You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγνώμη αλλά πχ το Διδύμου 18 είναι σπίτι για ανθρώπους? Σιχάθηκα τον εαυτό μου εκεί μέσα!
Προφανως δεν εχεις παει μεταξι...
Βασικά για τα χαρτιά, νομίζω ότι είναι υποχρεωμένη να στα δείξει αν τα ζητήσεις. Εγώ δεν είμαι γιατί δεν εκδίδομαι.
αυτό δεν το ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει μια απάντηση.
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Ιασωνος 30 υπογα Τζουλιαμα με μικρο μουνακι οπως ειπε ο Σαρουμαν τσατσος!!
Απογευματινή βάρδια πήγατε;
Εγω που πηγα βραδυ δεν ηταν εκει αλλα στην θεση της η κοντη που ανεφερα!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μεταξυ 22,00-22,30,πηγαμαι!!Απογευματινή βάρδια πήγατε;
Εγω που πηγα βραδυ δεν ηταν εκει αλλα στην θεση της η κοντη που ανεφερα!
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Τωρα το πρωι στη φυλης
67 λειλα ,μελαγχροινινο κοντο υσιγγανορουμανακι
84α μαργαριτα με φουλ
84βα ιρενα με φουλ
86α μιχαελα
59 κατω χριστινα,καταθεση,λιγοτερο καλη απο τη πρωτη φορα που τη πηρα με μικρες εξαρσεις και αρκετο πονο στο πλαγιαστο.Τελος με τα ποδια της στους ωμους αλλα και παλι πονουσε
Υ.Γ Τα 65 α και β,71β,69β,74 κλειστα
Πολύ πρωινή τσάρκα, ελέω καύλας. Κατά τις 10:40 ήμουν εκεί και π'ετυχα τα κορίτσια με την τσίμπλα στο μάτι . . .
Πολλά σπιτάκια κλειστά. Λόγω ώρας? Λόγω αναδουλειάς?
Φυλ. 92 νέο: η σκουρόχρωμη κοντοπούτανη αλβανιδούλα, με το υπέροχο σώμα και φουλ πρόγραμμα, αλλά άσχημες κριτικές (& από εμένα)
Φυλ. 92 παλ.: η Ρωξάνη του Φωκ. 17
Φυλ. 84 ισ.: Ξένια
Φυλ. 69 άνω: Χριστίνα Καζακ.
Φυλ. 54 ισ.: η Ιωάννα
Φυλ. 67: Λείλα, την είχα πετύχει και στο Φωκ. 17 απόγευμα, με αραιή οδοντοστοιχία, μυτερή μύτη, τατού στην μέση πάνω από τον κώλο
Φωκ. 17: το γνωστο από την απογ. βάρδια κοντό μετριοκαλό με φουλ.
Φωκ. 19: έβγαινε η Ρωξάνη άβαφτη (και ξενυχτισμένη) και έπαιζε μόνη της η Αννούλα, το ταίρι τς.
Φωκ. 25 ισ.: η Τζούλια
Φωκ. 27 υπ.: η Άννα η Πολων.
Φωκ. 27 ισ.: η Γιάννα με την τσαντισμένη Ειρήνη
Φωκ. 27 1ος: η Μπάρμπορα
Φωκ. 22: ανοιχτό μόνο το πάνω αριστ. με το μουστακιοφόρο κοριτσάκι.
Αυτά. Πολύ μιζέρια σήμερα. Ψυχοπλακωτικά ήταν.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
αυτό δεν το ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει μια απάντηση.
Υποχρεωμενες ειναι να τα δειχνουν μονο στην καταλληλη αρχη. Ομως οταν καποια δεν εχει να φοβηθει τιποτα π.χ το ονοματεπωνημο της τοτε μπορει να το κανει. Στο σπιτι που εργαζομαι εχει την εξης αρχη. Οποιος μα οποιος ζητησει να δει τα χαρτια της κοπελας τα δειχνουμε απλα βαζουμε το δαχτυλο μας επανω στο ονομα για να μην φαινεται. Υπαρχουν οι φωτογραφιες που αποδεικνιουν οτι ειναι το ιδιο προσωπο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω λεω να της παιρνεις και αιμα και να κανεις αμεση εξετασηΤο καλύτερο θα ήταν πριν μπούμε με την κοπέλα, να βλέπαμε το δωμάτιο και τα χαρτιά της κοπέλας!
Δηλαδή περνάτε από ελέγχους κανονικά? Τότε γιατί όλη σχεδόν η Φυλής κλείνει όταν πέφτει σύρμα για έλεγχο Αστυνομίας?Υποχρεωμενες ειναι να τα δειχνουν μονο στην καταλληλη αρχη. Ομως οταν καποια δεν εχει να φοβηθει τιποτα π.χ το ονοματεπωνημο της τοτε μπορει να το κανει. Στο σπιτι που εργαζομαι εχει την εξης αρχη. Οποιος μα οποιος ζητησει να δει τα χαρτια της κοπελας τα δειχνουμε απλα βαζουμε το δαχτυλο μας επανω στο ονομα για να μην φαινεται. Υπαρχουν οι φωτογραφιες που αποδεικνιουν οτι ειναι το ιδιο προσωπο
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καλο ερωτημα αυτο ..... δεν νομιζω ομως οτι αφορα την υγεια...Δηλαδή περνάτε από ελέγχους κανονικά? Τότε γιατί όλη σχεδόν η Φυλής κλείνει όταν πέφτει σύρμα για έλεγχο Αστυνομίας?
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Δηλαδή περνάτε από ελέγχους κανονικά? Τότε γιατί όλη σχεδόν η Φυλής κλείνει όταν πέφτει σύρμα για έλεγχο Αστυνομίας?
Αχ ελεος αυτα εχουν ειπωθει και ξαναειπωθει. Γιατι ΚΑΝΕΝΑ δεν εχει ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ........
Υποχρεωμενες ειναι να τα δειχνουν μονο στην καταλληλη αρχη. Ομως οταν καποια δεν εχει να φοβηθει τιποτα π.χ το ονοματεπωνημο της τοτε μπορει να το κανει. Στο σπιτι που εργαζομαι εχει την εξης αρχη. Οποιος μα οποιος ζητησει να δει τα χαρτια της κοπελας τα δειχνουμε απλα βαζουμε το δαχτυλο μας επανω στο ονομα για να μην φαινεται. Υπαρχουν οι φωτογραφιες που αποδεικνιουν οτι ειναι το ιδιο προσωπο
πολύ καλά κάνεις Βίκυ. Μακάρι και άλλες να ακολουθήσουν την τακτική αυτη αλλα με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα της κοπέλας. Εγώ πάντως δεν εχω ζητήσει ποτέ. Θεωρώ οτι αφού με εμπιστεύεται για να με δεχτεί στο δωμάτιο οφείλω την εμπιστευτώ και εγώ (με προσοχη πάντα και αποφευγοντας τα ακάποτα κ.α.).
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
πολύ καλά κάνεις Βίκυ. Μακάρι και άλλες να ακολουθήσουν την τακτική αυτη αλλα με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα της κοπέλας. Εγώ πάντως δεν εχω ζητήσει ποτέ. Θεωρώ οτι αφού με εμπιστεύεται για να με δεχτεί στο δωμάτιο οφείλω την εμπιστευτώ και εγώ (με προσοχη πάντα και αποφευγοντας τα ακάποτα κ.α.).
Σωστος.. :-*
Ευχαριστούμε που απαντάς αλλά οκ, μην θεωρείς δεδομένο ότι όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Δηλαδή γίνεται ένας οίκος ανοχής να μην έχει άδεια εγκατάστασης (=να μην έχει ανοίξει νόμιμα δηλαδή?) αλλά οι κοπέλες μέσα να είναι δηλωμένες και να περνάνε κανονικά γιατρούς?Αχ ελεος αυτα εχουν ειπωθει και ξαναειπωθει. Γιατι ΚΑΝΕΝΑ δεν εχει ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ........
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 30
- Πόντοι
- 246
Απο,οτι ξερω,στο συγκ/νο,Σπιτι! Ολες οι κοπελες παιρνανε,Γιατρο! και γιάυτο,οπωτε παω,νιωθο,Συγουρια! Α! ρε ΒΙΚΥ! ΑΣΤΕΡΙ!!
Ευχαριστούμε που απαντάς αλλά οκ, μην θεωρείς δεδομένο ότι όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Δηλαδή γίνεται ένας οίκος ανοχής να μην έχει άδεια εγκατάστασης (=να μην έχει ανοίξει νόμιμα δηλαδή?) αλλά οι κοπέλες μέσα να είναι δηλωμένες και να περνάνε κανονικά γιατρούς?
ναι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Υπάρχουν ξεχωριστές προϋποθέσεις να να λειτουργεί ένα μπουρδέλο (πχ ξεχωριστή είσοδο, τουαλέτα για πελάτες κ.α. -αν δεν κανω λάθος ετσι;-) και ξεχωριστές για να δουλέψει κάποια κοπέλουδα.
xilnik Αυτη που ειναι με την Γιαννα ειναι καλη μεσα; κανεις να τις πηρε παρτπυζα;
Το καλυτερο πουλεν που συναντησα εγω ειναι η Ερικα!
Συνδιασμος αριστης πιπινοεμφανισης με εξαιρεση τα πολυ μικρα βυζακια, με πολυ παθιασμενες υπηρεσιες, γουσταρει πολυ το γαμησι η νεαρά.
Και το κατσαριδακι ειναι πολυ καλο βεβαια.
Συνδιασμος αριστης πιπινοεμφανισης με εξαιρεση τα πολυ μικρα βυζακια, με πολυ παθιασμενες υπηρεσιες, γουσταρει πολυ το γαμησι η νεαρά.
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
xilnik Αυτη που ειναι με την Γιαννα ειναι καλη μεσα; κανεις να τις πηρε παρτπυζα;
Who is Erika ?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Η ουκρανη απο Ιασωνος 1Γ,δεν βιαζετε 15-20 συνηθες χρονος παραμονης!!Γειωνη και την τσα αμα φωναζη!!Who is Erika ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις