Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (11 μέλη και 87 επισκέπτες)

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στην Κωνσταντινούπολη τα μπουρδέλα, και οι πιάτσες γενικότερα, είναι μαζεμένες σε μια γκετοποιημένη συνοικία. Γυναίκες και trans, εγχειρισμένα και μη, βρίσκονται εκεί. Εννοείται οτι, μπαίνεις στην περιοχή "at your own risk" και αν πάθεις κάτι η αστυνομία δεν παίζει να ενδιαφερθεί, ειδικά αν είσαι ξένος. Είναι και ένας σημαντικός λόγος που η Τουρκία έχει ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό CG. 9/10 επι πληρωμή γαμήσια στην Τουρκία, είναι με CG, ανεξαρτήτως φύλου.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εσύ μην επιμένεις. Είναι παράνομα λέμε και λειτουργούν με άδεια μασατζίδικου. Σου έδωσα και το σχετικό νόμο. Μια γυναίκα στην Αγγλία είναι παράνομο να εκδίδεται σε μπουρδέλο. Δεν υπάρχουν νόμιμες ιερόδουλες όπως εδώ που να καλύπτονται νομικά και να μπορούν ακόμα και να ασφαλίζονται. Ξέρεις πόσα μπουρδέλα έχει κλείσει φέτος - που πλησιάζουν και οι αγώνες - η αστυνομία του Λονδίνου? Πάρα πολλά.

Γι' αυτό και δεν φεύγει εύκολα μια πουτάνα από εδώ, γιατί εδώ υπάρχει μια σχετική ασφάλεια και ξέρει πως δεν θα την κυνηγήσει κανείς.   :sunglasses:

Στην Τουρκία υπάρχουν κανονικά νόμιμα μπουρδέλα, απλά εσύ δεν τα βρήκες.

Το οτι ειναι παρανομα τα μπου εκει δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν, και εδω μονο 6 υποτιθεται πως ειναι νομιμα

Επισκέπτης
Το οτι ειναι παρανομα τα μπου εκει δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν, και εδω μονο 6 υποτιθεται πως ειναι νομιμα

Εδώ δεν είναι παράνομο να ανοίξεις μπουρδέλο, εκεί είναι. Εδώ οι ιερόδουλες βγάζουν κανονική άδεια επαγγέλματος και μπορούν να ασφαλίζονται, εκεί όχι.

Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο;

Στην Κωνσταντινούπολη τα μπουρδέλα, και οι πιάτσες γενικότερα, είναι μαζεμένες σε μια γκετοποιημένη συνοικία. Γυναίκες και trans, εγχειρισμένα και μη, βρίσκονται εκεί. Εννοείται οτι, μπαίνεις στην περιοχή "at your own risk" και αν πάθεις κάτι η αστυνομία δεν παίζει να ενδιαφερθεί, ειδικά αν είσαι ξένος. Είναι και ένας σημαντικός λόγος που η Τουρκία έχει ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό CG. 9/10 επι πληρωμή γαμήσια στην Τουρκία, είναι με CG, ανεξαρτήτως φύλου.

Άλλο αυτό, και το Μετάξι είναι γκέτο αν το πάμε έτσι.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Πριν από μερικούς μήνες έτυχα μπροστά σε ένα αστείο περιστατικό στο μπουρδέλο της Μεγ. Αλεξάνδρου 28. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα και στο σαλόνι ήμουν εγώ κι ένας 30-άρης τουρίστας αγγλοσαξονικής καταγωγής (προφανώς διέμενε σε κάποιο από τα γύρω ξενοδοχεία). Βγαίνει η Τζένη το γυφτάκι κι ο τουρίστας τη ρωτάει: "How much?" Aυτή δεν κατάλαβε και μου ζήτησε να της κάνω μετάφραση. Της λέω: "Πόσα?" και δείχνει στον τύπο τα δέκα δάχτυλά της. Ο τουρίστας τρελάθηκε!  :cheesy:  Γυρίζει προς εμένα και μου κάνει: "Τen?!" Tου λέω: "Yes." Ο τύπος να κοιτάει αποσβολωμένος μία εμένα, μία τη Τζένη και μία την τσατσά! Του λέει η Τζένη: "Θα μπεις?" και του δείχνει το δωμάτιο. Για να μην τα πολυλογώ, τελικά της έδωσε 20 ή 30 ευρώ για να κάτσει περισσότερη ώρα.

Αυτό το παράδειγμα για να καταλάβετε απλά τους συσχετισμούς.  :sunglasses:
τον βλεπω να πορνομεταναστευει ελλαδα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εχθές το βράδυ μετά από λίγη επιτραπέζια ηδονή που προσέφερα απλόχερα στον Στρατηλάτη αποφασίσαμε να κινηθούμε προς Φυλής να τσεκάρουμε την 3η βάρδυα :grin: Ο κόσμος για κόμη 1 φορά λιγοστός και κάποια από τα σπιτάκια κλειστά..... :headbang: :headbang:

Φ66Α Ντενίσα με νεο λούκ στο μαλλί ξανθό κοντό σπαστό με απλό πρόγραμμα στα 20€

Φ74 Ρωξάνη μελαγχρινό απλό στα 20€

Φ59 όροφος Εμμανουέλα μελαγχρινό με ελ.στοματικό στα 20€

Φ59 ισόγειο κλειστό

Φ61 κλειστό

Φ80 Έμμυ και Άννα Μαρία αμφότερες με κώλο στα 20€

Φ84 ισόγειο Ζωή καστανόξανθη μιλφάρα έπιπλο ολκής

Φ65Α Μιράντα μπισκοτάκι απλό στα 20€

Φ65Β Αλεξάνδρα με ελ.στοματικό και Γκαμπριέλα με απλό αμφότερες στα 20€

Φ84 όροφος Βανέσσα μελαγχρινή κοντή με ελ.στοματικό στα 20€

Φ86 Μόνικα ξανθιά απλό στα 20€

Φ67Β Άννα καστανή απλό στα 20€

Φ71 Σάντρα μελαγχρινή ζητούσε από τους πελάτες να της κάνουν έρωτα :jerking: απλό στα 20€

Φ67 κλειστό

Φ69Α κλειστό

Φ71 ισόγειο κλειστό

Φ71 υπόγα κλειστό

Φ92Α κλειστό

Φ92Β κλειστό

Μονής Προδρόμου υπόγειο και όροφος κλειστά

Φωκαίας 25Α Έλενα σάντουιτζ με τρικαλινό ελ.στοματικό και τελειωτικό στα 20€

Φωκαίας 25Β Μόνικα νιάου με μια ζαρτιέρα μόνο :think:.... απλό στα 20€

Φωκαίας 27 υπόγα Τζόυ μελαμψή στα 20€

Φωκαίας 27Α Αλεξάνδρα και Έρρικα με απλό στα 20€

Φωκαίας 27Β όροφος Τζέσυ και Χριστίνα σοκολάτες με απλό στα 20€

Φωκαίας 24 Έλενα χοντρή ξανθιά ή γελάδα που είπε έταιρος συναγωνιστής με φουλ στα 20€

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
zero η Άννα είναι μιλφ που είχε ξαναδουλέψει σχετικά πρόσφατα στον οίκο αυτό.Είναι λεπτή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και ωραίο σώμα μαυρισμένο με solarioum.Στο δωμάτιο η απόδοση της κυμαίνεται απο μέτρια έως καλή ανάλογα με το mood της.Ηλικιακά είναι σαραντάρα.Έχω αναρτήσει παλιότερα κριτική εγώ και ο amadeus.Aν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε σε αυτήν.

zero,observer και zaras33 έχω γράψει επανηλλημένως οτι η Σύλβια είναι κοντή με μερικά παραπάνω κιλά και κανονικού μεγέθους ξανθά μαλλιά.Έχει piercing στο στόμα και στο μουνί της.Δηλώνει οτι είναι Βουλγάρα.Ξεκίνησε την καριέρα της απο Κολωκυνθούς.

οbserver και zaras33 επομένως η Σύλβια δεν είναι η Ρίτα που θέλετα.zaras μην κάνεις τον κόπο και κατέβεις άδικα η Σύλβια δεν έχει σε καμία περίπτωση βυζιά στο μέγεθος που ζητάς.

Ελπίζω να σας κατατόπισα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αγαπητε Sotirof δωσε λιγο πιο αναλυτικες περιγραφες για την εμφάνιση των 2 αυτων
thanks

H Αννα ηταν και πιο παλια εκει,1,65 υψος μακρι ισιο μαλλι ως το στηθος περιπου,και 2αρι στητο σιλικονε στηθος!!
Η Συλβια ειναι μιλφ,φορουσε κομπινεζον με υψος 165,σπαστο μαλλι και μεγαλο κωλο,ειχε κιλα παραπανω!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γεια σας παιδιά. Που μπορώ να βρω την Άννα Μαρία την Θεσσαλονικιά?  :think:

δουλεύει σε στούντιο έχει φύγει από την Φωκαίας εδώ και χρόνια αναζητησέ την σε άλλο νήμα ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γεια σας παιδιά. Που μπορώ να βρω την Άννα Μαρία την Θεσσαλονικιά?  :think:
Φραντζη 47, Μεγαλου Αλεξανδρου 133, Βριλησσου 36

Οπως ειπε και ο προεδρος studio  πλεον με το ονομα Αννα Μαρια

Dead_Man_Walking

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ δεν είναι παράνομο να ανοίξεις μπουρδέλο, εκεί είναι. Εδώ οι ιερόδουλες βγάζουν κανονική άδεια επαγγέλματος και μπορούν να ασφαλίζονται, εκεί όχι.

Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο;

Άλλο αυτό, και το Μετάξι είναι γκέτο αν το πάμε έτσι.

Τρόπον τινά, ναι. Αλλά, εννοούσα οτι η περιοχή ολόκληρη, είναι σχεδόν περιφραγμένη. Ότι υπάρχει εκεί, έχει να κάνει καθαρά με τον αγοραίο έρωτα και μόνο. Ούτε τσιγάρα δε θα βρείς, που λέει ο λόγος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.663
Πόντοι
42.697
H Αννα ηταν και πιο παλια εκει,1,65 υψος μακρι ισιο μαλλι ως το στηθος περιπου,και 2αρι στητο σιλικονε στηθος!!
Η Συλβια ειναι μιλφ,φορουσε κομπινεζον με υψος 165,σπαστο μαλλι και μεγαλο κωλο,ειχε κιλα παραπανω!!

zero η Άννα είναι μιλφ που είχε ξαναδουλέψει σχετικά πρόσφατα στον οίκο αυτό.Είναι λεπτή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και ωραίο σώμα μαυρισμένο με solarioum.Στο δωμάτιο η απόδοση της κυμαίνεται απο μέτρια έως καλή ανάλογα με το mood της.Ηλικιακά είναι σαραντάρα.Έχω αναρτήσει παλιότερα κριτική εγώ και ο amadeus.Aν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε σε αυτήν.

zero,observer και zaras33 έχω γράψει επανηλλημένως οτι η Σύλβια είναι κοντή με μερικά παραπάνω κιλά και κανονικού μεγέθους ξανθά μαλλιά.Έχει piercing στο στόμα και στο μουνί της.Δηλώνει οτι είναι Βουλγάρα.Ξεκίνησε την καριέρα της απο Κολωκυνθούς.

οbserver και zaras33 επομένως η Σύλβια δεν είναι η Ρίτα που θέλετα.zaras μην κάνεις τον κόπο και κατέβεις άδικα η Σύλβια δεν έχει σε καμία περίπτωση βυζιά στο μέγεθος που ζητάς.

ευχαριστώ θερμά και τους 2 σας!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

Απόλυτα και τα σέβη μου προς το πρόσωπό σας

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.882
Πόντοι
46.232
Aπο μένα έχεις ένα μεγάλο respect και να ξέρεις οτι σε εκτιμώ και ας σταμάτησες να γράφεις σε αυτό το foroum!! :( :(
ο καθένας έχεις τους λόγους του......
όπως και ο καθένας βρίσκει το λιμάνι του

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom