apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Καλα ντε μην βαρας απλα δεν ξέρω που ειναι η κεραμεικου απλα ρωτισα για να γίνεις λιγο πιο κατατοπιστικος μιας και μεταξουργειο δεν παω συχνα.Τι ώρες είναι εκει?
Εννοεις το Ελλης 3?
Και χωρις παρεξηγηση αλλα και στο προφορικο λογο χρησιμοποιεις καθαρευουσα?
Σήμερα 12 και κάτι σε scout με τον ZeroTolerance (respect) η Φυλής ήταν κλειστή τελείως. Η Φωκαίας όμως όχι 'Χτυπάω' στο ισόγειο του 17 το 'Χριστινάκι'. Ρουμάνα γλυκούλα και έχουμε ξαναγράψει γι'αυτήν. Απο τις πολύ καλές επιλογές μετά τις μπύρες μας
Όχι πρίγκηπα της λαγνείας, η 'Χριστίνα' είναι Ρουμάνα με λεπτό σώμα, πράσινα μάτια,καστανό μαλλί και συνήθως την πετυχαίνουμε στα 17άρια της Φωκαίας.Επίσης έχει ένα τατού στην δεξιά ωμοπλάτη και piercing στον αφαλό.Αυτή στο Φ65 πως είναι? μήπως λέμε και την ίδια.
Ε τότε Κοκό να πάμε να την πακετάρουμε και να την βάλουμε πρώτη πτήση για Πατάγια να κρατάει συντροφιά στον KostasF16 'Lee'
Εχεις αρχή-δια το γαμίσι βλέπω. Κύριος.Εάν δεν είναι Σλάβα η Βλάχα Κοκέ δεν μπαίνω στο δωμάτιο. Είναι θέμα αρχής
Εχω επισημανει σε παλαιοτερο thread το γνωστο πλεον τρυκ της Τζαμαικα -αν ηταν ολες απο κει θα ειχε ερημωσει το νησι της ganja !! Νιγηρια και Γκανα και πολυ λιγες απο Κενυα. Αν εισαι φιλος της "μαυρης μαγειας" δοκιμασε, εκτος απο Φωκαιας/Αχαρνων, στο υπογειο, και την πρωινη βαρδια στο Μαγνησιας-οχι πυραυλος αλλα καλο σωμα.Χθες βράδυ , κατάθεση στη Ρεμούνδου 21 (Ολγόσπιτο) . Ήταν ένα χαριτωμένο μαυράκι! Καλή στο δωμάτιο. Καλή πίπα!Όλες τις στάσεις, ελεύθερα πιασίματα! Φεύγοντας μου είπε και 3 ειδήσεις βόμβες. Είναι η αδερφή της Μπράντι , η πρώτη βόμβα. Η οποία Μπράντι βρήκε γκόμενο ( 2η βόμβα) που της απαγορεύει να δουλεύει Τσου ρε χαραμοφάη!!! Συντηριτικέ! Σκοταδιστή! Μόνο με 30 σε απατούσε η κοπελα. Πώς κάνεις έτσι?
Tρίτη βόμβα: Δεν είναι Τζαμαϊκανές! Αλλά από την Γκάνα!!! Δηλαδή γαμούσα συμπατριώτισσες του Αμποάγκουε? :o :o
σιγα μην ητανε απο την τζαμαικα!!!!!!!και πισω απο το δημαρχειο ετσι λενε και αμα τις ρωτησεισ πια ειναι η πρωτευουσα της τζαμαικας...!!!!!!Χθες βράδυ , κατάθεση στη Ρεμούνδου 21 (Ολγόσπιτο) . Ήταν ένα χαριτωμένο μαυράκι! Καλή στο δωμάτιο. Καλή πίπα!Όλες τις στάσεις, ελεύθερα πιασίματα! Φεύγοντας μου είπε και 3 ειδήσεις βόμβες. Είναι η αδερφή της Μπράντι , η πρώτη βόμβα. Η οποία Μπράντι βρήκε γκόμενο ( 2η βόμβα) που της απαγορεύει να δουλεύει Τσου ρε χαραμοφάη!!! Συντηριτικέ! Σκοταδιστή! Μόνο με 30 σε απατούσε η κοπελα. Πώς κάνεις έτσι?
Tρίτη βόμβα: Δεν είναι Τζαμαϊκανές! Αλλά από την Γκάνα!!! Δηλαδή γαμούσα συμπατριώτισσες του Αμποάγκουε? :o :o