Γρηγορη καταδρομικη σημερα σχετικα νωρις το απογευμα, με τον Προεδρο να αγωνιζεται διπλα μου...Προς εκπληξη μας ειδαμε αρκετo νεο αιμα στην περιοχη...2η Βαρδια ηταν τα εξης..
Φτου, ρε γαμώτο.
Ήταν η Μόνικα στο Φ. 86 ?
Νόμιζα ότι θα ήταν πάλι σε 2-βάρδια η Μιχαέλα . . . .
Πάντως, οι περισσότερες "νέες" ήταν Ρουμανο-Τσιγγανάκια και μάλλον καμπυλόγραμμες παρά πιπίνια.
Απλά για ενημέρωση των υπολοίπων, κάποιες διευκρινήσεις:
Φωκ. 17: η Χριστίνα που παίζει στο Φ.71 1ος τα πρωινά.
Φυλ. 69 ισ.: η Άννα η Βουλγάρα που παίζει πρωινά φ.69 1ος. Έχει αδυνατίσει και είναι μούρλια.
φυλ. 71 ισ.: η Μπιάνκα η γλυκούλα που έπαιζε: Φωκ. 17, Φ. 69, 66 και Ξανθίπης.
Μιας και δεν έπαιζε κάτι σπουδαίο, αλλά και η μαλακία μου να μην περάσω από το Φ. 86 1ος, κάναμε κατάθεση σε Λάουρα/Μπάρμπορα και Μπιάνκα.
Την Λάουρα στο Φ.92 όλοι πλέον την γνωρίζουμε. Φορούσε κατι περίεργα στον αστράγαλο των ποδιών και ένα λευκό κορμάκι , όπου με καύλωσε. Θύμιζε άλογο κούρσας stalion σε ιππόδρομο. Αφού έψαχνε για αναβάτη, προσφέρθηκα. Στο δωμάτιο τα κλασσικά της. Πίπα με και με προσπάθεια για deep throat. Συχνές ματιές που εναλλάσονταν μεταξύ εμένα και καθρέπτη. Άνεση χρόνου, σφιχτό κορμί, γλυκιά παρουσία, για μια φορά καλή είναι. Δεν φεύγεις απογοητευμένος, αλλά κι ούτε ικανοποιημένος. Αν ψάχνεις gfe δεν κάνει. Με καταλαβαίνει ο xilnik.
Όσο για την Μπιάνκα, την θυμάμαι όταν έπαιζε στο Φ.69 και ήταν ένα απίθανο κοντοπούτανο καυλάκι, άβυζο μεν, αλλά απίθανο δε. Τότε δεν έκανε κανένα έξτρα. Όταν πήγε στο Φ.17, είχε πάρει αρκετά κιλά πια, αλλά και έκανε αρκετά έξτρα (69, ακά). Τώρα κάνει μόνο 69 και έχει βάλει και στήθος σιλικονάτο. Σαν κορμί δεν είναι άσχημο, αφού το λείο δέρμα της και το νεανικό της σφρίγος, την διατηρούν ακμαία. Αρκετή άνεση χρόνου, παρόλο που είχε πολύ κίνηση σήμερα η Φυλής. Μα καλά, κανείς δεν βλέπει το ντέρμπυ? ? ?
Ομιλητική όσο χρειάζεται, πίπα με και ελαφρώς γρήγορη/δυνατή. Ευχάριστη , αέρινη, ευγενική. Δεν το κλαίς το 20αρικο.
Άντε να δούμε, πότε θα στριμώξω την Μόνικα . . . . .