Nα το παιδι παντρευεται και θελει να κανει μπατσελορ παρτυ...
Εγω του προτεινα την Τρουμπα...
χμμμμμμ....το παλικάρι γουστάρει Τρούμπα ή είναι πιο λαιτ τύπος?????
Nα το παιδι παντρευεται και θελει να κανει μπατσελορ παρτυ...
Εγω του προτεινα την Τρουμπα...
και εγώ αντιπρότεινα Φυλής, μέχρι εκεί πάνε οι αντοχές μου
όπως το είπες Μάκαρε, Light τύπος :Sχμμμμμμ....το παλικάρι γουστάρει Τρούμπα ή είναι πιο λαιτ τύπος?????
όπως??μας κοροιδεύεις???????θα κάνουμε μπάτσελορ στην Φυλής????
γι'αυτά τα πράγματα πάμε σε άλλα μαγαζιά ;)
οτι και να νε, πριν παντρευτει πρεπει να ζησει αυτη την εμπειρια...
όπως??
όπως το είπες Μάκαρε, Light τύπος :S
Αφου εισαι λαιτ τυπος, εγω θα σου προτεινα ενα White Horse..
To μαγαζι δεν πρεπει να το καθαριζουν ποτε, και μεσα πετυχαινουμε παντα το πολυ 2-3 σκληρα σαπια γκιλφ ...
αντε και 1 πελατη στις καλες μερες...
δεν πάτε καλά ρε, είπαμε να κάνω barchelor, όχι να πάω σε νεκροταφείοΑφου εισαι λαιτ τυπος, εγω θα σου προτεινα ενα White Horse..
To μαγαζι δεν πρεπει να το καθαριζουν ποτε, και μεσα πετυχαινουμε παντα το πολυ 2-3 σκληρα σαπια γκιλφ ...
αντε και 1 πελατη στις καλες μερες...
Ρε φιλε για μπατσελορ πρωτα θα πας σε κωλομπαρο-στριπτιτζαδικο να καυλαντισεις να γεμισουν τα μπαλακια σου και μετα στουντιο.....
ετσι παει... ;)
κοίτα φίλε, επειδή το έχω φιλοσοφήσει το θέμα, αν είναι να πάω να φάω ένα κουβά λεφτά στα κωλόμπαρα και στριπτιτζάδικα, καλύτερα να τα φάω απευθείας σε 2-3 στούντιο να το ευχαριστηθώ και περισσότεροΡε φιλε για μπατσελορ πρωτα θα πας σε κωλομπαρο-στριπτιτζαδικο να καυλαντισεις να γεμισουν τα μπαλακια σου και μετα στουντιο.....
ετσι παει... ;)
Εχασες σημερα επεφτε ξυλο με τα ζακια βαθης και περιξ,Περασαμε πλατεια Λαυριου,Γερανιου,πιατσα πατησιων,πολυ ρομαντισμος,αλλα θα τα γραψω αυριο,λογω κοπωσης!!Ρισπεκτ Προεδρε...
Το σωμα μου ειναι εδω, αλλα η ψυχη μου ειναι στην Πιατσα..
που είναι ο Στρατηλάτης να σε διαβάσει και να συγκινηθεί
Ωραία "πράματα"........παρακμή λέμε,θυμήθηκα ωραίες στιγμές.......!!!Εχασες σημερα επεφτε ξυλο με τα ζακια βαθης και περιξ,Περασαμε πλατεια Λαυριου,Γερανιου,πιατσα πατησιων,πολυ ρομαντισμος,αλλα θα τα γραψω αυριο,λογω κοπωσης!!
To πιστεύεις ότι δεν έβλεπα νούμερα σπιτιών και δεν ξέρω, αλλά ελάχιστες φορές οι τσατσάδες έλεγαν και τα ονόματα! Μπορεί να ήμουν σκεπτικός, δεν ξέρω...Όχι δεν ήμουν μεθυσμένος.Δεν πίνω.καλά δεν θυμάσαι που έμπαινες; μεθυσμένος ήσουν;