Παιδιά σας αφήνω τώρα για να ηρεμίσω γιατί η ίωση αρχίζει και με ταλαιπωρεί!! Καλή Κυριακή να έχετε!
καλη κυριακή προφέσορ και περαστικά!
Παιδιά σας αφήνω τώρα για να ηρεμίσω γιατί η ίωση αρχίζει και με ταλαιπωρεί!! Καλή Κυριακή να έχετε!
Παιδιά, μήπως έχετε πετύχει πουθενά καμμιά πετίτ "μιλφο-γκιλφ"?! Ευχαριστώ!
Χριστινα, ξανθια Ρωσιδα κανει απογευματινες και βραδυνες βάρδιες στο βεργας 6 ισογειο
αυτό θα με ενδιεφερε και εμένα.
Θεικη απαντηση οταν της ειπα να μου την πεξει να φυγω επειδη ειχα σπαστει, μου απαντησε: πως δεν ξερω μωρο μου να την πεζω καντο μονος σου.
Το εκανα ο μαλακας βαζωντας την πανω μου να με χαιδευει. Ξεχασα να της αναφερω πως χυνω με δυναμη και μακρια και την πηραν τα φλοκια.
Επρεπε να δειτε την φατσα της.
Δεν καταλαβα το υφος του ποστ σου. :-να την βάλεις μετα να γραψει τεστ να δεις αμα έμαθε.
πλάκα σου κάνει..... ξεκόλλα ;)Δεν καταλαβα το υφος του ποστ σου. :-
Δεν καταλαβα το υφος του ποστ σου. :-
Παρεξηγησα συγνωμη.ρε πλάκα κάνουμε μην στραβώνεις.
2η στο Φυλης 71 β ισογειο!!!Ρε μαγκες σημερα Σαββατο τι βαρδια δουλευε η Τζουλιαννα ( ευτερπη ,αννα κλπ ) ? Θα ανεβω αυριο καταδρομικη στην Φυλης και θελω να υπολογισω τι ωρα θα δουλευει για να το καρφωσω το Σκυλομουνο.............Ριξτε καμια πουτσα και για μας τους Ξενιτεμενους ..........
Με Αγαπη απο το βροχερο Αγρινιο..............
Και λένε ότι είναι καλή...Χριστινα, ξανθια Ρωσιδα κανει απογευματινες και βραδυνες βάρδιες στο βεργας 6 ισογειο
Σιλικονε βυζι,εχθες φοραγε ενα ασπρο ριχτο απο πανω,και κοκκινο καυλωτικο στριγκακι,ανεμιζε,το ριχτο το οποιο ανοιγε στα δυο,και μας εδειχνε τις ποδαρες της και το στριγκακι!Θα περασουμε καλα μας ειπε,δεν βιαζομαι,και αυτο ειναι αληθεια!!ωραιο πρόσωπο, ανοιχτα΄ματια, αδυνατη , με στεγνο γυμνασμενο σώμα, ποδαρες καλό σέρβις, καθαρή.
Τα σεβη μου στρατηγε!!! ;)Πρόεδρε, είσαι πάντα ενημερωμένος !
Και λένε ότι είναι καλή...
Θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς ;
πετιτ εννοουν να ναι και κοντη...Χριστινα, ξανθια Ρωσιδα κανει απογευματινες και βραδυνες βάρδιες στο βεργας 6 ισογειο
πετιτ εννοουν να ναι και κοντη...
η χριστινα ειναι ψηλη...
Ρεπετιτ εννοουν να ναι και κοντη...
η χριστινα ειναι ψηλη...