Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (22 μέλη και 268 επισκέπτες)

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες καμια βυζαρου που παιζει??οχι χοντρη

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρε μαγκες καμια βυζαρου που παιζει??οχι χοντρη
Φωκαιας 27 επανω,Γκαμπριελα 3η βαρδεια στο κατω Βικτωρια 2-3 πιθανως βαρδεια.και στο 71 υπογειο η Μαρια πιθανως 2-3 βαρδεια!!Αυτες εχουν καποιο νουμερο στην φυλης!!Οπως και η ελενα στην φωκαιας 27 επανω 2η βαρδεια,και ΑΛΙΟΝΑ ΣΤΟ Διδυμου 18 ισογειο,3η ΣΤΟ Φυλης 84 επανω!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Για πολλοστή φορά ευχαριστούμε τα παιδιά! Ας μην ξεχνάμε ότι χάρη στις ενημερώσεις και τις κριτικές, βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τις πολύ ωραίες ενημερώσεις (τους) !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Και να ζητήσω συγγνώμη που (τους) χρησιμοποιώ το ... "βήμα" για να σχολιάσω και να φανεί ένα επίκαιρο και σημαντικό θέμα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τωρα το πρωι στη φυλης
67 λειλα ,μελαγχροινινο κοντο υσιγγανορουμανακι
84α μαργαριτα με φουλ
84βα ιρενα με φουλ
86α μιχαελα
59 κατω χριστινα,καταθεση,λιγοτερο καλη απο τη πρωτη φορα που τη πηρα με μικρες εξαρσεις και αρκετο πονο στο πλαγιαστο.Τελος με τα ποδια της στους ωμους αλλα και παλι πονουσε
Υ.Γ Τα 65 α και β,71β,69β,74 κλειστα
Σε είδα xilnik και είδα και τα μπουρδελο-καταστήματα σε πλουσιοπάροχες καταστάσεις όπως τις παλιές καλές εποχές ...

Αμέσως μετά ξύπνησα ...  :'(

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τις πολύ ωραίες ενημερώσεις (τους) !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Και να ζητήσω συγγνώμη που (τους) χρησιμοποιώ το ... "βήμα" για να σχολιάσω και να φανεί ένα επίκαιρο και σημαντικό θέμα...

Τα σεβη μου στραγηγε,για αυτο υπαρχη ο ρομαντισμος!! :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πρόεδρε καλησπέρα

Πες μου σε παρακαλώ που χάθηκε ο ... "άλλος" και δεν γράφει τιτανο-ενημερώσεις ;

:grin:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους..χθεσινη μικρη μεσημεριανη τσαρκα,στα περιφερειακα-περιθωριακα σπιτακια,με τη βροχα να πιπτει ραιτ θρου..Καλυμνου 36 ψιλολιγνη 35αρα με μαυρο καρε μαλλι και ακα τελειωτικο [πολυ συνασταλμενη μου φανηκε].Καλυμνου 48α η Μελινα απο Τροφωνιου και κατω ενα θωρηκτο..Μαγνησιας 1 Μαρινα γκεισα [τελευταια εμφανιζεται και ως Αλισα στο Αλκαμενους 113]..Αλκαμενους 117,Ελενα.Ξανθια με κορμαρα και ακα τελειωτικο..Δυνατη στο κρεββατι..Πολυ τιμια προταση.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
εχω να παω καπου σημερα το βραδακι προεδρε....  :-
σε καμια ωριτσα θα σου πω αν μπορω και τι ωρα θα ξεμπερδεψω για να ρθω
ρε BMW τι δοκιμασίες σε βάζουνε και περνάς? Σχολείο αιχμαλώτων που λέγαμε και στο στρατό.  :2funny:
Μετάλλιο ανδρείας σου αξίζει που πέρασες με την Αλιόνα  :rockon: :rockon:
από εμένα respect και ελπίζω να τα πούμε σε καμιά τσάρκα

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μεσου ασυρματου μπεμβε,για να συντονισω το στρατευμα  :grin: :grin: :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
θα παραιτηθω απ τις δοκιμασιες συναγωνηστη....
προχθες περασαμε με τον Κωστακη απο Μεταξι, ειδε την Ζανα την σκληρη σαπια χοντρη κουραδογρια και καυλωσε...  :new_shocked:  :tooth:
εγω εκει μεσα και 1000000 ευρω να μου δοσει δεν μπαινω...
δεν έχεις καμιά δουλειά ρε μα αυτές, γύρνα πίσω στα πιπινάκια μας  :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
ετσι  :rockon: :rockon:
επομενη καταθεση μετα απο συμβουλη του Ακορεστου θα γινει στην Ερρικα στα σοβιετικα στην Ιασωνος 1ΑΓ, η στη Βικτωρια απο Φωκαίας 27Β  :bigdick:
εκτος και ν αλλαξε σπιτι :think:σε αυτο με τα τρια σκαλακια μπαιωντας και βλεπεις τη τσατσα δεν ειναι :think:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θα παραιτηθω απ τις δοκιμασιες συναγωνηστη....
προχθες περασαμε με τον Κωστακη απο Μεταξι, ειδε την Ζανα την σκληρη σαπια χοντρη κουραδογρια και καυλωσε...  :new_shocked:  :tooth:
εγω εκει μεσα και 1000000 ευρω να μου δοσει δεν μπαινω...
φιλε αν δεν υπηρχε ζανα δε θα υπηρχε και ακαποτο στοματικο.ηταν η πρωτη που το εκανε και οι υπολοιπες ακολουθησαν υστερα απο αρκετο καιρο.επισης να σου πω οτι στο δωματιο ειναι πολυ ζεστη γυναικα και σαν ανθρωπος ειναι πολυ σωστος και καλος.

Επισκέπτης
φιλε αν δεν υπηρχε ζανα δε θα υπηρχε και ακαποτο στοματικο.ηταν η πρωτη που το εκανε και οι υπολοιπες ακολουθησαν υστερα απο αρκετο καιρο.επισης να σου πω οτι στο δωματιο ειναι πολυ ζεστη γυναικα και σαν ανθρωπος ειναι πολυ σωστος και καλος.
ζανα ι νομοθετισα τισ ακαποτισ τσιμπουκοδρομιασ θειε κρισ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.216
Πόντοι
7.885
οι υπηρεσιες τις ειναι πασιγνωστες, οπως και το βασιλικο της τσιμπουκι... 
εγω την εμφανιση της εκρινα  ;)

Μην πας να ξεφύγεις εσύ γιατί θα προτείνω τον υποβιβασμό σου εδώ μέσα :2funny: :2funny:.Σήμερα θα κάνεις το δεύτερο τεστ σου :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μην πας να ξεφύγεις εσύ γιατί θα προτείνω τον υποβιβασμό σου εδώ μέσα :2funny: :2funny:.Σήμερα θα κάνεις το δεύτερο τεστ σου :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

έτσι Στρατηλάτη μην τον αφήνεις να κάνε τα δικά του :grin:

Υ.Γ BmwPower υπάρχουν ακόμα 2 τεστ που πρέπει να περάσεις μην το ξεχνάς ;) :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.216
Πόντοι
7.885
Κωστακη οι επομενες 2 καταθεσεις μου θα ειναι Ερικα απο Ιασωνος 1Γ και Βικτωρια απο Φωκαίας 27Β ...  :bigdick:
Μετα θα παλεψω με το σκληρο γκιλφ που θα διαλεξεις  :tooth:

Έχεις ήδη μία φόλα στανταράκι με αυτά που διαβάζω :tickedoff: :tickedoff:.Άντε να δω πόσες χρειάζεσαι για να αλλάξεις κατηγορία :rolleyes: :rolleyes:.Όσο για την μουνάρα την Τερέζα είναι γνωστό ότι λίγοι είμαστε σκληροί και ακραίοι εδώ μέσα :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Έχεις ήδη μία φόλα στανταράκι με αυτά που διαβάζω :tickedoff: :tickedoff:.Άντε να δω πόσες χρειάζεσαι για να αλλάξεις κατηγορία :rolleyes: :rolleyes:.Όσο για την μουνάρα την Τερέζα είναι γνωστό ότι λίγοι είμαστε σκληροί και ακραίοι εδώ μέσα :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη έλα στο άλλο θρεντ(στα κωλόμπαρα θέλω το σχολιό σου ;))

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom