Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (16 μέλη και 192 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Χαιρετω τους φιλους που κανουν ευστοχες κριτικες για την εξωτερικη εμφανιση των κοριτσιων και μας γλυτωνουν απο ασκοπο περπατημα χωρις να γραφουν περιττες μαλακιες και υπερβολες.Αυτο αφορα τον φιλο που εγραψε πρωτη φορα  για τη Ρενατα(αντικειμενικα ωραιο μουνι)αλλα κυριως για τον τυπο που ανεφερε οτι το σωμα της ειναι σφιχτο αλλα  σκληρο.Ρε φιλε... respect εισαι μεγαλος κριτης!!!Αnyway υστερα απο βραδυνη εξορμηση σημερα στη φυλης μπορω να πω οτι οι περισσοτερες πουτανες ηταν χαλαρα γαμευσιμες.Δεν ξερω αν φταιει το οτι ηταν παρασκευη αλλα υστερα απο καιρο η φυλης ειχε αρκετες ωραιες εως πολυ ωραιες πορνες.Η κορυφαια απο ομορφια ηταν η Αννα στο πρωτο της Φωκαιας αλλα απο σερβις....δες Μαυρη λιστα. Στο 59 ,στο κατω εχει σκασει πολυ ωραιο νεαρο μουνι το οποιο ομως ζητα 25 ευρω αν και μαλλον τα αξιζει οσον αφορα την ομορφια τουλαχιστον ενω και στο 80 απεναντι επαιζε πολυ καλη πιτσιρικα με 20 ευρω.

Επισκέπτης
Άρτι αφιχθείς εκ περιηγήσεως:

Φυλής 67 ισόγειον αδιάφορος νέα ξανθή.

Φυλής 65 όροφος, οικίσκος με ιδιότυπον διακόσμησιν εμπνεομένη από την ουκρανικήν λαϊκήν παράδοσιν και ομοεθνής νέα με ανέπτυγμένον στήθος, μάλλον φυσικόν.

Φυλής 59 ισόγειον εργαζομένη λεπτή με χυδαίον πρόσωπον ενθυμίζουσα τας δήθεν υπευθύνους δημοσίων σχέσεων των παραλιακών κέντρων διασκεδάσεως. Διεγερτική μεν, 25 ευρώ δε.

Φυλής 59 όροφος κωμική υπηρεσία θέλουσα να παραστήση την εργαζομένη ως την καλυτέραν όλων των εποχών. Φυσικά η εμφάνισίς της πόρρω υπελείπετο του μέσου όρου.

Φυλής 66 υπόγειον (εις τον οικίσκον με το μικρότατον δωμάτιον υποδοχής) η Αλεξάνδρα, νέα με στήθος εντυπωσιακόν και φυσικόν.

Τέλος Φυλής 71 ισόγειον η Άννα. Αι μακροσκελείς περιγραφαί περιττεύουν.  Ωσαν να συνευρίσκεται τις με την ερωμένην του, μόνον που η συνεύρεσις πρέπει να ολοκληρωθή εντός ολίγου χρόνου. Δεδομένου ότι λαμβάνει μόνον μιαν ημέραν αναπαύσεως εβδομαδιαίως, υποθέτω ότι σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι θα είχαν την ευκαιρίαν δοκιμής.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Παίδες καλημέρα.....
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα η οποία ξεκίνησε 01:ΟΟ από Σόλωνος οπου παίζαν 2-3 πρεζάκια...
Κατέβασμα Καποδιστρίου από την πάνω πλευρά 5-6 μαύρες τίποτα το ιδιαίτερο αλλά στην κάτω γωνία κόλαση...πρέπει να ήταν πάνω από 20 κομμάτια μερικά από τα οποία αξιόλογα άσχετα αν δεν φορτώνω ποτέ από εκεί.....την στιγμή που πέρναγα έγινε και σκούπα από αστυνομία οπότε δεν ξέρω τι ώρα ξαναβγήκαν
Διάλλειμα με σφηνάκι στου Ψυρρή οπότε μπαίνω στο ρδέλλο επί της οδού Σαρρή με την προσδοκία να πετύχω την Αλίκη
Αντί αυτής ήταν ένα άλλο τραβέλλι αλλά μόνο που άκουσα τη φωνή της την έκανα!Τσάτσος είναι ο πούστης που δουλεύει και στο Φ99 μου άνοιξε και φορούσε ριγέ μποξεράκι... :helpplea:
Α...όνομα του τραβελιού στο μαγαζάκι Χριστίνα...
Μεταξι τίποτα το αξιόλογο στο μαγαζί της Κατερίνας ωραίος ο χώρος αλλά η κοπέλα δεν έλεγε και πολλά!ΕΡΩΤΗΣΗ επειδή έχω να κατέβω χρόνια:κάτι τελειωμένα τυπάκια(όχι τζάνκια) που είναι στημένα σε κάθε τετράγωνο κάνουν τη δουλειά που φαντάζομαι????
Γυρνώντας απογοητευμένος πίσω πέτυχα το μοναδικό ανοιχτό μαγαζί στην Φυλής νομίζω στο 40 νούμερο....μπαίνω μέσα 2-3 άτομα στο σαλόνι λέω τέτοια ώρα τέτοια λόγια μπαίνω...
το γκομενάκι μάλλον ελληνίδα από την Ευβοια λέει, μινιόν κατάσταση και το δωμάτιο τραγικό...Αφού της λέω πες της κυρίας έξω να αλλάξει κανένα σεντόνι και μου απαντάει γιατί τι έχει?μια χαρά είναι :headbang:
πίπα χάλια και μετά στην πράξη κομοδίνο χωρίς να σε αφήνει ούτε να πιάνεις! black list
Όνομα δεν έμαθα αλλά είναι μια αδύνατη κοντούλα με τατουάζ στη μέση και ψιλοσπαστό μαλλί......μακριάαααααα
άντε καλημέρα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Παίδες καλημέρα.....
ΕΡΩΤΗΣΗ επειδή έχω να κατέβω χρόνια:κάτι τελειωμένα τυπάκια(όχι τζάνκια) που είναι στημένα σε κάθε τετράγωνο κάνουν τη δουλειά που φαντάζομαι????
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2934.0]«Κράχτες» για κωλόμπαρα[/url] είναι.  ;)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Γυρνώντας απογοητευμένος πίσω πέτυχα το μοναδικό ανοιχτό μαγαζί στην Φυλής νομίζω στο 40 νούμερο....μπαίνω μέσα 2-3 άτομα στο σαλόνι λέω τέτοια ώρα τέτοια λόγια μπαίνω...
το γκομενάκι μάλλον ελληνίδα από την Ευβοια λέει, μινιόν κατάσταση και το δωμάτιο τραγικό...Αφού της λέω πες της κυρίας έξω να αλλάξει κανένα σεντόνι και μου απαντάει γιατί τι έχει?μια χαρά είναι :headbang:
πίπα χάλια και μετά στην πράξη κομοδίνο χωρίς να σε αφήνει ούτε να πιάνεις! black list
Όνομα δεν έμαθα αλλά είναι μια αδύνατη κοντούλα με τατουάζ στη μέση και ψιλοσπαστό μαλλί......μακριάαααααα
άντε καλημέρα
Μηπως η κοπελα που λες ειναι η Μαριλενα? Αυτη μου εχει πει οτι ειναι απο Ευβοια. Αλλα ειναι πολυ καλο μουνακι δεν ειναι οπως τα λες αν οντως μιλαμε για την ιδια. Και ωραια περιποιηση.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Μηπως η κοπελα που λες ειναι η Μαριλενα? Αυτη μου εχει πει οτι ειναι απο Ευβοια. Αλλα ειναι πολυ καλο μουνακι δεν ειναι οπως τα λες αν οντως μιλαμε για την ιδια. Και ωραια περιποιηση.
Δεν ξέρω όνομα γιατί αν ξέρω ότι δεν θα ξαναπατήσω εκεί δεν με ενδιαφέρει κιόλας....Δεν γίνεται να μην είναι όπως τα λέω γιατί έγραψα για την δικιά μου περίπτωση οπού εγώ είμουν στο δωμάτιο!Με σένα φίλε μπορεί να κάνει παπάδες η γκόμενα...άλλο αυτό!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ολο ακουγα για την αννουλα του 71,και σημερα την δοκιμασα και μου φαινεται οτι ολα τα λεφτα του καλοκαιριου θα τα φαω σε αυτην.ειναι η απολυτη ΚΑΥΛΑ η κοπελα,τιμα τα 20 ευρο και αστραφτει απο την καυλα,παιρνει αριστα  σε ολα της!!!!!!!!!ζητω η περεστροικα,ζητω η πρωην σοβιετικη ενωση,ζητω και η αεροφλοτ που τις φερνει στην ελλαδα και γευομαστε τετοια ωραια και γλυκα μουνακια!!!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
προλαβαινεται νομιζω αν κλεινουνε στισ 12!!!ηο κοριτσι ειναι η απολυτη ηδονη,οποισ δεν εχει παει μαζι της χανει!!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
απο βυζακι λεει τιποτα?δεν θυμαμαι περιγραφες για αυτην.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και γαμω τα βυζια με μεγαλεσ ρωγες,ομορφη ξανθια και παθιασμενη με τον πουτσο η κοπελα αυτη,ευγε αννουλα μου ευγε!!!!!!

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
CONSTANTLY τι μέρες και τι ώρες δουλεύει η Αννούλα?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πήγα για το Σοφάκι σήμερα και εχθές στη Φυλής, απουσιάζει από το πόστο της.  :headbang: :headbang: :headbang:

Η τσατσά εχθές μου είπε ότι αρρώστησε και πήρε άδεια και δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει (την άλλη ούτε που έκατσα να τη δω σκεφτόμουν μόνο το Σοφάκι).  :headbang: :headbang: :headbang:

Ενημερώστε οπωσδήποτε όταν επιστρέψει..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Είπε τίποτε άλλο?Θ'αργήσει πολύ να γυρίσει?

Θα πάω μέσα στην εβδομάδα...όποιος τη δει νωρίτερα ας ενημερώσει!!plz..

Επισκέπτης
Την Πεμπτη παντως το συγκεκριμενο σπιτι εκλεισε πριν τις 19.30.Πριν δουλευε κανονικα η Σοφια εκει.

Επισκέπτης
Η Αννα, το επονομαζομενο χελι,ειναι εκει απο τις 17.00 (Φυλης 71 κατω).Γινεται χαμος απο κοσμο.

Φυλης 54 κατω κλειστο αρα η Σοφια δεν ηταν εκει.

Διδυμου 8α αδιαφορη ξανθια ρωσσιδα.στο 8β η γνωστη τσεχα με ωραιο οπισθιο συστημα(νομιζω καποιος απο εδω την δοκιμασε  ;))

Φωκαιας 17 Γιουλη και στο 19 μια που τα βυζια απο σιλικονη της κοιταγαν τον ουρανο.

Φυλής 65Β καινουργια πορτα αλλα αδιαφορη κοπελα.

Φυλής 71Α Μια Ζωη παρα πολυ καλη,με ωραιο προσωπο και σωμα.

Φυλής 86Β Ξανθια νομιζω πολυ ωραιο σωμα που βγηκε χοροπηδωντας και ερεθισμενη.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Η Αννα, το επονομαζομενο χελι,ειναι εκει απο τις 17.00 (Φυλης 71 κατω).Γινεται χαμος απο κοσμο.

Φυλης 54 κατω κλειστο αρα η Σοφια δεν ηταν εκει.

Διδυμου 8α αδιαφορη ξανθια ρωσσιδα.στο 8β η γνωστη τσεχα με ωραιο οπισθιο συστημα(νομιζω καποιος απο εδω την δοκιμασε  ;))

Φωκαιας 17 Γιουλη και στο 19 μια που τα βυζια απο σιλικονη της κοιταγαν τον ουρανο.

Φυλής 65Β καινουργια πορτα αλλα αδιαφορη κοπελα.

Φυλής 71Α Μια Ζωη παρα πολυ καλη,με ωραιο προσωπο και σωμα.

Φυλής 86Β Ξανθια νομιζω πολυ ωραιο σωμα που βγηκε χοροπηδωντας και ερεθισμενη.

θα ηταν ωραια να μας ελεγες και τι ωρα εγινε η επισκεψη...εστω περιπου για να ξερουμε αν προκειται για πρωινη ή απογευματινη βαρδια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom