Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (23 μέλη και 180 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλα ντε μην βαρας απλα δεν ξέρω που ειναι η κεραμεικου απλα ρωτισα για να γίνεις λιγο πιο κατατοπιστικος μιας και μεταξουργειο δεν παω συχνα.Τι ώρες είναι εκει?

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Aς κανει κανείς καμια ενημέρωση γι το τι παιζει σημερα τ'απόγευμα  φυλης.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Ασε νέκρα έπεσε συνάδελφε...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σήμερα 12 και κάτι σε  scout με τον ZeroTolerance (respect) η Φυλής ήταν κλειστή τελείως. Η Φωκαίας όμως όχι  :rockon: :rockon: 'Χτυπάω'  :knockinb: στο ισόγειο του 17 το 'Χριστινάκι'. Ρουμάνα γλυκούλα και έχουμε ξαναγράψει γι'αυτήν. Απο τις πολύ καλές επιλογές μετά τις μπύρες μας  :rockon:

το αβυζο κοντοπουτανο εννοεις δασκαλε της καβλας που ειναι και στο  φ65?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η milf Ελενα απο Κεραμεικου ποσο ειναι?Καμια προταση για κανα καλο μωρακι στο Μεταξουργειο?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παίδες μην κάνετε το Μεγαλο λάθος και πάτε εκει θα κλαιτε.Πήγα σήμερα κατα της 7 η γκομενα(ο θεός να την κάνει)δεν πάει καλά.Μπήκε μέσα δεν καταλάβενε τπτ ενα ξερό γεια ειπε ουτε κιμπουτσι δεν πήρε άρχισε αμέσως την δουλεία και όπως είναι λογικο δεν καταφερε να σηκωθει.μακριααα για την ρενατε λέγαμε οτι ειναι κοκαλο αλλα αυτη ειναι και κοκκαλο αλλα και χαμενη.οσο για τον κολο δεν καταλαβα οτι την έπερνα απο πισω τοσο ανοιχτος(λογικο)αλλα ούτε εκείνη.Τα είχα παρει στο κρανιο και την καρφωσα οσο ποιο δυνατα μπορουσα δεν εκανε κιχ ουτε αχνα ουτε καν ψευτικο.ασε δε που δεν έπερνε κουβεντα να αλλαξουμε σταση ήθελε να παραμεινει στο πλαγιο.Εγω κλαιω και θα κλαιω οσο για κανενα αλλο αχρηστο 20.(Τελικα της ειπα σηκω φυγε θα την έδερνα και οτι γίνει.)Μετα πήγα στο απεναντι ακριβως.Δημητρουλα πιπινακη και 15 ευρω.Μoνιμα εκει θα πηγαινω Τελος....!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Στο 65 κατω παιζει το Χριστινακι απο Ρωσια με ασιατικα χαρακτηριστικα και πολλα μπινελικια-Συμπεριφορα πορνοσταρ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Όχι πρίγκηπα της λαγνείας, η 'Χριστίνα' είναι Ρουμάνα με λεπτό σώμα, πράσινα μάτια,καστανό μαλλί και συνήθως την πετυχαίνουμε στα 17άρια της Φωκαίας.Επίσης έχει ένα τατού στην δεξιά ωμοπλάτη και piercing στον αφαλό.Αυτή στο Φ65 πως είναι? μήπως λέμε και την ίδια.

Αλλη λεμε πανο...στο 65 ειναι η λεγομενη και οριενταλ χριστινα...πετιτ εντελως αβυζη με ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο και ελαφρως μελαμψη

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ε τότε Κοκό να πάμε να την πακετάρουμε και να την βάλουμε πρώτη πτήση για Πατάγια να κρατάει συντροφιά στον KostasF16 'Lee'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

ειναι οτι πρεπει για τα γουστα του...πρεπει να την εχει δοκιμασει και αρκετες φορες.
Και εσυ ως καριεριστας  μπουρδελιαρης θα επρεπε να την εχεις δοκιμασει εστω μια φορα.
Αντε καληνυχτα αλανια

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρε παιδιά η μεταμεσονύχτια βάρδια στην Κολωνού δίπλα από το 30Α της Κατερίνας, ένα φρεσκοβαμμένο εσωτερικά με πορτοκαλί χρώμα, είναι τραβέλι???? Η τσατσα πάντως ορκίζεται πως είναι 100% γυναίκα. Την τίμησα πάντως, έκανε τα προβλεπόμενα για 20 ευρώ κ κουλούρι που την ρώτησα δεν δίνει αν κ την είδα λίγο ανοιχτή από πίσω. Το σπίτι πάντως είναι καθαρό κ περιποιημένο για Μετξουργείου επιπέδου. Μπήκα κ στη Λεωνίδου 6 που είναι η Μάρθα (ακόμη)κ φυσικά την "έκανα", αν κ έψαχνα για κουλούρι, της Μαρθας είναι σαν να πηδάς αέρα...

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Χθές το απόγευμα στις 7 επίσκεψη στην Σάντρα στην Ιάσωνος 19Α. Ψηλή γκόμενα με ωραία τατουάζ αλλά έπιπλο στο γαμήσι. Πεταμένα λεφτά αν και είναι ωραία γκόμενα.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξερει κανεισ να μου πει για μια ξανθια πολυ ψηλη ελληνιδα πουτανα?
την ειχα δει σε ενα πολυ μικρο μπουρδελο...'η λοώνου  'η  κεραμεικου.
ισως να ειναι και λιγο κρυα γκομενα αν αυτο βοηθαει.ξερετε που ειναι?

Επισκέπτης
Περναγα τυχαια απο Πλ. Βικτωριας λογο εργασιων και λεω δεν πα να δω τι γινετε πιο κατω .
Τελικα δεν ειδα πολλα γιατι πηγα στο 65 πανω και μολις ειχε πιασει το Ρενατακι οπου το ληγουρευτικα και μπουκαρα .
Περιεργως ηταν στα καλα της οπου το ευχαριστηθηκα πολυ μπορω να πω.
Μεχρι τις 12 το βραδυ εκει θα ειναι εχει παρη και χρωματακι εχει βαψει και μαυρο το ματακι σκετη καυλα το μωρακι.
Ποτε θα το φαμε εκτος Φυλης και οχι κουμπομενο εγω αναμενω.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Χθες βράδυ , κατάθεση στη Ρεμούνδου 21 (Ολγόσπιτο) . Ήταν ένα χαριτωμένο μαυράκι! Καλή στο δωμάτιο. Καλή πίπα!Όλες τις στάσεις, ελεύθερα πιασίματα! Φεύγοντας μου είπε και 3 ειδήσεις βόμβες. Είναι η αδερφή της Μπράντι , η πρώτη βόμβα. Η οποία Μπράντι βρήκε γκόμενο ( 2η βόμβα)  που της απαγορεύει να δουλεύει  :tickedoff: :tickedoff: Τσου ρε χαραμοφάη!!! Συντηριτικέ! Σκοταδιστή! Μόνο με 30 σε απατούσε η κοπελα. Πώς κάνεις έτσι?
Tρίτη βόμβα: Δεν είναι Τζαμαϊκανές! Αλλά από την Γκάνα!!! Δηλαδή γαμούσα συμπατριώτισσες του Αμποάγκουε?  :o :o

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Χθες βράδυ , κατάθεση στη Ρεμούνδου 21 (Ολγόσπιτο) . Ήταν ένα χαριτωμένο μαυράκι! Καλή στο δωμάτιο. Καλή πίπα!Όλες τις στάσεις, ελεύθερα πιασίματα! Φεύγοντας μου είπε και 3 ειδήσεις βόμβες. Είναι η αδερφή της Μπράντι , η πρώτη βόμβα. Η οποία Μπράντι βρήκε γκόμενο ( 2η βόμβα)  που της απαγορεύει να δουλεύει   :tickedoff: :tickedoff: Τσου ρε χαραμοφάη!!! Συντηριτικέ! Σκοταδιστή! Μόνο με 30 σε απατούσε η κοπελα. Πώς κάνεις έτσι?
Tρίτη βόμβα: Δεν είναι Τζαμαϊκανές! Αλλά από την Γκάνα!!! Δηλαδή γαμούσα συμπατριώτισσες του Αμποάγκουε?  :o :o
Εχω επισημανει σε παλαιοτερο thread το γνωστο πλεον τρυκ της Τζαμαικα -αν ηταν ολες απο κει θα ειχε ερημωσει το νησι της ganja !! Νιγηρια και Γκανα και πολυ λιγες απο Κενυα. Αν εισαι φιλος της "μαυρης μαγειας" δοκιμασε, εκτος απο Φωκαιας/Αχαρνων, στο υπογειο, και την πρωινη βαρδια στο Μαγνησιας-οχι πυραυλος αλλα καλο σωμα.

Επισκέπτης
Επαυξάνω-Ε όχι και...  βόμβα- μεγαλειότατε  .. από βδομάδες τα  λέμε και σπάμε πλάκα
και για την Κλάρα ..και την .....Αννούλα από το Φ54
σκέτη. .... μύτη  Τζαμάικας έχουνε ....  Ω ναι - συγγενείς
και του  Αμπονσά,  φίλτατε  και του  Μπαμπαγκίντα και ολωνώνε.. Ποίημα  ------->
-----
Οι μαύρες της  Φυλής ήτανε πάντα
Τσαντ, Νιγηρία ή Ουγκάντα
οι συγγενείς τους ειν΄ Πυγμαίοι
Γκάνα, Ζαίρ  και  Δαχομέη
Το στόμα, μύτη και .. κοιλία
απέχουν απ' της Βραζιλία
Μέτριο κάνουν  μπουλκουμέ
οι .. συγγενείς του Ντικουμέ !

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χθες βράδυ , κατάθεση στη Ρεμούνδου 21 (Ολγόσπιτο) . Ήταν ένα χαριτωμένο μαυράκι! Καλή στο δωμάτιο. Καλή πίπα!Όλες τις στάσεις, ελεύθερα πιασίματα! Φεύγοντας μου είπε και 3 ειδήσεις βόμβες. Είναι η αδερφή της Μπράντι , η πρώτη βόμβα. Η οποία Μπράντι βρήκε γκόμενο ( 2η βόμβα)  που της απαγορεύει να δουλεύει   :tickedoff: :tickedoff: Τσου ρε χαραμοφάη!!! Συντηριτικέ! Σκοταδιστή! Μόνο με 30 σε απατούσε η κοπελα. Πώς κάνεις έτσι?
σιγα μην ητανε απο την τζαμαικα!!!!!!!και πισω απο το δημαρχειο ετσι λενε και αμα τις ρωτησεισ πια ειναι η πρωτευουσα της τζαμαικας...!!!!!!

Επισκέπτης
Σήμερα κατά τις 19:30 ήμουν στην Φυλής. Μπήκα στο 66 και το μωράκι φαινόταν ΚΑΛΟ! Μικρούλα, σφιχτό κορμάκι, λίγο πεσμένο βυζί και μας τα χάλαγε λίγο στην μούρη! Αλλά κορμί θανατηφόρο. Η τσατσά επίσης πολύ ομιλητική, με "έψηνε" κανονικά! Τελικά επειδή δεν γουστάρω να με παρακαλάνε, έφυγα και πήγα Φ65 για την Ρενάτα. Έκανα δύο τσιγάρα στο μπουρδέλο και σηκώθηκα κι έφυγα μόλις έσβησα το δεύτερο τσιγάρο! Η Ρενάτα μέσα στο δωμάτιο ακόμη, προσπαθούσε φαίνεται να κάνει έναν δύσμοιρο να χύσει!!!

Τελικά το ξανασκέφτηκα, μου άρεσε το μωρό στο 66 και ξαναπήγα. Φυσικά όταν πας για δεύτερη φορά μέσα σε 10 λεπτά, σημαίνει ότι πήγες να σπρώξεις! Οπότε η τσατσά με οδήγησε κατευθείαν στο δωμάτιο. Μετά από λίγο σκάει μύτη το μωρό, με χαιρετάει και μου λέει ότι την λένε Αλεξάνδρα. Μετά  ξεκινάει να κωλοτρίβεται πάνω μου με το κορμί της και συνέχισε με πίπα πολύ καλή.... γλύψιμο τον πούτσο γύρω-γύρω, καλό ρούφηγμα και ενίοτε deepthroat αλλά όχι σαν της Σοφίας ας πούμε. Μετά την γύρισα στα 4 και το κωλαράκι της με το tattoo στην μέση με έφτιαξε. Την έσπρωχνα κάνα 10λεπτο και με το που χύνω κολλάει την κωλάρα της πάνω στην πούτσα μου για να με τραβήξει μέσα. Φοβερή κάβλα! :)

Για 20αρικάκι είναι μια χαρά. Μικρούλα, μελαχροινούλα, ωραίο κορμί. Θα ξαναπήγαινα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom