ΙΑΣΩΝΟΣ 30Α: εδω πραγματικα εφαγα ελεινα φολα.. δηλαδη η ρουμανες πλεον νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απ τα αρχιδια
δηλαδη ,και εμφανισιακα ειναι ωραια, αλλα ρε παιδι μου πολυ ψιλομυτια ρε φιλε
δηλαδη μολις πηγα να χυσω, κουραστικα λεει και φευγω.. εισαι δυκολος μου λεει, τελειωνεις αργα..
ε τι να κανω της λεω, τελειωνω δυσκολα εγω
και τι μου λεει?
- Αν παει ετσι την αλλη φορα πληρωσε περισσότερο για να κατσεις περισσότερο...
σωπα ρε, θα πληρωσω εγω παραραπανω για να κατσεις εσυ για να τελειωσω εγω για ενα λεπτο παραπανω
της απανταω
- αν ειναι ετσι , παω αλλου δεν ερχομαι εδω.. δεν απαντησε και εφυγε..
υπαρχουν πολλες απαντησει εδω, αλλα δεν πας για τσακωμους εκει ρε πουστη μου
αλλαξτε δουλεια αμα ειναι
αλλα επειδη ηθελα να τους την σπασω, εκατσα στο δωματιο ετσι για να καθυστερησω τους πελατες, η τσατσα χτυπαγε την πορτα, οσπου μπηκε αυτη μεσα , με αγανακτησμενο υφος, καταλαβαινω τα συναισθηματα τι ειναι να παιρνεις πακιστανους και τον καθε βρωμιαρη,αλλα εγω ειμαι καθαρος ανθρωπος και δεν κανω μπανιο μια φορα το μηνα.. αλλα τι να πεις
10αρι ειναι, αλλα η γνωστη ατακα <<Καλυτερα να φαω μια φολα των 40-50 ευρω, παρα να φαω 5 φολες τον 10 ευρω>>
βγηκα απο το δωματιο και φανηκε οτι ειχε νευριασει, πετυχα τον στοχο μου, πηρα το αιμα μου πισω
της εκλεισα και το ματακι
ειχα νευριασει απιστευτα, οχι απο της κακες υπηρεσιες αλλα απο την ειρωνια και την κοροιδια, εαν δεν ημασταν εμεις θα πεινουσανε
συνεχισα την τσάρκα μου για λιγο ακόμα
ιασωνος 33:
εδω ειναι το αλβανακι που ανεφερα πριν, νταρντανα,καστανομαλλα με ξανθιες ανταυγιες, μετριο υψος,σοφια την λενε , ειχε ομως ομορφο προσωπο και ωραια χειλη.. αλλα πλαδαρο σωμα ρε πουστη μου ...
δεν με αφηνε να φυγω, ηθελε παση θυσια να μπω μεσα, πλακα ειχε, με ειχε καταβρωχθησει και δεν με αφηνε,ειμαι σιγουρα οτι ειναι καλυτερη στο κρεβατι απο την αλλη την ηλιθια την ρουμάνα,αλλα την εκανα και απο εκει ενω με παρακαλαγε να μπω, και ας μην δωσεις λεφτα μου ειπε
αλλα δεν ειχα αλλα λεφτα για ξοδεμα.. ειχα φαει την ξενερα απο πριν.. τι να κανα.. εαν παω καποια στιγμη ξανα στο
μεταξουργειο, που με της ξενέρες που εχω φαει χλωμο, ισως την τιμησω..
ιασωνος 30α: 30αρα μολδαβεζα, ανκα, μετριο προσωπο, ωραιο σωμα, 10 απλο, 15 φουλ..
εκανα μια βολτα να συνελθω και περασα απο την κωλονου μπας και πετυχω την αννα στο 30 αλλα ματαια...
μπηκα σε 3
κωλνου 30α : ακυρη καστανοξανθη, ασυμετρο σωμα, γλυκο προσωπο 10 ευρω..
κολωνου 27β υπογειο: ελβιρα, μελαχρινη.. 10 ευρω
κολωνου 27Β πανω: μια γεματουλα μελαχρινη, ψηλη, με γλυκο προσωπο, στα 10 ευρω και αυτη, δεν ανεφερε καν προγράμματα...
αυτα...
θα παω σε ενα στουντιο σε μια γνωστη μου της μερες που ερχεται να συνελθω απο της ηττες που εχω φαει σε αυτην την περιοχη...