Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (33 μέλη και 235 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Βασικά για τα χαρτιά, νομίζω ότι είναι υποχρεωμένη να στα δείξει αν τα ζητήσεις. Εγώ δεν είμαι γιατί δεν εκδίδομαι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Βασικά για τα χαρτιά, νομίζω ότι είναι υποχρεωμένη να στα δείξει αν τα ζητήσεις. Εγώ δεν είμαι γιατί δεν εκδίδομαι.

αυτό δεν το ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει μια απάντηση.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ιασωνος 30 υπογα Τζουλιαμα με μικρο μουνακι οπως ειπε ο Σαρουμαν τσατσος!!

Απογευματινή βάρδια πήγατε;  :think:

Εγω που πηγα βραδυ δεν ηταν εκει αλλα στην θεση της η κοντη που ανεφερα!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τωρα το πρωι στη φυλης
67 λειλα ,μελαγχροινινο κοντο υσιγγανορουμανακι
84α μαργαριτα με φουλ
84βα ιρενα με φουλ
86α μιχαελα
59 κατω χριστινα,καταθεση,λιγοτερο καλη απο τη πρωτη φορα που τη πηρα με μικρες εξαρσεις και αρκετο πονο στο πλαγιαστο.Τελος με τα ποδια της στους ωμους αλλα και παλι πονουσε
Υ.Γ Τα 65 α και β,71β,69β,74 κλειστα

Πολύ πρωινή τσάρκα, ελέω καύλας. Κατά τις 10:40 ήμουν εκεί και π'ετυχα τα κορίτσια με την τσίμπλα στο μάτι . .  .
Πολλά σπιτάκια κλειστά. Λόγω ώρας? Λόγω αναδουλειάς?

Φυλ. 92 νέο: η σκουρόχρωμη κοντοπούτανη αλβανιδούλα, με το υπέροχο σώμα και φουλ πρόγραμμα, αλλά άσχημες κριτικές (& από εμένα)
Φυλ. 92 παλ.: η Ρωξάνη του Φωκ. 17
Φυλ. 84 ισ.: Ξένια
Φυλ. 69 άνω: Χριστίνα Καζακ.
Φυλ. 54 ισ.: η Ιωάννα
Φυλ. 67: Λείλα, την είχα πετύχει και στο Φωκ. 17 απόγευμα, με αραιή οδοντοστοιχία, μυτερή μύτη, τατού στην μέση πάνω από τον κώλο
Φωκ. 17: το γνωστο από την απογ. βάρδια κοντό μετριοκαλό με φουλ.
Φωκ. 19: έβγαινε η Ρωξάνη άβαφτη (και ξενυχτισμένη) και έπαιζε μόνη της η Αννούλα, το ταίρι τς.
Φωκ. 25 ισ.: η Τζούλια
Φωκ. 27 υπ.: η Άννα η Πολων.
Φωκ. 27 ισ.: η Γιάννα με την τσαντισμένη Ειρήνη
Φωκ. 27 1ος: η Μπάρμπορα
Φωκ. 22: ανοιχτό μόνο το πάνω αριστ. με το μουστακιοφόρο κοριτσάκι.

Αυτά.  Πολύ μιζέρια σήμερα. Ψυχοπλακωτικά ήταν.

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
αυτό δεν το ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει μια απάντηση.

Υποχρεωμενες ειναι να τα δειχνουν μονο στην καταλληλη αρχη. Ομως οταν καποια δεν εχει να φοβηθει τιποτα π.χ το ονοματεπωνημο της τοτε μπορει να το κανει. Στο σπιτι που εργαζομαι εχει την εξης αρχη. Οποιος μα οποιος ζητησει να δει τα χαρτια της κοπελας τα δειχνουμε απλα βαζουμε το δαχτυλο μας επανω στο ονομα για να μην φαινεται. Υπαρχουν οι φωτογραφιες που αποδεικνιουν οτι ειναι το ιδιο προσωπο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το καλύτερο θα ήταν πριν μπούμε με την κοπέλα, να βλέπαμε το δωμάτιο και τα χαρτιά της κοπέλας!
τυπε εγω λεω να της παιρνεις και αιμα και να κανεις αμεση εξεταση :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
              Υποχρεωμενες ειναι να τα δειχνουν μονο στην καταλληλη αρχη. Ομως οταν καποια δεν εχει να φοβηθει τιποτα π.χ το ονοματεπωνημο της τοτε μπορει να το κανει. Στο σπιτι που εργαζομαι εχει την εξης αρχη. Οποιος μα οποιος ζητησει να δει τα χαρτια της κοπελας τα δειχνουμε απλα βαζουμε το δαχτυλο μας επανω στο ονομα για να μην φαινεται. Υπαρχουν οι φωτογραφιες που αποδεικνιουν οτι ειναι το ιδιο προσωπο
Δηλαδή περνάτε από ελέγχους κανονικά? Τότε γιατί όλη σχεδόν η Φυλής κλείνει όταν πέφτει σύρμα για έλεγχο Αστυνομίας?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δηλαδή περνάτε από ελέγχους κανονικά? Τότε γιατί όλη σχεδόν η Φυλής κλείνει όταν πέφτει σύρμα για έλεγχο Αστυνομίας?
Καλο ερωτημα αυτο ..... δεν νομιζω ομως οτι αφορα την υγεια...

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154

Αχ ελεος αυτα εχουν ειπωθει και ξαναειπωθει. Γιατι ΚΑΝΕΝΑ δεν εχει ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ........

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

:humpleg: :rockon: :rockon:

πολύ καλά κάνεις Βίκυ. Μακάρι και άλλες να ακολουθήσουν την τακτική αυτη αλλα με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα της κοπέλας. Εγώ πάντως δεν εχω ζητήσει ποτέ. Θεωρώ οτι αφού με εμπιστεύεται για να με δεχτεί στο δωμάτιο οφείλω την εμπιστευτώ και εγώ (με προσοχη πάντα και αποφευγοντας τα ακάποτα κ.α.). :dancing: :dancing: :dancing:

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154

πολύ καλά κάνεις Βίκυ. Μακάρι και άλλες να ακολουθήσουν την τακτική αυτη αλλα με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα της κοπέλας. Εγώ πάντως δεν εχω ζητήσει ποτέ. Θεωρώ οτι αφού με εμπιστεύεται για να με δεχτεί στο δωμάτιο οφείλω την εμπιστευτώ και εγώ (με προσοχη πάντα και αποφευγοντας τα ακάποτα κ.α.). :dancing: :dancing: :dancing:

Σωστος.. :-*

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
               Αχ ελεος αυτα εχουν ειπωθει και ξαναειπωθει. Γιατι ΚΑΝΕΝΑ δεν εχει ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ........
Ευχαριστούμε που απαντάς αλλά οκ, μην θεωρείς δεδομένο ότι όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Δηλαδή γίνεται ένας οίκος ανοχής να μην έχει άδεια εγκατάστασης (=να μην έχει ανοίξει νόμιμα δηλαδή?) αλλά οι κοπέλες μέσα να είναι δηλωμένες και να περνάνε κανονικά γιατρούς? :think:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246

:dancing:Απο,οτι ξερω,στο συγκ/νο,Σπιτι! Ολες οι κοπελες παιρνανε,Γιατρο! και γιάυτο,οπωτε παω,νιωθο,Συγουρια! Α! ρε ΒΙΚΥ! ΑΣΤΕΡΙ!! :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ευχαριστούμε που απαντάς αλλά οκ, μην θεωρείς δεδομένο ότι όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Δηλαδή γίνεται ένας οίκος ανοχής να μην έχει άδεια εγκατάστασης (=να μην έχει ανοίξει νόμιμα δηλαδή?) αλλά οι κοπέλες μέσα να είναι δηλωμένες και να περνάνε κανονικά γιατρούς? :think:

ναι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Υπάρχουν ξεχωριστές προϋποθέσεις να να λειτουργεί ένα μπουρδέλο (πχ ξεχωριστή είσοδο, τουαλέτα για πελάτες κ.α. -αν δεν κανω λάθος ετσι;-) και ξεχωριστές για να δουλέψει κάποια κοπέλουδα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
xilnik Αυτη που ειναι με την Γιαννα ειναι καλη μεσα; κανεις να τις πηρε παρτπυζα;

Το καλυτερο πουλεν που συναντησα εγω ειναι η Ερικα!
Συνδιασμος αριστης πιπινοεμφανισης με εξαιρεση τα πολυ μικρα βυζακια, με πολυ παθιασμενες υπηρεσιες, γουσταρει πολυ το γαμησι η νεαρά.
Και το κατσαριδακι ειναι πολυ καλο βεβαια.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
xilnik Αυτη που ειναι με την Γιαννα ειναι καλη μεσα; κανεις να τις πηρε παρτπυζα;

Το καλυτερο πουλεν που συναντησα εγω ειναι η Ερικα!
Συνδιασμος αριστης πιπινοεμφανισης με εξαιρεση τα πολυ μικρα βυζακια, με πολυ παθιασμενες υπηρεσιες, γουσταρει πολυ το γαμησι η νεαρά.
Και το κατσαριδακι ειναι πολυ καλο βεβαια.

Who is Erika ?  :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom