Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (32 μέλη και 259 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έχουμε απαντήσει πολλές φορές....
ο φίλος bmw έχει μαζί του τετράδιο 5 θεμάτων(φυλής , φωκαίας ,τσιμπουκάδικα , μετάξι και Λιοσίων)και πενάκι και καταγράφει τα πάντα...
ενώ εγώ προσωπικά φέρνω μαζί μου την δίμετρη γραμματέα μου που εκτός τον άλλον μιλάει ρώσικα και βουλγαρορουμάνικα για να μου λέει ότι δεν καταλαβαίνω.... 
Πάρε ένα tablet........ορέ.................χαχαχαχά.......... :rockon:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ - ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
σκουπιζε και σφουγγαριζε ο καμίνης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Ε ναι εντάξει είπαμε. Κρίμα πάντως γιατί είναι καλό καυλάκι αλλά από ότι έχω ακούσει ειναι κάπως επικύνδινή..............

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αυθέντικες ελλήνικες γεύσεις, ε????????????????????????? :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εκδηλωση :huh:ειχαν και μπουφε :P
Χύστη με ρωτησες στα σχολια κριτικων ποιές ειναι αυτες που σου προτεινω να πας.
Ε τοσες κριτικες εγραψα ρε και για κοπέλες σπαθι  :grin: διάλεξε ωρέ!
Δεν φτανει που σου προτεινα να παιξεις μέταλιστ για να παρεις Ντανιελα σχεδόν τζαμπα  :dancing:

Και η Αντρέα καλο καβλακι στο φωκαιας25, το μετανιωσα που δεν το δοκιμασα  :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Χύστη με ρωτησες στα σχολια κριτικων ποιές ειναι αυτες που σου προτεινω να πας.
Ε τοσες κριτικες εγραψα ρε και για κοπέλες σπαθι  :grin: διάλεξε ωρέ!
Δεν φτανει που σου προτεινα να παιξεις μέταλιστ για να παρεις Ντανιελα σχεδόν τζαμπα  :dancing:

Και η Αντρέα καλο καβλακι στο φωκαιας25, το μετανιωσα που δεν το δοκιμασα  :P
εδω δε θυμαμε ρε ποιες ειδα χθες,πες κανενα ονομα αλλα εμφανησιμο οχι μπαζακια ξερεις εσυ :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• pogrom by leonoro.jpg
    pogrom by leonoro.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εδω δε θυμαμε ρε ποιες ειδα χθες,πες κανενα ονομα αλλα εμφανησιμο οχι μπαζακια ξερεις εσυ :birdman:
Κατσαριδάκι στο ιασ 33(θα γραψω κριτική)
Έρικα μεγαλη καβλα στο ιασ 1 απογευμα
Κορίνα κολωνού 32 ισογειο 3η βαρδια τρελοκομειο καλο πιπινι

Δοκίμασε καποια απο αυτες, δωσε μου τα ευσημα και μετα σου χω μπολικες ακόμα  :2on1: :2on1: :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Κατσαριδάκι στο ιασ 33(θα γραψω κριτική)
Έρικα μεγαλη καβλα στο ιασ 1 απογευμα

Κορίνα κολωνού 32 ισογειο 3η βαρδια τρελοκομειο καλο πιπινι

Δοκίμασε καποια απο αυτες, δωσε μου τα ευσημα και μετα σου χω μπολικες ακόμα  :2on1: :2on1: :2on1:
αυτες αποριπτονται με τη μια :birdman:την αλλη ισως και να τη δοκιμασω εχεις γραψει κριτικη να δω χαρακτηριστικα :think:
για τωρα εχεις καμμια να παω γιατι δια δευτερη φορα ισως παρω ντουετο την ιωαννα με την αλλη που ηταν χθες στο κολωνου 30 πανω :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
ακα (μεχρι προχθες τουλαχιστον) ποτε δεν ακουσα να το αναφερουν...  :-
Μπορει να το κανουν και αυτες επιλεκτικα, με συγκεκριμενους πελατες  ;)
ναι και στο πρόγραμμα το λέει ο τσάτσος , το έχω γράψει και στις κριτικές μου γι αυτές.... ;)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
αυτες αποριπτονται με τη μια :birdman:την αλλη ισως και να τη δοκιμασω εχεις γραψει κριτικη να δω χαρακτηριστικα :think:
για τωρα εχεις καμμια να παω γιατι δια δευτερη φορα ισως παρω ντουετο την ιωαννα με την αλλη που ηταν χθες στο κολωνου 30 πανω :grin:

φίλε baros, γιατί μένουν μεταξεταστέες οι 2 πρώτες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
ήμουν αραχτός για καφεδάκι με σκοπό ποιο μετά να πιατσάρω αφού λόγο δουλείας είχα να κατέβω 10 μέρες... αναπάντητη στο κινητό απο τον λουστ(το φανταράκι μας)...ραντεβού φυλής κανονίστηκε αμέσως....
ένα respect στον λούστ αφού στην πρώτη του έξοδο πήρε τον προαστιακό και κατευθείαν στην πιάτσα...σήμερα ήταν η μέρα της Τζούλιας, αφού και οι δυο καταθέσεις μου ήταν σε κοπέλες με αυτό το όνομα.....
έχουμε και λέμε :
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα με φούλ , ένα μπράβο στην κοπέλα γιατί έχει αρχίσει και ψιλο επανέρχεται στα κιλά της.....
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα και Ειρήνη και οι δυο με ακα τελειωτικό...στα συν ότι σήμερα ο οίκος μοσχοβόλαγε καθαριότητα...φαίνεται μας διαβάζουν.....
Φωκαίας 27α Αναστασία πολύ αδιάφορο μίλφ λεπτό μικρό στήθος με καρέ μαλλί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Τζούλη(α) η γνωστή μελαχρινή κοπέλα(απο διδύμου και φυλής 86α) σήμερα ήταν μέσα στην καύλα και πολύ έντονο βάψιμο στα μάτια....κλείδωσε την πόρτα και μου είπε σήμερα δεν φεύγεις αν δεν περάσεις....
με τα πολλά πέρασα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση), με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αντριάννα βουλγάρα μελαχρινή παχουλούλα με μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Αννα η καστανή ξεβράκωτη κοπέλα , με ακα
Φωκαίας 17α λεπτό πολύ , άβυζο μελαχρινό με πεταχτά δόντια ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 54β Σόνια μελαχρινό μιλφ με μπουτάρες και πολύ κυτταρίτιδα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα ,απλό πρόγραμμα(σαν να ξεφούσκωσαν λίγο οι βυζάρες της  :think: :think:)
Φυλής 40 Αναστασία κατσαρομάλλα χοντρή απο τη μέση και κάτω με ενδιαφέρων βυζιά , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66δ η λεπτή άβυζι με τα πιασμένα πίσω μαλλιά μελαχρινή , με κωλο.
Φυλής 66α Νάταλι χοντρή μελαχρινή και Μαριά μελαχρινή λεπτή κοντή με γλυκό πρόσωπο ,απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 59 κάτω η μιλφάρα Χριστίνα , ξανθιά ψηλή αρχοντική , με ακα.
Φυλής 61 μελαχρινή γυφτοβουλγάρα νταρντάνα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Αννα το πιπίνι με τα σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα(μέσα κάνει και έξτρα με τιμοκατάλογο....)
Φυλής 84β Σόνια η "ιταλίδα" ,απλό πρόγραμμα, προσοχή στο αριστερό παγκάκι του οίκου γιατί είναι ετοιμόρροπο , σε υπόδειξη μου στην τσα τσα να το βγάλει μην πέσει και χτυπήσει κανένας μου απάντησε ότι δεν είναι δουλέια της.....  
Φυλής 84α Ειρήνα η μελαχρινή μουνάρα με φουλ και η άλλη "ιταλίδα" Ιζαμπέλα και αυτή μελαχρινή(φίλη της Σόνιας)απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μικαέλα  η μελαχρινή λεπτή ψηλή κοπέλα με το μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Ξένια η καστανόξανθη κατσαρομάλλα , με ακα
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το ξανθό λεπτό πιπίνι , με ακα
Φυλής 67 Αννα Μαρία με κώλο , η παράξενη φάτσα της και έτσι όπως χαμογελάει είναι για πολλά χυσίματα...
Φυλής 69α Χριστίνα η γνωστή , απλό πρόγραμμα, ο τσατσος που είναι μαζί της της μοιάζει....λες να είναι συγγενείς.
Φυλής 69β η γνωστή στραβωμένη μια ζωή μιλφάρα Τάνια , με ακα
Φυλής 71α Ελενα ξανθιά με κανονικό σώμα και στητό στήθος ασπρουλιάρα , με ακα.
Φυλής 71β Ντάνα μελαχρινή νταρντάνα με βυζάρες , απλό πρόγραμμα και κακές κριτικές....
Φυλής 92β Τζούλια μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και βυζάρες απίστευτες ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Μονής Προδρόμου 16β δυο πολύ χάλια μελαχρινά(όχι αυτά απο το πάνω)με ακα.
Διδύμου 8α η μελαχρινή που είναι σχεδόν πάντα τα πρωινά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Κάρμεν η κοντούλα με το σφιχτό σώμα , απλό πρόγραμμα στα 20!!!!και όχι στα 25 που γράφτηκε.....
Διδύμου 16α Σονια η μιλφάρα με της βυζάρες , ακα.
Διδύμου 18α Ειρήνη η μελαχρινή με το ωραίο προσωπάκι , φούλ πρόγραμμα.
Διδύμου 18β το γκίλφ Αντριάννα , ακα τελειωτικο.
Διδύμου 20 ΒΑΛΕΡΙΑ respect το ομορφότερο μίλφ και με διαφορά....καστανό μακρύ μαλλί , απίστευτο κορμί σφιχτό μεγάλα φυσικά βυζιά πολύ στητά και απίθανο κώλο ,με ακα , την τίμησε ο λουστ.θέλω να πώ ότι καθώς περίμενα τον λουστ πηγαίνοντας πρός το δωμάτιο για να αγωνιστεί με άλλο συναγωνιστή της λέω , είσαι αλήθεια 40 χρονών(την είχα πάρει στο αγκύρας και μου το είχε πει ενω εγώ την έκανα βαριά 30-32)μου απαντάει ναι γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο με ρωτάει ,της λέω έχεις  απίστευτο κορμί και δεν σου φαίνεται , μου ξαναλέει κοίτα να δείς δεν καπνίζω δεν πίνω προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι... της λέω τη γυμναστική και απαντάει μπάσκετ...
μου είπε ότι έπαιζε για χρόνια μπάσκετ πρίν έρθει στην ελλάδα σε μια ομάδα στην Λιθουανία....
Αλκιβιάδου 16α Νταιάννα η ξανθιά μιλφ με ακα , και η μελαχρινή Ελληνίδα φάλαινα Κατερίνα με φούλ.
Αλκιβιάδου 16β Αλίνα η ξανθιά κοντή μίλφ με το κλασσικό άσπρο διάφανο κομπινεζόν που φοράει συνέχεια , με ακα τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16γ έπαθα σοκ  *P *P ,Κατερίνα ψηλή καστανόξανθη νταρντάνα με μεγάλα πεσμένα βυζιά με ακα τελειωτικό...δεν την είχα δει άκουγα παπάδες για την κατερίνα την σέρβα(ρουμάνα είναι)και νόμιζα ότι είναι κάτι κάλο...δεν ξέρω στο δωμάτιο αφού δεν την έχω πάρει...αλλά εμφανισιακά θα με απασχολούσε αν την έβλεπα όπως είναι τώρα αν φτάσω κοντά στα 45-50....
πήγαμε για φαγητό στο λιβανέζικο ενω ο λουστ έμεινε για να συνεχίσει μετάξι μέχρι να περάσει ώρα και να πάρει το κτελ και να γυρίσει στο κέντρο νεοσυλλέκτων....                        

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καλά από Έλλης - Καλύμνου - Μαγνησίας δεν περνάτε καμιά βόλτα ρε παιδιά?? SERAPIS.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Καλά από Έλλης - Καλύμνου - Μαγνησίας δεν περνάτε καμιά βόλτα ρε παιδιά?? SERAPIS.
είναι μόνο για μιλφογκιλφολατρες.....
στο έλλης θεωρείται κάλυτερη ας πούμε η φάλαινα η βάλια....
στη καλύμνου δεν υπάρχει σχεδόν καμμιά κατω τον 40...
ενω στη μαγνησίας στο  έκτος του ότι η τσα τσά είναι αγενής και εκνευριστική δεν έχει τίποτα το αξιόλογο έκτος απο μία ιταλίδα απο την αλβάνια...ενώ στο ποίο πάνω η "κοπέλα" είναι κοντά στα 60  :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom