Επίσκεψη χτες κοντά στην αλλαγή απογευματινής με βραδινή αλλά στα περισσότερα ήταν πλέον βραδινή βάρδια.
Έχουμε και λέμε:
Φωκαίας
27
πάνω: Αγάπη. Ξανθιά μιλφ με κοντά μαλλιά, αγορίστικο στύλ. Αδύνατη με κανονικό σώμα και μεγάλο στήθος. Ελεύθερο στοματικό. Ο τσάτσος ανακοίνωνε φουλ επίτηδες αλλά σε ερώτησή μου δέχτηκε οτι πρωκτικό δεν κάνει. Εχουν αρχίσει διάφορα για να μπαίνει κόσμος μου φαίνετε.
Ισόγειο: Τσάμπα καίει η λάμπα. Μάλλον δεν είχε έρθει η βάρδια
Υπόγειο: Αλίνα. Μιλφ κανονικού αναστήματος και σώματος. Μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.
22
Κάτω: Καινούργια(?). Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά και αρκετά περιτά κιλά. Μεγάλο στήθος. Piercing στο χείλος. Φουλ πρόγραμμα. Οποία έκπληξης!!!
Πάνω αριστερά: Μιλφ μετρίου αναστήματος, καρέ μαλλιά σε καστανή απόχρωση. Φουσκομένο στήθος και κανονική περιφέρεια. Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.
Πάνω δεξιά: Αννα. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μεγάλο στήθος, κανονικό περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.
25 οροφος: Αννα με φουλ τελειωτικά προγράμματα και οτι τραβάει η ψυχή σας. Γεματούλα με κανονικό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Στο άκουσμα του ονόματός της απεχώρησα με γοργούς ρυθμούς.
17 ισόγειο: Το ΚΟΡΜΙ της βραδιάς. Λόρι. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φυσικό μεγάλο στήθος το οποίο στέκονταν στο ύψος του. Οσο μπορούσε βέβαια. Μικρή σφιχτή περιφέρεια. Ωραίο μουτράκι. Απλό πρόγραμμα. Μάλλον θα μπω. Για το κορμί και μόνο.
Φυλής
74
δεξιά: Μίκη απο το 99 αριστερά. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, στήθος κανονικό για το σώμα της, στητό και μυτερ. Φουλ πρόγραμμα.
αριστερά: Μου διαφεύγει το όνομά της. Μελαχρινή με αλογοουρά, μινιόν κοπελίτσα. Πάρα πολύ αδύνατη για τα γούστα μου. Μικρό στήθος και αντίστοιχη περιφέρεια. Είχα καιρό να την δω. Παλαιοτερα την πετύχαινα στο βαπόρι στην μονής προδρόμου αλλά και στο φωκαίας 17 πάνω.
66
Δεξια: Νικολέτα Η νικολέτα ειναι καστανη, αδυνατη, κανονικο στήθος και μικρη περιφερεια. Φορούσε ενα λευκό see throu που δεν της πήγαινε. Απλό εαν άκουσα καλά.
59:
Όροφος: Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Δεν την έχω ξαναδεί στον συγκεκριμένο οίκο. Συνηθησμένο πρόσωπο. Φάνηκε βαριεστημένη.
Κατω: Ξανθιά. Προ μιλφ ισως την χαρακτήριζα. Σχετικά κοντά μαλλιά. Μικρό στήθος και κανονική περιφέρεια. Πρέπει να έχει και ενα piercing στο χείλος αλλά ήμουν στην αντίθετη πλευρά και δεν το πρόσεξα καλά.
80: Μελαχρινή με κανονικο στήθος. Αδυνατη με ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα.
65
Ισογειο: Η τζουλια που δουλευε παλαια στο 59 (τοτε δουλευε μαζι με μια αλλη κοπελα της οποιας το ονομα μου διαφευγει αυτην την στιγμη). Μελαχρινή, αδυνατη, μικρο στήθος, μετρίου αναστήματος. Ελεύθερο στοματικό. Μου φανηκε να εχει παρει μερικα κιλα.
84
κατω: Ζωη. Μιλφ, καστανά μαλλιά, μεγάλο-ενισχυμένο στήθος για το σώμα της, αδύνατη με στεγνό σώμα και σφιχτή περιφέρεια. Απλο πρόγραμμα.
πανω: Βανεσα, μελαχρινή με σχετικά μακριά μαλλιά. Αρκετά περιτά κιλά με μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.
86:
πανω: Μονικα. Ξανθιά με κοντά καρέ μαλλιά, αδύνατη, πολύ μικρό στήθος και πιο γεμάτη περιφέρεια.
69
Κατω: Καστανη, αδυνατη, μέτριου υψους. Μικρό στηθος και περιφερεια. Για τους πιπινολάτρεις οτι πρέπει.
71
όροφος: Σύμφωνα με συναγωνιστή ήταν η Σάντρα. Αδύνατη, κανονικού ύψους, ενισχυμένο στήθος. Ελευθερο στοματικο.
Ισόγειο: Μιράντα. Μελαχρινή πιτσιρίκα, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στητό στήθος οτι πρέπει για το σώμα της. Ωραία μικρή σφιχτή περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.
Ορισμένα σπιτάκια ήταν κλειστά. Αρκετός κόσμος. Πολλά πιτσιρίκια κυκλοφορούσαν με εμφανή διάθεση να μην μπούν. Γενικά το ολο κλίμα είχε εναν εκνευρισμό και ήταν εμφανές οτι δεν ήταν καλή στιγμή για να μπεις.
Κατα την αποχώρηση, οι φωνές της μόνικας ακούγονταν έξω απο το φωκαίας 25 που έβριζε και την έλεγε σε διάφορους με το που περνούσαν το κατώφλι της πόρτας.
Αυτά τα ολίγα απο χτες. Ελπίζω να μην μπέρδεψα τίποτα.
Καλά να περάσετε!