Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (15 μέλη και 136 επισκέπτες)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα πήγα στη λαϊκή για φρέσκο ζαρζαβατίκι.
Οι υπεύθυνοι των οίκων εχουν επιστρατεύσει άλλα μέσα για να αποκρούσουν τις κατασταλτικές δυνάμεις.

Ac4pJ.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
διδυμου 8 αριστερο,οχι η καρμεν,η αλλη η καυλιαρα,ξεχναω ονομα
διδυμου 8 δεξι,μια ασχημουλα ξανθια με ωραιο κωλαρακι

Φωκαιας 25 υπογειο,η Ζακλιν με φουλ,η τσα με παρκισον,λεη εχω μια γαλλιδουλα κανονι,με φουλ!!
Δεν θυμομουν αν η Ζακλιν εδινε κωλο,αλλα βγαινοντας να σαλοναρι με κοιταζε και μου ειπε,θα περασουμε καλα,ακαποτο,μουνακι και κωλαρακι μου,λεη!!Η αληθεια ειναι οτι η κωλαρα της μου φανηκε καλη,οπως μου την τουρλωσε,αλλα ειπα πηγαινε πισω μου σατανα  !!![/i]
αυτα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
γιασμίν
αντίνα
ναι η ζακλίν δίνει , υπαρχει και κριτικη

Επισκέπτης
Απογευματινή medium tsarque στη φυλής.

Διάρκεια: 92 min, Μπουρδέλα: 26

Αναστάσωση σήμερα στους παγωμένους δρόμους της αθήνας με δεκάδες νέγρους και ασιάτες μικροπωλητές να τρέχουν με τα συμπράγκαλά τους παραμάσχαλα και πίσω να ακολουθούν αστυνομικοί οι οποίοι απ’ότι κατάλαβα ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση αφού η απόσταση που είχαν απ’τους καταδιωκόμενους όλο και μεγάλωνε. Μπράβο στα παιδιά! Είμαι σίγουρος ότι αύριο η πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ και απέναντι στον ΟΤΕ θα είναι άδεια απ’τους παραεμπόρους που έχουν στήσει τσιφλίκι.

Παρεπιπτόντως σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της φυλής είδα πολλά ενοικιαστήρια και σκεφτόμουν μήπως ήρθε η ώρα να γίνω κι εγώ πορνομετανάστης (όπως ο Δημητράκης). Μόνο που αντί να πάω στη ρωσσία, να πάω στη φυλής...χμμμ  :think:

A-ah-ahh-ah, ah-ah-ahh-ah

Αυτά έλαβαν χώρα κοντά στη δισταύρωση της πιπίνου με την πατησίων που ήταν και το σημείο εκκίνησης της τσάρκας μου. Κατηφόρισα στην πιπίνου με το μισό κεφάλι χωμένο στο σκούφο (προφανώς δεν έβλεπα με τα μάτια, αλλά με το πεοσκόπιο το οποίο χρησιμεύει και ως gps πλοηγός) και τα χέρια στις τσέπες, ευχόμενος να βρω γρήγορα 2 ζεστά οπίσθια να μου τα ζεστάνουν.

Το πιπίνου 32 ήταν κλειστό, οπότε κατηφόρισα προς τα κάτω για να βρω το πιπίνου 54 ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή έφερα στο μυαλό μου την προ ενός μηνός συνάντηση μου με το τραβεστί κορίνα, η οποία μου είχε επιτεθεί στο σαλόνι αγγίζοντας με ξεδιάντροπα. Τότε το είχα χεριστεί καλά και είχα ξεφύγει με ελάχιστες απώλειες. Θυμάμαι πάντως συγκεκριμένα που μου είχε πει ότι Δευτέρα και Τετάρτη κάνει βάρδια εδώ, οπότε απέφυγα να μπω. Λίγο παρακάτω το νούμερο 65 είχε ανοιχτό φως, οπότε έσπευσα προς τη γωνία πιπίνου φυλής...

Πιπίνου 65 – Μελαχρινή τσιγγάνα λεπτή κοντόπορνη με μικρό στήθος, χαλαρό κώλο και γενικότερα σώμα, με βασικό πρόγραμμα.

Έκατσε στην αγκαλιά μου και προσπαθούσε να με πείσει με ασυναρτησίες να περάσω. Ασφαλώς της έπιασα τον κώλο, αλλά δεν ένιωσα τίποτα...ούτε μια ελάχιστη ροή αίματος προς τα κάτω (ίσως να έφταιγε ότι τα χέρια μου ήταν παγωμένα) οπότε σηκώθηκα να φύγω.

Στρίβωντας αριστερά στη φυλής η λαϊκή ήταν ακόμη εν εξελίξει, ενώ τα μπουρδέλα ήταν όλα ανοιχτά πλην του 109 κάτω. Τσιγγάνα τζιλφ τουρκογύφτισσα προσπάθησε να μου πουλήσει ένα σακί πατάτες για 2 ευρώ («2 βρω, 2 βρω...πάρε όμορφο παιντί»). Το φυλής 136 γνωστό και ως «the 39 steps» (λόγω των 39 σκαλοπατιών του, συμπεριλαμβανομένων και των εξωτερικών) ήταν μπλοκαρισμένο από κάτι τελάρα, οπότε κινήθηκα προς το 134 ισόγειο. Πλησιάζοντας, έφαγα μια γλύστρα (από κάτι γλυστερό), αλλά κατάφερα να κρατήσω την ισορροπία μου, λικνίζοντας το σώμα μου με σιχαμερές κινήσεις τσιφτετελιού. Κοιτάζοντας προς τα κάτω είδα ότι είχα πατήσει μία πατάτα.  :new_shocked: Ούτε καν μπανάνα... αυτό κι αν είναι ειρωνία! Ο μπουρδελιάρης πρέπει να πεθαίνει μέσα στο δωμάτιο του μπουρδέλου από καρδιά, σε βαθιά γεράματα, παρέα με νεαρό αλλοδαπό πορνίδιο, ή έστω από πείνα αφού έχει φάει όλη του την περιουσία στις πουτάνες.

Φυλής 134 ισόγειοΧριστίνα, η ξανθιά λευκόδερμη βυζαρού με τα πολύ όμορφα 3,6 αρια, το συμπαθητικό κωλαράκι και το καλό γενικά σώμα. Βασικό.

Τα αγκύρας 12 ήταν κλειστά.

Φυλής 92 αριστερά – η πρωταθλήτρια της ενόργανης (πιθανότα ασκήσεις εδάφους...ο lust γνωρίζει καλύτερα) από κολ32 ισόγειο. Μελαχρινή κοντόπορνη υπερτάπα με γεροδεμένο σώμα, άβυζη και άσχημη. Ελ.στοματικό.

Φυλής 92 δεξιά – η Λαουρα/Μπάρμπαρα/Νικόλ κοντόπορνη αδύνατη με μικρό χορευτικό κώλο και ωραία μέτρια στητά βυζάκια. Απλό

Μου έκανε τσαχπινιές στο σαλόνι, ότι τάχα μου τάχα μου, πάει να με φιλήσει στο στόμα, αλλά την τελευταία στιγμή γύρισε το κεφάλι με αποτέλεσμα να φάω μαλλιά. Σηκώθηκα κι έφυγα έχοντας γεύση αφρού στο στόμα μου.

Τα μουνίς προδρόμου και τα 2 ήταν κλειστά.

Φυλής 71 πάνωΣάντρα η γνωστή μελαχρινή ψηλή λεπτή κοπέλα με τα μεσαία σίλικον boobies, τον ωραίο κώλο και την προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική οδοντοστοιχία (by farkeli). Απλό.

Φυλής 67Νατάσα μις πίγκυ με ωραίες 3,2 βυζάρες και κωλάρα. Απλό.

Φυλής 65 κάτω – 2 πόρνες. 1η η Κατερίνα από φυλής 59, μελαχρινή ψηλή λεπτή με λίγο κοιλίτσα, ωραία 1,9 βυζιά και κώλο. 2η μια μελαχρινή μαυριδερή κανονικής μάζας με μικρό στήθος και καλό κώλο. Απλό και οι 2.

Φυλής 65 πάνω – ένα μελαχρινό πλαδαρό μαυριδερό μπάζο με πατσάδες, μεγαλούτσικα βυζιά και άσχημο κώλο. Ελ.στοματικό.

Φυλής 80Άννα μαρία (όχι η Μαρία με το όμορφο προσωπάκι) γνωστή και από...φυλ80, καστανή λευκόδερμη με ασχημούτσικο πρόσωπο, μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώλο. Πρωκτικό και ίσως ελ.στοματικό.

Τα φυλής 59 ήταν κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά – Ένα μελαχρινό μαυριδερό λεπτό άσχημο μπάζο με μικρά βυζιά και άσχημο κώλο.

Φυλής 74 αριστερά Νατάσα ξανθιά λευκόδερμη ψηλή με μεσαίο πεσμένο στήθος και πλαδαρό σώμα.

Συμπαθητική κοπέλα. Δεν την έχω πάρει ποτέ. Δυστυχώς σήμερα που πήγα να την πάρω, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και την έκανα.

Φωκαίας 17 κάτωΜαρία, μελαχρινή κοντόπορνη, λεπτή με μικρά βυζιά και αδιάφορο κώλο. Πρωκτικό.

Αγενέστατη και ειρωνική όπως και η τσατσά της. Καλά το σπίτι αυτό έχει παράδοση στις αγενείς κακιασμένες τσατσάδες.

Φωκαίας 19 – 2 πόρνες. Άννα η γνωστή με το μαϊμουδίσιο πρόσωπο, τα μικρά βυζιά, τον πεσμένο κώλο και τα εννιά δάχτυλα. Ελ.στοματικό τελειωτικό...κάπου τελοσπάντων. 2η η Τζούλια η γουρουνίτσα από φ71 ισόγειο και φ65 ισόγειο, μελαχρινή με όμορφο ξυνισμένο πρόσωπο, ωραία 2,1 βυζάκια και κωλάρα που όμως έχει πατσέψει απ’τα σουβλάκια τους γύρους και ίσως και τα κεμπάμπ... Απλό.

Φωκαίας 25 κάτωΜόνικα νιάου μελαχρινή με μικρό βυζάκι και κωλάρα. Ελ.στοματικό.

Φωκαίας 27 ισόγειο – 2 πόρνες. 1η η Ειρήνη, ξανθιά κανονικής πλαδαρής μάζας με μικρό στήθος και άσχημο πατημένο κώλο και 2η η Γιάννα (όπως είπε η τσατσά) καστανομελαχρινή με μικρό στήθος, ωραίο σώμα και κώλο με ελ.στοματικό τελειωτικό, γλωσσόφιλα. Η ειρήνη κάνει απλό.

Φωκαίας 27 πάνωΈλενα βυζαρού facebook μελαχρινή με μεγάλα 4,2 βυζιά και στρογγυλό τροφαντό κώλο.

Της έπιασα τα βυζιά, θυμίζοντάς της ότι πριν μερικές μέρες την τίμησα.

Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το μελαχρινό λεπτό πιπίνι με το μικρό στήθος και το ωραίο κωλαράκι. Πρωκτικό.

Φωκαίας 22 πάνω αριστερά – ‘Ενα μελαχρινό μπάζο με μεγάλα βυζιά και πλαδαρό άσχημο κώλο. Ελ.στοματικό νομίζω...

Μου την έπεσε στο σαλόνι και πιάνοντας τον κώλο της με τρύπησαν οι σκληρές ξυρισμένες τρίχες απ’τα κωλομέρια της. «Θέλω σεξ, θέλω σεξ...» φώναζε. «Καλά κάτσε να φύγω λίγο πρώτα και κάνε ότι θες..» ήταν η απάντηση μου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκα προς διδύμου.

Διδύμου 16Λίλιαν από αγκύρας. Καστανή νταρντάνα μιλφ με μεγάλο κώλο, μεσαία στήθη, με ελ.στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειο - Η Ειρήνη από φ84-86 μελαχρινή με μικρό στήθος και μεγάλο κώλο. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.

Διδύμου 20 Βαλέρια (όχι από αγκύρας και αλκ113) καστανή όμορφη, προμιλφ με ωραίο αδύνατο σώμα, μικρά στήθη και ωραίο κωλαράκι. Ελ.στοματικό.

Βγήκε στο σαλόνι με απίστευτα ξυνισμένα βαριεστημένα μούτρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να την τιμήσω αυτή την κοπέλα. Μας κοιτούσε σαν ηλίθια.

Διδύμου 8 κάτω - Γιασμίν, ξανθιά λεπτή όμορφη, μικρά βυζιά και ωραίος κώλος. 25 ευρώ βασικό.  :dancing:

Άνοδος ξανά προς φυλής

Φυλής 54 πάνω – Η γνωστή ξανθιά πλαδαρή άσχημη μιλφ γύφτισσα με τον τούρκο τσάτσο, με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.

Φυλής 66 αριστεράΚάτια από φ80 και αγαθ.54 μελαχρινή λεπτή κοπέλα, άβυζη με χαλαρό κώλο. Πρωκτικό.

Έχει κριτική από ν.σμύρνη στο αγαθ.54

Φυλής 84 κάτωΤζούλια από διδ18 υπόγειο, κοντόπορνη καστανομελαχρινή με μεγάλο 2,9 στήθος, ποντικίσια φάτσα (καλή κοπέλα όμως) και αδιάφορο κώλο. Φουλ πρόγραμμα

Φυλής 86 κάτωΜόνικα από ιας 19 όπως είπε ο akis30, ξανθιά λεπτή όμορφη με πολύ μικρό στήθος και συμπαθητικό κώλο. Απλό.

Εδώ έγινε κατάθεση και πέρασα καλά. Θα γραφεί κριτική για το παλιοκόριτσο.

Αυτά κύριοι. Καλό βράδυ και να προσέχετε που πατάτε...  ;)

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
respect στον dirtyliving για τις αναφορές του!
Λοιπόν, για μεταξουργείο που πήγα μεσημέρι ήταν όλα ανοιχτά και μπορώ να πω ότι είχε και αρκετή αστυνομία στους γύρω δρόμους. Η πλειοψηφία των μαγαζιών είναι πλέον στο 10ευρω ενώ το επίπεδο παρέμεινε το ίδιο. Κατέθεσα στην Ιωάννα κολωνού 30 & Μικαέλα Ιάσωνος 37-καλούτσικες για 10ευρω. Το κακό είναι ότι δε βρήκα κανένα καλό κωλαράκι για φόρτωμα. Επίσης δεν είδα ούτε ένα πρεζόνι να σέρνεται (!!!).

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καταδρομικη βολτα στο παγωμενο μεταξι,αλλα ζεστο απο συναγωνιστες!!!Σημερα το Μεταξι ηταν εν πληρη δυναμη σπιτιων,ανοιξαν ολα στην Ιασωνος,μερικα ηταν κλειστα,λογω της μεγαλης βολτας,δεν τα προλαβαμε ολα γιατι καποια εκλεισαν!!!Σε αυτην την αποστολη με συνοδευσε ο πιστος ιπποτης της ηδονης και ο συναγωνιστης δημητρης!!!

Ιάσωνος 1Α  αριστερά,Μαρια κοντο τσιγγανοηδες με καλα πιασηματα προς πισω!!.

Ιάσωνος 1Β πάνω δεξιά,ΡΟΥΣΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑ!!!!Επιστροφη των ασωτων κορασιδων,λυση για τζοπινο,ντερτι κλπ.

Ιάσωνος 1Γ καυλοερικα με τα σομον!!

Ιάσωνος 20 δεξιά ,Αννα ευτραφης η οπως μου ειπε Αρσενια,απο Σερβια!!Σε ερωτηση του ιπποτη για το αν εχη θαλασσα,απαντησε καταφατικα!

Ιάσωνος 20 επανω,ομορφη ρουμανικη παρουσια με αδυνατο κορμι και στηθος,παλια την θυμαμαι φυλης,οχι ομως ονομα!! .!!

Ιάσωνος 20 αριστερά τσιγγανορουμανα,αδυνατη.

Ιάσωνος 19 πανω,Τσιγγανοηδες,Λιλι η γνωστη κοντη γυρολογος!!

Ιασωνος 19 Μαρια ευτραφης απο Πιπινου 1 !!

Λεωνίδου 28 πάνω,εμφανισιμο τσιγγανοηδες αδυνατο!

Λεωνίδου 28 κάτω,κοντο ξανθο,το θυμα τραφικιν του σπιντ !!

Ιάσωνος 27  Το γνωστο αλβανοηδες,που οσο παη καυλαντηζη καλυτερα στο σαλονι!!

Ιάσωνος 30 Ρουμανοηδες χωριατισα αδιαφορη!  

Ιάσωνος 30 υπογειο τζουλιανα,και σαρουμαν ο τσατσος !

Ιάσωνος 31 HOSTEL ,Ψηλη ευτραφης με κυταριτιδα!!

Ιάσωνος 31 υπόγειο ,Ξανθια ρωσσις μιλφ με καλο σωμα θα ελεγα στα 10!!

Ιάσωνος 33 κοντο αδυνατο που καυλαντιζε με εμενα!!!

Ιάσωνος 37 πάνω Επιστροφη της Μαριας,μουνι τσιμπουκι 10 και κωλος 15!!!

Ιάσωνος 37 κάτω,Αδυνατο ρουμανακι,ψηλο,μαυρομαλικο,με βουκολικο βλεμμα!!

Ιάσωνος 36 –Νεα παρουσια,ελληνις αδυνατη,Ευα με καλο κορμι,την παρουσιασε επιτελους τσατσος!!

Μεγ.Αλεξάνδρου 17 η κοντη ταυλανδεζα με 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 15 Επιστροφη της παλιας μονικας απο φυλης αδυνατη ψηλη ρωσσιδα με μικρο στηθος και ακολη σχεον,οχι η Μονικα του Φ.84!! !!

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 αδιαφορομετσιγγανοηδες μιλφ  10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνω ενα ακομα αδιαφορο με 10!

Μεγ.Αλεξάνδρου 28 Μαρία μιλφ με ενισχυμενα οπλικα πυραυλικα συστηματα εμπρος και οπισθεν στα 10!!  

Περδίκα 3 αριστερά ρουμανακι κανονικου σωματος,αδυνατο,καλη παρουσια!

Περδίκα 3 δεξιά,νεα ξανθια καλη παρουσια 10!

Ιάσωνος 44 δεξια η αδυνατο ρουμανακι,καυλαντιζε μαζι μας κλεινοντας μας τον δρομο !

Ιάσωνος 44 αριστερά κοντοπουτανο παιχνιδιαρικο,Γκαμπριελλα με ομορφο πεταχτο κωλο,καθως κουνιωταν μπροστα μου τις τον χουφτωσα και τις εδωσα ενα σκαμπιλακι και γελασε!!!!

Ιάσωνος 46 πάνω,Αλεξανδρα,ευτραφης με ομορφο προσωπο!!

Ιάσωνος 46 μεσαίο αδιαφορη φατσα,κοντη με 2αρια και καλο κωλο!!

Ιάσωνος 46 δεξιά –Σελενα απο φυλης στα 15!!!

Ιάσωνος 43 Μελαχρινό κοντό με φουλ στα 15 κανονικο 10 Μαρια!!

Κολωνού 53 Ελενη χωριατοπουλα ρωσσις με δυο κοτσιδακια δεξια αριστερα σαν μπεμπουλα!!!

Κολωνού 47 πάνω Αννιτα μαυρη και μια ευτραφης με γιαλια που καυλαντηζε πιανωντας τα @@ συναγωνιστων !!

Κολωνού 47 κάτω κλειστο!

Κολωνού 48 καυλοηδες βλεμμα κοντο αδυνατο στα 10!

Κολωνού 32 ισόγειο,κοντο τσιγγανοηδες με αδιαφορο προσωπο και 2αρια στητα!!!

Κολωνού 32Γ υπόγειο – μια καλη παρουσια,κοντη με καλα χαρακτηριστικα,η τσα τραγικη,ρωτοντας πως λενε την κοπελλα,απαντησε δεν ξερω πρωτη ημερα δουλευη!!!

Κολωνού 30 κάτω Άννα παντα με σεξι εσσωρουχα!!

Κολωνου 32 επανω αντιγραφο της ηθοποιου σωλωμου,με μεγαλες βυζαρες και μεγαλες ρογες!! !

Κολωνού 27 ισόγειο,κοντο τσιγγανοηδες με παχακια στα πλαγια με 10.

Κολωνού 27 υπόγειο Αννα η βουλγαρα!!

Κολωνού 27 πάνω ευτραφουλικο αδιαφορο!!

Κολωνου 11 επανω,το κοντο ευτραφουλικο,αδιαφορο απο Ακομινατου 2 αριστερα!!

Κολωνου 11 ισογειο καλη παρουσια με αδυνατο σωμα και πορνοδες βλεμμα!!

Κολωνου 11 υπογα,2 υπαρξης ξανθιες, η μια πιο κοντη με ελαφρια κοιλιτσα αλλα κωλαρα και η αλλη με το 2αρακι και  καλο κωλαρακι,Αννα και Ρωξανα!!

Ακομινατου 2 δεξια,Ηρα και μερωπη !!
!
Ακομινατου 2 δεξια,δυο παρουσιες,μια κοντη αδιαφορη και μια ψηλη εμφανισιμη αδυνατη μαυρομαλλα
!!
Δεληγιωργη 39 κλειστο!!

Δεληγιωργη 30 κλειστο!!

Λεωνιδου 6 κλειστο!!

Κεραμικου 15 επανω κλειστο
!!
Κεραμικου 13 ικλειστο!!

Κεραμικου 13 υπογειο κλειστο!!

Κεραμικου 13 επανω,κλειστο!!

Κεραμικου 15 ισογειο κλειστο!!

Μερικα ειχαν την λαμπα ανναμενη,αλλα σβηστη,πιθανως αλλαγη βαρδειας λογω ωρας 23,15!!

Κεραμικου 26 επανω νεο,Ρομπερτα απο Ιασωνος 20 επανω!!!!

Καλλεργη 33 κλειστο!!!  .

Αυτα ηταν τα γεγονοτα που συνεβησαν σημερα,στο παγωμενο Μεταξι!!
Ακομη μια εμπειρια λοιπον στην πορνικη ζωη μας!!
Αλλη μια περιπετειωδες βολτα ετελειωσε,προσθετωταντας σε εμενα νεες πορνοεμπειριες καθως και στους συναγωνιστες!!
Περνωντας περασα και μια απο φυλης!Το Φωκαιας 17 επανω κλειστο για μια ακομα συνεχη φορα,τι εγινε η γραβατομενη Τανια?Στην Αχαρνων μια ομαδα απο τυπαδες εσπρωχνε ενα χαλασμενο αμαξι με την συνοδεια δυο μηχανων της αστυνομιας και το συνεργειο του δημου,αλλαζε της λαμπες στην μεση της Αχαρνων!
Αυτες ηταν οι τελευταιες εικονες σημερα απο τους πορνοδρομους,υπο παγωνιας!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
respect στον dirtyliving για τις αναφορές του!
Λοιπόν, για μεταξουργείο που πήγα μεσημέρι ήταν όλα ανοιχτά και μπορώ να πω ότι είχε και αρκετή αστυνομία στους γύρω δρόμους. Η πλειοψηφία των μαγαζιών είναι πλέον στο 10ευρω ενώ το επίπεδο παρέμεινε το ίδιο. Κατέθεσα στην Ιωάννα κολωνού 30 & Μικαέλα Ιάσωνος 37-καλούτσικες για 10ευρω. Το κακό είναι ότι δε βρήκα κανένα καλό κωλαράκι για φόρτωμα. Επίσης δεν είδα ούτε ένα πρεζόνι να σέρνεται (!!!).
Στις 23,20 βαρουσε ενεση πρεζακι,στο γνωστο σημειο,απεναντι απο το Ιασωνος 1Γ  :grin:.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Σήμερα πήγα στη λαϊκή για φρέσκο ζαρζαβατίκι.
Οι υπεύθυνοι των οίκων εχουν επιστρατεύσει άλλα μέσα για να αποκρούσουν τις κατασταλτικές δυνάμεις.

Ac4pJ.jpg
Ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν το Σάββατο το πρωί στο ιδιο σημείο με μια κοπέλα μαζί. Αναρρωτιόμασταν με συναγωνιστή αν η κοπέλα είναι τάνα ή απλά περαστική. Ο σκύλος δεν έλεγε να φύγει από εκεί.  :2funny: :2funny:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Είναι τάνα μάλλον , μία μελαχρινή με πιασίματα.Της έχω γαμήσει το μουνί και ξέρω.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Μεγ.Αλεξάνδρου 17 η κοντη ταυλανδεζα με 10.

Κατσε κυριε προεδρε , μην πετας μια κουβεντα και φευγεις  :'(

Τι ταυλανδεζα? οντως ειναι ασιατισσα ? μην τρεχω απογευματιατικα μεσα στη βροχη και το βουρκο του Μεταξιου.Τι ωρα τη βρηκες?

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν το Σάββατο το πρωί στο ιδιο σημείο με μια κοπέλα μαζί. Αναρρωτιόμασταν με συναγωνιστή αν η κοπέλα είναι τάνα ή απλά περαστική. Ο σκύλος δεν έλεγε να φύγει από εκεί.  :2funny: :2funny:
Ο συγκεκριμενος σκυλος ειναι του πανω οικηματος!! :grin:.Το σπιτακι του ειναι στην πορτα του πανω οικηματος αρστερα εχει ενα μπαλκονι!!Επειδη τον ειχαν εκει και γαυγισε σε οποιον ανεβαινε,παραπονεθηκαν και του εδωσαν μεταθεση!! :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κατσε κυριε προεδρε , μην πετας μια κουβεντα και φευγεις  :'(

Τι ταυλανδεζα? οντως ειναι ασιατισσα ? μην τρεχω απογευματιατικα μεσα στη βροχη και το βουρκο του Μεταξιου.Τι ωρα τη βρηκες?
Εννοω τα χαρακτηριστικα της τυπε!!Αυτη ειναι πουτανα απο τοτε που βγηκαν οι λασπες!!Αν δεν εισαι για γερες καταστασεις μην το ζησης :grin:Κοντη γεματη με στραβα ποδια,ειναι μονιμη μορφη με φουλ στα 10!!
Αλλα πολλες φορες παιζη με μια πολυ ευτραφης ψηλη!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Ευχαριστω προεδρε! Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι για καλτιλα αυτο τον καιρο, θελω κατι νεο και τρυφερο!Και αν γινεται ασιατικο,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! τη χοντρη νομιζω την εχω πετυχει! ευχαριστω. με γλυτωσες απο καταδρομικη.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ευχαριστω προεδρε! Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι για καλτιλα αυτο τον καιρο, θελω κατι νεο και τρυφερο!Και αν γινεται ασιατικο,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! τη χοντρη νομιζω την εχω πετυχει! ευχαριστω. με γλυτωσες απο καταδρομικη.
Δυστηχως εχουν χαθη αυτα τα μωρα!!Θυμαμαι παλιες καλες στιγμες, οταν στο Καλλεργη 33 ειχε φερη ενα βιετναμεζακι 19 χρονων,που μου εκανε νοηματα με τα δακτυλα,τι σφικτο που ηταν!!
Αχ!!Αυτες ειναι οι ρομαντικες αναμνησεις του μπουρδελιαρη.Τι μου θυμησες τωρα!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο συγκεκριμενος σκυλος ειναι του πανω οικηματος!! :grin:.Το σπιτακι του ειναι στην πορτα του πανω οικηματος αρστερα εχει ενα μπαλκονι!!Επειδη τον ειχαν εκει και γαυγισε σε οποιον ανεβαινε,παραπονεθηκαν και του εδωσαν μεταθεση!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι τωρα που το ειπες,θυμαμαι και εγω ενα σκυλο που γαυγιζε,κανα μηνα τωρα δεν τον ακουω!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχθες το βραδυ ηταν κανας συναγωνιστης φυλλης να μας ενημερωσει τι εγινε;
απ'οτι μου ειπε μια τσατσα παιχτηκε ενα τηλ. μουφα για καποο καβγα και πλακωσε η αστυνομια στην περιοχη μπουκαρωντας απο σπιτι σε σπιτι να δει αν ολα ειναι καλα.παντως πολυ νεκρα εχθες αν και βολταρισα κατα τις 3 το βραδυ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε lust

ποια τσιγγανα ρε μαν?  :helpplea:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom