πρωινη Φυλης
80 κατω η Αννα με τα βυζια τουμπανο και τα εξτραδακια στο δωματιο
61 κατω βυζαρου με αδυνατο σωμα και φατσουλα καρτουν
84 επανω μια μελαχροινη βυζαρου με μαζεμενα μαλλια,πρωτη φορα την εβλεπα,η τσατσα μου τα εκανε τσουρεκια να μπω και της το ειπα.Εννοειται οταν σε τραβανε απο το χερι δεν μπαινεις
Στον επανω οροφο που ηταν ανοιχτος μια ξανθια με τατου χαμηλα,την εχω ξαναδει και στο κατω,δεν μου φαινεται κ φρουτο της προκοπης για να το δοκιμασω
Στο 92παλιο η μελαχροινη Εμμανουελα,σωματακι λεπτολιγνο και ορεξατη,στο δωματιο συμμετεχει ενεργα απο την αρχη μεχρι το τελος και με παιχνιδιαρικη διαθεση,κλαρινακι της ειπα λιγο ακα και μετα μπαλα με κα.
Καταθεση στα βυζακια και το κουλουρακι κομμενο(με εξτρα νομιζω το δινει)
Φωκαιας 22 αριστερα επανω ηταν 2,μια ξανθια βυζαρου και η μελαχροινη μικροκαμωμενη με φουλ πακετο,του διπλα(δεξια)ειχε μπει στο αριστερα και οι τσατσαδες στον καναπε να λιαζονται σαν ιγκουανα,
Στο απεναντι στο Φωκαιας 25 επανω η Τερεζα που το παραμυθι Τσεχα και τσεχα ας τελειωσει,Ρουμανα ειναι η κοπελια,παρουσιαση απο την τσατσα που μιλα καλα μαλλον οταν εχει παρει τα χαπια της αλλιως σε κοιταζει ετσι και δεν περασεις σαν μπαμπουλας
Στο Φωκ27 κατω μετα απο παρα μα παρα πολλους μηνες ξαναπηρα την Αννα την Πολωνη,εμφανιστηκε με γαντακια και σκουλαρικια,πορνιαρικο στυλ και περασα,καλο deep ακαπελα και αντοχη στο μανικι..
Η κινηση ελαχιστη εως μηδενικη,αδεια η αριστερη και δεξια πλευρα για παρκαρισμα μεχρι το 66 τουλαχιστον