Επισκέπτης
Τελικά η Ντενίζα δίνει κώλο ; Είτε έτσι είτε με κάτι έξτρα... ;
Αυτή την φορά δεν την ρώτησα. Παλιά που την είχα ρωτήσει ήταν κατηγορηματικό το "όχι" ανεξαρτήτως χρημάτων.
Τελικά η Ντενίζα δίνει κώλο ; Είτε έτσι είτε με κάτι έξτρα... ;
τι ωρες ειναι αυτη η τνενιζα και που ειναι αυτη η ρεμουνδου??
τι ωρες ειναι αυτη η τνενιζα και που ειναι αυτη η ρεμουνδου??
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2934.0]«Κράχτες» για κωλόμπαρα[/url] είναι. ;)Παίδες καλημέρα.....
ΕΡΩΤΗΣΗ επειδή έχω να κατέβω χρόνια:κάτι τελειωμένα τυπάκια(όχι τζάνκια) που είναι στημένα σε κάθε τετράγωνο κάνουν τη δουλειά που φαντάζομαι????
Μηπως η κοπελα που λες ειναι η Μαριλενα? Αυτη μου εχει πει οτι ειναι απο Ευβοια. Αλλα ειναι πολυ καλο μουνακι δεν ειναι οπως τα λες αν οντως μιλαμε για την ιδια. Και ωραια περιποιηση.Γυρνώντας απογοητευμένος πίσω πέτυχα το μοναδικό ανοιχτό μαγαζί στην Φυλής νομίζω στο 40 νούμερο....μπαίνω μέσα 2-3 άτομα στο σαλόνι λέω τέτοια ώρα τέτοια λόγια μπαίνω...
το γκομενάκι μάλλον ελληνίδα από την Ευβοια λέει, μινιόν κατάσταση και το δωμάτιο τραγικό...Αφού της λέω πες της κυρίας έξω να αλλάξει κανένα σεντόνι και μου απαντάει γιατί τι έχει?μια χαρά είναι
πίπα χάλια και μετά στην πράξη κομοδίνο χωρίς να σε αφήνει ούτε να πιάνεις! black list
Όνομα δεν έμαθα αλλά είναι μια αδύνατη κοντούλα με τατουάζ στη μέση και ψιλοσπαστό μαλλί......μακριάαααααα
άντε καλημέρα
Δεν ξέρω όνομα γιατί αν ξέρω ότι δεν θα ξαναπατήσω εκεί δεν με ενδιαφέρει κιόλας....Δεν γίνεται να μην είναι όπως τα λέω γιατί έγραψα για την δικιά μου περίπτωση οπού εγώ είμουν στο δωμάτιο!Με σένα φίλε μπορεί να κάνει παπάδες η γκόμενα...άλλο αυτό!Μηπως η κοπελα που λες ειναι η Μαριλενα? Αυτη μου εχει πει οτι ειναι απο Ευβοια. Αλλα ειναι πολυ καλο μουνακι δεν ειναι οπως τα λες αν οντως μιλαμε για την ιδια. Και ωραια περιποιηση.
Είπε τίποτε άλλο?Θ'αργήσει πολύ να γυρίσει?Πήγα για το Σοφάκι σήμερα και εχθές στη Φυλής, απουσιάζει από το πόστο της.
Η τσατσά εχθές μου είπε ότι αρρώστησε και πήρε άδεια και δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει (την άλλη ούτε που έκατσα να τη δω σκεφτόμουν μόνο το Σοφάκι).
Ενημερώστε οπωσδήποτε όταν επιστρέψει.....
CONSTANTLY τι μέρες και τι ώρες δουλεύει η Αννούλα?
Η Αννα, το επονομαζομενο χελι,ειναι εκει απο τις 17.00 (Φυλης 71 κατω).Γινεται χαμος απο κοσμο.
Φυλης 54 κατω κλειστο αρα η Σοφια δεν ηταν εκει.
Διδυμου 8α αδιαφορη ξανθια ρωσσιδα.στο 8β η γνωστη τσεχα με ωραιο οπισθιο συστημα(νομιζω καποιος απο εδω την δοκιμασε ;))
Φωκαιας 17 Γιουλη και στο 19 μια που τα βυζια απο σιλικονη της κοιταγαν τον ουρανο.
Φυλής 65Β καινουργια πορτα αλλα αδιαφορη κοπελα.
Φυλής 71Α Μια Ζωη παρα πολυ καλη,με ωραιο προσωπο και σωμα.
Φυλής 86Β Ξανθια νομιζω πολυ ωραιο σωμα που βγηκε χοροπηδωντας και ερεθισμενη.