Καλώς μας ήρθες κύριε AssFiller περιμένουμε δυναμικές ανταποκρίσεις ;) Καλή αρχή στο σάϊτ φίλε μου.
Καλώς σας βρήκα φίλτατε. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Καλώς μας ήρθες κύριε AssFiller περιμένουμε δυναμικές ανταποκρίσεις ;) Καλή αρχή στο σάϊτ φίλε μου.
μολις εφυγα απο φυλης 12.00.δεν εκανα μεγαλο τουρ λογο χρονου.στο 65 κατω η αλεξανδρα.πανω μια δεν θυμαμε ονομα καλη.οχι ρενατα ή χριστινα.στην φωκαιας 23 νομιζω το προταιλευταιο πριν λιοσιων μια νταρντανα με ταιραστιους βυζους,οσοι πιστοι τρεξτε!!!εγω στην χριστινα απο ρουμανια στο φωκαιας 17,νομιζω,πανω με την λευκη πορτα χωρις χερουλι.κοντοπουτανο τσαχπινογαγραλιαρικο με το χαμογελο στα χειλη οπως το γουσταρο.καλη πιπα και αρκετη ωρα, στο γαμησι πολλη καλη αρκετα στενη και με συμετοχη. π.χ.οταν την ειχα στα τεσσερα επαιζε με τα αρχιδια μου
Τσαρκούλα μετά από καιρό στις 21.30 στην περιοχή της Φυλής!(σαν αστυνομικό ρεπορτάζ ακούγεται ε?)
[glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ[/glow]
-Διδύμου 8Α πάνω-
Αν δεν κάνω λάθος εκεί ήταν η Ειρήνη που δούλευε εδώ και κάτι χρόνια στο Φυλής 67.
-Διδύμου 8Β κάτω-
Ξανθιά με άσχημη φάτσα και μικρό βυζί.
-Διδύμου 18Α-
Μεγάλη σε ηλικία και χοντρή...συστείνεται σε τυφλούς και άλλους με χρόνιο πρόβλημα όρασης..
-Διδύμου 18Β-
Αξιογάμητο milf με μαύρο μακρύ μαλλί και πολύ μεγάλα βυζιά!
-Διδύμου 20-
Ακούει στο όνομα Μήνα..και είναι χοντρή με ίσιο καστανό μαλλί η οποία έκανε και ισπανικό με 20 βρα αλλά είναι σα μπουλντόζα οπότε...
-Φυλής 54Α πάνω-
Ξανθό,έκφυλο πορνίδιο..ύψος περίπου 1.80 πάνω σε τακούνια..και ωραίο σώμα..
-Φυλής 54Β κάτω-
Σοφία
-Φυλής 59Α πάνω-
Κλείσαμε..
-Φυλής 59Β κάτω-
Μια κοκκινομάλλα...μεγάλη σε ηλικία μου φάνηκε..όχι τίποτα αξιοθαύμαστο από εμφάνιση.
-Φυλής 65Α πάνω-
Αλεξάνδρα(?)..μαύρο μακρύ μαλλί...πολύ όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα.. ..Εκεί μάλιστα πέτυχα και έναν που πουλούσε γυαλιά ηλίου...περιπτεRay-ban!!..10 ευρώ το ζευγάρι..κοψοχρονιά!
-Φυλής 65Β κάτω-
Χριστίνα η Τουρκάλα...καλή περίτωση για όποιον δεν την ξέρει
-Φυλής 67-
Πολύ αδύνατο, καστανόξανθο πορνίδιο αλλά λίγο ξενέρωτο φατσικά..
-Φυλής 71Α πάνω-
Σάρα..αν δεν κάνω λάθος είχε παρουσιαστεί παλιότερα ως Σίντυ αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά....όμορφη σε γενικές γραμμές με συμπαθητικό στήθος και καστανό-ανοιχτό μαλλί..
-Φυλής 71Β κάτω-
Νύσταζαν οι άνθρωποι και πήγαν για ύπνο..
-Φυλής 80-
Ασχημομούρα με ξανθό μαλλί ράστα!..αν είναι δυνατόν..Περιμέναμε τόσοι πολλοί που μερικοί περίμεναν απ'έξω απ'το μπουρδέλο!Σαν να περίμενουμε στο ΙΚΑ παθολόγο!
-Φυλής 84Α κάτω-
Ξανθιά,χαριτωμένη με αρκετά αδύνατο αλλά ωραίο σώμα.Βυζιά...λογικά.
-Φυλής 84Β πάνω-
Σήμερα ο τσατσο-Μαρκαριάν ήταν κομψά ντυμένος με ένα κόκκινο LaCoste ενώ η Σελίνα ήταν..ελαφρά ντυμένη αφήνοντας να φαίνεται ο ωραίος της κώλος!
Κατάθεση για άλλη μια φορά στη Σοφία.
Αυτά.
ξερει κανεις για φωκαιας , απο τα δυο καινουργια αυτό που ειναι στον πρωτο οροφο με το ασανσερ (που δεν δουλευει) τι λεει μια με κοντο μαλλί, λεπτή ?????
Δυστυχως περασα χθες μεσημερι απο την διδυμου απο τα δυο καινουργια απο το ισογειο στο οποιο ηταν μια λεπτη με μακρυ μαλλι κι ανοιχτα ματια αλλα πτωμα με ελαχιστη πιπα .επιπλο ολκης. απο Ρουμανια ηταν μαλλον την ελεγαν μαρινα...Αν λες την Κατερίνα με το όχι ωραίο πρόσωπο και τα ανοικτογάλανα μάτια είναι καλή και με συμμετοχή. Προσωπικά μ'αρέσει.
Πήγα χθες και τιμώρησα κατα της 11.30 το βράδυ για 2η φορά την Αννα....Φυλής κάπου νούμερο 84 απέναντι απο το βενζινάδικο στο ισόγειο σπίτι.
Με καυλώνει απίστευτα αυτή η γκόμενα, φανταστική πίπα, έτσι ακριβώς όπως τη θέλω αργά και βασανιστικά για ατελείωτη ώρα και με πολύ παιχνίδι στο κεφάλι...
μετά την έβαλα απο κάτω που με τύλιγε με τα ποδια της...μετά πίσω που τα έδωσα όλα ....και δεν μου είπε σε τπτ όχι ! Εκτός απο όταν της πρόσφερα ακόμα 20 για λοκο αλλά μου είπε , δεν παίζει ρόλο το ποσό, αλλά απο πίσω με τίποτα !!!! Κρίμα !
Φυσικά και θα ξαναπάω, αφού έχει κάτι που με φτιάχνει πολύ.
Ναι έτσι ακριβώς... αλλά δεν θα το έλεγα αρκετά αδύνατο το σώμα της. Κανονική είναι η κοπέλα