η απουσία του από το σαίτ και τώρα που γύρισε πρέπει να είμαστε τυχεροί....
πια η προσφορά του ούτε κριτική ούτε ενημερώσεις κάνει....
το μόνο που λέει είναι ότι το μετάξι είναι η ζωή του και να μην γαμάμε στη φυλής για να πέσουν οι τιμές.....
Πες τα ρε φίλε...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
οι άνθρωποι μυρίζουν πάρα πολύ...

Υπάρχουν 3 λόγοι για να μυρίζει κάποιος μια ιδιαίτερη μυρωδιά:

Ο ένας είναι η διατροφή. Π.χ. οι κορεάτες μυρίζουν έντονα σκόρδο (στη χώρα τους) γιατί τρώνε τα σκάρδα με το ρυθμό και τις ποσότητες που εμείς εδώ τρώμε τις ντομάτες.

Ο δεύτερος είναι η απλυσιά. Τότε όμως η μυρωδιά είναι συγκεκριμένη (ιδρωτσίλα), και βέβαια ποτίζουν και τα ρούχα, κλπ.  Έχω διαβάσει ότι αν κάποιος μείνει άπλυτος για 2 μήνες παύει να μυρίζει (φράζουν οι πόροι και δε βγάζει ιδρώτα πια), αλλά δεν έχω κάνει το πείραμα για να μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Ο τρίτος είναι κάποια πάθηση. Χαλασμένο δόντι, παρουσία βακτηριδίων που εκπέμπουν οσμές, τέτοια.

Εσύ που νομίζεις ότι οφείλεται η μυρωδιά τους?

Το θέμα του ποιος είναι και ποιος δεν είναι ρατσιστής, ασ' το καλύτερα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πανικος χθες το βραδυ στη φυλης και κυριως μεταξι,οπου στα λιγα σπιτια που ηταν ανοιχτα γινοταν λαικο προσκυνημα απο αλβανους και λοιπους εκλεπτυσμενους χυστες...

δεν ειδα και τιποτα διαφορετικο :think:

στο κολωνου 30 οροφο ηταν η νικολ απο λεωνιδου 28(αυτη που ειναι σαν καθυστερημενη)
στο κολωνου 27 στη βικυ γινεται το αδιαχωρητο πλεον
στο φυλης 65 πανω ηταν η μιραντα στη τριτη βραδια
στο Φωκαίας 27Β ισογειο μαζι με την ειρηνη ηταν και μια σγουρομαλλα ξανθια,που δεν την εχω ξαναδει :think:
στο κωνσταντινουπολεως 206 αριστερο ηταν η ξανθια μιλφ λινα ,που ηταν στο φυλης 59 πριν λιγο καιρο

μετα απο ωρες αναποφασιστηκοτητας :helpplea:,ενα γαμησι σουπα :kyle: κι αφου ταλαιπωρησα υπερβολικα τον χλεχλεκια :<,μπηκα στην αννα στο κωνσταντινουπολεως 206 δεξι και ηταν πολυ καλη,το καταευχαριστηθηκα :fuck2:κι εκανε και φοβερο ακαποτο τσιμπουκι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Ο ένας είναι η διατροφή. Π.χ. οι κορεάτες μυρίζουν έντονα σκόρδο (στη χώρα τους) γιατί τρώνε τα σκάρδα με το ρυθμό και τις ποσότητες που εμείς εδώ τρώμε τις ντομάτες.

Ο δεύτερος είναι η απλυσιά. Τότε όμως η μυρωδιά είναι συγκεκριμένη (ιδρωτσίλα), και βέβαια ποτίζουν και τα ρούχα, κλπ.  Έχω διαβάσει ότι αν κάποιος μείνει άπλυτος για 2 μήνες παύει να μυρίζει (φράζουν οι πόροι και δε βγάζει ιδρώτα πια), αλλά δεν έχω κάνει το πείραμα για να μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Ο τρίτος είναι κάποια πάθηση. Χαλασμένο δόντι, παρουσία βακτηριδίων που εκπέμπουν οσμές, τέτοια.

και στη μελανινη...

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ναι στο μεταξουργειο δεν εχει χυμένα σεντονια  :uglystupid:
θα σου κρατησουν τυπο εσενα επειδη εισαι ο Πικερ ο επαναστατης
των μπουρδελων.

Στρωνουν χαλι μολις καταφθανεις ρε .

Εγω οταν επειμενω και σας λεω παρτε το δικο σας μοσχομυριστο σεντονακι μαζι σας με λετε γραφικο και μαλακα εν ολιγεις ..............Διπλομενο σε μια τσαντουλα πιανει οσο ενα γαλα Δελτα του ενος κιλου περιπου ...........Και φχαριστιεσαι γαμιση Αλανιαααα.........Αλλα συνεχιστε να με γραφεται στα Αρχιδια σας χυστες μου..............Εγω θα επιμενω ....Και που ξερεις ισως καποια μερα γινει της μοδας και καθε αξιοπρεπης Χυστης να το κουβαλαει μαζι του ........ ;) ;) ;) ;)Εως τοτε εγω θα σας τα ζαλιζω τα Αρχιδια ...........Υπαρχει αλλωστε και σχετικο thread αλλα το εχετε γραψει στα Αρχιδια σας και αυτο ........ΑΑΑΑΑ Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη   ...........ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΡΕΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ  :fuck1: :s&m_3: :fuck1:
:s&m_3: :fuck1: :s&m_3: :fuck1: :s&m_3:

Με Αγαπη απο το Αγρινιο........

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ποιες ειναι τωρα στα 2 κολλητα της Περγαμου; Αξιζουν;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
και στη μελανινη...

Σωστότατος!

και για να μην "τραγουδάει" ο καθένας ό,τι του καβλώσει η αλήθεια για τον ιδρώτα είναι η εξής:

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ στον ιδρώτα του έχει ένα μοναδικό μίγμα οργανικών οξέων, από τη σύνθεση του οποίου προκύπτει η χαρακτηριστική οσμή του ιδρώτα του. Όλοι έχουμε πχ βουτανικό οξύ (π.χ.), που μυρίζει σαν ταγγισμένο βούτυρο.

Η σύνθεση του μίγματος αυτού είναι κληρονομική (οι περισσότεροι έχουμε αντίληψη από αποδυτήρια κλπ) και χαρακτηρίζει σε κάποιο βαθμό και εθνικές ομάδες. Στα αποδυτήρια ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ οι μαύροι και οι νοτιοασιάτες μας "μυρίζουν" ανεξάρτητα από καθαριότητα και διατροφή. Πιθανότατα να τους μυρίζουμε κι εμείς. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Οργανική Χημεία και Βιολογία είναι.

Επισκέπτης
Μαγνησίας 11 νῦν ἡ ἐπιμελὴς Κάρλα. Ὅλοι οἱ κοιτῶναι κατειλημμένοι - ἐργάζεται ἀδιαλείπτως.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μετά από μια εβδομάδα αποχή και ύστερα απο καφεδάκι στον Σκαραβαίο επίσκεψη σε φυλής και πέριξ που όπως αναμενόταν(20.00-23.00 η βόλτα)
...
Φυλής 66δ μια ξανθιά λεπτή αθλητικό σώμα με φούλ πρόγραμμα,η τσα τσα με τα κοντά μαλλιά αγενέστατη  όπως πάντα σε ερώτηση μου για το όνομα της κοπέλας , απάντησε που να ξέρω πρώτη μέρα δουλεύει.
...

Χριστίνα την λένε τη συγκεκριμένη (τουλάχιστον έτσι συστήθηκε),
έχει πολύ γυμνασμένο σώμα και είπε οτι ντρέπεται που είναι πολύ γυμνασμένη,
πρέπει να ήταν αθλήτρια, η φάτσα της είναι μετριοχάλια, ΑΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΗ μάγκες, ούτε κι εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχει να μου
τύχει τέτοια περίπτωση !!! Αν σας πώ πόσες φορές έχυσε μέσα μαζί μου δεν θα
με πιστεύετε, πολυβόλο σκέτο η κυρία.
Κάνει πολύ καλή ακάποτη ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ πίπα και τα αρχίδια τα μουλιάζει κυριολεκτικά,
ενώ όταν τον πέρνει από τον κώλο το φχαριστιέται αρκετά και γουστάρει,
μια από τις χυσιές της χθές την έριξε όταν την κάρφωνα μπρούμητα κι αυτή
έπαιζε το μουνάκι της, και τις υπόλοιπες χυσιές της τις έδωσε με στοματικό.

Επίσης, η κυρία δεν έχει σχέση και ψάχνεται...χεχεχε, εάν είναι κάποιος
που δεν τον χαλάει η φατσούλα της και γουστάρει πολυοργασμική γκόμενα
θα περάσει ζάχαρη.

Επισκέπτης
πανικος χθες το βραδυ στη φυλης και κυριως μεταξι,οπου στα λιγα σπιτια που ηταν ανοιχτα γινοταν λαικο προσκυνημα απο αλβανους και λοιπους εκλεπτυσμενους χυστες...

δεν ειδα και τιποτα διαφορετικο :think:

στο κολωνου 30 οροφο ηταν η νικολ απο λεωνιδου 28(αυτη που ειναι σαν καθυστερημενη)
στο κολωνου 27 στη βικυ γινεται το αδιαχωρητο πλεον
στο φυλης 65 πανω ηταν η μιραντα στη τριτη βραδια
στο Φωκαίας 27Β ισογειο μαζι με την ειρηνη ηταν και μια σγουρομαλλα ξανθια,που δεν την εχω ξαναδει :think:
στο κωνσταντινουπολεως 206 αριστερο ηταν η ξανθια μιλφ λινα ,που ηταν στο φυλης 59 πριν λιγο καιρο

μετα απο ωρες αναποφασιστηκοτητας :helpplea:,ενα γαμησι σουπα :kyle: κι αφου ταλαιπωρησα υπερβολικα τον χλεχλεκια :<,μπηκα στην αννα στο κωνσταντινουπολεως 206 δεξι και ηταν πολυ καλη,το καταευχαριστηθηκα :fuck2:κι εκανε και φοβερο ακαποτο τσιμπουκι...

δε κρατηθηκες ε?  :grin: μαραθονια γυρωβολια σε Φυλης, Λιοσίων, Μεταξυ απο τις 21.00 μεχρι τις 3.00 περιπου για μενα... δε γαμιεται... σημερα κοιμήθηκα σαν ανθρωπος και ειμαι ετοιμος για νεα πορνιασματα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα φυλής και πέριξ(12.30-14.35)

Περγάμου 27β Ευα κανθό κατσαρομάλλικο αρκετά εύσωμο γκίλφ , ακα
Αλκαμένους 113 Σόνια(Ευα) μελαχρινό γκίλφ τούμπανο , ακα.
Αλκαμένους 117 Τζούλια ξανθό μίλφ έχει παχύνει αρκετά πια με σιλικονάτα βυζιά , ακα τελειωτικο.
Ρεμούνδου 21α ξανθιά με κοντό μαλλί λεπτή , ακα.
Ρεμούνδου 20 Λένα ξανθιά ψηλή λεπτή με ατσούμπαλο σώμα ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 κάτω  Μαρία ξανθιά με καρέ κοντούλα με ωραία βυζάκια(δουλεύει χρόνια εκεί) ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 πάνω Ναταλία γκίλφ με ξανθιά περούκα(ειναι μελαχρινή κανονικά)λεπτή θα την έλεγα άβυζι ,ακα.
Αγίου Πέτρου 7 Ελενα μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά , πολλά τατουάζ σε ολόκληρη την πλάτη της και στα χέρια με αρκετά πιασίματα(καλά) ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Πάολα ,παχουλούλα πιτσιρίκα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Ιρένε ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Αννα μελαχρινό τσιγγανάκι , λεπτή κοντή με ωραία βυζιά ,έχει τατού ένα τριαντάφυλλο και αστεράκια στην δεξιά ωμοπλάτη , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα κοντή πολύ λεπτή κοπέλα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α αν και ήταν ανοιχτό το φώς και ακουγόταν θόρυβος απο μέσα , δέν άνοιξαν.
Φυλής 71β Λαρίσα ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος ,λαχανί πίρσινγκ στη γλώσσα ασορτί με το στρινγκ  της , και τατού πέλματα λιονταριού , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 71α Χριστίνα νευρώδης στεγνή ξανθιά άβυζι με τατού στην ωμοπλάτη , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 67 Σάρα κατσαρομάλλα ξανθιά λεπτή ψηλή με σχετικά μεγάλα βυζιά(έτσι έδειχναν μεσα στο άσπρο σουτίεν της),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65 β Αλεξάνδρα ψανθό πολύ λεπτό άβυζο πιπινάκι(πάντα χαμογελαστό)ακα τελειωτικό.
Φυλής 86β Ειρήνη(απο διδύμου 18α)μελαχρινή παχουλή στρογγυλοπρόσωπη μικρό στήθος , με κώλο.
Φυλής 86α Σίσυ μελαχρινή λεπτή άβυζι , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 84α Λάουρα κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα έτσι και έτσι σώμα με 2αράκια βυζιά και τουρλωτό κωλαράκι.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
image.jpg

Φυλής 59κάτω Ουάντα ξανθιά λεπτή ψηλή με πολύ ωραία βυζιά ,ακα.
Φυλής 74 αριστερά Τζούλια μελαχρινή με ίσια μαλλιά πορνόφατσα , λεπτή μικρό βυζί , με κώλο.
Φωκαίας 17α Μαρία μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ,φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Τζανίνα(Τζάννα) γυρολόγος έδω και 2 βδομάδες ,μελαχρινή λεπτή άβυζι ,ακα.
Φωκαίας 22κάτω Μαρία η χοντρή με τα μεγάλα βυζιά και την έκφυλη φατσούλα , με κώλο.
Φωκαίας 22 αριστερά Αννα(η ασχημούλα)κοντή μελαχρινή άβυζη , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Τζούλια μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια ωραία ,πίρσινγκ και τατού , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη γκίλφ ξανθό κοντό μαλλί ,ακα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη ξανθιά κανονικό σώμα μέτριο βυζί τατου στο στήθος ,ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω Ελενα γκίλφ με παλατινέ μαλλιά  τα είχε τα κιλάκια της ,κωλάρες μπουτάρες μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν σταθερά κοντή μαυρισμένη απο σολάριουμ άβυζι με ωραίο κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα στα 25!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διδύμου 16 Λίλιαν ξανθό γκίλφ με πεσμένα βυζιά και τεράστιο κώλο , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18α Σύλβια ξανθιά με πολύ μεγάλο στήθος και κάποια κιλά παραπανίσια ,βγαίνει συνέχεια με το ίδιο φόρεμα.....,φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 18β Αντριάννα , ξεπεσμένο γκίλφ πια , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 20 Ελένη (απο Αγκύρας , αυτή που μοιάζει στο  πρόσωπο με την περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη)μελαχρινή με βελούδινη επιδερμίδα (το ξέρω από παλιότερη συνεύρεση),ακα τελειωτικό.   

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Κυρίως στον δεύτερο αλλά κ στον πρώτο λόγο φυσικά (παστουρμάδες κτλ).

Πιστεύεις δηλ ότι είμαι ρατσιστής?

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα τι κόλλημα είναι αυτό που έχετε μερικοί με τους Πάκηδες!  :uglystupid:

Μα τόση χαζομάρα πια! Ρε μαλάκες μόνο το χρώμα του δέρματος αλλάζει!  :uglystupid:

Βάλτε την καπότα σας και γαμήστε. Όλοι άνθρωποι είμαστε!  :uglystupid:

Πάνε και πολλοί Έλληνες πλέον στο Μετάξι, η Φυλής αν μείνει στα 20 θα πεθάνει. Κάποιος από πάνω είπε ότι οι πουτάνες θα πάνε στα στούντιο. Ποια στούντιο ρε? Ψωμολυσάνε τα στούντιο και σε βάζουν μέσα με 30 ευρώ!    :uglystupid:

Η Φυλής θα πέσει στα 15 και θα γαμάμε κι εμείς και οι Πάκηδες συναγωνιστές!  :rockon:
ρε φιλε για τις ρουμανες τι ελλαδα τι καποια αλλη χωρα αμα ερχονται εδω και γαμιουνται για κατω απο 10 ευρω σιγα σιγα και να μην πανε στουντιο θα πανε σε καποια αλλη χωρα και θα γινει η φυλης σαν το μεταξουργειο και δεν θα βρισκεις καλο μουνι με κατω απο 40-50 ευρω....

Επισκέπτης
ρε φιλε για τις ρουμανες τι ελλαδα τι καποια αλλη χωρα αμα ερχονται εδω και γαμιουνται για κατω απο 10 ευρω σιγα σιγα και να μην πανε στουντιο θα πανε σε καποια αλλη χωρα και θα γινει η φυλης σαν το μεταξουργειο και δεν θα βρισκεις καλο μουνι με κατω απο 40-50 ευρω....

Φίλε δεν θα πάνε αλλού. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η πορνεία διώκεται ποινικά. Η Ελλάδα αποτελεί παράδεισο για τις ιερόδουλες. Νομίζεις ότι υπάρχουν μπουρδέλα στις χώρες τους ή στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Βρετανία; Όχι βέβαια, γιατί απαγορεύεται.  :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom