Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (25 μέλη και 237 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σεσενα παει φιλαρακι η χειρονομια διοτι εβγαλεσ την κριτικι μου ψευτικη ενο χτεσ απογευμα δουλευε η νικολετα στο φυλησ 66 ...τελοσ εδω δεν ξαναπανταο σε οτι και να πεισ δεν υππαρχι νοημα..

φιλε εισαι αμπαλος. περναμε καθε μερα απο τα τσαρδια και ξερουμε πολυ καλα τι προγραμμα ανακοινωνει η τσατσα... στο 66 το δεξι ΠΟΤΕ δεν ανακοινωνουν εξτρα και ουτε οι κοπελες που δουλευουν εκει κανουν εξτρα. γιατι το συνεχιζεις λες και μιλας σε τιποτα ασχετους???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
το ραντεβού δόθηκε στο μετάξι στις 21.30....εγώ και ο πρόεδρος , ενώ πολύ γρήγορα ενσωματώθηκαν στην παρέα μας ιππότης , χλεχλάκιας,λαστ , πίτσι και αρκετά αργότερα και ο μπεμπας....
Καλλέργη 33 Μιρέλα  ,καστανόξανθη λεπτή ψηλόαλήθορη  με ωραία βυζιά , 10 το απλό 15 ακα και κώλο.
Λεωνίδου 6 παχουλό μελαχρινό μπαζάκι και πολύ λεπτή ξανθιά και οι δυο απλό στα 10.
Δεληγιώργη 39 Μαριάννα μελαχρινή κοντή με ίσια μαλλιά ,απλό στα 10
Ακομινάτου 2α κοντή καστανή μπαζάκι με στητά βυζιά ,ακα στα 10
Κεραμικού 13 Αντζέλικα κοντή μπουτού χοντρή με τεράστια πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10
Κεραμικού 13α μελαχρινό μίλφ μπάζο ,απλό στα 10.
Κεραμικού 13γ Κρίνα μελαχρινή στρουμπουλή κακομούτσουνη με στητό βυζί και μια κοντούλα με δυο κοτσίδια στητό βυζάκι και πολύ ωραίο κωλαράκι και οι δυο απλό στα 10.
Κεραμικού 15α χοντρή ψηλή με αρκετή κυτταρίτιδα κα μικρά βυζιά, απλό στα 10.
Κεραμικού 15β λεπτή μελαχρινή με μικρό βυζί ,έκανε σαλονάρισμα ξυπόλυτη , απλό στα 10.
Κολωνού 11α αριστερά ένα μελαχρινό γλυκό πιπίνι λεπτό που δουλεύει στάνταρ εκεί , απλό στα 10
Κολωνού 11β μιά λεπτή άβυζι καστανόξανθη και η βουλγαρόρουμανοτσιγγανόφατσα με τα μεγάλα βυζιά με τις τεράστιες ρόγες που δουλεύουν και στο μπουρδέλο αδερφάκι αυτου το Κ32β , απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β Τζορτζιάννα μελαχρινό κοντό λεπτό με λίγο ανοιχτή περιφέρεια και απίθανη κωλάρα  και μικρό στητό βυζί και μιά μουντρούχα μελαχρινή , απλό και οι δυο στα 10.
Κολωνού 32β μια ξανθιά με κοιλίες και ωραίο κώλο(απο κ11β) και μια μελαχρινή κοντή τσιγγανόφατσα με σιλικονάτα βυζία απλό πρόγραμμα και οι δυο.
..........εδώ τέλος όχι της βόλτας , αλλά της περιγραφής...και πολλά έγραψα , υπάρχει πολύ μπαζίλα στο μετάξι και σταμάτησα να συγκρατώ πληροφορίες....  
απ ΄όλες όσες είδαμε και στα υπόλοιπα μπουρδέλα και αν δεν είχα άλλη επιλογή θα πέρναγα με σειρά προτεραιότητας
α. με την Τζορτζιάννα απο κ30α(πέρασε ο χλεχλάκιας)
β. με την κοπελίτσα απο Κεραμικού 13γ με το ωραίο κωλαράκι
γ. με καμία
περνώ τον πρόεδρο και πάμε Κωνσταντινουπόλεως μήπως δουλεύει η Ευα , αλλά δεν ήταν εκεί , ραντεβού με τους υπόλοιπους για φαλάφελ και ξανά μετάξι για να  δω την Κορίνα απο Κολωνού 32γ που μου είχαν πει
καλά λόγια(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)                 ΄        

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κολωνού 11β μιά λεπτή άβυζι καστανόξανθη και η βουλγαρόρουμανοτσιγγανόφατσα με τα μεγάλα βυζιά με τις τεράστιες ρόγες που δουλεύουν και στο μπουρδέλο αδερφάκι αυτου το Κ32β , απλό πρόγραμμα.

αντριαννα και μισελ ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

αντριαννα και μισελ ;)
tnx lust...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
ευχαριστω παιδες για την ανταπόκριση. θα πάω να δω και θα σας πώ. Απλά θέλω μια milf-pogilfe για εμπειρία. οσοι ξέρουν την drauxma την πορνοστάρ καταλαβαινουν το τι θέλω.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Είδα πριν λίγο καιρό ένα μικρού μήκους βίντεο με έναν τύπο χοντρό, που έπαιρνε μια κινέζα χωρίς πόδια! Η σκέψη ακόμη με ταλανίζει, ιδιαίτερα όταν σας βλέπω να κουβεντιάζετε για κουτσές, στραβές, κωφάλαλες κλπ.  :grin: :grin: :grin:

Οι κωφάλαλες δεν σου σπάνε τα νεύρα.
Υπό αυτό το πρίσμα, η κωφαλαλία σε μια γυναίκα είναι προσόν και όχι μειονέκτημα.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Την Παρασκευή το πρωί στις 6-4 πήγα στο Ιάσωνος 43. δούλευαν η Χριστίνα και η Λία αν δεν κάνω λάθος. 10 ευρώ η κάθε μία φουλ πρόγραμμα.
περνάω μέσα με τη Χριστίνα. στο δωμάτιο λέω ... δε γαμιέται ας δώσω άλλα 10 ευρώ και ας πάρω και τις 2.
ξεκινάει η Χριστίνα την πίπα (χάλια και με χέρι) και έρχεται μέσα και η Λία. της ζητάω να συμμετέχει στην πίπα και αμέσως αρνήθηκε!!! λέγοντας μία μία στο γαμήσι και όχι με το ίδιο προφυλακτικό.
γαμάω το κωλί της Χριστίνας το οποίο όντως καλό και το μπάζο η Λία να κοιτάει από δίπλα!!!
σα μαλάκας σταμάτησα το γαμήσι της Χριστίνας και αφού έγινε αλλαγή προφυλακτικού πήγα να το βάλω στο κωλί της Λίας. η κάρυα πήρε τέτοια θέση για να μη μπορεί να μπει καθώς είχε ψιλοπέσει στην αλλαγή καπότας, και ήθελε να με κάνει να τελειώσω με κωλοτρίψιμο χωρίς να καταλάβω ότι δεν μπήκε στον κώλο της!!!
το μπάζο περνάει τον κόσμο για μαλάκες!!! της ζητάω να βάλει κρέμα και αμέσως στο κωλί της χωρίς δεύτερη κουβέντα και μετά από λίγο κατάθεση.
10 ευρώ για γαμήσι φουλ θεωρητικά λίγα χρήματα.
με αυτό το μπάζο την Λία πραγματικά πεταμένα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τη Χριστίνα ίσως αξίζουν, αλλά μαζί με το μπάζο θα χαλάσει εντελώς και αυτή!!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Οι κωφάλαλες δεν σου σπάνε τα νεύρα.
Υπό αυτό το πρίσμα, η κωφαλαλία σε μια γυναίκα είναι προσόν και όχι μειονέκτημα.
:offtopic:
ρε φίλε αν μπορεις θυμισε μου πως ελεγαν εκείνον τον συγγραφέα που ανεφερες πριν καμποσο καιρο και ασχολούνταν με πορνες, καλιαρντα κλπ

Επισκέπτης
εγω ειμαι αμπαλοσ;;δηλαδη ο τυποσ ο αλλοσ που ειπε οτι η νικολετα δεν ηταν καν εκεινη την μερα βαρδια,,ενο η κοπελα ηταν κανονικα βαρδια στισ 7 τουσ μηνοσ ,αυτοσ τι ειναι ;;ελεοσ ρε παιδια δεν εχω κανενα λογοο να πω ψεματα ;)Α και το τι ειμαι το ξερω πολυ καλα εγω και ορισμενα ατομα που με γνωριζουν καλα..τωρα η γνωμη σου και του αλλου τυποθ δεν με ενδιαφερη καθολου μα καθολου...

Επισκέπτης
τωρα οσο αναφορα τον n.smirni76..φιλε δεν θα πεσο στο επιπεδο σου και να βρισο οπωσ εκανεσ εσυ στην προηγουμενη σελιδα....αλλα θα πω οτι το σχολιο σου λεει οτι ειναι παντελοσ ψευτικι κριτικι γραφεισ οτι ναι μεν ηταν η αλεξανδρα κτλ..ποιοα αλεξανδρα ρε φιλε;;εχεισ μπερδευτη πολυ μαλλον..ειπα οτι ηταν η νικολετα με μια αλλη ωρα 7 και μισι περιπου που δεν συγκρατησα ονομα..και ηταν ψιλοχοντρουλα...μπορειτε να το δειτε παιδια κατο απο την κριτικι μου..το λεω αυτο διοτι στην προηγουμενη σελιδα μου τα γυρησε ειπε οτι ηταν η νικολετα ενο στον σχολιαζμο του κατοο απο την κριτικι μου λεει αλλο ονομα ...τελοσπαντον ολα ειναι φανερα για το ποιοσ λεει αληθεια και ποιοσ προσπαθη να σπιλοσι τα λεγομενα μου.....

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
τωρα οσο αναφορα τον n.smirni76..φιλε δεν θα πεσο στο επιπεδο σου και να βρισο οπωσ εκανεσ εσυ στην προηγουμενη σελιδα....αλλα θα πω οτι το σχολιο σου λεει οτι ειναι παντελοσ ψευτικι κριτικι γραφεισ οτι ναι μεν ηταν η αλεξανδρα κτλ..ποιοα αλεξανδρα ρε φιλε;;εχεισ μπερδευτη πολυ μαλλον..ειπα οτι ηταν η νικολετα με μια αλλη ωρα 7 και μισι περιπου που δεν συγκρατησα ονομα..και ηταν ψιλοχοντρουλα...μπορειτε να το δειτε παιδια κατο απο την κριτικι μου..το λεω αυτο διοτι στην προηγουμενη σελιδα μου τα γυρησε ειπε οτι ηταν η νικολετα ενο στον σχολιαζμο του κατοο απο την κριτικι μου λεει αλλο ονομα ...τελοσπαντον ολα ειναι φανερα για το ποιοσ λεει αληθεια και ποιοσ προσπαθη να σπιλοσι τα λεγομενα μου.....

Τύπε μάθε λίγο ορθογραφία που έχουμε ζαλιστεί για να διαβάζουμε τις απόψεις σου και μετά μίλα για το επίπεδο του n.smirni76...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Χθές στο 66 μια Τζούλια, Ιταλίδα κατα την δήλωση της που παίζει σε Αχαρνών 106 και Κεφαλληνίας 75 μαζί με Νικολέτα η οποία καθόταν μέσα γιατι δεν αισθανόταν καλά.

Δοκίμασα Τζούλια, απλά καλή. Προκαταρκτικά μετά απο προτροπή μου. Αν δεν ήμουνα καβλωμένος μάλλον θα τα έκλαιγα...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
H Τζούλια (Αλβανίδα ή Ρουμάνα) αξίζει μόνο για τα βυζιά της!! Νορμάλ!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα συναγωνιστες!μηπως βολταρισε κανεις στα μιλφοσπιτα διδυμου καλυμνου ξανθιπης να ενημερωσει.κατεβαινω αθηνα την πεμπτη και πρεπει να τιμησω :zfuck: :zfuck:

Christosbrist

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΥ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ !

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ώπα tzanhs. Χαλάρωσε.

Δεν σε γνωρίζω και δεν γνωρίζω και τον n.smirni76

Όμως οφείλω να σημειώσω (και θα συμπλήρωνα να το λάμβανες υπόψη σου και εσύ) ότι ο n.smirni76 έχει προσφέρει αρκετές πληροφορίες στο κεντρικό θρεντ των ενημερώσεων. Πέραν τούτου θέλω, ελπίζω και εύχομαι να γράφω τα ίδια και για εσένα μετά από καιρό...

Φιλικά πάντα

Επισκέπτης
Χαλαροσ ειμαι φιλε μου. ;)Νασε καλα, και εγω το ευχομε... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom