lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω αμφιβαλλω αν οι τσατσαδες χτυπανε απο μονες τους πορτες...Καλησπέρα.
Ο χρονος δεν εξαρταται μονο απο τα χρηματα, αλλά περισσοτερο απο τις κατευθυνσεις των αφεντικων του καθε μαγαζιου, αλλά και από την κακία ή οχι των τσατσαδων.
Για παραδειγμα τις εχω χρυσωσει επειδη εχει καλες γκομενες στο φωκαιας 27 και ολες οι τσατσαδες εκει χτυπανε στα 5, άντε το πολυ στα 7 λεπτα.Τί παρατηρησεις ειχα κανει στη βραδυνη τσατσα που χτυπησε στα 5 και δεν υπηρχε ανθρωπος εξω, δεν χαμπαριαζε...
Οι περισσοτερες κοπελες εκει βεβαια δεν σου λενε να βιαστεις, παρα τα χτυπηματα της πορτας.
Στο φυλης66 με τη νικολετα, εχεις πανω απο 15λεπτο χωρις ενοχληση και εδω και καιρο, όποτε καταθετω συνηθως στους οροφους των φυλης84, δεν χτυπανε ποτέ πορτα και καθομαι 15+ λεπτα, ενω παλια χτυπαγαν στο 5λεπτο.
Επισης μακρια απο τον τσατσα κυρ σκατομπιλυ στο φυλης59. Στο καρεα 30 στα 60 ευρω, φωναζε τις κοπελες στο 10λεπτο. Δεν θελω να φανταστω τι κανει στα 20ευρώ...
Για μεταξι δεν θυμαμαι και πολλα γιατι δεν εχω σταθερες καταθεσεις σε καποια σπιτια. Μονο στο μαρακι στο ιασ 33 που παιρνω, θυμαμαι οτι ο τσατσος απο το 5λεπτο φωναζει πολυ σπαστικά, η κοπέλα εδω δεν τον ακούει ευτυχως...
Στα ιασωνος 1 επισης, στο 15ευρω αρκετη ανεση χρόνου.
Γενικα μου εχουν τυχει και σπιτια του 10ευρου που να μην χτυπανε μεχρι τα 15λεπτα παντως(εννοείται βεβαια να μην εχει μαζευτει κανα τσουρμο 25 ατομων στο σαλόνι).
νομιζω πολλες χτυπανε,επειδη τους το ζητανε οι κοπελες...
ειχα πετυχει και σκηνικο στο φ69 πανω που η αννουλα την ειχε πει στον τσατσο γιατι δε "χτυπησε πορτα" ενω ειχε περασει πολλη ωρα...
επισης μου χει τυχει πουτανα να μου λεει οτι δε θα μας χτυπαγε την πορτα η τσα2(η συγκεκριμενη παντα χτυπαγε),επειδη της το χε ζητησει η ιδια και οντως δεν ενοχλησε...
οποτε αν μου χτυπησουν πορτα,δεν κατηγορω μονο την τσα2...