ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Απλα Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ ............
Εάν τυχόν αναφέρεσθε στο πέος μου, λίγα λέτε...
Απλα Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ ............
Είσαι σίγουρος; Η Τερέζα ποτέ δεν έκανε ακάποτο.
στα κουτάκια κλικάρεις τι σου έκανε η κοπέλα ,Παρακαλείσθε να ΜΗΝ τσακώνεστε.
Συγνώμη που πετάγομαι και εγώ, αλλά νομίζω ότι γράφουμε/σχολιάζουμε/κρίνουμε τα έξτρα που ανακοινώνονται στο σαλόνι.
Για να ξέρει ο κάθε ενδιαφερόμενος τι προσφέρει η κάθε κοπέλα.
Δεν κάνουμε όλοι χρήση όλων των έξτρα που προσφέρει η κάθε κοπέλα.
π.χ.: πολλές φορές έχει τύχει σε συναγωνιστές να μην πάρουν ακά ή κώλο, παρόλο που του ανακοινώθηκε στο σαλόνι.
Απλά στην αναλυτική ενημέρωση, αναφέρουμε γιατί ΔΕΝ τα αξιοποιήσαμε: π.χ. θέμα γούστου, θέμα υγιεινής, θέμα αποφυγής, θέμα χρόνου, θέμα καύλας , κ.λ.π. και έτσι βγάζουμε τα συμπεράσματά μας για το σέρβις της κοπέλας.
Αυτά
α μπράβο....Μα δεν υπάρχει πιθανοτητα να ανακοινωθηκε ακά ή κωλος για την Νικολετα, αυτο ειναι σιγουρο.
Οσες φορες εχω παει στο 66 οι τσατσαδες ειναι σαφεις για το προγραμμα των κοριτσιων και η Νικολετα κανει απλο.
Συμφωνω οτι δεν χρειαζεται συνεχεια στο θεμα, αλλωστε δεν οδηγουμαστε πουθενα, καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Εάν τυχόν αναφέρεσθε στο πέος μου, λίγα λέτε...
Στον τροπο γραφης σου φιλε μου και προφανως στο ηθος σου που σαν παλια πουτανα της ζωης και γω αντιλαμβανομαι διαβαζοντας τα υπεροχα πορνογραφηματα σου.........Καλη Ανασταση ,με Υγεια και παντα Ντουρος....
Σας αντεύχομαι να σας σηκώνεται αδιαλείπτως μέχρι να αποθάνετε...
μελαχρινή χοντρή ...απο "ισπανία"84Β Βανεσσα καινουργια δεν τη θυμαμαι, ακα
Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας κύριε.
Σας αντεύχομαι να σας σηκώνεται αδιαλείπτως μέχρι να αποθάνετε...
[/quote
Την Αγαπη μου σ' Εσας και σε ολους τους Συν-χομπιστες του υπεροχου αυτου Δικτυακου χωρου ........[/b]
Αυτή που είδα εγώ ήταν 23-28 ετών ...Αλίνα...
Πρόκειται περί μορμολυκείου και με εντυπωσιάζετε που δεν το αναφέρετε...
Ντρεπόμουνα γιατί περνούσε το λοφορείο της γραμμήςΕπίσης, είναι αξιοπερίεργο που δεν επικεφθήκατε τον Οίκο Λιοσίων 91...
Αυτή που είδα εγώ ήταν 23-28 ετών ...
Μάλλον πρόκειται για άλλη κοπέλα
Ντρεπόμουνα γιατί περνούσε το λοφορείο της γραμμής
Γιατί ρε παίχτη σε χαλάω σε κάτι?Δεν καταλαβαίνω το υφος σουαν και δεν σου έχουμε καμιά υποχρέωση.....
σήμερα στην απογευματινή βάρδια ήταν στο φ134β..........ικανοποιημένος??
όχι ίδιο ύφος είχαμε.... ;)Γιατί ρε παίχτη σε χαλάω σε κάτι?Δεν καταλαβαίνω το υφος σου
Ικανοποιημένος.
Την Αγαπη μου σ' Εσας και σε ολους τους Συν-χομπιστες του υπεροχου αυτου Δικτυακου χωρου ........
Απλά ρώταγα εδω και μέρες και δεν μου απαντούσε κανένας γιαυτό ;)όχι ίδιο ύφος είχαμε.... ;)
Για εμάς δεν είναι χόμπυ, είναι καθημερινότητα και τρόπος ζωής.