Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (20 μέλη και 246 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βασικά, όσο και αν δεν μας αρέσει, θα έπρεπε να μπει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, μέχρι να είναι ΝΟΜΙΜΑ.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κόσμε.
ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα καλό μαυράκι η μελαμψο?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο 86 κάτω, Κατερινα απο 134 και τελευταία απο 59
Ρε φίλε, την ψάχνω από το καλοκαίρι...που έφυγε από το 134...όλοι λέγανε ότι δεν θα ξαναδουλέψει...Η πλάκα είναι ότι έχω κάνει τόσα ποστ και κανείς δεν είχε απαντήσει...
Ελπίζω να είναι αυτή...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Βασικά, όσο και αν δεν μας αρέσει, θα έπρεπε να μπει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, μέχρι να είναι ΝΟΜΙΜΑ.
εαν γινει κατι τετοιο δεν προκειτε να ξανα :knockinb: ποτε σε κοκκινα σπιτια.
εδω δεν μπορει να ξεκαθαρισει η πολιτεία τα προφανή, θα ξεκαθαρισει τα της πορνιας !!!!

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα που υπαρχουν και μπαζακια για αδειασμα..! :pipa2:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το θεμα ειναι γιατι δεν ειναι νομιμα, αλλα δεν ειναι της παρουσης.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...ρούφα μωρή καριόλα,πάρτον μωρή ψώλα,γλύψε το παπάρι μου,σου έσκισα τις τρύπες κλπ...

Είτε τα λέτε, είτε δεν τα λέτε, ένα και το αυτό: Δεν τα καταλαβαίνουν, γιατί δεν μιλάνε ελληνικά!

Πρέπει να μάθετε να μεταφράζετε τα βρωμόλογα στα ρουμάνικσ:
"...mori suge prostituată, pentru a primi psola mori, să-şi lingă bile, mi-am rupt găuri..."

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ρε φίλε, την ψάχνω από το καλοκαίρι...που έφυγε από το 134...όλοι λέγανε ότι δεν θα ξαναδουλέψει...Η πλάκα είναι ότι έχω κάνει τόσα ποστ και κανείς δεν είχε απαντήσει...
Ελπίζω να είναι αυτή...
Ψηλή ειναι αυτη που λέω εγώ.1.70+.
Δούλευε υπόγα και ισόγειο 134 και πρόσφατα στο 59

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
1.70 μήπως με τα τακούνια;

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
σημερα το πρωι, Διδυμου 20 ηταν ενα μελαχρινο, ψηλο αλογο, με μοντελε σωμα, νεαρη, εν ονοματι Βαλερια...καινουργια μου φανηκε. την εχει πληρωσει κανεις αυτην? αξιζει τα λεφτα της??

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί! Χθες, 30/1/2012 και ώρα περίπου 6:30 με 7:00 το απόγευμα, πέρασα από Μετάξι για ένα γρήγορο! Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω ΟΛΗ την Ιάσωνος κλειστή και ΟΛΗ την Κολωνού! Επίσης, ΟΛΗ την Μ. Αλεξάνδρου!!!  Περονόσπορος έπεσε;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα στους γύρω δρόμους αλλά όπως και να έχει τα περισσότερα είναι εκεί στην Κολωνού και στην Ιάσωνος. Βρε ούτε ένα σας λέω!!! :think:

Από ότι βλέπω σήμερα από posts συναγωνιστών ευτυχώς ανοίξανε πάλι!!!

Θα δοκιμάσω ξανά αύριο...!

Επισκέπτης
Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί! Χθες, 30/1/2012 και ώρα περίπου 6:30 με 7:00 το απόγευμα, πέρασα από Μετάξι για ένα γρήγορο! Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω ΟΛΗ την Ιάσωνος κλειστή και ΟΛΗ την Κολωνού! Επίσης, ΟΛΗ την Μ. Αλεξάνδρου!!!  Περονόσπορος έπεσε;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα στους γύρω δρόμους αλλά όπως και να έχει τα περισσότερα είναι εκεί στην Κολωνού και στην Ιάσωνος. Βρε ούτε ένα σας λέω!!! :think:

Από ότι βλέπω σήμερα από posts συναγωνιστών ευτυχώς ανοίξανε πάλι!!!

Θα δοκιμάσω ξανά αύριο...!

Πριν ξεκινήσεις, πάρε ένα τηλ την αστυνομία, αν είναι να κάνει ντου να μην τρέχεις άδικα με αυτό το κρύο.

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες και σήμερα που κατέβηκα ήταν κλειστά το 71β. Πρέπει να έχει μπλεξίματα η Ευάρα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
περγαμου 27 αριστερο,ευα μιλφ,"γεια σου μωρακι μου,εγω ειμαι σημερα" κλασσικη ατακα,τη βρισκετε και τα πρωινα μεταξι με 10 ευρω
αλκαμενους 113,αλισα μιλφ,εφυγα με σκοπο να γυρισω ,αλλα τελικα δεν :( ωραια γυναικα παντως...
αλκαμενους 117,η ναταλι απο αλκιβιαδου,που εκανε και προσφατα κατι βαρδιες φωκαιας 27 πανω,οχι αυτη με τα μαγουλα που μοστραρει τον κωλο της.η αλλη που επαιζε ντουετο με την αλινα και ξεβρακωναν πελατες στο σαλονι

ρεμουνδου 21 δεξι,εμανουελα,ομορφη μελαχρινη ελαφρρως τσιγγανοειδης κοπελα
ρεμουνδου 21 αριστερο,μια ξανθουλα ρωσσοειδης,απο μακρια για μια στιγμη νομιζα πως ειναι η ναταλι η πουτσοφαγος,καμια σχεση,μονο παρομοια βυζακια εχει και μακρυ κορμο,ετσι κι ετσι γενικα...
ρεμουνδου 20,βραζιλιανα τουμπανιαρα,αυτη ειναι η συλβανα?δε μ αρεσε καθολου,απορω γιατι τοσος ντορος?μου πρηξε τ @@ στο σαλονι...ευτυχως βγηκε ενας πορνοπακης απ το δωματιο και αναγκαστηκε να με αφησει για να ανοιξει την πορτα,οποτε και την εκανα...μου λεγε να ρωτησω τον πορνοπακη αν ειναι καλη,τον ρωτησα και την επιβεβαιωσε ενω γελαγε σα μαλακας :2funny: κι ελεγε "μπραζιλ μπραζιλ"

διδυμου 16,λιλιαν,ξανθο μιλφ με μεγαλο στομα και βαρυ κωλο
διδυμου 18 δεξι,το ειρηνακι με την κωλαρα της,ομορφο κοριτσι
διδυμου 18 αριστερο,αλιονα τσοντα
διδυμου 20,βαλερια η καινουργια,κακοκεφο σαλοναρισμα με υφος

διδυμου 8 αριστερο,οχι η καρμεν,η αλλη η καυλιαρα,ξεχναω ονομα
διδυμου 8 δεξι,μια ασχημουλα ξανθια με ωραιο κωλαρακι

φυλης 40 ελενα
φυλης 54 δεξι,το μπαζακι ,με το επικινδυνο σαλοναρισμα ,που ειχε πει καποιος οτι βρωμαγε
φυλης 54 αριστερο,ντενιζα και η αλλη η χοντρουλα μελαχρινη

φυλης 66 δεξι,η κοντουλα ξανθια,νικολετα αν δεν κανω λαθος
φυλης 66 αριστερο,ειχε πολυ κοσμο ...

φυλης 74,η νατασσα με το πονηρο ματι και το λαγνο μειδιαμα στο χαμογελο,για τις υπηρεσιες της ρωτηστε στον προεδρο
φυλης 80,αννα μαρια και αλβανοτσατσος :ak:

φυλης 84α,η κοντοσβουρα καυλιαρα τζουλια  :tits:
φυλης 84β,μαργαριτα μελαχρινακι
φυλης 86α,μικαελα μουναρος
φυλης 86β,2 κοπελες,μια νταρντανα μελαχρινη με κωλαρα και μια ψιλοξανθια αδιαφορη

μονης προδρομου υπογειο,η συλβια η βαρεμενη...μπηκα και ειχε εναν τυπακο στο ψηστηρι,μολις με ειδε την επιασαν τα γελια και μου λεγε να μπω να τη γνωρισω,της ειπα οτι την ξερω γελωντας και μου λεγε "ελα σημερα,εχω πολλη ενεργεια!"με πιασαν τα γελια "τι ενεργεια εχεις?" της λεω :2funny:"εχω πολλη ενεργεια" μου ξαναπε και μου σφιγγε τα μπρατσα :2funny:
φυλης 92 δεξι,κλασσικα το διδυμο λαουρας/νικολ/μπαρμπαρας και της αλλης της νταρντανας
φυλης 92 αριστερο,η πρωταθλητρια ενοργανης,γυρολογος του μεταξουργειου με 10 ευρω...μου κανε εντυπωση που ηταν ορεξατη στο σαλονι και με τραβαγε στο δωματιο

φυλης 71γ,"η κοπελα ειναι στο δωματιο,σε 10' θα βγει"
φυλης 71β,ευτερπη ακα αννα,με κοκκαλινο γυαλι και ξανθο μαλλι,οταν ξαναπερασαμε η ευα ειχε βγει και κοιταζε αν κυκλοφορει κοσμος στο δρομο
φυλης 71α,σαντρα με πρασινες φωσφοριζε παντοφλες :huh:"τι ειναι αυτα που φορας" της λεω :jerking:ενα κεφαλι κοντυτερη εντωμεταξει χωρις τα τακουνια

φυλης 69β,η ομορφουλα του ν.σμυρνη με το τατου στην πλατη,λαουρα νομιζω?
φυλης 69α,χριστινα στο δωματιο
Φυλής 67,νατασσα :tits: μις πιγκυ
65 κλειστα

αγκυρας 12 δεξι κλειστο
αγκυρας 12 αριστερο,μια αδιαφορη  :think:

φωκαιας 24,η χοντρη καυλιαρα ξανθια πολωνεζα,κατερινα νομιζω
φωκαιας 22 κατω,αλεξανδρα γυφτοειδης,με καυλωσε στο σαλονι,απο λιγο να μπω
φωκαιας 22 πανω αριστερο,μελαχρινο αδιαφορο :think:
φωκαιας 22 πανω δεξι,μελαχρινο κακο :huh:
(δεν τα θυμαμαι πολυ καλα αυτα τα 2)

φωκαιας 25β,αννα ξανθια και μονικα νιαου
φωκαιας 25α,μαιρη
φωκαιας 19,αννα κι αλλη μια μελαχρινη ψιλοαλογο με πιρσιν πανω απ το πανω χειλος(γνωστη φατσα),νομιζω επαιζε και φ92
φωκαιας 17 δεξι,κλειστο
φωκαιας 17 αριστερο,δε θυμαμαι ,παιζει και να μη μπηκα :think:

φυλης 109 αριστερο,ενα ξανθουλι αδιαφορο,τζουλια προεδρε?
φυλης 109 δεξι,ενα τσιγγανοειδες λιγο μπαζακι ,αλλα εκφυλο,με τατου στο μικρο βυζι

φυλης 134 δεξι,η αλινα,μελαχρινη με κωλαρα.οπως κατεβαιναμε,ειπα στον προεδρο που ηταν μπροστα "μια κωλαρα εχει κι αντι να γυρισει να μας τη δειξει ,καθεται και μας κοιταει :ak:".παρατηρησα οτι δε με ειχε προσεξει και πηγα να του το ξαναπω ,οταν συνειδητοποιησα οτι ηταν απορροφημενος μετρωντας τα σκαλοπατια μουρμουριζοντας :2funny: "6,7,8" :2funny:ακους ντερτυ? :2funny:
πεθανα στα γελια και ετσι δε θυμαμαι τι ειχε στο
φυλης 134 υπογειο
φυλης 134 αριστερο προσεδρε συμπληρωσε!γαμω το πορνομημονικο μου :headbang:

αχαρνων 106,μου παν οτι ειναι στουντιο απο 30 ευρω και πανω,μια σταβωμεμενη αγρια μελαχρινη,ισως εγχειρισμενη
αχαρνων 104 της προεδρου,η προεδρος ελλη,παιδια μπορει καποιος να πει υπευθυνα αν ειναι εγχειρισμενη ή οχι?ειναι πολ ενδιαφερον bbw

αλκιβιαδου 16 αριστερη πορνοπορτα(λαχανι βαμμενη εδω και λιγο καιρο),κατερινα κρητικα
             μεσαια             ,κορινα?καρινα?χαρουμενη ηταν παντως...μινιον μελαχρινακι με το αριστερο(νομιζω) μπρατσο γεματο τατου αισθητικης amy winehouse
αλκιβιαδου 16 δεξι,κατερινα σερβα και το ασπρο παλιο βεκτρα με ρουμανικες πινακιδες παλι απεξω παρκαρισμενο,οποτε δικο της ειναι μαλλον ;)

συμπληρωμα απο προεδρο
Φωκαιας 17 επανω κλειστο!!
Φυλης 59 επανω κλειστο!!
Φυλης 61 φερι μποτ,συμφωνα με στρατηγο,κλειστο!!
Φυλης 65 επανω κλειστο!!!
Φυλης 65 κατω,κλειστο!!
Φυλης 74 δεξιο,κλειστο!!
Μ.Προδρομου βαπορι,κλειστο!!
Φωκαιας 27 κατω,Ειρηνη,ξανθο μαλλι με φραντζα,γυμνασμενο σωμα,με μικρο βυζι και υψος 1,65!!
Φωκαιας 27 επανω,Ελενα,εμφανιση σεξι σταρ,με καλο μακιγιαζ,βγηκε με τσιγαρο στο χερι να παρουσιαστη!Η τσα μπηκε μπροστα μας λεγοντας γιατι δεν δοκιμαζουμε,θα περασουμε ομορφα και αλλες πιπες και μας εκλεισε τον δρομο!Την πρεσπερασα ευχαριστησα και εφυγα!!
Παρατηρηση μου εκανε και η Μαργαριτα στο Φ.84 επανω,οτι ολο περναω και δεν μπαινω μεσα,θα περασουμε καλα μου λεη,αλλη φορα της λεω,ευχαριστω!!!
Φωκαιας 25 υπογειο,η Ζακλιν με φουλ,η τσα με παρκισον,λεη εχω μια γαλλιδουλα κανονι,με φουλ!!
Δεν θυμομουν αν η Ζακλιν εδινε κωλο,αλλα βγαινοντας να σαλοναρι με κοιταζε και μου ειπε,θα περασουμε καλα,ακαποτο,μουνακι και κωλαρακι μου,λεη!!Η αληθεια ειναι οτι η κωλαρα της μου φανηκε καλη,οπως μου την τουρλωσε,αλλα ειπα πηγαινε πισω μου σατανα  !!!

αυτα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τελικά κάποια πράγματα δεν αλλαζουν  :jerking:

εδω ο κοσμος παρακαλαει να παει η τιμη στα 10 ευρω για να γαμαει ευκολοτερα.. αλλα μακραν χειροτερα  :jerking:

διοτη ναι μεν μερικες δεν εκτιμουσαν κατι το 20ευρω που ο κοσμος πλεον ξεκωλιαζεται για να τα βγαλει , αλλα ουτε το 10αρι δεν εκτιμουν

θεωρουν πως ειναι λιγα... για ελα που ομως ειναι 4 χιλιαδες δραχμες...

η επιλογες μου ηταν δυο... η να μπω στο αλβανακι την νταρντανα που μου την επεσε και δεν με αφηνε να φυγω,η θα εμπενα στην γλυκια ρουμάνα στο σπιτη που ειχα παει πριν καποιες μερες... οχι με την ιδια, αυτη ηταν άλλη..

αλλα ο μαλακας δεν μου εκανε το τροφαντο... ηθελα ομορφη, και πηρα τα αρχιδια μου  :jerking:

λοιπον

ιασωνος 46  η αλβανιδα νταρντανα η καστανοξανθη..

ιασωνος 46Β Παλι αλβανακι, αλλα αυτην την φορα μιλφ.. μελαχρινη, η γνωστη με το καρε μαλλι μωρε..

ιασωνος 46  Γυφτοβουλγάρα , μελαμψη , με την κρέμα στο χερι, ονοματι μαρια, σε μια στιγμη τρομαξα γιατι μου θυμηζε την ελενη απο το 104 αλλα καμια σχεση

ιασωνος 43 Πιπινακι, εκ βουλγαριας.. αγνωστου ονόματος

ολα αυτα απο πανω ηταν 10 ευρω..

ιασωνος 44 15 ευρω, μολδαβεζα, φουλ προγραμμα στα 15 , απλο στα 10...

ιασωνος 36 αραπακι, απο τα βαθυ και απο της ζουγκλες της αφρικης.. ανετα βρισκεις τετοιες  στην πατησιων η στην σοφοκλεους, οποτε δεν εδωσα σημασι

ιασωνος 31β υπογειο, η κλασικη ρωσιδα η ουκρανεζα μιλφ.. που ειχα αναφερει και της προάλλες.. εν ονοματι συλβια, 10 ευρω

ΙΑΣΩΝΟΣ 30Α: εδω πραγματικα εφαγα ελεινα φολα.. δηλαδη η ρουμανες πλεον νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απ τα αρχιδια  :jerking:
δηλαδη ,και εμφανισιακα ειναι ωραια, αλλα ρε παιδι μου πολυ ψιλομυτια ρε φιλε  :jerking:
δηλαδη μολις πηγα να χυσω, κουραστικα λεει και φευγω.. εισαι δυκολος μου λεει, τελειωνεις αργα..

ε τι να κανω της λεω, τελειωνω δυσκολα εγω

και τι μου λεει?

- Αν παει ετσι την αλλη φορα πληρωσε περισσότερο για να κατσεις περισσότερο...

σωπα ρε, θα πληρωσω εγω παραραπανω για να κατσεις εσυ για να τελειωσω εγω για ενα λεπτο παραπανω  :jerking:

της απανταω

- αν ειναι ετσι , παω αλλου δεν ερχομαι εδω.. δεν απαντησε και εφυγε..

υπαρχουν πολλες απαντησει εδω, αλλα δεν πας για τσακωμους εκει ρε πουστη μου  :jerking: αλλαξτε δουλεια αμα ειναι

αλλα επειδη ηθελα να τους την σπασω, εκατσα στο δωματιο ετσι για να καθυστερησω τους πελατες, η τσατσα χτυπαγε την πορτα, οσπου μπηκε αυτη μεσα , με αγανακτησμενο υφος, καταλαβαινω τα συναισθηματα τι ειναι να παιρνεις πακιστανους και τον καθε βρωμιαρη,αλλα εγω ειμαι καθαρος ανθρωπος και δεν κανω μπανιο μια φορα το μηνα.. αλλα τι να πεις  :jerking:

10αρι ειναι, αλλα η γνωστη ατακα  <<Καλυτερα να φαω μια φολα των 40-50 ευρω, παρα να φαω 5 φολες τον 10 ευρω>>

βγηκα απο το δωματιο και φανηκε οτι ειχε νευριασει, πετυχα τον στοχο μου, πηρα το αιμα μου πισω  :)
της εκλεισα και το ματακι  :zfuck:

ειχα νευριασει απιστευτα, οχι απο της κακες υπηρεσιες αλλα απο την ειρωνια και την κοροιδια, εαν δεν ημασταν εμεις θα πεινουσανε

συνεχισα την τσάρκα μου για λιγο ακόμα

ιασωνος 33:
εδω ειναι το αλβανακι που ανεφερα πριν, νταρντανα,καστανομαλλα με ξανθιες ανταυγιες, μετριο υψος,σοφια την λενε , ειχε ομως ομορφο προσωπο και ωραια χειλη.. αλλα πλαδαρο σωμα ρε πουστη μου ...
δεν με αφηνε να φυγω, ηθελε παση θυσια να μπω μεσα, πλακα ειχε, με ειχε καταβρωχθησει και δεν με αφηνε,ειμαι σιγουρα οτι ειναι καλυτερη στο κρεβατι απο την αλλη την ηλιθια την ρουμάνα,αλλα την εκανα και απο εκει ενω με παρακαλαγε να μπω, και ας μην δωσεις λεφτα μου ειπε  :think:
αλλα δεν ειχα αλλα λεφτα για ξοδεμα.. ειχα φαει την ξενερα απο πριν.. τι να κανα.. εαν παω καποια στιγμη ξανα στο μεταξουργειο, που με της ξενέρες που εχω φαει χλωμο, ισως την τιμησω..

ιασωνος 30α: 30αρα μολδαβεζα, ανκα, μετριο προσωπο, ωραιο σωμα, 10 απλο, 15 φουλ..

εκανα μια βολτα να συνελθω και περασα απο την κωλονου μπας και πετυχω την αννα στο 30 αλλα ματαια...

μπηκα σε 3

κωλνου 30α : ακυρη καστανοξανθη, ασυμετρο σωμα, γλυκο προσωπο 10 ευρω..

κολωνου 27β υπογειο: ελβιρα, μελαχρινη.. 10 ευρω

κολωνου 27Β πανω: μια γεματουλα μελαχρινη, ψηλη, με γλυκο προσωπο, στα 10 ευρω και αυτη, δεν ανεφερε καν προγράμματα...

αυτα...

θα παω σε ενα στουντιο σε μια γνωστη μου της μερες που ερχεται να συνελθω απο της ηττες που εχω φαει σε αυτην την περιοχη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε συγχαρητηρια μαν και καλες ενημερωσεις.....θελουμε και κερασμα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom