Επισκέπτης
αν και το χω δει...δεν θυμάμαι...είχε κάποιο soundtrack μέσα;αυτη η μπάντα εγινε διάσημη μετα το "Die hard 4"...
Την ξέρω πολλά χρόνια Dawn... είχα ακούσει πολύ παλιά το susie q...
Απ'τις πιο καλές κλασικές αμερικάνικες μπάντες
αν και το χω δει...δεν θυμάμαι...είχε κάποιο soundtrack μέσα;αυτη η μπάντα εγινε διάσημη μετα το "Die hard 4"...
αν και το χω δει...δεν θυμάμαι...είχε κάποιο soundtrack μέσα;
Την ξέρω πολλά χρόνια Dawn... είχα ακούσει πολύ παλιά το susie q...
Απ'τις πιο καλές κλασικές αμερικάνικες μπάντες
να σου πω την αλήθεια ο ήχος αυτος δεν μου αρεσει οποτε τους αγνοούσα. Αλλα η εικόνα με το εξώφυλλο Rainbow είναι απο τους αγαπημένους μου Rainbow δίσκους και ίσως ο πιο υποτιμημένος μαζι με το χιλιοαγαπημένο "Bent out of shape"...
ela και μια συντομη απο μενα προ 20λεπτο,μια δουλεια με εφερε αθηνα και ειπα να κανω μια τσαρκα μπαμ μπαμ στο μεταξι με ρισκο το αυτοκινητο
περδικα3 δεξι η καρμεν απο τη σιβηρια με το φουλ στα 10
περδικα 3 αριστερο μια αλβανιδοφατσα κοντουλα με κανονικο σωμα
μεγαλου αλεξανδρου 28 μια μελαχροινη γεματουλα μιλφ
φευγοντας βιαστηκα λογο φοβου του αυτοκινητου αλλα με ετρωγε και εκανα μια σταση κολωνου 32οροφο
2 μελαχοινες μια με καρε μαλι και πετιτ σωματακι νομιζω αννα και μια με βυζαρες και κωλαρα εδω η τιμη ειναι 15 αν και το σκεφτομουνα σοβαρα τελικα ο φοβος με εκανε να φυγω καθως 3 λεπτα το αμαξι μονο του εκει ειναι αρκετα να γινει το κακο,η τσατσα του οικου εκει η πολυ ομιλιτικη οι γνωστες θα την ξερετε ηρθε και αρχισε να μου τριβει το μουνι της στο γονατο καθως ημουν καθισμενος στη πολυθρονα δευτερο κρουσμα απο τσατσα μεσα σε 3 μερες καθως και στο ιασωνος 30 πανω η χοντρη τσατσα που ειναι πρωι μου ειχε αρπαξει τον πουτσο πριν απο 2 μερες τι γινετε ρε παιδια σε λιγο θα εκδιδονται και η τσατσαδες μου φαινεται
βλεπω ομως εχει κανει ενημερωση ο ντερτυ(σημερα βρηκες να κανεις μικρη τσαρκα ) κι ο μπαρος,οποτε θα κανω καμια συμπληρωση...
ζοπινο μονο εσυ κι εγω(αντε κι ο ντερτυ) βρισκουμε την ιωαννα μουναρα οποιος αλλος την εχει δει τη λεει μετρια :SE, βγάλτε εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
ζοπινο μονο εσυ κι εγω(αντε κι ο ντερτυ) βρισκουμε την ιωαννα μουναρα οποιος αλλος την εχει δει τη λεει μετρια :S
ποτς γενεν αυτο
λαστφορλαιφ
Έχει στυλ και ενθουσιασμό.
(stam, σόρυ, οφ τόπικ είναι, αλλά το διότι, θέλει γιώτα όχι ήτα. όλο με ήτα το γράφεις... Η διότη, της διότης κλπ. )
Βγαινετε εξω με χιονια και βροχες.ψηνεσαι να ρθεις?
δεν θα κατσουμε πολυ...
μια γρηγορη για να αποχαιρετησουμε και τον οπεθ