Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (23 μέλη και 189 επισκέπτες)

vanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2010
Μηνύματα
22
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
απογευματινή εξόρμηση στα απόκεντρα  κοκκινοφαναρα
(Αγ. παν/να ) και κατω
Μαγνησίας  11  βραζιλιάνα  ψιλή μιγάδα
Φ134 ΙΣ. κουνιστή ξανθιά  αδύνατη
Φ134β υπ. ποαλα κοντή μελαχρινή αδιάφορο σώμα
Φ 109 ισ αννα  αδυνατούλα τσαχπίνα ,καρε μαλλί
πιπινου  65 κλειστό  ήρθε πιο νωρίς η Μ/Β  για αυτούς
περγαμου 1 ανακαινισμένο ισ.  εμφανίσιμη  αδύνατη μελαχρινή μιχαελα 
Αγ. πέτρου 1 Λιλη  εύσωμη τσιγγανοφατσα με πλούσιο βύζο
από ότι άκουγα από το δωμάτιο  δουλεύει καλά
ρεμουνδου 20 ξανθια  ρουμανης (γυφτο) προ milf αμήχανη στο σαλιάρισμα
Αλκαμένους  113 βαλερια ,γνώστη ξανθιά  προτείνετε

περγαμου27  ισ. ευα  μπαλονιτσα milf
καποια  άλλη μερα  ηταν  και ντουο  με φωτεινη
Λ.Ιωνιας 12 (πιο παράξενη λεωφορο δεν εχω δει)διπλά στις
γραμμές του ηλ/κου και στην Αγ.μελετιου  . μαρίνα από βέργας ,
αν θυμάμαι καλά με τα δυνατά γλειψίματα  milf ξανθιά  καρέ.
το σπιτάκι ανακαινισμένο  ,καθαρό ,μόνο η εσωπορτα έμεινε
όπως ήταν .Της προάλλες είχα δει και μια νταρντάνα ρωσίδα
πάντως  λογω Πάσχα αναμένονται αρκετές απουσίες ,και κλεισίματα
οι περισσότερες τσα…  ήταν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λογω
λιγων  περαστικών και πιο λίγων πελατών

Καλό Πάσχα




 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρα πολύ ωραίος ο vanos !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επιτέλους ενημέρωση !!!
 

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
414
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1
παιδια, η τζουλια-λαουρα δουλευει σαβατο πρωι κνιδου 18?
 

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Μηνύματα
370
Like
389
Πόντοι
21
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΙΑΝΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ?ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ....ΜΑΛΛΟΝ 20ΧΡΟΝΗ ΡΟΥΜΑΝΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΨΟΣ,ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ,ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 15 ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ....
 

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
414
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1
ρε παιδια δε ξερει κανεις αν δουλευει τωρα η τζουλια στη κνιδου και μεχρι τι ωρα? μη τρεχω αδικα! ευχαριστω!
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε παικτουρια.... για το φυλης 200 αν εχει περασει κανεις τωρα τελευταια

ξερουμε αμα δουλευει η Κυρια Αγγελικη??? δεν θελω να πεσω στην αλλη την ξερακιανη ρωσιδα

ψιλη τσατσα που βαραει πορτες ευκολα.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ανοιξαν 2 μπουρδελακια στη μεγ.αλεξανδρου,δεξια απ τα 20-22...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινή βόλτα σε Φυλής και Μεταξουργείο στην πρωινή βάρδια με τον ιδρώτα να τρέχει ποτάμι λόγω της ζέστης και της διάρκειας της μπουρδελότσαρκας.Σήμερα αποφάσισα να κάνω τοπν μικρό εξερευνητή και έκανα τρεις καταθέσεις σε κοπέλες που δεν είχα ξαναπάρει.Η μία ήταν τον 20 και οι άλλες δύο των 10 αλλά στις 2 τελευταίες οτι πλήρωσα πήρα.Τελικά το φθηνό σεξ των 10 στο Μετάξι δεν μου βγαίνει με τίποτα.Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο ψητό μάγκες.
Στο Διδύμου 20 η επιστροφή της Ρωσίδας μιλφ Άννας, είναι τελικά η ίδια φίλε amadeus!! Όμορφο μιλφ λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά και μαυρισμένη επιδερμίδα απο solarioum για όσους δεν την ξέρουν.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι με διακυμάνσεις στην αποδοσή της στο δωμάτιο απο απλά καλή ως μέτρια.
Στο Διδύμου 16 η μιλφ Εύα που δούλευε και παλιότερα ,απο Περγάμου 27 πρόσφατα.
Στο Φυλής 40 η Ρωσίδα Αναστασία με τα σγουρά μακριά μαλλιά και την φαρδιά περιφέρεια η οποία μετά απο καιρό που εχώ να την δώ μου φάνηκε πως πάχυνε.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι και παλιά που την είχα πάρει ήταν καλή μέσα.
Στο Φυλής 66Δ βρώμαγε σκατίλα γιατί εργάτες έκαναν απόφραξη της τουαλέτας.Με την μυρωδιά της σκατίλας ο δροσερός τσάτσος μου έδειξε καινούρια κοπέλα με καρέ σκούρο ξανθό μαλλί και τριάρες βυζάρες,κοντή,μελαμψή,με τατού πίσω στην μέση.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος αλλά ο θόρυβος και η σκατίλα με απέτρεψαν απο το να περάσω.Στο Φυλής 66Α 2 κοπέλες η Ελένη κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά,λεπτή,με λευκό δέρμα απο το Φυλής 109 όροφος που δούλευε σαν Λάουρα προσφάτως.Ψυχρή κοπέλα με κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της ήταν μια γεματούλα μελαχρινή αδιάφορη με κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 κάτω ήταν η Εμμανουέλα και δεν είναι άλλη απο την Ουάννα αναβαπτισμένη.Επιστροφή λοιπόν απο το Μετάξι.Για όσους δεν την ξέρουν είναι ένα ψηλό,λεπτό μωρό με κανονικά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο ήταν κοπέλα με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους τριαντάρα,κανονικών κιλών,βγήκε κουρασμένη απο το δωμάτιο.
Εμφάνιση κοπέλας Μεταξιού και κάνει γυμνό τσιμπούκι.Το Φυλής 61 κλειστό και γράφει πάλι οτι ενοικιάζεται.Το Φυλής 74 κλειστό.
Στο Αγκύρας 12 η μιλφ Βαλέρια πρώην Μιλάνα με το όμορφο κορμί.Δεν την έχω ξαναπάρει απο το καλοκαίρι που είχε ξαναδουλέψει.
Στο Φυλής 65 όροφος ήταν η Μαίρη το όμορφο έπιπλο,λεπτή,μελαμψή,με κανονικά μαύρα μαλλιά γνωστή και απο Φυλής 92Α καθώς και Φώκαιας 19.Η τσατσά μόνο που δεν με έδειρε όταν ρώτησα αν κάνει extra το έπιπλο,λέγοντας μου για τις αρρώστιες.Άλλες φορές διαλαλούν τα extra και άλλες τα κατακρίνουν ανάλογα με το συμφέρον τους.Εμπόριο σκέτο δηλαδή.Στο ισόγειο είχε δύο καινούρια μία αδύνατη με ξανθά μαλλιά μακριά σκούρα και λευκή επιδερμίδα ομορφούλα με πεταχτά αυτιά και μία πιο κοντή,κανονικών κιλών,μελαμψή,με μαύρα μαλλια πιο σκυλέ αλλά μου φάνηκε πιο γκαβλιάρα.Η ξανθιά ήξερε καλά ελληνικά η μελαμψή δεν μιλούσε καθόλου.Πρέπει να ήταν απο Αλβανία και οι 2 κοπέλες.Γυμνό τσιμπούκι και οι 2.
Στο Φυλής 67 είχε κοπέλα ψηλή,νταρντάνα κάπως παχουλή με κοντά μαλλιά.Πρέπει να ήταν η Μις Πίγκυ.
Το Φυλής 71 όροφος είχε κοπέλα καινούρια με ξανθά κανονικά μαλλιά,κανονικών κιλών με εμφάνιση κοπέλας της διπλανής πόρτας.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Τα Μονής Προδρόμου και τα 2,το Φυλής 71 υπόγειο και το Φυλής 92Β υπόγειο κλειστά.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η μιλφ Ναταλύ.Είναι η γνωστή μιλφ με τα ξανθά μακριά μαλλιά και τα πρησμένα μάγουλα απο Περγάμου 27,Διδύμου 16 και παλιότερα γνωστή σαν Βίκυ όπου είχε διαπρέψει στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ρεμούνδου 20 ήταν κοπέλα λεπτή ψηλή με ξανθά μακριά μαλλιά και κυτταρίτιδα στην κοιλιακή χώρα.Κανονικό πρόγραμμα.Στο Ρεμούνδου 21 η τσατσά κασέτα παρουσίασε κοπέλα κοντή,αρκετά αδύνατη με κοντά μαύρα μαλλιά μετρίας εμφανίσεως επιπέδου Μεταξιού με γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο ήταν κοπέλα καινούρια η Άννα,πρόκειται για Ρουμάνα,κανονικών κιλών με πιασίματα και τριάρες βυζάρες με μαύρα μαλλιά πιασμένα και λευκό δέρμα.Ευχάριστη κοπέλα,βουκολικής ομορφιάς.Η πρώτη κατάθεση εγινέ εδώ και πέρασα καλά.Θα ακολουθήσει κριτική.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό στο πρόγραμμα το οποίο και δεν πήρα.
Στο Μεταξουργείο ξεκίνημα απο τα καινούρια στην Μεγ.Αλεξάνδρου 20.Σαν εμφάνιση τα βρήκα και τα 2 αρκετά αντιαισθητικά με τις βαριές μεταλλικές πόρτες.Προτιμώ τα παραδοσιακά μπουρδέλα που στεγάζονται σε νεοκλασσικά σπίτια. Στο ισόγειο είχε γυφτάκι,λεπτό αδιάφορης εμφανίσεως με απλό πρόγραμμα στα 10.Στο υπόγειο είχε την Μαρία απο το Φυλής 71 υπόγειο και το Φωκ 22 κάτω ,την μελαχρινή παχουλή αδιάφορη με απλό πρόγραμμα στα 10.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο είχε κοπέλα σχετικά γεμάτη με κοντά ξανθιά μαλλιά αδιάφορη.10 με κώλο.Στον όροφο είχε μιλφ λεπτή,με κυτταρίτιδα και πιασμένα πάνω μαύρα μαλλιά και τραχύ πρόσωπο, απο Αλβανία μάλλον. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 17 ισόγειο είχε την Μόνικα κοπέλα κανονικών κιλών,ζουμερή με πιασιματάκια,κατάλευκο δέρμα και μακριά μαλλιά κόκκινα.Φορούσε και ένα στριγκάκι αρκετά καβλωτικό.10 ευρώ με 69 στο πρόγραμμα.
Στο Κωλονού 53 είχε κοπέλα υπέρβαρη,αδιάφορη την γνωστή που δουλεύει εκεί.
Στο Κολωνού 47 το ισόγειο κλειστό.Ο όροφος είχε την μιλφ Λαρίσα απο Καλύμνου 36.Πριν μία εβδομάδα της είχα πετύχει και στο Φυλής 54 όροφος απόγευμα.Μαζί της ήταν μιλφ με ξανθά μαλλιά πιασμένα πιο κοντή και αδιάφορη.
Στο Περδίκα το αριστερό ήταν κοπέλα κοντή με μακριά μαύρα μαλλιά 30 Μαίων χαμογελαστή,ΒΛΚΠ μέτριας ομορφιάς.Στο δεξιό κλασσικά η Αννίτα γνωστή απο το Κεραμικού 13 ισόγειο που δούλευε σταθερά παλιότερα.10 ευρώ απλό πρόγραμμα και τα 2.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η γνωστή παχουλή αδιάφορη ξανθιά που δουλεύει σταθερά εκεί.Στο μεσαίο ισόγειο το καλύτερο κομμάτι που είδα στο Μετάξι.Λεπτή κοπέλα χωρίς κυτταρίτιδα με όμορφο σώμα,λευκού δέρματος και με μικρό τατού πέριξ της κοιλιακής χώρας.Καστανά μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα.Ήρθε και με καβλάντιζε δίνοντας μου και φιλάκια για να περάσω.Μιλούσε καλά ελληνικά,υποψία Αλβανίδας.Ανοιχτόχρωμα ματάκια.Μου έταξε γυμνό τσιμπούκι και κώλο στα 15 ευρώ.Μαλακία που δεν πέρασα, ίσως έπρεπε να την είχα δοκιμάσει.Βέβαια δεν ξέρω αν μέσα στο δωμάτιο συνέχιζε να είναι ζεστή. Αν την πήρε κανένας σας ας δώσει πληροφορίες.
Στο αριστερό κοπέλα γεματούλα με μαύρα μαλλιά κανονικά πιασμένα σε μικρό κοτσιδάκι.Σαν την Πίπη την Φακιδομύτη ήταν προς το παχουλό όμως.15 ευρώ.
Στο Ιάσωνος 44 παλιό ήταν κοπέλα κατάλευκη με πλαδαρό δέρμα,κατάμαυρα μαλλιά βαμμένα με φτηνή βαφή μάρκας μαιμού που πουλάνε οι Πακιστανοί.Γεματούλα αδιάφορης εμφανίσεως με κώλο στα 15 ευρώ.Στο καινούριο 2 κοπέλες γεματούλες η μία με κανονικό πρόγραμμα και η άλλη με full.Αυτή με το full και τα κοντά μαλλιά δεν με άφηνε να φύγω.Αδιάφορες και οι 2 απλά την έσπρωξα και βγήκα χάνοντας την υπομονή μου.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 2 κοπέλες η Βερόνικα η υπέρβαρη γνωστή απο τα Αλκιβιάδου 16Α&Β που δούλευε παλιά μαζί με μία καινούρια κοπέλα 30 Μαίων Βουλγάρα λεπτή με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους απλώς όμορφη.Γυμνό τσιμπούκι και οι 2.Πήρα την Σάρα την Βουλγάρα η οποία μόλις η αλλοδαπή τσατσά χτύπησε πόρτα στα 7 λεπτά άρχισε να βιάζεται πολύ και να με πιέζει να τελειώσω με αποτέλεσμα να μου πέσει και να την αποβάλλω απο το δωμάτιο.Στο κρεββάτι ήταν καλή η συγκεκριμένη αλλά απευθύνεται σε γρήγορους χύστες.Αυτά έχουν τα γαμήσια με τα 10 ευρώ μάγκες μου!! Θα ανεβάσω και κριτική με λεπτομέρειες στο τι θα πρέπει να προσέξετε.
Στην Κωλοκυνθούς 38Β στα 10 ευρώ με απλό πρόγραμμα είχε όμορφη γαζέλα αρκετά μαύρη.Στον όροφο είχε 2 υπέρβαρες με full στα 15 η μία η πιο υπέρβαρη είναι γνωστή και σαν όρκα και σίγουρα την ξέρετε γιατί δούλευε και παλιότερα στα εν λόγω τσαρδιά.
Στο Κολωκυνθούς 63 στο αριστερό είχε κοπέλα υπέρβαρη με λευκό δέρμα ξανθά μαλλιά και πολύ μεγάλα μαστάρια.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στα 15 και απλό στα 10.Στο ευθεία μπροστά η αθίγγανη Μόνικα που δουλεύει σταθερά εκεί στα 2 τσαρδια κοντή κανονικών κιλών με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Στο δωμάτιο είναι αρκετα ψυχρή και έκανε αγγαρεία όταν την είχα δοκιμάσει παλιότερα.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια με πιασμένα καστανόξανθα μαλλιά μέτριας εμφανίσεως.Στα 15 ευρώ κάνει γυμνό τσιμπούκι και στα 10 απλό.Στον όροφο ήταν η Ρωξάνη κοπέλα γνωστή απο το Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας και απο Φωκ 22 που είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα παλιότερα.Είναι αρκετά αδύνατη με κοντά μαύρα μαλλιά και τραχύ πρόσωπο που την κάνει να μεγαλοδείχνει.Ανακοινώθηκε κώλος,γυμνό τσιμπούκι,69 στο δεκάρικο.Κοπέλα μέτριας εμφανίσεως προς μπάζο για cult καταστάσεις.Πέρασα στο δωμάτιο με πολύ κακές υπηρεσίες,Αυτή την φορά τέλειωσα αλλά η συνεύρεση ήταν σαφώς χειρότερη απο την προηγούμενη.Αναλυτικές λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω.
Κολωνού 48 ήταν η Άννι μεγαλοκοπέλα 35αρα με κατάμαυρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών.Θυμίζει αθίγγανη Σπανιόλα αλλά είναι σίγουρα Ρουμάνα.
Κολωνού 27 ισόγειο ήταν κοπέλα μουνάρα λεπτή,με λευκό δέρμα μακριά μαύρα μαλλιά και μιλούσε καλά Ελληνικά.Κανονικό πρόγραμμα στα 10 και τσακώθηκε με 2 Πακιστανούς επειδή μιλούσαν μεταξύ τους στο σαλόνι.Απο μακριά ο αέρας βρώμαγε ξεπέτα.Στον όροφο βγήκε κοπέλα καινούρια με απλό πρόγραμμα με ξανθά μακριά λυμένα μαλλιά κανονικών κιλών και με φαρδύ κώλο.Απλώς νόστιμη.
Κεραμικού 28 στο αρχοντικό στο ισόγειο ήταν η γνωστή αθίγγανη μιλφ γυρολόγος με τα σπασμένα δόντια απο Φώκ 24,Κωλοκυνθούς 63,Αχιλλέως 40 και λοιπά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Μπάζο.Στον όροφο ήταν η Άννα πρώην Χριστίνα απο Κολωνού 27 υπόγειο,Διδύμου 25&27 και Μονής Προδρόμου παλιότερα.Πρόκειται για ζουμερή κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά και ωραίους βύζους.10 ευρώ απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11 ισόγειο κοπέλα ψηλή,μελαμψή,ζουμερή με ξανθά μαλλιά και κωλάρα με απλό στα 10 και στον όροφο δεν θυμάμαι τι είδα δυστυχώς.
Συνοψίζοντας τα περισσότερα γαμήσια στο δεκάρικο δεν είναι ικανοποιητικά λόγω μη επαρκών υπηρεσιών,χρόνου,βρώμας και άλλων παραγόντων.Καλύτερα να είχα περάσει σε κάποιο στανταράκι με το δεύτερο εικοσάρικο και να μην το έπαιζα εξερευνητής.


 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συμπληρωματική ενημέρωση για κάποια σπιτάκια που ξέχασα,ίσως σας βοηθήσει και αυτή.
Στο Φώκαιας 22 ισόγειο ήταν κλασσικά η Άννα με το μουστακάκι με γυμνό τσιμπούκι και κώλο,γνωστή κοπέλα με καλές υπηρεσίες.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Ειρήνη με το τατού στον βύζο.
Στο Φώκαιας 24 καινούρια κοπέλα μιλφ με μαύρα πυκνα μαλλιά ίσως και να ήταν περούκα,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με κυτταρίτιδα λόγω ηλικίας. Περίπου 50 Μαίων και κάνει γυμνό τσιμπούκι.Εγώ την βρήκα αδιάφορη,καποιοι απο εσάς όμως μπορεί να την βρουν ενδιαφέρουσα περίπτωση οπότε τσεκάρετε.

 
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η γνωστή παχουλή αδιάφορη ξανθιά που δουλεύει σταθερά εκεί.Στο μεσαίο ισόγειο το καλύτερο κομμάτι που είδα στο Μετάξι.Λεπτή κοπέλα χωρίς κυτταρίτιδα με όμορφο σώμα,λευκού δέρματος και με μικρό τατού πέριξ της κοιλιακής χώρας.Καστανά μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα.Ήρθε και με καβλάντιζε δίνοντας μου και φιλάκια για να περάσω.Μιλούσε καλά ελληνικά,υποψία Αλβανίδας.Ανοιχτόχρωμα ματάκια.Μου έταξε γυμνό τσιμπούκι και κώλο στα 15 ευρώ.Μαλακία που δεν πέρασα, ίσως έπρεπε να την είχα δοκιμάσει.

ιρις λεγεται...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η γνωστή παχουλή αδιάφορη ξανθιά που δουλεύει σταθερά εκεί.Στο μεσαίο ισόγειο το καλύτερο κομμάτι που είδα στο Μετάξι.Λεπτή κοπέλα χωρίς κυτταρίτιδα με όμορφο σώμα,λευκού δέρματος και με μικρό τατού πέριξ της κοιλιακής χώρας.Καστανά μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα.Ήρθε και με καβλάντιζε δίνοντας μου και φιλάκια για να περάσω.Μιλούσε καλά ελληνικά,υποψία Αλβανίδας.Ανοιχτόχρωμα ματάκια.Μου έταξε γυμνό τσιμπούκι και κώλο στα 15 ευρώ.Μαλακία που δεν πέρασα, ίσως έπρεπε να την είχα δοκιμάσει.

ιρις λεγεται...
Eίναι η Ίρις που παλιότερα δούλευε στα Φυλής 84-86;; Αν είναι αυτή την είχα πάρει όταν δεν ήξερε ακόμα Ελληνικά και ήταν φόλα μέσα.Μπορεί τελικά και να γλύτωσα που δεν την πήρα.Μου φάνηκε πολύ αλλαγμένη πάντως και δεν την αναγνώρισα.Είναι αυτή που λέω;;
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω ημουν μεταξι στην αλλαγη της βαρδιας...

τι εχω να πω...

-κατεθεσα στη φραντζεσκα του ιασωνος 44,για να μου φυγει η καυλα που τοσο καιρο τη βλεπω και δεν ειχα μπει ποτε...ικανοποιητικη μεσα,αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο...

-ειδα την καυλιαρα τσιγγανα του ιασωνος 19 πανω,να φευγει με ρουχα και καυλωσα ασχημα :bigdick:

-ειδα κι αλλες με ρουχα...η μαρια το κατσαριδακι ηταν ωραια :kissass2:

-η λαρισα στο ιασωνος27α,που ηταν ιασωνος 37α πριν,ειναι πολυ καυλιτσα :kissass:καπου πηρε το ματι μου καλα λογια για μια λαρισα...γι αυτην λεγατε?

-η ασθενικη ξανθωπη ομορφουλα στο λεωνιδου 6 ξερουμε τι κανει μεσα?

-η ιρις στο ιασωνος 46 μεσαιο ειναι οντως πολυ ωραια...

-στο ιασωνος 46 αριστερο,μαζι με τη τζοαννα ηταν μια καινουργια αδυνατουλα μελαχρινη,ενδιαφερουσα και φαινοταν πολλα υποσχομενη για τα ενδοτερα

-η μελαχρινη στο μεγ.αλεξανδρου 28 ειναι επισης ψαρωτικη,ευκολα θα την παταγα κι εγω...

αυτες οι πουτανες οσες και να γαμας,δεν τελειωνουν ποτε :dunno:
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Eίναι η Ίρις που παλιότερα δούλευε στα Φυλής 84-86;; Αν είναι αυτή την είχα πάρει όταν δεν ήξερε ακόμα Ελληνικά και ήταν φόλα μέσα.Μπορεί τελικά και να γλύτωσα που δεν την πήρα.Μου φάνηκε πολύ αλλαγμένη πάντως και δεν την αναγνώρισα.Είναι αυτή που λέω;;
δεν ξερω :(θα ρωτησω κι εναν συναγωνιστη που ειμαστε μαζι,μπας και ξερει τιποτα...
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
προσοχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:........στη ρεμουνδου στα σκαλια η αννα η ρουμουνα ενω η κινεζοτσατσα λεει οτι ο κωλος ειναι στο 20αρικο....οταν πας να της το βαλεις ζητα + 10 ευρω το πουτανακι....αρα....τα δινεις,ή λες νο θενκς :2funny:....ορ λες οκ,τη γαμας και λες τα λεφτα στη κυρια λειτερ :2funny: :2funny: :2funny:....και την κανεις κυριος οπως εγω.......και επιτελους.....φερτε μια πουτανα να μιλαει ΑΓΓΛΙΚΑ.....
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.670
Πόντοι
46.232
προσοχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:........στη ρεμουνδου στα σκαλια η αννα η ρουμουνα ενω η κινεζοτσατσα λεει οτι ο κωλος ειναι στο 20αρικο....οταν πας να της το βαλεις ζητα + 10 ευρω το πουτανακι....αρα....τα δινεις,ή λες νο θενκς :2funny:....ορ λες οκ,τη γαμας και λες τα λεφτα στη κυρια λειτερ :2funny: :2funny: :2funny:....και την κανεις κυριος οπως εγω.......και επιτελους.....φερτε μια πουτανα να μιλαει ΑΓΓΛΙΚΑ.....
αν μιλάει ελληνικά σε χαλάει....ποία πήρες την μελαχρινή με τις βυζάρες???
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαλλια δε προσεχω :2funny: :2funny: :2funny:.αλλα ειχε βυζα μεγαλουτσικα :tits2:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αυτή με τις βυζάρες καλή μέσα! Κώλο δεν ζήτησα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom