sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ο οπεθ ξερη καλα, νομιζω αυτη ειναι!!Την αδυνατη(προς κοκαλιαρα), αβυζη κοντη μελαχρινη ρουμανα με ακαποτη πιπα?
Ο οπεθ ξερη καλα, νομιζω αυτη ειναι!!Την αδυνατη(προς κοκαλιαρα), αβυζη κοντη μελαχρινη ρουμανα με ακαποτη πιπα?
Την αδυνατη(προς κοκαλιαρα), αβυζη κοντη μελαχρινη ρουμανα με ακαποτη πιπα?
καλή ενημέρωση πρόεδρε....Φωκαίας 19 Τζουλια,η ρουμανα με την κωλαρα απο το φ.92 το δεξι.
Φυλης 61,Λαουρα κοντο ξανθο με βυζακι και καλο κωλο,νεο συμφωνα με τσατσο!!
Η βροχη αρχισε να πεφτη πιο εντονα καθως η ωρα ειχε περαση και πλησιαζε η τριτη βαρδεια,η ομαδα αποφασισε να κανη,κωλομπαροτσαρκα στην τρουμπα,γιατι το ειχε αναγκη!!
Τα γεγονοτα συνεβησαν υυπο τις σταλες της βροχης απο τις 21,15-23,45
Παροντες ,πιτσιλιστις,οπεθ,μιλοπετροσα,μπεμβε παουερ και ο γραφων,δωθηκε ενα ραντεβου ακομα για την αυριανη ημερα!!Οπεθ καλο ταξιδι και συντομα κοντα μας!!
διάβασε αυτή την ποίο παλιά μου κριτική όταν δούλευε Αγαθουπόλεως........αυτη η κατια στο 66Δ με το φουλ την εχει δοκιμασει κανεις ;
Κανονικα δουλευη,εχθες ηταν στο διδυμου,θα τσεκαριστη πιο μετα!!Τυποι καλησπερα!
Ξερει κανεις αν αυριο δουλευει η αλιονα απο διδυμου 18α ή φωκαιας 25α;
Και σε ποια βαρδια;
έτσι έτσι....κάλη βόλτα ,θα τα πούμε αν είναι σκ.....Τη ρωτησα χθες και μου πε οτι σημερα θα τα βαφε...
Θα το διαπιστωσουμε σε λιγο ;)
παλία που την είχα πάρει ήταν υποσχόμενη........Καλη λεν οτι ειναι!!
Το εχω ακουση για την Μαρια φουλ,αλλα θα εξακριβωθη.Ειπε οτι θα τα εβαφε η Σαντρα σημερα η αυριο!!Πανω στον πανικο,και στον κοσμο,ξεχαστηκε!!καλή ενημέρωση πρόεδρε....
τρεις ερωτήσεις.....
στο φυλής 80 με την Μαρία ο κώλος ανακοινώθηκε στο σαλονάρισμα?
η σάντρα απο φυλής 71α δεν έβαψε τα μαλλία της ξάνθα(έτσι μας είχε πει η τσα τσα προχθές)?
γιατί δεν βγάλατε φωτό και της μπλέ παντοφλίτσες της σάντρας?
Απο οτι εμαθα δεν λεη και κατι...γι αυτό σε ρώτησα....
και εγώ το είχα διαβάσει όταν γράφτηκε, αλλά όσες φορές εχω πάειδεν έχει ανακοινωθεί.....
παλια το ανεφερε οτι δινει και κωλο,βεβαια εγω οταν τη πηραπρο ενος ετους περιπου δεν μου το ανακοινωνσε και δε ζητησα φυσικα αλλα την επομενη φορα που πηγα τσαρκα το αναφεραν κανονικα και χτυπαγα το κεφαλι μου τωρα τελευταια δεν το αναφερει αλλα πιστευω πως αν ειστε μονοι στο σαλονι και τη ρωτησεις θα στο δωσει αφου το εδινε και παλιαγι αυτό σε ρώτησα....
και εγώ το είχα διαβάσει όταν γράφτηκε, αλλά όσες φορές εχω πάειδεν έχει ανακοινωθεί.....
για να μη παρφεξηγηθουμε μιλαμε για τη γνωστη μαρια με τη κορμαρα και τη ψιλη τη φωνη,μη μπερδευτουμεtnx....
δε ξερω για ελληνοαρμενια σαν ελληνιδα και καλα παρουσιαζεται,την ιδια λεμε συνηθως βγαινει φωσφοριζουσα με λαχανι εσωρουχα και καστανοξανθα μαλλια εξτενσιον μαλλον παλια δουλευε και τροφωνιου αν σε βοηθαωη μαρία που είναι και καλά ελληνοαρμένια και δουλεύει σταθερά καθημερίνα 3η βραδινή..............
όπα μάλλον την άνναμαρια την τσέχα λές εσύ............η μαρία είναι μελαχρινή.δε ξερω για ελληνοαρμενια σαν ελληνιδα και καλα παρουσιαζεται,την ιδια λεμε συνηθως βγαινει φωσφοριζουσα με λαχανι εσωρουχα και καστανοξανθα μαλλια εξτενσιον μαλλον παλια δουλευε και τροφωνιου αν σε βοηθαω