fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μαγκες καμια βυζαρου που παιζει??οχι χοντρη
Φωκαιας 27 επανω,Γκαμπριελα 3η βαρδεια στο κατω Βικτωρια 2-3 πιθανως βαρδεια.και στο 71 υπογειο η Μαρια πιθανως 2-3 βαρδεια!!Αυτες εχουν καποιο νουμερο στην φυλης!!Οπως και η ελενα στην φωκαιας 27 επανω 2η βαρδεια,και ΑΛΙΟΝΑ ΣΤΟ Διδυμου 18 ισογειο,3η ΣΤΟ Φυλης 84 επανω!!ρε μαγκες καμια βυζαρου που παιζει??οχι χοντρη
Σε είδα xilnik και είδα και τα μπουρδελο-καταστήματα σε πλουσιοπάροχες καταστάσεις όπως τις παλιές καλές εποχές ...Τωρα το πρωι στη φυλης
67 λειλα ,μελαγχροινινο κοντο υσιγγανορουμανακι
84α μαργαριτα με φουλ
84βα ιρενα με φουλ
86α μιχαελα
59 κατω χριστινα,καταθεση,λιγοτερο καλη απο τη πρωτη φορα που τη πηρα με μικρες εξαρσεις και αρκετο πονο στο πλαγιαστο.Τελος με τα ποδια της στους ωμους αλλα και παλι πονουσε
Υ.Γ Τα 65 α και β,71β,69β,74 κλειστα
Τα σεβη μου στραγηγε,για αυτο υπαρχη ο ρομαντισμος!!Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τις πολύ ωραίες ενημερώσεις (τους) !!!
Και να ζητήσω συγγνώμη που (τους) χρησιμοποιώ το ... "βήμα" για να σχολιάσω και να φανεί ένα επίκαιρο και σημαντικό θέμα...
ρε BMW τι δοκιμασίες σε βάζουνε και περνάς? Σχολείο αιχμαλώτων που λέγαμε και στο στρατό.εχω να παω καπου σημερα το βραδακι προεδρε.... :-
σε καμια ωριτσα θα σου πω αν μπορω και τι ωρα θα ξεμπερδεψω για να ρθω
δεν έχεις καμιά δουλειά ρε μα αυτές, γύρνα πίσω στα πιπινάκια μαςθα παραιτηθω απ τις δοκιμασιες συναγωνηστη....
προχθες περασαμε με τον Κωστακη απο Μεταξι, ειδε την Ζανα την σκληρη σαπια χοντρη κουραδογρια και καυλωσε...
εγω εκει μεσα και 1000000 ευρω να μου δοσει δεν μπαινω...
εκτος και ν αλλαξε σπιτι σε αυτο με τα τρια σκαλακια μπαιωντας και βλεπεις τη τσατσα δεν ειναιετσι
επομενη καταθεση μετα απο συμβουλη του Ακορεστου θα γινει στην Ερρικα στα σοβιετικα στην Ιασωνος 1ΑΓ, η στη Βικτωρια απο Φωκαίας 27Β
φιλε αν δεν υπηρχε ζανα δε θα υπηρχε και ακαποτο στοματικο.ηταν η πρωτη που το εκανε και οι υπολοιπες ακολουθησαν υστερα απο αρκετο καιρο.επισης να σου πω οτι στο δωματιο ειναι πολυ ζεστη γυναικα και σαν ανθρωπος ειναι πολυ σωστος και καλος.θα παραιτηθω απ τις δοκιμασιες συναγωνηστη....
προχθες περασαμε με τον Κωστακη απο Μεταξι, ειδε την Ζανα την σκληρη σαπια χοντρη κουραδογρια και καυλωσε...
εγω εκει μεσα και 1000000 ευρω να μου δοσει δεν μπαινω...
ζανα ι νομοθετισα τισ ακαποτισ τσιμπουκοδρομιασ θειε κρισ!!!!!!φιλε αν δεν υπηρχε ζανα δε θα υπηρχε και ακαποτο στοματικο.ηταν η πρωτη που το εκανε και οι υπολοιπες ακολουθησαν υστερα απο αρκετο καιρο.επισης να σου πω οτι στο δωματιο ειναι πολυ ζεστη γυναικα και σαν ανθρωπος ειναι πολυ σωστος και καλος.
οι υπηρεσιες τις ειναι πασιγνωστες, οπως και το βασιλικο της τσιμπουκι...
εγω την εμφανιση της εκρινα ;)
Α!
περασαμε χθες και απο Κολωνου να δουμε τη βραζιλιανα σου, και φυγαμε ολοι τρεχοντας απ τον τρομο
Μην πας να ξεφύγεις εσύ γιατί θα προτείνω τον υποβιβασμό σου εδώ μέσα .Σήμερα θα κάνεις το δεύτερο τεστ σου
Κωστακη οι επομενες 2 καταθεσεις μου θα ειναι Ερικα απο Ιασωνος 1Γ και Βικτωρια απο Φωκαίας 27Β ...
Μετα θα παλεψω με το σκληρο γκιλφ που θα διαλεξεις
Έχεις ήδη μία φόλα στανταράκι με αυτά που διαβάζω .Άντε να δω πόσες χρειάζεσαι για να αλλάξεις κατηγορία .Όσο για την μουνάρα την Τερέζα είναι γνωστό ότι λίγοι είμαστε σκληροί και ακραίοι εδώ μέσα