Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (25 μέλη και 225 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συναντηση με τον προεδρο, ο οποιος μας "πεταξε" μεχρι το Μεταξι με το πορνοοχημα και μας καληνυχτισε, μιας και ειχε το ιερο καθηκον της συγραφης της ενημερωσης.

Μια μικρη πινελια απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα με τον SPEED (φυσικα)  :grin:

Στο Αχιλεως 51, απο Δευτερα θα συστεγαζεται και δευτερο ιδρυμα. Η εισοδος ευθεια απο την κεντρικη πορτα, με εντονη την παρουσια της καμερας πανω απο το περασμα στην αυλιτσα που θα καταληγει στην κυρια πορτα του νεου τσαρδιου...
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα. Μήπως ξέρετε ποιες κοπέλες που κάνουν βάρδια συνήθως Κυριακή πρωί, κάνουν ελεύθερο στοματικό?
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπέρα. Μήπως ξέρετε ποιες κοπέλες που κάνουν βάρδια συνήθως Κυριακή πρωί, κάνουν ελεύθερο στοματικό?
Πηγαινε Διδυμου, Αγκυρας και ολο και κατι θα βρεις.......

;) ;) ;) ;) ;) ;)
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
μπαρμπορα ρε μεγαλε,φ27,το'χεις δεδομενο...
 

Επισκέπτης
Απογευματινή επιλεκτική medium tsarque σε φυλής, λιοσίων, μεταξουργείο.

Διάρκεια: 144 min, Μπουρδέλα: 35

    Η σημερινή τσάρκα έκρυβε μερικές εκπλήξεις, καθώς είχαμε πολλές μεταγραφές (προσωρινές ή μη) κοριτσιών. Συγκεκριμένα 2 φυλιανές δούλευαν σήμερα στο μετάξι (χωρίς ασφαλώς να υπολογίζω την ρομπέρτα/σοφία από φ84 πάνω), 2 φυλιανές δούλευαν στο λιοσίων 73 αριστερά, το οποίο είδα ανοιχτό μετά από πολύ καιρό, και μια σχετικά παλιά μεταξουργειώτισσα που δούλευε στη φυλής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

    Όμορφη μέρα σήμερα, ζεστή με λίγο αεράκι και είπα να μετακινηθώ με το πορνοτραμ το οποίο ήταν γεμάτο με τουρίστες από κάποια βορειοευρωπαϊκή χώρα, πιθανότατα νορβηγία ή σουηδία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι οι νεαροί νορβηγοσουηδοί (20-30 χρονών), ήταν όλοι λεπτοί με γυμνασμένα ωραία σώματα (όχι δεν είμαι gay), σε αντίθεση με τους δικούς μας φωνακλάδες νωχελικούς πλαδαρούς μαντράχαλους που είναι μονίμως με τον καπνό στα χέρια και το φιλτράκι στο στόμα. Δίπλα μου, στεκόταν ένας πάκης ο οποίος προσπαθούσε με το νύχι του να ξεβιδώσει μία βίδα με εξάγωνη κεφαλή. Φυσούσε...ξεφυσούσε, αλλά...τίποτα. Απ’τη μια ευχόμουν να είχα ένα κλειδί allen (καλά το λέω;  :think:) να του δανείσω κι απ’την άλλη σκεφτόμουν να του πω: «Ρε πάκη πως γίνεται να είσαι τόσο πολύ μαλάκας;».


Απ’το σύνταγμα επιβιβάστηκα σε ένα τρόλεϊ με κατεύθυνση την ΑΣΟΕΕ. Η ενημέρωση όπως πάντα, είναι με βάση τη διαδρομή που ακολούθησα.

Στην αρχή κατευθύνθηκα προς φωκαίας για να τσεκάρω την πορνογαλλίδα Ζακλίν.

Φωκαίας 27 υπόγειο – 2 πόρνες. 1η Αλίνα η άσχημη μιλφ με τα μεγαλούτσικα βυζιά και το χαλαρό αδιάφορο σώμα. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. 2η πόρνη η Ζακλίν κοντόπορνη μαυριδερή λεπτή κοπέλα πολύ μέτριο πρόσωπο, άβυζη με πεταχτό ωραίο κωλαράκι. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος επίσης.

Η Ζακλίν δεν μου άρεσε, οπότε την έκανα παρά την ασφυκτική πίεση της τσατσάς με το πάρκινσον. «Να πάτε στις άλλες που σας ξεπετάνε», όπως είπε κατά λέξη.

Φωκαίας 25 πάνωΆννα η ξανθιά φακλάνα με τα μεγάλα βυζιά και κώλο. Υπερφουλ πρόγραμμα με χύσια όπου γουστάρεις και χάμπουργκερ σάντουιτς.

Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το μελαχρινό λεπτό πιπίνι με το μικρό στήθος και το ωραίο κωλαράκι. Πρωκτικό.

    Πήγα με σκοπό να την πάρω, αφού την τελευταία φορά έκανα ωραία προκαταρκτικά σαλονιού μαζί της. Δυστυχώς μόλις είχε πληρώσει ένας λεχρίτης μαυριδερός κουρδοαφγανός και η κοπέλα βγήκε πολύ συννεφιασμένη στο σαλόνι... :think: εκτός κι αν συννέφιασε μόλις με είδε...δεν ξέρω. Την έκανα κι από δω...άλλη φορά.

Φυλής 59 κάτω – 1η η Χριστίνα ξανθιά ψηλή προμίλφ όμορφη, με μικρό στήθος, μεγαλούτσικο κώλο, ωραίο κορμί. Δούλεψε πρόσφατα και για μερικές μέρες στο ιάσωνος 19 πάνω και 2η η Νάντια, ψηλή καστανομελαχρινή με μεσαίο στήθος 2,1 και δυνατά μπούτια και κώλο. Απλό και οι 2.

Η Νάντια για όσους την ξέρουν είναι η πρώην Κλεοπάτρα που δούλευε περιοδικά στα ιάσωνος 1 και παλιότερα στο ιάσωνος 19 πάνω. Την είχα πάρει πριν καναδυο χρόνια και ήταν πολύ μέτρια μέσα.

Φυλής 59 πάνω – Ξανθιά λευκόδερμη χαμογελαστή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο. Βασικό.

Φυλής 65 πάνω – Λεπτή μικροπορνοσώμη μελαχρινή κοπέλα, άβυζη με αδιάφορο κώλο και κάποια τατού στο δεξί μπράτσο. Καινούρια κατά την τσατσά. Εγώ πρώτη φορά την βλέπω. Ελ.στοματικό.

Φυλής 65 κάτω – 3 πόρνες. 1η Κατερίνα από φ59. Ψηλή μελαχρινή με ασχημούτσικο πρόσωπο, ωραία 2,1 βυζιά, καλό κώλο. Απλό. 2η Η Αλεξάνδρα από φ59, ξανθιά αδύνατη, κοντόπορνη, μικρό στήθος, μικρό κώλο με ελ.στοματικό. 3η πόρνη μια μελαχρινή με γεροδεμένο στοιβαρό σώμα, μικρά βυζιά και αδιάφορο κώλο. Απλό νομίζω.

    Η αλεξάνδρα μου χαμογέλασε πονηρά στο σαλόνι, αλλά ευτυχώς η τσατσά δεν μας άφησε να χαμουρευτούμε γιατί θα υπέκυπτα και θα την έπαιρνα, ενώ ήθελα κάτι καινούριο ως συνήθως. Πάντως 2 φορές που την έχω πάρει έχω περάσει ωραία.

Φυλής 84 πάνω – Η αλβανίδα καστανή Άννα από φυλ80 και φωκ 22 παλιότερα. Αδύνατη κοντόπορνη, με σίλικον μεσαία boobies, ωραίο κωλαράκι.

Δεν θυμάμαι πρόγραμμα δυστυχώς, γιατί ως συνήθως κοιτούσα πως να χουφτώσω.

Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο – Μια αδύνατη κοντόπορνη καστανή, άβυζη με μικρό κωλαράκι...δεν την έχω ξαναδεί. Ελ. στοματικό.

Αγκύρας 12 αριστεράΒαλέρια από διδ20. Η καινούρια (Λεττονή κατά προφέσορ) όμορφη προμίλφ με το ωραίο κορμί, μεσαία βυζιά, ωραίο κώλος. Ελ.στοματικό τελειωτικό.

Βγήκε με ξυνσιμένα μούτρα ξανά...όχι ότι θα την έπαιρνα...Για κάποιο περίεργο λόγο πάντως, μου θυμίζει ένα μίγμα από John Travolta με Sylvester Stallone!

Κατέβασμα στην αχαρνών με στόχο την διδύμου.

Διδύμου 20 – Ξανθιά προμιλφ ή μιλφ, με λίγα κιλά παραπάνω, μεγάλα σίλικον boobies με χοντρές και μακριές ρώγες, πλαδαρή κωλάρα. Δεν την έχω ξαναδεί. Ελ.στοματικό τελειωτικό.

    Στη συνέχεια κατευθύνθηκα προς ιουλιανού και πεζοπορεία προς τη λιοσίων. Φτάνοντας στη χωματιανού, βαρέθηκα να μπω στα 2 μπουρδελάκια, γιατί ήξερα πάνω κάτω τι θα βρω, οπότε κατευθύνθηκα προς το λιοσίων 73 αριστερά το οποίο είδα ανοιχτό μετά από πολύ καιρό.

Λιοσίων 73 αριστερά – 2 πόρνες. 1η η Σύλβια το ημιπαράφρων θήλυ (κατά ΠΥΡΑΥΛΟ) από μονής προδρόμου υπόγειο. Ξερακιανή άσχημη, άβυζη, με άσχημο δέρμα, κόκκινο κοντό πάνκικο μαλλί. Ελ.στοματικό, πρωκτικό. 2η πόρνη (έχω κάποιες αμφιβολίες βέβαια) νομίζω είδα την μιλφ Αλίνα από αλκιβιάδου 16 μεσαίο, ξανθιά λευκόδερμη με χυτό μεσαίο στήθος. Ελ.στοματικό.

Η Αλίνα ήταν ξυπόλυτη στο σαλόνι (αν είvαι δυνατόν  :headbang:) και φαινόταν σαν νάνος. Κλασικό κοντόπορνο με ανάστημα ένα μέτρο κι ένα μίλκο.

Λιοσίων 76 ισόγειο – Η μιλφ Εύα από ιας31 hostel. Ξανθιά με κάποια κιλά παραπάνω, μεσαία πεσμένα στήθη, μεγάλο κώλο. Ελ.στοματικό.

Λιοσίων 76 πάνω – Μελαχρινή ψηλή νταρντάνα με μουστάκι έφηβου αγοριού, παραπανίσια κιλά, μεσαία βυζιά και μεγάλο κώλο.

Με κοιτούσε σαν ούφο στο σαλόνι, μέχρι που της ζήτησα να μου πει το πρόγραμμα. Ελ.στοματικό κάνει.

Δεν πήγα σε άλλα στη λιοσίων. Πήρα το μετρό και κατέβηκα μεταξουργείο.

Ιάσωνος 43 (Κουκλόσπιτο)Μαρίνα από ιας 36, ξανθιά γύφτισσα κοντόπορνη προμίλφ, μεγάλα πεσμένα βυζιά με πολύ μακριές ρώγες και αδιάφορο κώλο. Ελ.στοματικό στα 15 και απλό στα 10.

Ιάσωνος 44 δεξιά – Ξανθιά αλβανίδα νταρντάνα με κάποια κιλά παραπάνω, μεγάλα πεσμένα βυζιά 3,8 και μεγάλος κώλος. Ελ.στοματικό στα 15.

Ιάσωνος 44 αριστερά – 2 πόρνες. 1η η Φραντσέσκα καστανή προμιλφ με μεγάλα 4,1 βυζιά τώρα που έχει παχύνει, μερικά πατσοκοίλια και μεγάλο κώλο. 2η μια ξανθιά κοντόπορνη τσαχπίνα με μικρό στήθος και πεταχτό κωλαράκι. Απλό και οι 2.

    Δυστυχώς ούτε εδώ είχαμε προκαταρκτικά, γιατί είπα να μη χουφτώσω τη μικρή μπροστά στη φραντσέσκα και τη προσβάλλω. Η Φραντσέσκα πλέον είναι πτώμα στο κρεβάτι. Δεν τη παλεύει καθόλου με το πέος μέσα της. Την τελευταία φορά που την πήρα βρωμούσε ελεεϊνά ποδαρίλα και κωλίλα.

Περδίκα 3 δεξιάΚάρμεν μελαχρινή ψηλή αδύνατη κοπέλα με ασχημούτσικο πρόσωπο, μεσαία βυζιά και καλό κώλο. Ανακοινώθηκε πρωκτικό μόνο σήμερα.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνωΜαρία η ξανθιά άσχημη φακλάνα πεοαρπάχτρα γνωστή στο συγκεκριμένο ίδρυμα, καθώς και από φυλής 74 δεξιά. Πρωκτικό στα 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – 2 πόρνες. 1η η Μαρία μελαχρινή με μεγαλούτσικα βυζιά και στοιβαρή κωλάρα. 2η Φελίτσια, ξανθιά bbw με μεσαίο στήθος, άσχημη. Απλό και οι 2.

Γύρισμα στην ιάσωνος.

Ιάσωνος 37 κάτω – Η γνωστή (δεν θυμαμαι πως τη λένε) βαμμένη κόκκινη πλέον και κουρεμένη σαν τσαλαπετεινός, με τα μεσαία χυτά βυζιά, τις μακριές ρώγες και το πλαδαρό σώμα. Πρωκτικό στα 15 και απλό στα 10.

Ιάσωνος 37 πάνωΜαρία_κώλος_τσιμπούκι_μουνί_κατέβασμα στρινγκ για να καβλώσουμε_μικρά στητά βυζιά_λευκόδερμη_μελαχρινή πλέον. Πρωκτικό στα 15 και απλό στα 10.

Ιάσωνος 31 υπόγειοΕλεάνα, ξανθιά ρωσίδα προτζιλφ με μεσαία πεσμένα στήθη μέσα σε ολόσωμο μαύρο βρακί, χαμογελαστή κι ευγενική ως συνήθως.

Ιάσωνος 31 ισόγειο (Hostel) – Μελαχρινή χοντρή βυζαρού αδιάφορη. Απλό.

Ιάσωνος 36 – Η χοντρή μαυρούλα με τα χυτά μεσαία βυζιά και τη μεγάλη κωλάρα, που αναγγέλει το πρόγραμμα επεξηγώντας παράλληλα με τα χέρια της τι σημαίνει η κάθε υπηρεσία.

Η συγκεκριμένη είναι ένας συνδυασμός αεροσυνοδού με γύφτισσα απ’τη λαίκή.

Ιάσωνος 30 ημιόροφοςΈλσα πανύψηλη καστανή ντανρντάνα (νομίζω είναι ο τράβελος με το ψεύτικο μουνί  :think:) μεγάλα σίλικον boobies, μέσα σε ολόσωμο βρακί.

    Κάποιος πήγε να κάνει τον νταή στην τσατσά Άντζη, αλλά τον έβαλε στη θέση του. Τόσα που χουν δει κι αυτονών τα μάτια. Εδώ εμείς έχουμε δει τόσα και τόσα...φαννταστείτε οι τσατσάδες και οι κοπέλες που περνάνε τόσες ώρες μέσα στο μπουρδέλο.

Ιάσωνος 20 αριστερά – Ένα καινούριο αδύνατο κοκκινομάλλικο μπάζο, άβυζο. Απλό.

Ιάσωνος 20 μεσαίο – Η Σοφία/Ρομπέρτα από φυλής 84, ξανθιά τσιγγάνα όμορφη με λεπτό όμορφο σώμα, φοβερή κωλάρα και καλό στήθος. Ελ.στοματικό στα 15.

    Μαζί με τις συναδέλφισσες Ρωξάνη φωκ 19 και Σελένα από ιας 44-46 και φυλής, διαγωνίζονται στο ποια θα έχει τις περισσότερες άσχημες κριτικές μέσα στο 2012. Μέχρι στιγμής στην 1η ξέση βρίσκεται η Ρωξάνη, με την Σελένα να ακολουθεί δεύτερη, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεταιη Σοφία. Καλή τύχη στα κορίτσια.

Στροφή στην κεραμεικού.

Κεραμεικού 26 (Μπάκινγχαμ)Μαρία γυρολόγος του μεταξουργείου, μελαχρινή πλαδαρή, μικρό βυζί και νεραντό κώλο. Τρίδυμη ξαδέρφη της πάολας από φ134 υπόγειο. Απλό.

Όπως έφευγα, βγήκε ένας πάκης απ’το δωμάτιο.

-Την πήδηξες;
-Τι;
-Την γάμησες;
-Ναι
-Καλά πέρασες;
-Ναι...3-4 ακόμα...καλά....69...πισωκολλητό... (παροτρύνωντας με τα χέρια του να μπω)

Για τα τυπικά, την είχα πάρει πριν κάτι μήνες. Εντελώς αδιάφορη κατάσταση.

Στροφή στην κολωνού.

Κολωνού 27 πάνω – η Άννα από μονής προδρόμου υπόγειο, αδύνατη προμίλφ, άβυζη με ωραίο μικρό κώλο. Απλό. Μαζί της η Έρρικα μελαχρινή με μπούκλες, ωραίο κορμί, μικρό στήθος, ωραίο κώλο με πρωκτικό στα 15 και απλό στα 10.

Η Άννα στεκόταν περιτριγυρισμένη από 15 πάκηδες στη μέση του σαλονιού φοβισμένη, εκλιπαρώντας με σχεδον με το βλέμμα της να περάσω.

Κολωνού 27 υπόγειο – Άλλη Άννα εδώ. Η μελαχρινή πεοαρπάχτρα Άννα από φωκ 22 πάνω δεξιά με τις βυζάρες και το πλαδαρό κορμί. Απλό εδώ στα 10.

Έξω απ’τα νερά της και κι αυτή όπως και η έτερη Άννα.

Κολωνού 27 ισόγειο - Μελαχρινή λεπτή πλαδαρή γύφτισσα με μικρό στήθος, από κεραμεικού 26. Ελ.στοματικό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30 πάνωΆννα κι εδώ, καστανή προμίλφ λίγο άσχημη, με καλό σώμα, μεσαία βυζιά με μακριές ρώγες και καλό κώλο. Απλό στα 10.

    Μου την έπεσε στο σαλόνι παρασέρνωντας με μαζί με την τσατσά σε ένα δωμάτιο. Έπεσε χούφτωμα και φιλιά στο στόμα. Της έγλυψα και το ένα βυζί και μετά της έδωσα το δεκάρικο. Πέρασα καλά με τη συγκεκριμένη, αφού κάναμε ένα αισθησιακό good old-fashioned πιθηκίσιο σεξ.

Κολωνού 32 υπόγειο – 2 πόρνες. Μια ξανθιά πλααδρή βυζαρού άσχημη και μια μαυριδερή κοντόπορνη με μεσαίο στήθος κι αδιάφορο κώλο. Απλό και οι 2.

Κολωνού 32 ισόγειοΑντέλα, μελαχρινή με αστεία φάτσα playmobile, πλαδαρή με μεγάλα πεσμένα βυζιά και σώμα με κάποια παραπάνω κιλά. Απλό.

    Αν και είχα όρεξη να συνεχίσω, η πείνα με ανάγκασε να διακόψω, οπότε κατευθύνθηκα προς την Ακομινάτου όπου επιβιβάστηκα σε ένα τρόλεϊ για το κέντρο. Στη διασταύρωση κεραμεικού-δεληγιώργη, υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί, όπως επίσης και στην πλατεία ομονοίας. Το ίδιο σκηνικό και στο σύνταγμα. Κατά τ’άλλα λίγος κόσμος στους δρόμους και αρκετή ησυχία...

 

Συνημμένα

  • ΚΟΛΟΝΟΥ 30 ΑΝΩ.JPG
    ΚΟΛΟΝΟΥ 30 ΑΝΩ.JPG
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 48

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Μηνύματα
440
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ρε μαγκες σημερα Σαββατο τι βαρδια δουλευε η Τζουλιαννα ( ευτερπη ,αννα  κλπ ) ? Θα ανεβω αυριο καταδρομικη στην Φυλης και θελω να υπολογισω τι ωρα θα δουλευει για να το  καρφωσω το Σκυλομουνο.............Ριξτε καμια πουτσα και για μας τους Ξενιτεμενους  ..........
Με Αγαπη  απο το βροχερο Αγρινιο..............
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γεια σας λεβέντες!! Ανταπόκριση σήμερα απο την απογευματινή βάρδια στην Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Alλκιβιάδου 16Γ ήταν η Βικτώρια σε ντουέτο με την Κατερίνα την Σέρβα,στο 16Β ήταν η Αλίνα που η τσατσά εσκεμμένα την παρουσίασε ως Αννίτα.Ξεκαθαρίζω οτι υπάρχουν 2 κοπέλες στις αλυσίδες αυτές η μία είναι μιλφ πιο ψηλή με μακριά ξανθά μαλλιά και πιασίματα που είναι γνωστή σαν Αλίνα-Αννίτα και η άλλη η Αννίτα που είναι κοντή πιο νεαρή με πιασίματα.Σήμερα ήταν η μιλφ.
Τα Διδύμου 25&27 παραμένουν κλειστά.Στο Διδύμου 20 σήμερα δούλευε η Ρωσίδα Εύα ψηλή,τριανταπεντάρα με καστανά σγουρά μαλλιά κανονικών κιλών και σήμερα φορούσε και γιαλάκι μυωπίας σοφιστικέ σαν δασκάλα.Σίγουρα όσοι την ψάχνουν την συγκεκριμένη θα χαρούν ιδιαίτερα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο ήταν η Ανδριάννα,στο υπόγειο η Αλιόνα και στο Διδύμου 16 η Σόνια πρώην Εύα σταθερά.
Στο Φυλής 40 ήταν η Έλενα πρώην Χριστίνα απο Φυλής 66Δ καινούρια όμορφη κοπέλα που έχει δοκιμαστεί απο μένα τρεις φορές και έμεινα ευχαριστημένος.Αλλά ενημερώνω οτι η απόδοση της ήταν πτωτική με γεωμετρική πρόοδο.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό το οποίο το αποφεύγει μέσα.
Στο Φυλής 54 όροφος η κοντή μιλφ με τα ξανθά μαλλιά και το σώμα φασόλας που δουλεύει τελευταία εκεί.Κάνει κώλο.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Κάτια η συμπαθητική Ρουμανίτσα η λεπτούλα με τα μαύρα μαλλιά απο Φυλής 40,Φυλής 80,Αγαθουπόλεως 54 και τώρα εδώ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλο με τελείωμα στα βυζιά.Την έχω πάρει 3 φορές με θυμόταν και με κοίταζε με παράπονο που δεν μπήκα μέσα.Είναι αρκετά συμπαθητικό κορίτσι.
Στο Φυλής 61 ο Αλβανός τσάτσος μου παρουσίασε κοπέλα ψηλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά κανονικών κιλών με κυτταρίτιδα σε ανεκτό επίπεδο.Καινούρια με βασικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 ισόγειο 2 καινούριες κοπέλες καβλόμουνα.Η μιά ήταν μιλφ γύρω στα 35 με ξανθά μακριά μαλλιά κανονικών κιλών με ωραία καπούλια για καβάλημα και την έλεγαν Χριστίνα και η άλλη περίπου 27 με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών πιο λεπτή με όνομα Νάντια.Η μίλφ μου άρεσε περισσότερο αλλά κάνουν βασικό πρόγραμμα.
Στον όροφο μας παρουσιάστηκε κοπέλα μιλφ γύρω στα 30 απο Ρωσία σύμφωνα με την τσατσά με κατάξανθα μαλλιά κανονικών κιλών με πιασίματα σε μαύρο διχτυωτό εσώρουχο.Πολύ κάβλά.Ανακοινώθηκε 69 και ισπανικό και δεν άκουσα για ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα ήταν ψηλή και αρκετά φιλική.Ήταν η Λίνα αυτή η κοπέλα;;
Στο Αγκύρας 12 αριστερά ήταν η Βαλέρια η οποία είναι η πρώην Μιλάνα που δούλεψε για λίγο Διδύμου 20 και Αγκύρας το καλοκαίρι.Ευτυχώς εγώ ήμουν απο τους τυχερούς που την πήρα όταν ήταν καινούρια και δεν είχε ξινίσει ακόμα.Κριτική μου υπάρχει με τον τίτλο "Η Νάρκισσος Λετονή" να φανταστείτε.Στο σαλόνι εμφανίστικε με μαλλιά καστανά πιασμένα,αρκετά κουρασμένη και ξινισμένη,εμφανώς εκτελούσα αγγαρία και όχι αεράτη όπως την πρώτη φορά.Κάνει γυμνό τσιμπούκι το οποίο δεν είναι τελειωτικό,(ούτε και τότε που την πήρα ήτανε) και τώρα επιπλέον δεν δέχεται χύσιμο στο σώμα της.Κρίμα και είναι ωραίο μιλφάκι!
Στο Φώκαιας 22 υπόγειο ήταν η Αλεξάνδρα κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά με πρωκτικό.Στο Φώκαιας 24 ήταν ένα καινούριο μπάζο με ξανθά κανονικά μαλλιά και παχουλή με μαύρο ολόσωμο.Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Άννα απο Ρωσία (όταν δούλευε στην Διδύμου 25 ήταν απο Βουλγαρία) γεματούλα με ξανθά μαλλιά και με κώλο,χύσιμο στο στόμα και στο πρόσωπο και παρτούζα.
Στο Φώκαιας 27 όροφος ήταν η Ελένη η βυζαρού.Στο ισόγειο ήταν η Βικτώρια με γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και η καινούρια η Ειρήνη με ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα αλλά ομορφούλα και μεγάλο τατού νομίζω κοκκινο τριαντάφυλλο πάνω στο στήθος της.Η Ειρήνη κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και θα την έχω στα υπόψιν.
Να προσθέσω οτι στο look h Eiρήνη μοιάζει με την Βικτώρια και φένεται σαν να είναι η μεγαλύτερη της αδελφή.
Στο υπόγειο ήταν 2 κοπέλες η μιλφ Ρωσίδα Αλίνα (όχι η πρώην Αγάπη,άλλη κοπέλα) η οποία είναι λίγο γεματούλα όχι σε ενοχλητικό βαθμό με καστανά μακριά μαλλιά,πλαδαρό λευκό σώμα που καλύπτεται απο μαύρο ολόσωμο.Κώλος και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η άλλη είναι η καινούρια γνωστή σε πολλούς Γαλλίδα μιγάδα η Ζακλίν με κανονικά κιλά και μαύρα καρέ μαλλιά.Κώλος και γυμνό τελεειωτικό τσιμπούκι.Δέχεται και παρτούζες ακόμα και με 5 άνδρες σύμφωνα με τα λεγόμενα της και δεν ξέρω αν υπερβάλλει!!Την πήρα και έμεινα ευχαριστημένος.Κριτική θα ανεβάσω απο αύριο.
Στο Φυλής 65 ήταν η Καρίνα η οποία είναι Ρουμάνα,με λευκό δέρμα,κοντούλα,πετιτ,νεαρή,λεπτή με τατού πεταλουδίτσες κατά μηκός του ένα της χεριού.Μιλάει καλά Αγγλικά αλλά δεν είναι Αγγλίδα αλλά Ρουμάνα.Γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα και έμεινα μέσα στο δωμάτιο 25 περίπου λεπτά χωρίς να με ενοχλήσει η ευγενική υπηρεσία και δεν θα έφευγε η κοπέλα αν δεν με τελείωνε.Απο συστολή αναγκάστηκα να την διώξω αφου πρώτα την ευχαρίστησα.
Λίγο οτι ειχαν μπει κάτι πιτσιρικάδες στο σαλόνι και έκαναν φασαρία,λίγο οτι είχα καταθέσει σε σύντομο διάστημα στην Ζακλίν και λίγο οτι διαπίστωσα βγαίνοντας οτι έβηχα,με πονάγαν τα κόκκαλα και κρύωνα ανεβάζοντας πυρετό έφυγα άσφαιρος.Sorry λεβέντες αλλά αρρώστησα ξαφνικά!! Η κοπέλα πάντως έδειξε άρτιο επαγγελματισμό και την ευχαριστώ πολύ για αυτό! Στο ισόγειο όχι μία,όχι δύο αλλά τρεις παρακαλώ κοπέλες όλες απο την Φυλής 59.Το πιπίνάκι η Αλεξάνδρα που ακόμα δεν έχω πηδήξει,η Κατερίνα η ψηλή νταρντανογκόμενα με τα μαύρα μαλλιά και τα πιασίματα και μιά με ξανθά μαλλιά και πιασίματα μέτριας εμφανίσεως.Όλες με γυμνό τσιμπούκι και αν είχες και 60 ευρώ έκανες και παρτούζα και με τις τρεις.
Το Μονής Προδρόμου αετοφωλιά κλειστό.Στο Φυλής 71 υπόγειο ήταν η ίδια κοπέλα με τα μαύρα μαλλιά και τα περιττά κιλάκια που δουλεύει εκεί.Μέτριας εμφανίσεως επιπέδου Μεταξουργείου.Το Φυλής 92 νεό κλειστό.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η Ντιάνα η γιαγιά με τα πάντα όλα! Στο Καλύμνου 48 ισόγειο ήταν η μουνάρα μιλφ Μαρίνα με ξανθά μαλλιά και ωραία μάτια! Παλιά καραβάνα η οποία περνώντας τα χρόνια έχει ομορφύνει πολύ.Είχε δουλέψει πριν 8 χρόνια που είχε κάνει την εμφάνιση της στο Διδύμου 8 ισόγειο και στο Περγάμου 1 για λίγο.Μετά Καλύμνου και έπειτα την έκανε για studio.Δεν αναφέρομαι στην Μαρίνα που δουλεύει τώρα Βέργας και Λ.Ιωνίας.Η Μαρίνα δεν κάνει εξτρά δυστυχώς αλλά κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν μιλφ λίγο γεματούλα κε καστανοκόκκινα μαλλιά και πρόσωπο αδιάφορο.Κάνει κανονικό πρόγραμμα.
Το Πιπίνου και Φυλής γωνία κλειστό.Το Φυλής 136 είχε την Κατερίνα Ρουμάνα τριαντάρα με μαύρα μαλλιά και λεπτό όμορφο σώμα.Δεν είναι η Λολίτα μιλφ.Κανονικό πρόγραμμα με 69 και χύσιμο στο σώμα.Το Φυλής 134 υπόγειο είχε την Ηρα η Ίρα αν το όνομα της προκύπτει απο το Ίρινα κοπέλα με ξανθά κανονικά μαλλιά,κανονικών κιλών,λευκή,άκωλη με φαρδιές πλάτες.Στο ισόγειο παιδιά δούλευε μια μουνάρα η Ουάννα.Είναι ψηλή,λεπτή,με λευκό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά δυστυχώς κάνει βασικό πρόγραμμα.Στον όροφο η Αλίνα με βασικό πρόγραμμα και έξτρα το οποίο διαπραγματεύεσαι με την κοπέλα.Είναι κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά με σώμα και πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.
Στο Φυλής 109 ισόγειο ήταν η Άννα Πίτσος με γυμνό τσιμπούκι.Αμφίρροπες κριτικές! Η σε ξεπετάει η σε ικανοποιεί πλήρως.Εγώ ήμουν στην πρώτη κατηγορία.
Στον όροφο η Λάουρα όμορφη κοντή κοπελίτσα κανονικών κιλων με μακριά ξανθά μαλλιά με κρύο βλέμμα και βασικό πρόγραμμα.Δουλεύει κλασσικά εκεί.
Παιδιά σας αφήνω τώρα για να ηρεμίσω γιατί η ίωση αρχίζει και με ταλαιπωρεί!! Καλή Κυριακή να έχετε!



 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πριν απο λιγο στη Φυλης,ελαχιστος  κοσμος σχετικα για Σαββατο(ακομα να βαλουν μυαλο και να ριξουν λιγο τις τιμες),αρκετοι ξενοι σε μπουλουκια και κατι που παρατηρησα,οτι πολυ οικοι κλεινανε στις 11 αντι για 12,καποιοι ηταν ηδη κλειστοι (Φωκαιας 17πανω,φυλης 92νεο,59πανω) πιθανον λογο αναδουλειας..
* Τυχαια συναντηση με το συναγωνιστη Νεο123 και εξωθεσμικο συναγωνιστη ,οπου αποφασισαμε να συνεχισουμε μαζι τη τσαρκα.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πέρασα μια βόλτα την Ιταλίδα την Μικαέλλα...
Πολύ καλό, αν και γενικά με ξενερώνουν οι ψηλές...
Παρ' όλα αυτά, λίγο ξεπέτα...
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες σημερα Σαββατο τι βαρδια δουλευε η Τζουλιαννα ( ευτερπη ,αννα  κλπ ) ? Θα ανεβω αυριο καταδρομικη στην Φυλης και θελω να υπολογισω τι ωρα θα δουλευει για να το   καρφωσω το Σκυλομουνο.............Ριξτε καμια πουτσα και για μας τους Ξενιτεμενους  ..........
Με Αγαπη  απο το βροχερο Αγρινιο..............

Σημερα το πρωί δούλευε Κασσάνδρας 6... Δες στο πρόγραμμα.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.475
Κριτικές
1.272
Like
227.195
Πόντοι
46.232
Στον όροφο μας παρουσιάστηκε κοπέλα μιλφ γύρω στα 30 απο Ρωσία σύμφωνα με την τσατσά με κατάξανθα μαλλιά κανονικών κιλών με πιασίματα σε μαύρο διχτυωτό εσώρουχο.Πολύ κάβλά.Ανακοινώθηκε 69 και ισπανικό και δεν άκουσα για ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα ήταν ψηλή και αρκετά φιλική.Ήταν η Λίνα αυτή η κοπέλα;;

ναι φίλε αυτή είναι........
 

Επισκέπτης
Λιοσίων 73 αριστερά – 2 πόρνες. 1η η Σύλβια το ημιπαράφρων θήλυ (κατά ΠΥΡΑΥΛΟ) από μονής προδρόμου υπόγειο. Ξερακιανή άσχημη, άβυζη, με άσχημο δέρμα, κόκκινο κοντό πάνκικο μαλλί. Ελ.στοματικό, πρωκτικό. 2η πόρνη (έχω κάποιες αμφιβολίες βέβαια) νομίζω είδα την μιλφ Αλίνα από αλκιβιάδου 16 μεσαίο, ξανθιά λευκόδερμη με χυτό μεσαίο στήθος. Ελ.στοματικό.

Alλκιβιάδου ... 16Β ήταν η Αλίνα που η τσατσά εσκεμμένα την παρουσίασε ως Αννίτα.Ξεκαθαρίζω οτι υπάρχουν 2 κοπέλες στις αλυσίδες αυτές η μία είναι μιλφ πιο ψηλή με μακριά ξανθά μαλλιά και πιασίματα που είναι γνωστή σαν Αλίνα-Αννίτα και η άλλη η Αννίτα που είναι κοντή πιο νεαρή με πιασίματα.Σήμερα ήταν η μιλφ.
Μετά και από την ενημέρωση του προφέσορ, είναι προφανές ότι κάποια άλλη κοπέλα είδα μαζί με τη σύλβια στο λιοσίων 73 και όχι την Αλίνα από αλκ16 μεσαίο

Υ.Γ. Προφέσορ περαστικά
 

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
σημερα θα ειναι στο ποστο της φωκαιας 17 η μπαρμπορα ξερεις κανεις ?
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Κάτια η συμπαθητική Ρουμανίτσα η λεπτούλα με τα μαύρα μαλλιά απο Φυλής 40,Φυλής
Στο αλλο 66 ηταν η Νικολετα..Στο 59 στον οροφο οντως ηταν η Λινα που εχη δοκιμασθη..Στο 65 κατω η τριτη καθηγητα ηταν η πατριτσια...Στο Μ.Προδρομου υπογειο,νεο πιπινοηδες κανονικο κορμι,καλη παρουσια!!
Στο 71 υπογειο η Μαρια,ολα τα πιπινου ηταν κλειστα εχθες...Η ηρα η ιρενε ειναι η γνωστη απο Φ.71 ισογειο..Η ουανα στο 134 ισογειο,απο Φ.65 επανω και μετα Διδυμου 8 επανω..Το καλυμνου 36 δεν το προλαβαμε γιατι εκλεινε....
Ιουλιανου 71 η Βικυ τωρα Βικτωρια..Αλκιβιαδου 16Α,Η μιλφ Βαλια...Φωκαιας 17 η Μαρια...Επανω κλειστο,εδω και μερες...Στο Φωκαιας 19 ρωξανα...Στο Φωκαιας 25 επανω αννα η χειμωδες με φουλ,κατω η Μονικα νιαου..Στο υπογειο του Φωκ.22 η Αλεξανδρα,επανω η Μαριαννα αν θυμαμαι καλ...
Αδανων 2 κλειστο...
Κνιδου 18 ενδιαφερον ευμφανισημο ψηλο,ρουμανοηδες.
Τροφωνιου 11 κατω η καζακστανη απο Μ.Προδρομου επανω.
Τροφωνιου επανω η Μελινα.
Τροφωνιου 13 κατω η θεια ολγα,επανω δεν θυμαμαι..
Εξηκιου 18 μιλφ ελλη
Εξηκιου 18 επανω κλειστο
Εξηκιου 20 η χοντρη μιλφ Αννα.
Παιωνου 47 μιλφ,Ειρηνη!!
Λιοσιων 91 δυο τεμαχια με μποτες μια αδυνατη κανονικου υψους με κοντα μαλια και μια ιδιου υψους με μαλια μεχρι τους ομους ευτραφης που εκανε και την τσα!!
Λιοσιων 79 Αγνωστη τσιγγανοηδες γυρολογος με βαρεια φωνη,κανονικου σωματους και 1,5 στηθος
Λιοσιων 76 κατω,Ευα απο ιασωνος 31 επανω.
Λιοσιω 76 επανω τρεις κορασιδες,η Αντζελικα του Ν.Σμυρνη,μια χοντρη και μια αδιαφορη επιασαν αιχμαλωτους μερικους συναγωνιστες :grin:.
Χωματιανου 11 κατω η Αντζελικα με την Μαρια.
Χωματιανου 11 επανω,το ονομα της οδου ταιριαζη μια χαρα!!
Δεν περιγραφω αλλο,καθως η τσαρκα συνεχιστηκε και η ενημερωση μου συμβαλη στην ολοκληρωση της ενημερωσης του προφεσορ!!
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Τυποί η γνωστή Εύα από Κων/πόλως έχει φανεί καθόλου τελευταία?
Να παω προς το βραδάκι ή θα βρω το Γιαγκο Δράκο αντ'αυτής? (όποτε έχω πάει έχω δει ένα κάρο άλλες τάνες)
 

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά, μήπως έχετε πετύχει πουθενά καμμιά πετίτ "μιλφο-γκιλφ"?! Ευχαριστώ!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom