Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Η Αλιόνα είναι μοντέλο μπροστά της?Α!
περασαμε χθες και απο Κολωνου να δουμε τη βραζιλιανα σου, και φυγαμε ολοι τρεχοντας απ τον τρομο
Η Αλιόνα είναι μοντέλο μπροστά της?Α!
περασαμε χθες και απο Κολωνου να δουμε τη βραζιλιανα σου, και φυγαμε ολοι τρεχοντας απ τον τρομο
Η Αλιόνα είναι μοντέλο μπροστά της?
δεν πάτε καλά ρε τύποι...η Βραζιλιάνα είναι εκτός συναγωνισμού
εννοείται...πολύ χάλια η βραζιλιανά...η Βραζιλιάνα είναι εκτός συναγωνισμού
δεν πάτε καλά ρε τύποι...
μια φορά θα ήθελα να έρθω μαζί σας έτσι για να σας θαυμάσω εν ώρα δράσης
εννοείται...πολύ χάλια η βραζιλιανά...
το ξέρω, τα διαβάζω αυτά που περνάει το παιδί.
έλα να μας γνωρίσεις δεν κρυβόμαστε έτσι και αλλιώς
εγώ μέχρι Αλιόνα έχω φτάσει αλλά ο BmwPower έχει ένα τεστ να περάσει και είναι ακόμα στην αρχή ;)
το ξέρω, τα διαβάζω αυτά που περνάει το παιδί.
Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω καθότι οι ώρες μου για τσάρκα είναι περιορισμένες.
(γυναίκα σπίτι κλπ) αλλά κάτι θα γίνει
σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
όποτε μπορείς γράψε στον ρομαντισμό ή στείλε στον sotirof πμ να κανονίσει ;)
Φίλε Kervera είσαι παντρεμένος?σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
Παντρεύομαι το Μαϊο.... και πρέπει να οργανώσουμε barchelorΦίλε Kervera είσαι παντρεμένος?
χαχα, εγώ δεν είμαι σκληρός χύστης φίλε, μέχρι Φυλής φτάνουν οι αντοχές μου...To μπατσελορ πρεπει να γινει στην Τρουμπα φιλε μου...
κανονισε τα με τον πρωθυπουργο της το Μακη
ποία φυλής αν έχεις πάει fkk θα ξενερώσεις παντού....χαχα, εγώ δεν είμαι σκληρός χύστης φίλε, μέχρι Φυλής φτάνουν οι αντοχές μου...
αλλά για βολτούλα έρχομαι παντού.
σε fkk πάω στάνταρ μια φορά το χρόνο.ποία φυλής αν έχεις πάει fkk θα ξενερώσεις παντού....
εγώ fkk δεν έχω πάει...έχει πάει ο φίλος μου ο pathos και μου έχει πει τρελά πράγματασε fkk πάω στάνταρ μια φορά το χρόνο.
όντως μετά εδώ ξενερώνεις όπως το λες, αλλά τι να κάνουμε, στην Ελλάδα μας ζούμε, αυτά έχουμε σε αυτά πάμε
ναι για την καλτιλα συμφωνώ....αλλά για ξενέρωμα απο fkk σε φυλής δεν γίνεται συζήτηση...γιατι να ξενερωσει ρε συ???
δεν νομιζω να βρει αλλου τετοια καλτιλα...
και να φανταστείς το σπίτι μου είναι 10 λεπτά από τη τρούμπαΣτην Τρουμπα κωλομπαρα εχει...
Ειναι κανα 2 που εχουν καλες γκομενες και περιβαλλον, αλλα τα περισσοτερα ειναι για καλτ και σκληρους πιρφορους.....
Ο Μακης θα στα εξηγησει καλυτερα οταν δει τα ποστ..
άστο μην το ψάχνεις, άλλο να στα περιγράφουνε και άλλο να τα ζεις. Και εμένα όταν με πήγανε πρώτη φορά, μου τα λέγανε και στο αεροπλάνο, αλλά όταν πήγα μέσα έχασα τη μπάλλα.εγώ fkk δεν έχω πάει...έχει πάει ο φίλος μου ο pathos και μου έχει πει τρελά πράγματα
To μπατσελορ πρεπει να γινει στην Τρουμπα φιλε μου...
κανονισε τα με τον πρωθυπουργο της το Μακη
και εγώ αντιπρότεινα Φυλής, μέχρι εκεί πάνε οι αντοχές μουNα το παιδι παντρευεται και θελει να κανει μπατσελορ παρτυ...
Εγω του προτεινα την Τρουμπα...