Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (45 μέλη και 324 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Προφεσορα μια που αναφερες τον νεο οικο του Κεραμεικου ,να σου αναφερω 2-3 πραγματακια που μας ελεγε ο τσατσος  σχετικα με τον οικο.
Ειναι εποχης πριν του 1900,μας ειχε πει οτι πριν το φτιαξουν ειχε ταμπελα που εγραφε ημερομηνια ανεγερσης 1896 νομιζω.Αγοραστηκε απο Ελληνα ιδιοκτητη σε χαμηλη τιμη και πριν ανακατασκευαστει ειχε γινει στεκι τοξικομανων και αστεγων.Μαλιστα μας ειπε οτι το μισο πατωμα(στο σαλονι)ειναι το παλιο επειδη δεν μπορεσαν να τα ξειλοσουν οι μαστοροι,φαινεται αν το προσεξεις.Επισης και οι πορτες των δοματιων ειναι οι παλιες (απλως βαφτηκαν και επισκευαστηκαν) επειδη δεν εβρισκαν καινουργιες τετοιες πορτες !!!
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου ειχαμε συνενοηθη για συναντηση στις εννια και καθοσον δεν ειχα εκτονωση το πρωι,αποφασισα να ανεβω πρωτος στην φυλης για ελενχο των κορασιδων!!Συναντηθηκα με το μακη 1985 και περιμεναμε τον μπεμβε παουερ!!Στην παρεα προστεθηκε και ο ιπποτης καθως και μια νεα γνωριμια απο θεσσαλονικη,ο μποτοφιλος,ακουληθησαν ακις 30,ο συναγωνιστης δημητρακης,ο πιτσιλιστης,μιλοπετροζα και στην διαρκεια της τσαρκας γνωριστηκαμε με κουσιμοδο και χλεχλεκια,καθως και με τον ντιμιτς 31 αν θυμαμαι καλα,και τελευταιος και καταιδρωμενος ο Ν,Σμυρνη για να ελενξη και να πιτσιλιση την 3η βαρδεια!!
Καθομουν και κοιταξα την ομαδα που μαζευτικε απο το πουθενα.Ουτε να το ειχαμε κανονιση!!

Φωκαιας 17 κατω Μαρια με φουλ!!
Φωκαιας 19 Ουαννα με τις βυζαρες της!!
Φωκαιας 25 επανω,Αννα με φουλ,τελειωτικο,ακα,σαντουιτς,αφου ηρθε την καυλαντησαμε,ηρθε επανω μου και ετριβε το σκληρο κωλο της και τις χουφτωνα τις βυζαρες της.Εχη και ενα τατου τριανταφυλλο στο βυζι το οποιο το φιλησα κιολας!!
Φωκαιας 25 κατω,Μονικα!!
Φωκαιας 25 υπογειο,Η Αλινα που αφου αρχισε να πειραζη ο ιπποτης στα ρωσσικα,αρχισε να κανη διαφορα κολπα και εμεις να γελαμε,την χουφτωσα και με καραμουζιασε παλι,να δω ποτε θα μπης,μου ειπε!!
Φωκαιας 27 κατω Ειρηνα!!
Φωκαιας 27 επανω,η Ελενα με τις βυζαρες!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος,ευτραφης νεαρα,με κομπινεζον και το ενα βυζι εξω!!
Φωκαιας 22 επανω,αριστερα η Ανκα απο το Φ.74 υπογειο!!
Φωκαιας 22 επανω δεξια,το αδυνατο πιπινι απο το υπογειο!!
Φωκαιας 22 υπογειο Αλεξανδρα!!
Φυλης  66 Δεξι,Ντενιζα,Νικολετα!!
Φυλης 66 αριστερα,Κατια με φουλ!!
Φυλης 74 υπογειο,Δυο νεα πιπινια το ενα η Λορυ,1,68,αδυνατο κορμι,με στητο 1,5 και ωριαο κωλο,και το αλλο κοντο με μικρο στηθος και καλο σωμα,Μαντονα,δεξια,Νατασσα αριστερα!!
Φυλής 67 Σιμονα καταθεση,ακολουθη κριτικη!!
Φυλης 65 επανω,Εμιλυ γυρολογος!!
Φυλης 65 κατω,Κατερινα,Αλεξανδρα και πατρισια!!
Φυλης 59 κατω Τσιγγανοηδες κοντο με μικρο στηθος,αδυνατο,και τιγρε μποτες!!!!Εδω κτυπησε ο μποτοφιλος και ειπε οτι δεν το ειχε στην πιπα,κατα τα αλλα καλη!!
Φυλης 84 κατω,Ζωη!!  
Φυλης 84 επανω,Μαργαριτα!!
Φυλης 86 επανω,Μικαελα!!
Φυλης 86,αδυνατη πολωνεζα με στητο βυζακι και ωραιο σπασιμο μεσης,Μιραντα μπισκοτακι,που πηγε 3η βαρδεια στο Φ.71 Β!!
Φυλης 71 επανω, Σαντρα με γουνινα επικαλυματα μεχρι τα γονατα!!
Φυλης 69 χριστινα!!
Φυλης 71 ισογειο,Ιλονα,τζουλιανα,ευτερπη!!
Φυλης 71 υπογα,η Μαρια!!
Φυλης 92 αριστερα,Μικυ με φουλ!!
Φυλης 92 δεξια η Μπαρπαρα ιχα!!
Μ.Προδρομου βαπορι,Το χοντρο και το αδυνατο,δυο τσιγγανοηδες μελαμψα ρουμανακια!!
Μ.Προδρομου υπογειο,αδιαφορο!!
Διδυμου 20 Βαλερια απο Αγκυρας..
Διδυμου 18 επανω Αλιονα!!
Διδυμου 18 φωτεινη μιλφ!!
Διδυμου 16 Λιλιαν μιλφ..
Διδυμου 8 κατω Γιασμιν!!
Διδυμου 8 επανω Αντινα!!
Φυλης 40 Τζουλια!!
Φυλης 54 επανω,ενω ηταν αναμενο το φως εκλεισε και η πορτα του επισης!!
Φυλης 54 κατω,Ναταλι και Σουζη!!
Αφου τελειωσε η τσαρκα καθησαμε ολοι απεναντη απο το φ.67 και αρχιζαν οι πορνοσυζητησεις να παιρνουν και να δινουν!!Μεγαλη μαχη εγινε εξω απο το Φ.80,οταν μεγαλη δυναμη Διας και αστυνομικου οχηματος κυνηγησε πακιδες οι οποιο εσπαγαν αμαξια απο οτι μαθαμε!!
Παρατηρουσαμε την φυλης πλεον αδεια,τα κοριτσια φευγαν,οι τσατσαδες-τσατσοι σχολαγαν,νεες κορασιδες ερχονταν να αναλαβουν,καποιες μας καληνυχτησαν και ετσι σιγσ σιγσ μια ακομα ημερα πορνοεμπειριας και σεξ,εφτασε στο τελος της!!
Καποια μελη της ομαδας συνεχισαν προς πειραια για κολομπαροτσαρκα!!!
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Υστερα από βόλτα...μου γυάλισαν οι εξής...

Κλάρα Φ61
Ελληνίδα Φ80
Μαργαρίτα Φ84
Φ86 Μικαέλα
Μιραντάκι
Φ67 Χριστίνα
Φ71 Σάντρα
Φ92Α Μπάρμπαρα


Τελικά κατέθεσα στην Μπάρμπορα...


ΥΓ. Μάγκες, χάρηκα για τη γνωριμία.
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Υστερα από βόλτα...μου γυάλισαν οι εξής...

Κλάρα Φ61
Ελληνίδα Φ80
Μαργαρίτα Φ84
Φ86 Μικαέλα
Μιραντάκι
Φ67 Χριστίνα
Φ71 Σάντρα
Φ92Α Μπάρμπαρα


Τελικά κατέθεσα στην Μπάρμπορα...


ΥΓ. Μάγκες, χάρηκα για τη γνωριμία.
Νασαι καλα τυπε!!
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τυποι μου πηγα σημερις το πρωι για να βρω το εξαφανισμενο απο την απογευματινο/βραδινή βάρδια ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ στα τσαρδια της ξεπετοαλυσίδας ως πρότεινε ο sotirof (thanks για τις ενημερώσεις btw)

παλι τζιφος! δεν ηταν σε κανενα απο τα 5 μπουρδελα της αλυσίδας . 6 τσουλες και  πουθενα το Μιραντακι...

το κλου ειναι οτι οπου έμπαινα μου κωλοτριβονταν οι τσουλες λογο λειψανδρίας στους γυρω δρομους και αφου επιανα καλα καλα τα κωλαρακια τους ελεγα "δε μπαινω γιατι θελω η Μιραντα" :0
τεσπα στο 2ο οροφο του 84 τίμησα τη φιλότιμη βαμενοξανθομαλλούσα ρομουνα με τα κρεμαστα βυζα. Αρκετα ικανοποιητική αν και παραξενη γκομενα-με καυλωνουν οι παραξενες ρουμανες ετσι και αλλιως :)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ. ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ  
χθες το πρωι η μιραντα ηταν στο φ84β και το απογευμα στο φ86β...
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ετσι και αλλιως την ειδες σημερα xlexlekia,στην Δευτερη βαρδεια στο Φ.86 Κατω,μετα πηγε 3η βαρδεια στο Φ71 ισογειο!!
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Αν και η μέρα μου ήταν δύσκολη και κουραστική αποφάσισα να την τελειώσω με μια μοναχική βόλτα στην απογευματινή βάρδια στα κεντρικά για ακόμα μια φορά. Αρκετές παρέες έκαναν βόλτα αλλά λίγοι έμπαιναν. Αρκετή ζέστη συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αλκιβιάδου
Δεξιά: Βικτώρια και Κατερίνα σέρβα. Η βικτώρια είναι ξανθιά, μιλφ, κανονικό σώμα. Φουλ πρόγραμμα με τελειωτικό στο στόμα. Η τσατσά ότι νά ναι κυριολεκτικά. Μου παρουσίασε την βικτώρια και μετά όταν έφευγα την ρώτησα πότε δουλέυει η Κατερίνα και μου λέει "Δουλεύει τώρα αλλά είναι στο δωμάτιο". Αφου ξεπέρασα το σκηνικό την ρώτησα και μου είπε οτι η κατερίνα κάνει πρωκτικό αλλα με +10. Τα σχόλια δικά σας!

Μεσαίο: Λούση(?). Καστανή, προ μιλφ, κανονικό σώμα με ίσως 1-2 κιλά παραπάνω. Μεγαλούτσικο στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.

Στο αριστερό δεν μπήκα. Εικάζω οτι ήταν η κατερίνα η κριτικιά!



Διδύμου
16Α: Μελαχρινή. Μιλφ, ίσως προ γκιλφ. Κανονικό ύψος. Πεσμένο στήθος το οποίο φαινόταν μέσα απο το baby doll που φορούσε. Μεγάλη περιφέρεια. Ελεύθερο πρέπει να ανακοινώθηκε όταν ήδη είχα φτάσει στην πόρτα.
αξιοπρώσεκτο
18Α: Αλιόνα. Γνωστή στους περισσότερους. Δεν έκατσα να την δώ.

18Β: Σύλβια. Ξανθιά με σχετικά κοντά μαλλιά. Κανονικό ύψος. Με αρκετά παραπανήσια κιλά. Μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Η τσατσά που λέει ΚΑΘΕ φορά τα ίδια με την ίδια σειρά απορούσε που αποχωρούσα. Φουλ πρόγραμμα.

20: Το πρώτο της αξιοπρόσεκτο της βραδιάς!  Βαλέρια. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Κανονικό ύψος. Αδύνατη. Μικρή σε ηλικία (το αναφέρω λόγο του δρόμου). Μεγάλο στήθος. Ωραία μικρή περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό. Εαν έχει κανείς καμιά πληροφορία καθώς εμφανισιακά μου κίνησε το ενδιαφέρων.  




Ελλης 3: Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Αρκετά παραπανίσια κιλά. Μεγάλο στήθος. Φουλ πρόγραμμα. Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε.




Φωκαίας
27
πάνω: Κλασσικά στην βάρδιά της η Ελένη με το πολύ μεγάλο στήθος. Σε κερδίζει με το χαμόγελό της. Μέτρια στο ύψος, τσουπωτό σώμα με γεμάτη περιφέρεια. Η τσατσά με το πάρκισον αγενής για ακόμα μια φορά. Η ελένη ή έλενα άρχισε και αυτή τα σχόλια κατά την αποχώρηση. Με όποιο δάσκαλο καθίσεις.....  Απλό πρόγραμμα.

Ισόγειο: Ειρήνη. Ξανθιά, αδύνατη, μικρό στήθος, αρκετά κακόκεφη. Η τσατσά χτύπησε πόρτα. Ελεύθερο στοματικό. Η κάλτ διακόσμηση της προηγούμενης φοράς ξεφούσκωσε αλλά την προσοχή μου τράβηξε το κεφάλι σκόρδου που κρέμονταν πίσω απο την πόρτα.

Υπόγειο: Αλίνα. Μιλφ κανονικού αναστήματος και σώματος. Μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.




22
Κάτω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με στεγνό σώμα, μετρίου αναστήματος. Μικρό στήθος το οποία ασφηκτιούσε στο σουτιέν και έψαχνε τρόπο διαφυγής. Μικρή περιφέρεια. Πρωκτικό αλλά οχι ελεύθερο στοματικό.

Πάνω αριστερά: Μετρίου αναστήματος, καρέ μαλλιά. Μικρό στήθος και κανονική περιφέρεια. Νομίζω ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα. Η παρουσία της δεν νομίζω οτι είναι άξια του 20ρικου.

Πάνω δεξιά: Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναπετύχει. Τουλάχιστον σε αυτό το σπίτι. Μελαχρινή, σχετικά μακριά μαλλιά. Αρκετά αδύνατη, μικρό στήθος και περιφέρεια. Ωραίο πρόσωπο. Ελεύθερο στοματικό.


24: Δεν ανέβαινα γιατί δεν είχα πετύχει ούτε μια φορά κοπέλα που να μου κεντρίζει το ενδιαφέρων. Σήμερα είπα να ανέβω. Τελικα επιβεβαιώθηκα. Ξανθιά, με μερικά παραπανίσια κιλά. Μεγαλούτσικο στήθος.

25
ισόγειο: Μόνικα που νιαούριζε ξανά. Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό. Εμφανίστηκε με ενα ροζ σετάκι.

Οροφος: Το ρίσκαρα. Αννα με φουλ με τελειωτικά και ιστορίες για αγρίους. Γεματούλα με κανονικό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Τράπηκα προς άτακτη φυγή για ακόμα μια φορά οταν η τσατσά ανακοίνωσε πια κοπέλα έχει.

19
Μελαχρινή, σχετικά ψηλή, με πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με κανονικό σώμα και ωραία περιφέρεια. Στήθος κανονικού (προς μεγάλο) μεγέθους. Ωραία παρουσία γενικά.

17 ισόγειο: Μαρία. Κλασσικά στην βάρδιά της. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με μικρό στήθος και κάπως πιο γεμάτη περιφέρεια για τον σωματότυπό της. Φουλ πρόγραμμα.




Φυλής

74
δεξιά: Δυο κοπέλες. Ονόματα δεν αναφέρθηκαν. Παρόμοιες εμφανισιακά. Μελαχρινές με κανονικό στήθος και περιφέρεια, αδύνατες. Εμφανίστηκαν τοπλες. Απλό πρόγραμμα.

αριστερά: Το κλασικό μίλφ που κυκλοφορεί στην περιοχή. Νομίζω τάνια. Ξανθιά, αδύνατη με κανονικό σώμα, στήθος και περιφέρεια. Εμφανίστηκε χωρίς τα παπούτσια της.

59
Ισόγειο: Είχα καιρό να μπω και δεν απογοητεύτικα. Το δεύτερο αξιοπρόσεκτο της βραδιάς. Προσωπικη μου γνώμη είναι η ωραιότερη της βραδιάς.  Άντα. Μελαχρινή, μακρια μαλλιά αν και πιασμένα. Μετρίου αναστήματος. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Ωραίο στήθος μεγαλούτσικο για τον σωματότυπό της. Μικρή και σφιχτή περιφέρεια. Πετίτ με λίγα λόγια. Πολύ ωραίο πρόσωπο. Εμφανίστηκε με μίνι φουστάκι σε ροζ-άσπρες αποχρώσες και στράπλες σουτιέν. Σε ερώτησή μου για το πρόγραμμά της μου είπε "καλό σεξ, τι άλλο να θέλει κανείς; " Φυσικά συμφώνησα μαζί της.
Απο μόνη της μου παρουσίασε και άλλη κοπέλα η οποία εμφανίστηκε με τα ρούχα. Μαύρη μπλούζα και μπλου τζιν λοιπόν   :2funny: . Πρέπει να είχε μεγάλο στήθος αλλά δεν παίρνω όρκο. Μικρή σε ηλικία. Καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος. Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε. Πιθανώς απλό όπως και η Άντα!

80: Μαρία. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Αδύνατη με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα.

65 πάνω: Μελαχρινή, αδύνατη, μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.

84
κατω: Ζωη η θεσσαλονικιά όπως η ίδια αρέσκετε να αυτοαποκαλείτε. Καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά. Αδύνατη, μετρίου αναστήματος, στεγνό σώμα. Μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της. Ενισχυμένο αλλά με πολύ καλή δουλειά. Ωραία περιφέρεια, μικρή. Θα την χαρακτήριζα μιλφ πλεον καθώς στο πρόσωπο έχει "σπάσει" αρκετά αλλά έχει σώμα που δεν το είδα σε αρκετές 20ρες της περιοχής. Ευγενική ακόμα και όταν αποχωρείς. Απλό + 69.

Πάνω: Μαργαρίτα. Μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά. Μικρό στητό στήθος, αδύνατη με στεγνό σώμα και σφιχτή περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Στενό μαρκάρισμα στο σαλόνι. όπου σήμερα δε με άφηνε να φύγω.

67: Σιμόνα, εαν άκουσα καλά. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Αρκετά αδύνατη θα την χαρακτήριζα αλλά είναι προσωπικά γούστα αυτά. Μικρό στήθος και σφιχτή περιφέρεια.

86
πάνω: Μικαέλα, μελαχρινή με κοντά μαλλιά, καρέ, αδύνατη με μικρό στήθος και κανονική περιφέρεια.

Κάτω: Μιράντα. Το γνωστό πιπίνι απο τον όροφο του 71. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικό στήθος και σφιχτή περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.

69 πάνω: Χριστίνα. Γνωστή στους περισσότερους. Κλασσικά στην βάρδιά της.

71 όροφος: Σάντρα. Ξανθιά πλέον. ΔΕΝ της πάνε, κατά την γνώμη μου πάντα. Φάνηκε αρκετά κεφάτη. Αδύνατη, κανονικό ύψος. Στήθος προφανώς ενισχυμένο. Σφιχτή περιφέρεια. Στεγνό σώμα. Οι γάμπες τις ήταν καλυμένες με υφασμάτινο αξεσουάρ (δεν ξέρω πως αποκαλείτε) σε χρωματισμούς ζέβρας. Ελεύθερο στοματικό. Μου είπε θα είναι μέχρι το πρωί.

92
Δεξιό: Δυο κοπέλες. Καστανή, κανονικού αναστήματος, αδύνατη με κανονικό σώμα. Στητό μικρό στήθος, μυτερό το οποίο διαγράφονταν μέσα απο το διχτυωτό λευκό t-shirt που φορούσε κάτι που μάλλον κάνει πάντα.  Ωραία περιφέρεια.
Λάουρα. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικό προς μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της. Πολύ ωραία περιφέρεια την οποία ΥΠΕΡτονίζει. Κλασικά έστελνε φιλάκια απο εδώ και απο εκεί αλλά κυρίως στον εαυτό της στον καθρέπτη. Έκαναν μια μινι ανανέωση στο σαλόνι και έβαλαν ενιαίο πάγκο. Ο τσάτσος εδώ πήγε προς ένα δωμάτιο και άνοιξε την πόρτα χωρίς να χτυπήσει κάν την ώρα που ο συναγωνιστής πήγε να βγεί απο το δωμάτιο.

αριστερά: Μίκυ. Κλασικά στην βάρδιά της. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, στήθος κανονικό για το σώμα της, στητό και μυτερ. Φουλ πρόγραμμα.


Αποχώρησα για το μετάξι. Καθώς όμως αποχωρούσα άλλαζε η βάρδια στο φωκαίας 27 υπόγειο και μιας και είδα την Αλίνα να αποχωρεί, κατηφόρησα.
Στην βραδινή βάρδια είναι η Αγάπη. Κλασσικά και αυτή. Μιλφ, ξανθιά, κανονικό σώμα με σχετικά μεγαλούτσικο στήθος. Άργησε στο δωμάτιο και η τσατσά την φώναξε να κάνει πιο γρήγορα καθώς το σαλόνι ήταν γεμάτο. Ελεύθερο στοματικό.




Στο μετάξι πήγα στοχευμένα για την σόνια στο λεωνίδου 28. Πλέον μεταμεσονύκτια βάρδια.
Δεξιά της πόρτας ήταν μια μελαχρινή νεαρά. Παντελώς αδιάφορη. Αδύνατη, μικρό στήθος, κανονική περιφέρεια, μετρίου αναστήματος. Αυτά πρόλαβα να παρατηρήσω στα 20 δευτερόλεπτα που έμεινα στο σαλόνι. Τραβολογούσε εναν να τον βάλει στο δωμάτιο με αρκετό ζήλο. Αποχώρησα πάραυτα!

Αριστερά ήταν η Σόνια. Γνωστή στους περισσότερους. Μιλφ, ξανθιά, κανονικό σώμα, μετρίου αναστήματος, ενισχυμένο στήθος κακής ποιότητας. Απλό στα 10, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στα 15. Σε γενικές γραμμές η φθίνουσα πορεία της συνεχίζετε. Περισσότερα στην κριτική μου άυριο!

Σε γενικές γραμμές αρκετός κόσμος στον δρόμο. Αρκετά έντονη η παρουσία της αστυνομίας.

Χαίρομαι που και άλλοι υιοθετούν παρόμοιο στυλ με το δικό μου καθώς πιστεύω είναι πιο ευανάγνωστο το κείμενο!

Αυτά τα ολίγα και για σήμερα!

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.469
Κριτικές
1.272
Like
226.801
Πόντοι
46.232
σήμερα δεν μπορούσα να πάω στο ραντεβού της παρέας ,τούς πέτυχα βέβαια 12 παρά και μου είπαν απο πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα της 2ης βάρδιας και εγώ έμεινα για να τσεκάρω την 3η βάρδια και να καταθέσω....ενώ οι άλλοι συνέχισαν για τρούμπα και μετάξι..

Φωκαίας 27Β πάνω Γαβριέλα το μελαχρινό τούμπανο , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ρουσλάνα το ξανθό πιπίνι ωραία φατσούλα που δουλεύει Ιάσωνος , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη το μίλφ με το κοντό μάλι , ακα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιαόυ με ακα
Φωκαίας 25α Αννα η νταρντανοχόντρή τα πάντα όλα , φούλ πρόγραμμα .
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το μελαχρινό πιπίνι ,φούλ πρόγραμμα
Φωκαίας 22 αριστερά ,μελαχρινή νοντή χοντρή , με ακα
Φωκαίας 22 δεξιά Αλίνα , το μελαχρινό λεπτό πιπίνι(το είχα πάρει στο φ74)με ακα
Φωκαίας 17α Μαρία σταθερά στη βάρδια της με φούλ,
Φυλής 66α η μουνάρα Ντενίσα και η Νικολέτα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Νατασσα η ψηλή ρωσίδα με πιασήματα , ακα
Φυλής 59 κατω Αντα μελαχρινό λεπτό κόντο πιπίνι  και Μαρίνα λεπτή με ωραίο στήθος ,και οι δυό απλό πρόγραμμα
Φυλής 61 Σόνια τσιγγανοειδές με ακα
Φυλής 80 Μαρία η γνωστή φορούσε και μάσκα και Εμμι μελαχρινή λεπτή άβυζι ψηλή ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 84α Ζωή η γερμανίδα , απλό πρόγραμμα
Φυλής 84β Αλιόνα το ψηλό μίλφ , με ακα τελειωτικό (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 86β Μαργαρίτα η μελαχρινή κοπελίτσα με το τουρλωτό κωλαράκι , με κώλο
Φυλής 65β 3 κοπέλες , Τζούλια μελαχρινή με καρε(απο φ59)Αλεξάνδρα ξανθία κοντή λεπτή(απο φ59)και Βανέσα μελαχρινή κοντή άβυζι παχουλούλα ,όλες με ακα.
Φυλής 67 Αλίσια(Αντριάννα)ψηλή λεπτή ξανθιά , φούλ πρόγραμμα και Σιμόνα κανονικό σώμα σφιχτό μικρό βυζί με ακα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 69β Η μουνάρα καστανή Λάουρα , με ακα (στις 6/3 φεύγει για Ρουμανιά)
Φυλής 71α Σάντρα(δεν της πάει καθόλου το μαλλί)με ακα
Φυλής 71β το Μιραντάκι , σήμερα πάλι απλό πρόγραμμα ,μήπως το πάει μονά ζυγά  :think: :think:
Φυλής 71γ μελαχρινή χοντρή με βυζάρες , με ακα.
Μονής Προδρόμου 16α μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 92α Μπάρμπαρα το μελαχρινό πιπινινοκαυλίδι , και Μαίρη ψηλή γεματούλα μελαχρινη(με κακές κριτικές , δουλέυει και στο φ19)απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 92β Μίκη η ξανθιά με το στητό βυζάκι , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα(δοκίμασε με)λεπτή μελαχρινή (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 134 μελαχρινό μίλφ λεπτό με πράσινα μάτια , είναι γυρολόγος , απλό πρόγραμμα , με παρακαλούσε να περάσω για να κάνει σεφτέ....
Φυλής 136 Λολίτα κοντή λεπτή με ωραίο κώλο .απλό πρόγραμμα.    
 

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
65
Like
0
Πόντοι
0
 
Στο Φυλής 67 είδα κοπέλα μουνάρα με κατάξανθα μαλλιά,αδύνατη.Δεν νομίζω να ήταν η Ανδριάννα αν και την έίχα πάρει την συγκεκριμένη στο παρελθόν.Αν ήταν η Ανδριάννα πάντως αυτή που είδα σήμερα ανανέωσε το look της.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι απο τον νεαρό κουνιστό τσάτσο.
φίλε προφέσορ δεν είναι η Αντριάννα αν και πράγματι μοιάζει αρκετά....είναι η Σιμόνα από Ρουμανία η οποία ετιμήθει σήμερα κατά τις 22.00 ....είναι πολύ σέξι στο δωμάτιο ,νόμιζα ότι έπαιζα σε τσόντα κάνει αλλαγή στάσεων χωρίσ να γκρινιάζει ,έχει μιρό βυζάκι όμως πράγμα που εμένα δεν με ενοχλεί και στο γυμνό τσιμπούκι κάνει και φτύσιμο για να τον υγράνει....σκέτη καύλα ....ΟΜΩΣ...στο 10 λεπτο έχει σηκωθεί και έχει φύγει άσχετα αν έχεις τελειώσει ή όχι...εγώ να σκεφτείς έμεινα με το πουλί στο χέρι χωρίς να τελειώσω.....γι αυτο και κατέφυγα στο καπάκι στις υπηρεσίες της Αλεξάνδρας στο Φ65 κάτω όπου και πρέπει να μείναμε τουλάχιστον κανά 20λεπτο γεμάτο και ήταν σκέτο GFE ...
 

Επισκέπτης
Αριστερά ήταν η Σόνια. Γνωστή στους περισσότερους. Μιλφ, ξανθιά, κανονικό σώμα, μετρίου αναστήματος, ενισχυμένο στήθος κακής ποιότητας. Απλό στα 10, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στα 15. Σε γενικές γραμμές η φθίνουσα πορεία της συνεχίζετε.

Ἡ συμβολὴ τῆς Σόνιας εἰς τὴν ἀναψυχὴν ἡμῶν εἶναι τοιαύτης ποιότητος καὶ τοσαύτης ἐκτάσεως ὥστε νὰ ᾖ πλέον ἀδιάφορον ἐὰν ἡ ἀπόδοσὶς της φθίνει, ἔχουσα πλέον θεμελιώσει ἐπαξίως... συνταξιοδοτικὸν δικαίωμα.
 

Επισκέπτης
Ετσι και αλλιως την ειδες σημερα xlexlekia,στην Δευτερη βαρδεια στο Φ.86 Κατω,μετα πηγε 3η βαρδεια στο Φ71 ισογειο!!

ευχαριστώ μαγκες την πέτυχα και τιμηθηκε αν και ηταν ψιλοβιαστικη σημερα και ψηλοξενερωσα τεσπα κανω πως δεν εγινε τιποτα και θα δουμε αν θα επαναληφθει. σε αυτη τη περίπτωση θα μπει και αυτη στη μαυρη λιστα

οπως ειπατε απο σημερα θα δουλευει ατο 71 ισογειο μετα τα μεσανυχτα απο οτι καταλαβα χωρις ελευθερο στοματικο

χαρηκα για τη γνωριμια με οσους προλαβα και μιλησαμε  ;)
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Νομίζω ότι όλα ειπώθηκαν πιο πάνω από τους συναγωνιστές. Από τη δεύτερη βάρδια στη Φυλής ξεχώρισα την καινούργια στο Φωκαίας 22 αλλά τελικά δεν πέρασα (ήταν τέλος βάρδιας και αποφεύγω να μπαίνω τέτοιες ώρες). Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά θα την πάρω σίγουρα στο μέλλον.
Έπειτα από τη μεγάλη συνάντηση χωρίσαμε σε ομάδες λίγο μετά τις 12 και αναχωρίσαμε 4 άτομα για μεταξουργείο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα πολλές καινούργιες (αν και πρώτη φορά πρέπει να πήγα στο Μεταξουργείο μεταμεσονύκτια) αλλά πέτυχα αρκετές "παλιές" που νόμιζα πώς είχαν χαθεί αλλά τελικά το επάγγελμα δεν το παράτησαν , απλά άλλαξαν βάρδια. Είδα και την "Ταϋλανδή" (δεν είναι γιατί δε μιλάει τη γλώσσα) στην Κολωνού 32. Χμμ , καλούτσικη εμφανησιακά αν και είναι 30+. Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα γενικά από την τρίτη βάρδια. Δεν είμαι και βραδινός τύπος αλλά πρωινός. ΣΤο τέλος της τσάρκας για να μη φύγω άκαπνος μπήκα στο Ιάσωνος 43 όπου ήταν η Λία η Βουλγάρα (το κοντοπούτανο από Κολοκύνθους). Θα ακολουθήσει κριτική όταν βρω χρόνο.
Ευχαριστώ τα παιδιά που με περιμένανε να τελειώσω παρότι ήτανε περασμένες δύο. Γενικά ήτανε μια πλούσια μπουρδελο-μέρα  :sunglasses:

Πίτσι και λοιποί: Περίμενουμε ενημέρωση για Τρούμπα  :)
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.469
Κριτικές
1.272
Like
226.801
Πόντοι
46.232
δέν είναι ταϊλανδέζα ρε μάν.....ρουμανάκι ή βουλγάρα είναι......
πάντως έχει καυλωτική  αισθησιακή φωνή.....
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Προφέσσορα, η Αντριάννα δουλεύει τρίτη βάρδια στο Φυ67, ως Αλίσια. Καρατσεκαρισμένο γιατί έχει ήδη τιμηθεί δις.
Παραμένει στο γνωστό πουτανέ στυλ και εξακολουθεί το γνωστό πρόστυχο κρεββάτι.

Αν πήγες δεύτερη βάρδια τότε μάλλον δεν την πέτυχες, αντιθέτως ή θα βρήκες την Σιμόν(α) την ξανθιά ή μια μελαχροινή.
 

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.057
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Μάγκες όποιος έχει τη ευγενή καλοσύνη θα ήθελα να μου στείλει ένα pm να μου πει που μπορώ να βρω τη Μιράντα τη Πολωνέζα τη πιτσιρίκα και ποιες ώρες. Ευχαριστώ.
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μάγκες όποιος έχει τη ευγενή καλοσύνη θα ήθελα να μου στείλει ένα pm να μου πει που μπορώ να βρω τη Μιράντα τη Πολωνέζα τη πιτσιρίκα και ποιες ώρες. Ευχαριστώ.
Διαβασε την αναφορα στον ρομαντισμο και μπουρδελα την δικια μου και του νεα σμυρνη,γραφη 2η και 3η βαρδεια για την Μιραντα!!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom