You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλειστα ολα στη Φυλης
Σημερα ειναι ανοιχτα ?
Θελω να κρατησω ολη τη δυσαρεσκεια μου για την σθγγραφη της κριτικης, εκει θα ξεσπασω.Πες μας συναγωνηστη μη μας κρατας σε αγωνια..
Επισης με ξενερωσε και η Αναστασια του φωκαοας 27, αλλα επειδη ειναι βρωμιαρα, οχι τοσο ξεπετα.
Σημερα ειναι ανοιχτα ?
ναι
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μια ημερα χωρις τζουρα πιατσας και το αιμα μου αρχισε να κυλα πιο γοργα στις φλεβες μου!!
Το μνμ.που ηρθε στο κινητο μου ηταν απο τον μπιλυ7.Δωδαμε ραντεβου σε καλτ καφε,και αφου συναντηθηκαμε ξεχυθηκαμε ακρατητοι προς το μεταξι!!
Δεν ειχα νημερωση απο την υπολοιποι ομαδα και κινηθηκαμε προς τους καλτ δρομους του μεταξουργιου!!
Περασαμε απο την Αχαρνων πανω στα συνορα των πακιδων με τους αφρικα!Μας κοιταγαν περιεργα μιας και ειμασταν οι μοναδικοι λευκοι.
Στο υψος του περλα λεοφωρειο ετοιμαζοταν να αναχωρηση για ρουμανια,εγινε ελενχος για κανα καλο τεμαχιο αλλα τιποτα!!
Συνεχιζουμε ποδαρατω την Αχαρνων,εντυπωση μου εκανε οτι οι πακισες με μπουρκα ειναι πλεον περισσοτερες απο τους πακιδες!!
Φτανουμε πλατεια Καραισκακη και ξεκιναμε απο....
Καλλεγη 33,ο Αυγουστης ξεφαντβνε με λαικα,και βγηκε η ευτραφης ρουμανα με πλουσια τα ελεη,και φουλ στα 15,αν θυμαμαι ορθως!
Απο εκει παμε για....
Κολωνου
32Α,καυλωτικο βουλγαρακι,με 2αρια,καλο σωμα και κωλαρα,μας καυλαντιζε και μας καυλωσε μπορω να πω με το ναζι της,ο δε τσατσος καμαρωνε και ελεγε στο τηλ.ελα να δης τι κανονι εχω σημερα!Δεν ειχε και αδικο γιατι το τελευταιο καιρο δεν ειχε κατι ποιοτικο!!
32Γ,κοντο με λιγα χερουλια στις λεκανες και μικρο στηθος,το υπολοιπο σωμα κανονικο,δεν βιαζομε μας ειπε!!
Θελαμε να αποφυγουμε το καραμουζιασμα και δεν ανεβηκαμε στο επανω με την τσα που αναφερη,γαλακτομπουρικο και μπακλαβα!!
30 επανω,κοντο ομορφο πιπινι με μικρο βυζακι,κανονικο σωμα και ομορφο προσωπο!!
30 κατω,Αννα μονο 10 ευρω παιδια θα περασουμε καλα,μονολογουσε λογω αναδουλειας!!
27α Κορινα με το μουστακακι γυρολογος επιπλο της ντισνειλαντ,περιφερετε στο σαλονι,ερχετε μπροστα σου και πιανη το νινι της!!
27 Γ η Αννα η βουλγαρα,ξανθια με 2αρι,κανονικου σωματος!!
27 Β το ρουμανακι απο το 32,ασπριδερη επιδερμιδα,κανονικο σωμα,καλο κωλο,μικρο στηθος μας καυλαντιζε!!
11 υπογα,δυο κορασιδες η συνεθες εδω και καιρο,η ξανθια με τα 2αρια και την κωλαρα,και η κοκκινομαλα με καλο κωλο,αλλα μικρο στηθος,κανονικου σωματος!!
11 ισογειο το γνωστο αβυζο,ομορφο πιπινι απο φυλης πιο παλια!!
Κεραμικου 26 κατω,ευτραφης μικρα,ετοιμολογη,οχι μεγαλου στηθους,αλλα γλωσσας με κομπινεζον!
Κεραμικου 26 επανω,αδυνατο,με μεγαλες βυζαρες και κεκλιμενα ποδια,με φουλ στα 10,κοκκινομαλα που την προτοηδα στο Καλλεργη!
Ξεκιναμε απο τα Ρωσσικα ...
Ιασωνος
1Α αδιαφορη με λιγα κιλα παραπανω κυταριτιδα στον κωλο,καλο βυζι,1,65,ευγενικη χαμογελαστη!
1Β Κλειστο,που ειναι η Ευα και η Ρουσλανα?
1Γ Ερρικα η μποτου!!
20 ισογειο,κασετα η τσα,μας παρουσιασε ενα καλο πιπινι,κανονικου σωματος και ομορφου κωλου,και προσωπου!
20 επανω η Ουαννα με τις βυζαρες απο φυλης!!
20 ισογειο,πεφτω πανω στην κ.Ελευθερια.
Γεια σου κ.Ελευθερια.
Τι το ηθελες μωρε το κυρια με σκοτωσες!!
Χα!Χα! σεβασμος,τι κανης!!
Να τωρα πηρα φαρμακα απο το φαρμακειο!
Τρελοχαπια?
οχι μωρε,για το κρυωμα!Αλλα σε λιγο θα τα περνουμε ολοι.
Αφου ειπαμε και τα πολιτικα μας για πακιδες και χρυση αυγη μας παρουσιασε ψηλο πιπινι κοκκινομαλικο αδυνατου σωματος και ομορφου προσωπου,μικρο στηθος με κοκκινο διαφανες κομπινεζον,Αννα!!
19 ισογειο,πεφτω πανω στον Αλεξανδρο και μου λεη περιμενε να δης τι εχω σημερα,αφου μας χερετησε ευγενικα,οπως παντα!Πρωτη σκαη η Μπετυ,1,70 με κανονικο σωμα και τρωφαντη κωλαρα
και βυζους!Δευτερη τσιγγανοηδες προσωπο αδιαφορο,πεσμενο 1,5,αλλα καλου σωματος καυλαντιζαμε στο σαλονι.Η μπετυ στα υποψη με 10!
19 επανω,η τσα εκανε καλη παρουσιαση,κοντο ελαφρως γεματο!!
27 Α Αλεξια με απλο 10.κωλο στα 15!!
30 υπογειο,δεν ηταν ο σαρουμαν αλλα ο ορεστης ο αλλος δροσερος κοντος μας παρουσιασε την Τζουλιανα με τα πλαστικα βυζακια και το αδυνατο σωμα!!
30 επανω μας παρουσιασε πιπινι αρεστο!!
31 ΧΟΥΛΣΤΕΡ,ευτραφης μικρα κοντη!!
31 υπογα η μιλφ με το κοκκινο κομπινεζον διαφανο,με 1+ στηθος και σωμα που διατηρητε ακομα σε κανονικα επιπεδα,παντα ευγενης!!
36 τσατσος μας παρουσιασε ομορφη σοκολατα με βυζαρες κανονικου σωματος!!Ισως οτι καλυτερο εχω δη απο το καλοκαιρι στο σπιτι αυτο,εξαιρεση μονο η ξανθια ελληνις Ευα,που καθισε μερικες μερες στην βοθριλα αυτου του οικου!!
33 πανω αδιαφορο,η κατσαριδα απουσα!!
37 επανω περιμεναμε την Μαρια που επτελους αργησε και μια φορα!Τσιμουκι μουνι 69 10,κωλος 15!!
37 κατω,κατι νεο ειπε η τσα αλλα στην εμφανιση της εξαφανιστηκαμε!!
44 παλιο η Αννα με περουκα και κωλο στα 15!!
44 νεο η Στελα που την περιμεναμε πανω απο τεταρτο,το δωματιο ασφυκτικα γεματο,18 ατομα μετρησα,μολις βγηκε ηρθε και καθισε αναμεσα σε μενα και τον μπιλ!!
46 επανω Αλεξανδρα ευτραφης με φυλ,γιατι φευγετε ειπε η τσα το κοριτσι μου τα κανη ολα!!
46 αυλη,παλιο ρεμπεταδικο μου θυμιζη,νεα κοπελλα εδωσε ρεστα αφου ηταν στο δωματιο 25 λεπτα και η τσα στο 20λεπτο την φωναξε για να δη αν ειναι καλα!
1,65 ελαφρως γεματο σωμα!!
46 αριστερο το κοντο γεματουλικο με τα 2αρια και φουλ!!!
43 η τσα ανορεκτη πηγε να παρη καρτα κιοι για την βουλγαροτσιγκανα Αννα απο Λιοσιων 91!!Μας ειπαν οτι εχη 2η κοπελλα αλλα αποχωρησαμε,υποθετω οτι θα ειναι η ψηλη νταρτανα!!
Μ.Αλεξανδρου 28 μιλφ,Μαρια με βυζαρες και πιασιματα!!
Μ.Αλεξανδρου 20,πρωτη επισκεψη στο νεο αυτο οικο,ακομα η μπογια μυριζη,η τσα με βουβολικο βλεμμα μας ειπε η κοπελλα ειναι στο δωματιο.
Η μουσικη επαιζε χαμηλα,και ο συναγωνιστης ακουγωταν που κτυπουσε δυνατα την κορασιδα!
1,60 μαυρομαλικο ομιλουσε καλα ελληνικα με λιγα κιλακια παραπανω,μας ειπε οτι δεν βιαζετε και θα περασουμε καλα!!
Κολωνου 53,μιλφ αγριμι Κατερινα αυτη η κοπελλα βγαινη σαν φοβισμενη και μπαινη αμεσως μεσα!!
Η τσα μας ελεγε οτι ειναι φλογα στο δωματιο!!
Κολωνου 48 αδιαφορο,αφου ρομαντισαμε στην κολωνου ξανασυναντησαμε τον Αλεξανδρο,πηγαινε να αναλαβη στο κ.27 ισογειο!!
Μπαινουμε Λεωνιδου και περνωντας απο το στεκι η παρεα κουμπωσε καπνικη ηδονη,πιτσιλιστης,χλεχλεκιας,μιλοπετροζα,χοελοβερ,μπεμβε κλπ.χερετιωμαστε και συνεχιζουμε στο καθηκον....
Ακομινατου 2 επανω ανοικτο,συνεπως Ηρα μερωπη σπανια υπαρχουν αλλαγες!!
Ακομινατου 2 κατω,κοντο με κωλαρα και μικρο βυζι δεν βιαζομαι μας ειπε!!
Δελιωργη κλειστα!!
Ετσι συνεχιζουμε προς Αχαρνων να κουμπωσουμε φαλαφελικη ηδονη!!Ανεβαινοντας πεφτουμε πανω σε σκληρα τραβελια,ενα ξανθο αδυνατο σκυλε προσωπο,ενα μαυριδερο ευτραφουλικο και το τριτο το κοντο δεν το θυμαμαι!!
Μετα το φαγητο χωριζουν οι δρομοι μας με τον μπιλυ7,εκεινος παη σε κωλομπαρο της Λ.Αλεξανδρας και εγω κατεβαινω Σπυρου Πατση,το 25 και 40 ανοικτα,στριβω Ιερα οδος η κινηση περιορισμενη αν και τα κεντρα ηταν ανοικτα!!
Τα γνωστα οχηματα της ηδονης ελειπαν συνεχιζω και στην εισοδο σχεδον της Εβγα,πανω στο καγκελο καθετε μιλφ ξανθο σταυροποδι περιμενοντας κανα πελατη!!
Ετσι τελειωνουν τα σημερινα γεγονοτα της πιατσας αποθανατιζοντας τα δρομενα!!
Το μνμ.που ηρθε στο κινητο μου ηταν απο τον μπιλυ7.Δωδαμε ραντεβου σε καλτ καφε,και αφου συναντηθηκαμε ξεχυθηκαμε ακρατητοι προς το μεταξι!!
Δεν ειχα νημερωση απο την υπολοιποι ομαδα και κινηθηκαμε προς τους καλτ δρομους του μεταξουργιου!!
Περασαμε απο την Αχαρνων πανω στα συνορα των πακιδων με τους αφρικα!Μας κοιταγαν περιεργα μιας και ειμασταν οι μοναδικοι λευκοι.
Στο υψος του περλα λεοφωρειο ετοιμαζοταν να αναχωρηση για ρουμανια,εγινε ελενχος για κανα καλο τεμαχιο αλλα τιποτα!!
Συνεχιζουμε ποδαρατω την Αχαρνων,εντυπωση μου εκανε οτι οι πακισες με μπουρκα ειναι πλεον περισσοτερες απο τους πακιδες!!
Φτανουμε πλατεια Καραισκακη και ξεκιναμε απο....
Καλλεγη 33,ο Αυγουστης ξεφαντβνε με λαικα,και βγηκε η ευτραφης ρουμανα με πλουσια τα ελεη,και φουλ στα 15,αν θυμαμαι ορθως!
Απο εκει παμε για....
Κολωνου
32Α,καυλωτικο βουλγαρακι,με 2αρια,καλο σωμα και κωλαρα,μας καυλαντιζε και μας καυλωσε μπορω να πω με το ναζι της,ο δε τσατσος καμαρωνε και ελεγε στο τηλ.ελα να δης τι κανονι εχω σημερα!Δεν ειχε και αδικο γιατι το τελευταιο καιρο δεν ειχε κατι ποιοτικο!!
32Γ,κοντο με λιγα χερουλια στις λεκανες και μικρο στηθος,το υπολοιπο σωμα κανονικο,δεν βιαζομε μας ειπε!!
Θελαμε να αποφυγουμε το καραμουζιασμα και δεν ανεβηκαμε στο επανω με την τσα που αναφερη,γαλακτομπουρικο και μπακλαβα!!
30 επανω,κοντο ομορφο πιπινι με μικρο βυζακι,κανονικο σωμα και ομορφο προσωπο!!
30 κατω,Αννα μονο 10 ευρω παιδια θα περασουμε καλα,μονολογουσε λογω αναδουλειας!!
27α Κορινα με το μουστακακι γυρολογος επιπλο της ντισνειλαντ,περιφερετε στο σαλονι,ερχετε μπροστα σου και πιανη το νινι της!!
27 Γ η Αννα η βουλγαρα,ξανθια με 2αρι,κανονικου σωματος!!
27 Β το ρουμανακι απο το 32,ασπριδερη επιδερμιδα,κανονικο σωμα,καλο κωλο,μικρο στηθος μας καυλαντιζε!!
11 υπογα,δυο κορασιδες η συνεθες εδω και καιρο,η ξανθια με τα 2αρια και την κωλαρα,και η κοκκινομαλα με καλο κωλο,αλλα μικρο στηθος,κανονικου σωματος!!
11 ισογειο το γνωστο αβυζο,ομορφο πιπινι απο φυλης πιο παλια!!
Κεραμικου 26 κατω,ευτραφης μικρα,ετοιμολογη,οχι μεγαλου στηθους,αλλα γλωσσας με κομπινεζον!
Κεραμικου 26 επανω,αδυνατο,με μεγαλες βυζαρες και κεκλιμενα ποδια,με φουλ στα 10,κοκκινομαλα που την προτοηδα στο Καλλεργη!
Ξεκιναμε απο τα Ρωσσικα ...
Ιασωνος
1Α αδιαφορη με λιγα κιλα παραπανω κυταριτιδα στον κωλο,καλο βυζι,1,65,ευγενικη χαμογελαστη!
1Β Κλειστο,που ειναι η Ευα και η Ρουσλανα?
1Γ Ερρικα η μποτου!!
20 ισογειο,κασετα η τσα,μας παρουσιασε ενα καλο πιπινι,κανονικου σωματος και ομορφου κωλου,και προσωπου!
20 επανω η Ουαννα με τις βυζαρες απο φυλης!!
20 ισογειο,πεφτω πανω στην κ.Ελευθερια.
Γεια σου κ.Ελευθερια.
Τι το ηθελες μωρε το κυρια με σκοτωσες!!
Χα!Χα! σεβασμος,τι κανης!!
Να τωρα πηρα φαρμακα απο το φαρμακειο!
Τρελοχαπια?
οχι μωρε,για το κρυωμα!Αλλα σε λιγο θα τα περνουμε ολοι.
Αφου ειπαμε και τα πολιτικα μας για πακιδες και χρυση αυγη μας παρουσιασε ψηλο πιπινι κοκκινομαλικο αδυνατου σωματος και ομορφου προσωπου,μικρο στηθος με κοκκινο διαφανες κομπινεζον,Αννα!!
19 ισογειο,πεφτω πανω στον Αλεξανδρο και μου λεη περιμενε να δης τι εχω σημερα,αφου μας χερετησε ευγενικα,οπως παντα!Πρωτη σκαη η Μπετυ,1,70 με κανονικο σωμα και τρωφαντη κωλαρα
και βυζους!Δευτερη τσιγγανοηδες προσωπο αδιαφορο,πεσμενο 1,5,αλλα καλου σωματος καυλαντιζαμε στο σαλονι.Η μπετυ στα υποψη με 10!
19 επανω,η τσα εκανε καλη παρουσιαση,κοντο ελαφρως γεματο!!
27 Α Αλεξια με απλο 10.κωλο στα 15!!
30 υπογειο,δεν ηταν ο σαρουμαν αλλα ο ορεστης ο αλλος δροσερος κοντος μας παρουσιασε την Τζουλιανα με τα πλαστικα βυζακια και το αδυνατο σωμα!!
30 επανω μας παρουσιασε πιπινι αρεστο!!
31 ΧΟΥΛΣΤΕΡ,ευτραφης μικρα κοντη!!
31 υπογα η μιλφ με το κοκκινο κομπινεζον διαφανο,με 1+ στηθος και σωμα που διατηρητε ακομα σε κανονικα επιπεδα,παντα ευγενης!!
36 τσατσος μας παρουσιασε ομορφη σοκολατα με βυζαρες κανονικου σωματος!!Ισως οτι καλυτερο εχω δη απο το καλοκαιρι στο σπιτι αυτο,εξαιρεση μονο η ξανθια ελληνις Ευα,που καθισε μερικες μερες στην βοθριλα αυτου του οικου!!
33 πανω αδιαφορο,η κατσαριδα απουσα!!
37 επανω περιμεναμε την Μαρια που επτελους αργησε και μια φορα!Τσιμουκι μουνι 69 10,κωλος 15!!
37 κατω,κατι νεο ειπε η τσα αλλα στην εμφανιση της εξαφανιστηκαμε!!
44 παλιο η Αννα με περουκα και κωλο στα 15!!
44 νεο η Στελα που την περιμεναμε πανω απο τεταρτο,το δωματιο ασφυκτικα γεματο,18 ατομα μετρησα,μολις βγηκε ηρθε και καθισε αναμεσα σε μενα και τον μπιλ!!
46 επανω Αλεξανδρα ευτραφης με φυλ,γιατι φευγετε ειπε η τσα το κοριτσι μου τα κανη ολα!!
46 αυλη,παλιο ρεμπεταδικο μου θυμιζη,νεα κοπελλα εδωσε ρεστα αφου ηταν στο δωματιο 25 λεπτα και η τσα στο 20λεπτο την φωναξε για να δη αν ειναι καλα!
1,65 ελαφρως γεματο σωμα!!
46 αριστερο το κοντο γεματουλικο με τα 2αρια και φουλ!!!
43 η τσα ανορεκτη πηγε να παρη καρτα κιοι για την βουλγαροτσιγκανα Αννα απο Λιοσιων 91!!Μας ειπαν οτι εχη 2η κοπελλα αλλα αποχωρησαμε,υποθετω οτι θα ειναι η ψηλη νταρτανα!!
Μ.Αλεξανδρου 28 μιλφ,Μαρια με βυζαρες και πιασιματα!!
Μ.Αλεξανδρου 20,πρωτη επισκεψη στο νεο αυτο οικο,ακομα η μπογια μυριζη,η τσα με βουβολικο βλεμμα μας ειπε η κοπελλα ειναι στο δωματιο.
Η μουσικη επαιζε χαμηλα,και ο συναγωνιστης ακουγωταν που κτυπουσε δυνατα την κορασιδα!
1,60 μαυρομαλικο ομιλουσε καλα ελληνικα με λιγα κιλακια παραπανω,μας ειπε οτι δεν βιαζετε και θα περασουμε καλα!!
Κολωνου 53,μιλφ αγριμι Κατερινα αυτη η κοπελλα βγαινη σαν φοβισμενη και μπαινη αμεσως μεσα!!
Η τσα μας ελεγε οτι ειναι φλογα στο δωματιο!!
Κολωνου 48 αδιαφορο,αφου ρομαντισαμε στην κολωνου ξανασυναντησαμε τον Αλεξανδρο,πηγαινε να αναλαβη στο κ.27 ισογειο!!
Μπαινουμε Λεωνιδου και περνωντας απο το στεκι η παρεα κουμπωσε καπνικη ηδονη,πιτσιλιστης,χλεχλεκιας,μιλοπετροζα,χοελοβερ,μπεμβε κλπ.χερετιωμαστε και συνεχιζουμε στο καθηκον....
Ακομινατου 2 επανω ανοικτο,συνεπως Ηρα μερωπη σπανια υπαρχουν αλλαγες!!
Ακομινατου 2 κατω,κοντο με κωλαρα και μικρο βυζι δεν βιαζομαι μας ειπε!!
Δελιωργη κλειστα!!
Ετσι συνεχιζουμε προς Αχαρνων να κουμπωσουμε φαλαφελικη ηδονη!!Ανεβαινοντας πεφτουμε πανω σε σκληρα τραβελια,ενα ξανθο αδυνατο σκυλε προσωπο,ενα μαυριδερο ευτραφουλικο και το τριτο το κοντο δεν το θυμαμαι!!
Μετα το φαγητο χωριζουν οι δρομοι μας με τον μπιλυ7,εκεινος παη σε κωλομπαρο της Λ.Αλεξανδρας και εγω κατεβαινω Σπυρου Πατση,το 25 και 40 ανοικτα,στριβω Ιερα οδος η κινηση περιορισμενη αν και τα κεντρα ηταν ανοικτα!!
Τα γνωστα οχηματα της ηδονης ελειπαν συνεχιζω και στην εισοδο σχεδον της Εβγα,πανω στο καγκελο καθετε μιλφ ξανθο σταυροποδι περιμενοντας κανα πελατη!!
Ετσι τελειωνουν τα σημερινα γεγονοτα της πιατσας αποθανατιζοντας τα δρομενα!!
Ρεμούνδου 21Α ψηλή κοπέλα με μεγάλο στήθος, κάπως άχαρη μου φάνηκε, ξανθιά, δεν μου άρεσε και εφυγά
Ρεμούνδου 21 επίσης ξανθιά κοπέλα με όμορφο προσωπάκι πλήρες φούλ πρόγραμμα (ακάποτα-τελειωτικά).
Ρεμούνδου 20 πετίτ Κλαούντια, χαριτωμένη αλλα δεν ξέρω-δεν καταθέτω. Μικρό βυζάκι, μελαχροινη.
Διδύμου 8Α
Μελαχροινη με εκφυλόφατσα, λίγη κοιλίτσα (πεταχτη κάπως), γενικά ωραίο σύνολο.
Διδύμου 8Α Κάρμεν όπου έγινε απογοητευτική κατάθεση...
Φωκαίας 27Β Δύο όμορφες κοπέλες (ξανθιά και καστανομάλα). Μου άρεσαν και οι δύο έκαναν παρτούζα και άλλα πολλά κόλπα οπότε θα εχουμε στα υπόψιν. Στο πάνω σπιτάκι πρέπει να ήταν η γνωστή Μπαρμπόρα, άν είναι αυτη έχει μπαζέψει απίστευτα...
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κορεσμός και ύφεση στη Φυλής.
Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώνονται στους οίκους εδώ και μήνες/χρόνια,και η πεσμένη κίνηση δε δίνει και τους καλύτερους οιωνούς.
Δε ξέρω τι να περιμένω.
Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώνονται στους οίκους εδώ και μήνες/χρόνια,και η πεσμένη κίνηση δε δίνει και τους καλύτερους οιωνούς.
Δε ξέρω τι να περιμένω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το μελλον ειναι το μεταξι τυπεΚορεσμός και ύφεση στη Φυλής.
Δε ξέρω τι να περιμένω.
Πλακα πλακα ακουω συνεχεια απο εγκυρους συναγωνηστες να καθονται με 10 ευρω 15λεπτα και 20λεπτα στο Μεταξι, με πολυ καλες υπηρεσιες και ωραια κοριτσια καποιες φορες...
Νιωθω λιγο μαλακας πλεον που σκαω 20ρικα στη Φυλης :-
εχω δυο χρόνια περίπου να πάω μετάξυ. Καμία φορά το σκευτόμαι αλλα στον τομέα υγιεινής και καθαριότητας υστερεί τόσο πολύ που είναι αποτρεπτικό...
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αμαν ρε τσαμπατζηδες στο τελος θα ζητατε να γαματε και με 5 ευρω, ημαρτον
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
και ομως υπαρχουν 2-3 σπιτια που ειναι ισαξια με της φυλης μη σου πω και καλυτερα απο μερικα,βεβαια υπαρχουν και τρωγλες μια βολτα παντως δε χανεις τιποτα ετσι να θυμηθεις και τα νιατα σουεχω δυο χρόνια περίπου να πάω μετάξυ. Καμία φορά το σκευτόμαι αλλα στον τομέα υγιεινής και καθαριότητας υστερεί τόσο πολύ που είναι αποτρεπτικό...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
μερικες πρεπει να μας πληρωνουν κιολας μην πω να μας ακριβοπληρωνουνΑμαν ρε τσαμπατζηδες στο τελος θα ζητατε να γαματε και με 5 ευρω, ημαρτον
Ναι ισχυει....
Και γω συχαινομαι, επειδη γουσταρω φιλια gfe κλπ... :S
Παντως οσοι θελουν ωμο σκληρο γαμησι, εχουν βρει τη χαρα τους στο Μεταξι
και εγώ γουστέρνω σκληρό γαμίσι αλλα θέλω και καθαριότητα.
επίσης φίλε bmw διάβασε κριτική που θα ανεβάσω για Κάρμεν στο διδύμου 8 και περιμένω σχόλιο για αγαπημένο ρομαντικό πορνοπάκη!!!
Πλακα πλακα ακουω συνεχεια απο εγκυρους συναγωνηστες να καθονται με 10 ευρω 15λεπτα και 20λεπτα στο Μεταξι, με πολυ καλες υπηρεσιες και ωραια κοριτσια καποιες φορες...
Νιωθω λιγο μαλακας πλεον που σκαω 20ρικα στη Φυλης :-
20 λεπτα στο δωματιο = 40 αλαλαζοντες πακιστανοι στο σαλονι
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
20 λεπτα στο δωματιο = 40 αλαλαζοντες πακιστανοι στο σαλονι
pao gia psarema aderfe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Μάγκες πειτε μου σασ παρακαλώ ότι κουβαλατε μπλοκάκι και στυλό μαζι σας στην τσάρκα , δεν παίζει να θυμάστε τα πάντα , αν δεν υπήρχατε και εσείς τι θα γινόμασταν,γυμνοί στα αγκο΄θρια θα πηγαίναμε .
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
εσυ ρε μαν κατεβηκες σα ταβερνιαρης να παρεις παραγγελιαΚατεβηκα κανα 2 φορες με χαρτι και στυλο αλλα με καραμουζιασε ο Προεδρος
Στο κινητο τα γραφω πλεον ;)
pao gia psarema aderfe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχαχα δεν υπαρχει!!!!!!!! οχι τίποτα άλλο αλλα να ξέρω στην επόμενη τσάρκα μου να ξεχωρίζω τα επίτημα μέλη απο τους μουνόδουλους
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ - ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
το βραδυ θα ειναι οκ η να κατεβω με τζιπ να τα γαμησω ολαΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ - ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις