απογευματινή μίνι τσάρκα με ελάχιστη διάθεση λόγω προσωπικών θεμάτων. Έχουμε και λέμε:
Αλκαμένους 113 περίμενα μήπως βρώ την τρελοκοτσιδού Μαρία αλλα αντί για αυτό πέτυχα την Μαρίνα γνωστή απο Μαγνησίας και Καλύμνου. Μου φάνηκε ανανεωμένη αλλα είχα ήδη πεσμένη διάθεση και μαζί της έπαιζε να το γυρίσω στην κατάθλιψη και εν τέλη στο αλκοόλ (για όσουν δεν ξέρουν είναι μπόμπα στο δωμάτιο αλλα εχει μια τάση να συζητάει τα προβλήματα της με τον πελάτη). Επίσης πρόσθεσε το ακάποτο και τελειωτικό στο πρόγραμμα της. Ο χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος
Αλκαμένους 117 όμορφη ξανθιά ούτε πολύ μεγάλη αλλα ούτε πιπίνι. Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις (είχε και εκφυλόφατσα) αλλα δεν πέρασα. Το μετάνιωσα αργότερα... :S
Περγάμου 27Β Δύο κοπέλες μια ψηλή κοκκινομάλα συμπαθητική που νομίζω την λένε Ευα (η την άλλη λένε ετσι, δεν θυμάμαι
) και μια ξανθιά γεματούλα μετρίας εμφάνισης. Milf και οι δύο φυσικά.
Περγάμου 27Α Ξανθιά Milf και εδώ με κοντό μαλλί και χυμώδη μεγάλα βυζιά. Δεν μου πολυάρεσε και έφυγα. Ευγενέστατη τσατσά. :-
Διδύμου 8Α ψηλή ξανθούλα με ωραίο σώμα και piercing πάνω απο το χείλος.
Διδύμου 8Β ξανθιά μετρίου αναστήματος με πολύ ωραίο σώμα. Γιασμίν το όνομα, το σκευτικα να περάσω αλλα δεν εχω διαβάσει εντυπώσεις και ετσι υπέθεσα οτι θα μπορούσε να είναι φλόμπα μέσα. Διάβασα κριτική πριν απο λίγο και μάλλον θα προτιμήσω κάποια στιγμή. Επίσης ρώτησα την ωραία milf τσατσά αν προσφέρεται και αυτη αλλα μου απάντησε "οχι"
Καλύμνου 48A μετρίας εμφάνισης milf ξανθό με κοντό μαλλί και έξτρα κιλάκια. Δεν μου άρεσε καθόλου και εφυγα. Μαλακία μου που δεν ρώτησα την τσατσά πότε δουλευει η θεία Μελίνα. Επίσης κόκκινη κάρτα στην τσατσά που χτύπησε πόρτα.
Καλύμνου 48Β αναμονή στο δωμάτιο με συνάδελφο τσοπέρα. Ευγενική χοντροτσατσά που όμως και αυτη χτύπησε πόρτα. Κόκκινη κάρτα και εδώ.
Βγήκε τελικα η milf Αναστασία, γεματή και μέτρια εφανισιακά οπότε αποχωρήσαμε. Η τσατσά ενοχλημένη μας είπε οτι αν ψαχνουμε την κοκκινομάλα δεν θα ξαναδουλέψει εκει. Οταν βγήκαμε αναρωτηθήκαμε και οι δύο ποιά είναι η κοκκινομάλλα.
Μαγνησίας 11 Σουρεάλ σκηνικό. Εδώ παίζει μια μαυρούλα, πανέμορφη, του σοκολατούχου γάλακτος, με ωραίο αδύνατουλι σώμα και μεγάλα βυζιά. Ομορφο πρόσωπο. Παρόλα αυτά καθόταν στην είσοδο της κουζίνας ανάμεσα στις κουρτίνες και μας μιλούσε πολύ ντροπαλά και κάπως φοβισμένα σαν να δίσταζε να βγεί έξω.
υπο άλλες συνθήκες θα το σκευτόμουν να περάσω μιας και μου αρέσουν οι μάυρες αλλα και επειδή το Μαγνησίας φέρνει πάντα καλές και καθαρές κοπέλες αλλα για κάποιο λόγό έφυγα. Μάλλον δεν μου γέμισε το μάτι οτι θα παίζει μπάλα στο δωμάτιο.
Αγκύρας 1 τράνς Ευα, ψηλή ξανθιά με ωραίο αδύνατο σώμα. Θέλω κάποια στιγμή να πάω μαζι της για την εμπειρία αλλα σήμερα δεν ήταν η μέρα. Είχα ξενερώσει τελείως και η όλη φαση θα ήταν καταστροφή...
(αν και το μετανοιώνω τώρα)....
αυτά απο εδώ. Εφυγα άπραγος και μάλλον καλύτερα γιατι σήμερα θα ήταν πεταμένα λεφτα. Δεν πειράζει, live to fight another day.