Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (52 μέλη και 295 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συγνώμη για το off-topic

Θερμή παράκληση προς τη διαχείριση του site:
Να αφαιρεθεί ο τίτλος και τα αστεράκια από το προφίλ μου.

Υ.Γ: Ένα γεια (χωρίς ειρωνεία) σε άτομα που συνεχίζουν με μεράκι και ανιδιοτέλεια.
Aπο μένα έχεις ένα μεγάλο respect και να ξέρεις οτι σε εκτιμώ και ας σταμάτησες να γράφεις σε αυτό το foroum!! :( :(

georgepappas1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Φυλής 65 β Αλεξάνδρα ψανθό πολύ λεπτό άβυζο πιπινάκι(πάντα χαμογελαστό)ακα τελειωτικό.

Μιλάς για την Αλεξάνδρα τη ''Σέρβα''? Τώρα κάνει τελειωτικό?  :pipa2:

Φωκαίας 22 αριστερά Αννα(η ασχημούλα)κοντή μελαχρινή άβυζη , φούλ πρόγραμμα.

Την συγκεκριμένη παρότι την έχω πάρει πολλές φορές πριν ξεκινήσει φουλ, δεν την έχω καταφέρει να μου δώσει κώλο λόγω μεγέθους λέει και γι' αυτό έκοψα.. Την έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής φούλ?  :fuck1:

Ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις BTW..

Επισκέπτης
Συγνώμη για το off-topic

Θερμή παράκληση προς τη διαχείριση του site:
Να αφαιρεθεί ο τίτλος και τα αστεράκια από το προφίλ μου.

Μοιράστε τα σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, τα επιζητούν και είναι υπερήφανοι γι'αυτά. Τα πρόσθετα αστεράκια μπορείτε να τα πετάτε σαν νίντζες στις τσατσάδες, όταν σας επιτίθενται στο σαλόνι με το κάδο απ'τις καπότες. Μην παραλείψετε να δώσετε ένα στον Κ. farkeli ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της δυσφήμισής μου (αλήθεια αδερφέ γιατί δεν το συνέχισες, ήταν πολύ διασκεδαστικό; :think: Όχι τίποτα άλλο δεν μάθαμε ποιανού κλώνος είμαι! Για ρίξε ένα after midnight briefing) και ένα στον Κ. sotirof ο οποίος θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα διπλάσια, λόγω των καθημερινών αξιόπιστων ενημερώσεων του και ο οποίος παλεύει με Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες για να σας προσφέρει το θεάρεστο έργο της ενημέρωσης. Τα υπόλοιπα βγάλτε τα σε δημοπρασία!
Εύχομαι, σε όσους το επιθυμούν, μια μέρα να γίνουν τιμημένοι και ακόμη παραπάνω.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια επίσης για το ποιοτικό επίπεδο των τελευταίων μηνών στα μπουρδελονήματα (πορνιάσματα, ξεροχυσίματα, φαλάφελ, ρομαντισμοί, πιρφόροι...ξέρετε σεις)!
Είστε γαμάτοι! Carry on! :rockon:

Υ.Γ: Ένα γεια (χωρίς ειρωνεία) σε άτομα που συνεχίζουν με μεράκι και ανιδιοτέλεια.

Δὲν εἶναι καλοὶ οἱ οἰωνοί...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αμα η ελλαδα εχει μεγαλητερο τζιρο απο την ολλανδια και την γερμανια, που ειναι και προορισμοι για σεξοτουρισμο (!!!) τοτε γιατι να ριξουνε το 20αρικο??
και σε κριτικες αλλα και φιλος μου που εχει παει πραγα μου ειπε οτι υπηρχαν ρουμανες που μιλαγαν και ελληνικα(!!!) και σε στριπ και σε στουντιο...

Ειναι προορισμοι για σεξοτουρισμο πιο πολυ για μαρκετινγκ κλπ. Και λογω γεωγραφικης θεσης. Και ακριβως ειναι προορισμοι. δλδ ο ντοπιος πληθυσμος δε παει.

Ενοοω ειναι κατα κεφαλην μεγαλυτερος ο τζιρος οχι συνολικα . Το 20ρικο βλεπεις οτι δεν πεφτει παντως. Ουτε ειπα εγω πως ειναι κοντα να πεσει.
Στη Γερμανια και την Ολλανδια ( γιατι αλλου αποκλειεται να πανε) εχει λιγοτερες πουτανες και καπως καλυτερες εμφανισιακα κλπ.
Οι εδω μαζικες αλβανιδες, ρουμανες, βουλγαρες , μολδαβες δεν εχουν καμια τυχη εκει. Αντε να τυλιγουν κεμπαμπ στο μαγαζι κανενος τουρκου η λατζιερες σε κανα ελληνικο εστιατοριο.

Επισκέπτης
Μικρη καταδρομη σημερα στισ 10 το βραδακυ και εχουμε τα εξησ μαγγεσ====φυλησ 69β αννα απο τσεχια μικρο στηθοσ πεταχτο κολαρακι πολυ χαμογελαστη[δοκιμαστηκε και 8α ανεβασο κριτικη συντομα[καλη]...φυλησ 84β μονικα με το ασπρο φορεματακι τησ.φυλησ 66δ χριστινα η μιλφ που δουλευε και στο φυλησ 40 πολυ φολα μειλαμε ειχε δοκιμαστη παλια και ηταν σκαρτη τελειοσ,,..φυλησ 66α ντενισα το ψηλο αλογο..φυλησ 59 επανο εμανουελα η ποντικοφατσα που ειχε τιμη8η απισισ πιο παλια και ηταν και αυτη εξισου σκαρτη με την μιλφ χριντινα....και φωκαιασ 24 αριστερα η κατο αννιτα που δουλευε παλιαοτερα στο μονησ προδρομου,...κοντουλα μαυρομαλα μικρο στη8οσ ρουμανακι...αυτα τα λιγα μαγγεσ καλο βραδυ σε ολουσ.. ;)

Επισκέπτης
τιμη8ηκε και 8α αναιβασο κριτικη συντομα...84β μονικα με το λευκο φορεμα τησ,,66δ μιλφ χριστινα απο φυλησ 40 παλια πολυ σκαρτη...66α ντενισα το αλογο ,,,φυλησ 59 πανο εμανουελα η ποντικοφατσα επισισ πολυ σκαρτη ειχε δοκιμαστη παλια...και φωκαιασ 24αριστερα η κατο αννιτα ρουμανακι κοντο μικρο βυζακι που δουλευε και μονισ προδρομου,την ειχα δοκιμασι εκει παλια και σημερα την ξαναδοκιμασα ακομα πιο καλο τσιμουκι αυτην την φορα ...8α γραψο και για αυτην μαγγεσ..αυτα απο μενα καλο βραδυ σε ολουσ ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Διδυμου
20 Αννα αδυνατη με σιλικονε στηθος!!
18 ισογειο Συλβια,μιλφ με 2αρι και μεγαλο κωλο!!
18 υπογειο Φωτεινη ευτραφης με βυζαρες!!
16 Αλισια,ασπρη επιδεμιδα,2αρι κανονικο σωμα και ενδιαφερον κωλος!!
8 κατω η Γιασμιν η πολωνεζα!!
8 πανω κλειστο!!
Φυλης
40 τζουλια κοντη με κωλαρα και μικρο στηθος με φουλ!!
54 κατω Λαουρα και Ναταλι με την τελευταια να εχη νεο λουκ!!
66 Ντενιζα!
66 η αδυνατη ουκρανη με μικρο στηθος και αδυνατο σωμα με φουλ!!
59 ισογειο,δυο κορασιδες η μια η Λωρη απο το φωκαιας 17 και η αλλη αδυνατη κοντη με μικρο στηθος!!
59 επανω η Εμμανουελα με φουλ!!
80,υπο των νεο χιτ ρουμανικου χιπχοπ η Αννα Μαρια με μπεζ μποτες πανω απο το γονατο και σετ ασπρων εσσωρουχων που τα πλαισιωνε δυχτιωτο τοπακι στηθους!!
74 Η Νατασσα η ρωσσις!!
65 επανω Ουαννα!!
65 κατω Τζουλια!!
67 Αντινα απο διδυμου 8!!
69 Αννα η καστανη νομιζω λογω νεου λουκ!!
69 πανω Χριστινα η καζακστανη!!
71 επανω η Σαντρα!!
71 κατω Ιζαμπελλα οπως ειπε η Ευα με κωλο εδω και μια εβδομαδα η κορασιδα!!
71 υπογα κλειστο!!
92 και τα δυο κλειστα!!
86 κατω η Ξενια με 2αρη κανονικου σωματος θα ελεγα!!
84 κατω Σονια η ιταλης!!
Μ.Προδρομου
βαπορι κλειστο!!
υπογειο η Τζονα,κοντο κανονικου σωματος με μικρο στηθος!!
Φωκαιας
επιλεκτικα....
19 δυο κορασιδες,Τζουλιανα ψηλοκαπουλο με μικρο στηθος και μια νεα κορασιδα,ψιλοκαπουλη και αυτη με δυαρια κανονικου σωματος!!
25 πανω,μαυρομαλλικο αδυνατο με μικρο στηθος!!
27 υπογα,δυο ρωσσακια,το ενα η Καρινα με καυλαντισε και με καυλωσε με ωραιο κωλαρακι,αδυνατο σωμα και μικρο στηθος,και η Ελενα πιο κοντη με 1,5αρι κανονικου σωματος!!
24 επανω η δυο Αννες με το μεγαλο κεφαλι και τα βαμενα χειλη!!
Αυτα μεσα σε κατασταση σκουπας,η περιοχη γεματη αστυνομια να ελενχουν και να συλαμβανουν οτιδηποτε!!
Τρελη ατακα απο αστυνομικινα,οταν επιασε πακιδες και τους πηγαινε προς το τμημα,του επεφτε το βρακι του ενος και του φωναζε,σηκωσετο  επιτελους  :grin:.
Φευγοντας περασα απο Σπυρου Πατση,οπου το 25 και 40 ηταν ανοικτο,το 66 στην Ιερα οδος ανοικτο,καθως και ενδιαφερον τεμαχιο να πιατσαρη στην σταση της ΕΒΓΑ!!
Με συνοδευε η μουσικη στο ραδιο των...
83AylhRtQgs#ws]Pink[/MEDIA] Floyd Hey You

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και ένα στον Κ. sotirof ο οποίος θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα διπλάσια, λόγω των καθημερινών αξιόπιστων ενημερώσεων του και ο οποίος παλεύει με Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες για να σας προσφέρει το θεάρεστο έργο της ενημέρωσης.
Eυχαριστω που προτινες εμενα για το αστερακι,αλλα ξερης εγω ειχα αστερια και στην κανονικη μου ζωη,δεν περιμενα την ιντερνικη!!
Νασαι καλα και ξερω το δυσκολο εργο της παλης!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
Διδυμου

αγαπητε Sotirof δωσε λιγο πιο αναλυτικες περιγραφες για την εμφάνιση των 2 αυτων
thanks

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Η Ιζαμπέλα στο 71 κάτω πως είναι; Δώσε περιγραφή!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Χρονια  πολλά   :)  / Ζero

==
και   χτες στο  #37578 Ο φιλος ν.σμύρνη76 έγραψε
Διδύμου 18α Σύλβια ξανθιά με πολύ μεγάλο στήθος και κάποια κιλά παραπανίσια ,βγαίνει συνέχεια με το ίδιο φόρεμα.....,φουλ πρόγραμμα.

---
Συλβια με πολυ μεγάλο στήθος... Μηπως είναι η " Συλβια" μετά το κλεισιμο της Λουκ20  δηλαδή η παλιά BBW  Ρίτα απο  Εξηκίου και Ιουλ 71,και τα έβαψε ..ξανθα ?  :rolleyes:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Νομίζεις ότι υπάρχουν μπουρδέλα στη Βρετανία;

Πικερ μη λες ανακρίβειες.
Μπουρδέλα υπάρχουν:
Αγγλία (Λονδίνο: έχω πάει)
Γερμανία
Ολλανδία
Ελβετία

Άλλες χώρες δε μου 'ρχονται τώρα.

Στη Ν. Υόρκη απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει "μπουρδέλο", αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πορνεία.

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου ρε, εκπτώσεις γίνονται?

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
---
Συλβια με πολυ μεγάλο στήθος... Μηπως είναι η " Συλβια" μετά το κλεισιμο της Λουκ20  δηλαδή η παλιά BBW  Ρίτα απο  Εξηκίου και Ιουλ 71,και τα έβαψε ..ξανθα ?  :rolleyes:
Είναι όντως αυτή από Λουκ 20 η Ρίτα ?και πότε έχει βάρδιανα βοηθήσεικαποιοςαν γίνεται

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλημερα..χρονια πολλα σε ολους..οποιος φιλος εχει καμια καλη προτασει για μπουρδελο...ας στηλει μνμ πριβε...για πολυ τολμηρες κοπελες..ευχαριστω.

Επισκέπτης
Πικερ μη λες ανακρίβειες.
Μπουρδέλα υπάρχουν:
Αγγλία (Λονδίνο: έχω πάει)

Χαζομάρες! Μασατζίδικα είναι που λειτουργούν ως μπουρδέλα παράνομα με την αστυνομία (κάποιες φορές) να κάνει τα στραβά μάτια. Πάρε και το νόμο:

33A Keeping a brothel used for prostitution

(1) It is an offence for a person to keep, or to manage, or act or assist in the management of, a brothel to which people resort for practices involving prostitution (whether or not also for other practices).

Στις ΗΠΑ η μόνη πολιτεία που επιτρέπει τους οίκους ανοχής είναι η Νεβάδα. Φυσικά όμως είναι πολύ ακριβοί.

Όπως είπε ο Zero Tolerance, δεν υπάρχει άλλη χώρα με τόσο φτηνά μπουρδέλα και συστηματικούς πελάτες όπως η Ελλάδα. Ίσως μόνο η Τουρκία.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
τιμη8ηκε και 8α αναιβασο κριτικη συντομα...84β μονικα με το λευκο φορεμα τησ,,66δ μιλφ χριστινα απο φυλησ 40 παλια πολυ σκαρτη...66α ντενισα το αλογο ,,,φυλησ 59 πανο εμανουελα η ποντικοφατσα επισισ πολυ σκαρτη ειχε δοκιμαστη παλια...και φωκαιασ 24αριστερα η κατο αννιτα ρουμανακι κοντο μικρο βυζακι που δουλευε και μονισ προδρομου,την ειχα δοκιμασι εκει παλια και σημερα την ξαναδοκιμασα ακομα πιο καλο τσιμουκι αυτην την φορα ...8α γραψο και για αυτην μαγγεσ..αυτα απο μενα καλο βραδυ σε ολουσ ;)

Νομιζω οτι θα πρεπει να σου επιτραπει απο τον admin η χρηση greeklish

Επισκέπτης
Πριν από μερικούς μήνες έτυχα μπροστά σε ένα αστείο περιστατικό στο μπουρδέλο της Μεγ. Αλεξάνδρου 28. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα και στο σαλόνι ήμουν εγώ κι ένας 30-άρης τουρίστας αγγλοσαξονικής καταγωγής (προφανώς διέμενε σε κάποιο από τα γύρω ξενοδοχεία). Βγαίνει η Τζένη το γυφτάκι κι ο τουρίστας τη ρωτάει: "How much?" Aυτή δεν κατάλαβε και μου ζήτησε να της κάνω μετάφραση. Της λέω: "Πόσα?" και δείχνει στον τύπο τα δέκα δάχτυλά της. Ο τουρίστας τρελάθηκε!  :cheesy:   Γυρίζει προς εμένα και μου κάνει: "Τen?!" Tου λέω: "Yes." Ο τύπος να κοιτάει αποσβολωμένος μία εμένα, μία τη Τζένη και μία την τσατσά! Του λέει η Τζένη: "Θα μπεις?" και του δείχνει το δωμάτιο. Για να μην τα πολυλογώ, τελικά της έδωσε 20 ή 30 ευρώ για να κάτσει περισσότερη ώρα.

Αυτό το παράδειγμα για να καταλάβετε απλά τους συσχετισμούς.   :sunglasses:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γεια σας παιδιά. Που μπορώ να βρω την Άννα Μαρία την Θεσσαλονικιά?  :think:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Χαζομάρες! Μασατζίδικα είναι που λειτουργούν ως μπουρδέλα παράνομα με την αστυνομία (κάποιες φορές) να κάνει τα στραβά μάτια. Πάρε και το νόμο:

33A Keeping a brothel used for prostitution

(1) It is an offence for a person to keep, or to manage, or act or assist in the management of, a brothel to which people resort for practices involving prostitution (whether or not also for other practices).

Στις ΗΠΑ η μόνη πολιτεία που επιτρέπει τους οίκους ανοχής είναι η Νεβάδα. Φυσικά όμως είναι πολύ ακριβοί.

Όπως είπε ο Zero Tolerance, δεν υπάρχει άλλη χώρα με τόσο φτηνά μπουρδέλα και συστηματικούς πελάτες όπως η Ελλάδα. Ίσως μόνο η Τουρκία.

Μην επιμένεις.

Στο Λονδίνο ειδικά, έχω πάει.

Πάνε χρόνια βέβαια (και δε ξέρω τι έχει αλλάξει εν τω μεταξύ), αλλά:

1) Υπήρχαν πληθώρα μπουρδέλων (με κόκκινα φωτάκια εννοώ - μη με ρωτήσεις τι άδεια είχαν) στην περιοχή πίσω από το Hilton of London.
2) Ήταν σημαντικά ακριβότερα από τα (τότε) δικά μας, αλλά ήταν σαφώς ανώτερου service και καθαριότητας.
3) Τα θυμάμαι καλά, γιατί εκεί (μετά από τσάρκα σε 4-5) πήδηξα για πρώτη φορά αραπίνα.
4) Επίσης υπάρχουν μπουρδέλα στην περιοχή του Soho, πιο "οργανωμένα", με την έννοια ότι είναι δωμάτια σε πολυόροφα κτίρια (δωμάτιο και γυναίκα).
5) Εγώ δεν είπα για "φτηνά" και "συστηματικούς πελάτες". Είπα που υπάρχουν ΜΠΟΥΡ-ΔΕ-ΛΑ. Αυτά που ξέρουμε, με το φωτάκι απ' έξω.

Το ίδιο (πολυκατοικία-μπουρδέλο) υπάρχει και στο Μόναχο. Ξεχνάς και τα FCC?
Στην Ελβετία (Ζυρίχη) είναι μονοκατοικίες με πολλά κορίτσια μέσα.
Στο Άμστερτναμ τι να συζητάμε τώρα... Το ίδιο και στην Κοπεγχάγη (βιτρίνες).
Δεν ξέρω για Βέλγιο, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην έχει.

Για ΗΠΑ σου είπα:  Στο NYC τηλεφωνάς και σου 'ρχεται στο ξενοδοχείο CG. Αλλά πάει $500 η βίζιτα (δεν πήρα - είναι και γουρούνι στο σακκί αυτές οι ιστορίες).

Τουρκία:  Στην Κωσταντινούπολη δεν βρήκα (μπουρδέλα). Ο φίλος μου που έμενε εκεί μου είπε ότι τηλεφωνάς σε γραφείο, και σου στέλνουν ρωσίδα στο σπίτι (ή hotel). $100 αυτό εκεί.

Αυτά.

Γεια σας παιδιά. Που μπορώ να βρω την Άννα Μαρία την Θεσσαλονικιά?  :think:
Ναι, και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό.

Επισκέπτης
Μην επιμένεις.

Στο Λονδίνο ειδικά, έχω πάει.

Πάνε χρόνια βέβαια (και δε ξέρω τι έχει αλλάξει εν τω μεταξύ), αλλά:

1) Υπήρχαν πληθώρα μπουρδέλων (με κόκκινα φωτάκια εννοώ - μη με ρωτήσεις τι άδεια είχαν) στην περιοχή πίσω από το Hilton of London.
2) Ήταν σημαντικά ακριβότερα από τα (τότε) δικά μας, αλλά ήταν σαφώς ανώτερου service και καθαριότητας.
3) Τα θυμάμαι καλά, γιατί εκεί (μετά από τσάρκα σε 4-5) πήδηξα για πρώτη φορά αραπίνα.
4) Επίσης υπάρχουν μπουρδέλα στην περιοχή του Soho, πιο "οργανωμένα", με την έννοια ότι είναι δωμάτια σε πολυόροφα κτίρια (δωμάτιο και γυναίκα).
5) Εγώ δεν είπα για "φτηνά" και "συστηματικούς πελάτες". Είπα που υπάρχουν ΜΠΟΥΡ-ΔΕ-ΛΑ. Αυτά που ξέρουμε, με το φωτάκι απ' έξω.

Εσύ μην επιμένεις. Είναι παράνομα λέμε και λειτουργούν με άδεια μασατζίδικου. Σου έδωσα και το σχετικό νόμο. Μια γυναίκα στην Αγγλία είναι παράνομο να εκδίδεται σε μπουρδέλο. Δεν υπάρχουν νόμιμες ιερόδουλες όπως εδώ που να καλύπτονται νομικά και να μπορούν ακόμα και να ασφαλίζονται. Ξέρεις πόσα μπουρδέλα έχει κλείσει φέτος - που πλησιάζουν και οι αγώνες - η αστυνομία του Λονδίνου? Πάρα πολλά.

Γι' αυτό και δεν φεύγει εύκολα μια πουτάνα από εδώ, γιατί εδώ υπάρχει μια σχετική ασφάλεια και ξέρει πως δεν θα την κυνηγήσει κανείς.  :sunglasses:

Τουρκία:  Στην Κωσταντινούπολη δεν βρήκα (μπουρδέλα). Ο φίλος μου που έμενε εκεί μου είπε ότι τηλεφωνάς σε γραφείο, και σου στέλνουν ρωσίδα στο σπίτι (ή hotel). $100 αυτό εκεί.

Στην Τουρκία υπάρχουν κανονικά νόμιμα μπουρδέλα, απλά εσύ δεν τα βρήκες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom