Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (7 μέλη και 109 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πρωινή καταδρομική σε Φυλής και Μετάξι  με το κρύο να περονιάζει το κόκαλο βέβαια αυτό δεν είναι τίποτα γιατί έρχεται μεγαλύτερος παγετός.Στην Φυλής τα πράγματα ήταν αρκετά ήρεμα ενώ το Μεταξουργείο σήμερα ήταν αρκετά επικίνδυνο.
Στο Αλκιβιάδου 16Α η Νταιάνα απουσίαζε και στην θέση της ήταν 2 κοπέλες η μιλφ Κατερίνα η Κρητικιά που δουλεύει τα απογεύματα και η Ισαβέλλα απο το Έλλης 3.
Στο 16Β ήταν η Αλίνα,Αννίτα,Μπεμπέ Λίλυ και ξέρω εγώ πως διάολο την λένε ακόμα.Μιλφ με ξανθά μαλλιά και πιασιματακιά με τσιμπούκι τελειωτικο.Στο 16Γ ήταν η Αννίτα κοντούλα,νεαρή,με ξανθά μαλλιά λίγο γεματούλα ίδιο πρόγραμμα με την Αλίνα.
Τα Διδύμου 25&27 συνεχίζουν να είναι κλειστά.Στο Διδύμου 20 ήταν κλασσικά η Ιβάννά.Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Ειρήνη (όχι η όμορφη 'Ιρινα) απο Φυλής 86 και παλιότερα Κωλοκυνθούς 38.Χαρακτηριστικό της σημείο αναγνωρίσεως η κωλάρα που έχει  που εγώ την βρίσκω αντιαισθητική.Στο Διδύμου 16 η μιλφ Λίλιαν απο Αγκύρας παλιότερα.
Το Φυλής 40 είχε την Έλενα πρώην Χριστίνα απο Φυλής 66Δ.Τσιμπούκι γυμνό και κώλος που μέσα στο δωμάτιο προσπαθεί να τον αποφύγει.Οι κωλάκηδες ας μην κάνουν τον κόπο γιατί δεν θα τους τον δώσει κανονικά και είναι σίγουρο αυτό.Κατά τα άλλα την πήρα και τρίτη φορά σήμερα και πέρασα καλά.Μόνο να τονίσω οτι η κοπέλα πλέον φένεται σαν να έχει πλέον κουραστεί σε σχέση με τις προηγούμενες 2 φορές και μάλλον η απόδοση της θα πέσει αρκετά με την πάροδο του χρόνου όπως και με άλλα βεβαίως νεοεμφανιζόμενα αστεράκια που πλέον η απόδοση τους είναι κουβάς!
Το Φυλής 54 όροφος φιλοξενούσε μιλφ κοντή ξανθιά με μακριά μαλλιά και σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω.Αδιάφορη.Και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η ίδια.
Στο Φυλής 66Δ σήμερα δούλευε η Κάτια η Ρουμάνα που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι απο το Φυλής 40.Ψηλή αδύνατη με μαύρα μαλλιά και πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Την έχω δοκιμάσει και στο Φυλής 40 αλλά και στο Φυλής 80 και τότε ήταν καλή μέσα και αρκετά συμπαθητική.Τώρα δεν ξέρω αν έχει τις ίδιες επιδόσεις.
Το Φυλής 61 ήταν κλειστό.Στο Φυλής 74 ανοιχτό ήταν το αριστερό με καινούρια κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά και κάπως γεματούλα.Λευκό δέρμα.69.
Στο Φυλής 65 όροφος κοπέλα ήταν μια με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονικών κιλών προς το γεμάτο με ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες της.Στο ισόγειο ήταν η Άννα η αδυνατούλα με τα μακρυά κόκκινα μαλλιά γνωστή απο το Μονής Προδρόμου υπόγειο.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Την έχω πάρει 3 φορές και με θυμάται! Σήμερα δεν πέρασα.Μέσα είναι σχετικά καλή (το προσπαθεί).
Στο Αγκύρας ανοιχτό το αριστερό και είχε την Όλγα το θωρηκτό.Εγώ πήγα για την καινούρια την Βαλέρια.Παιδιά μην συγχέετε την Βαλέρια αυτήν με την Βαλέρια που είναι τώρα Αλκαμένους 113.Είναι 2 διαφορετικές κοπέλες.Η Βαλέρια απο Αλκαμένους 113 είναι η πρώην Μινέλα απο Αγκύρας 12,Διδύμου 20 για λίγο και Λιοσίων 76.
Η Βαλέρια που ήταν πρόσφατα στο Αγκύρας πρέπει να είναι η Μιλάνα πάλι απο Αγκύρας και Διδύμου 20 η οποία πέρασε σαν κομήτης και εγώ και μερικοί ακόμα τυχεροί προλάβαμε και την απολαύσαμε.Μέσα στο δωμάτιο πάντως είναι δύσκολη κοπέλα και η τελευταία κριτική είναι λίγο απογοητευτική.Πάντως αν την πετύχω θα την ξαναδοκιμάσω.
Το Φώκαιας 17 όροφος και το Φώκαιας 24 κλειστά.Το Φώκαιας 22 ανοιχτός μόνο ο όροφος αριστερά (τι έγιναν τα άλλα 2 τα σφραγίσανε;; Όλο κλειστά τα βλέπω τον τελευταίο καιρό) και κοπέλα ήταν η Αννούλα με το μουστακάκι.Μην την υποτιμάτε όποιος δεν την έχει πάρει κάνει καλό γλύψιμο μέσα).Στο μενού αυτή την φορά εκτός απο τσιμπούκι γυμνό ανακοινώθηκε και κώλος λόγω αναδουλείας.Το Φώκαιας 27 ισόγειο είχε την Γιάννα την γνωστή Ουκρανή με τις καλές υπηρεσίες!
Κάθοδος στο Μεταξουργείο και στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο πλάκα πολύ είχε η ηλικιωμένη τσατσά που ήταν κουφή και δεν άκουγε αυτούς που χτυπούσαν το κουδούνι απο έξω με αποτέλεσμα να τρώνε πόρτα και να φεύγουν!Χέ!Χε! Μέσα δούλευε μία καινούρια,λευκή,ψηλή με ξανθά μακριά μαλλιά κανονικών κιλών προς το γεμάτο με ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες.Κοπέλα που για Μετάξι θεωρείται όμορφη αλλά στην πραγματικότητα είναι μέτριας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα.10 ευρώ.Στον όροφο καινούρια κοπέλα κανονικών κιλών προς το γεμάτω,μελαμψή,αθίγγανη με μαύρα μακριά μαλλιά.10 ευρώ.69.
Στο Περδίκα το αριστερό ήταν πενηντάρα κοντή,με μαλλιά καστανόξανθα φουντωντά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών που μπορεί να είναι και Ελληνίδα.Για την ηλικία της πάντως καλά κρατιόταν.Ο speed ας την έχει υπόψην του μήπως την πετύχει! 10 ευρώ με κανονικό πρόγραμμα.Στο δεξιό ήταν η Αννίτα γνωστή σους περισσότερους απο Κεραμικού 13 ισόγειο που δούλευε προσφάτως για 2-3 χρόνια σταθερά.Ανακοινώθηκαν φιλάκια και το πρόγραμμα είχε 10 ευρώ.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο κοπέλα λεπτή,ψηλή,με καστανά κανονικά μαλλιά.Δουλεύει συνήθως εκεί και το απόγευμα την είχα δει και στο Ιάσωνος 30 όροφος.Κανονικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.Πάνω στον όροφο 2 αθίγγανες μπάζα η γνωστή λεπτή άσχημη κοντή αθίγγανη γυρολόγος απο Λεωνίδου 28 όροφος και μιλφ αθίγγανη πανάσχημη που δουλεύει και στο Αχιλλέως 40.10 ευρώ.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο ήταν η Βικτώρια λεπτή με ξανθά μαλλιά και τατού στο σώμα.Με 10 ευρώ και γυμνό τσιμπούκι.Δεν την έχω δοκιμάσει και μάλλον έκανα πολύ κακώς γιατί χαράμισα το δεκάρικο σε μπάζο και φόλα σήμερα!
Στο Κολωνού 27 ισόγειο η Χριστίνα η ξανθιά γεματούλα απο Διδύμου 25&27 και Μονής Προδρόμου υπόγειο με τα ωραία βυζιά αλλά μέχρις εκεί.10 ευρώ.
Στο υπόγειο μιλφ με ξανθά μακριά μαλλιά παχουλή αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα ήταν αθίγγανη μελαμψή κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,πλαδαρό σώμα και βυζιά τριάρια.Απλά νόστιμη 10 ευρώ κανονικό πρόγραμμα!
Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν η Ντάνα λεπτή,με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και φάτσα σαν τρακαρισμένο περίπτερο.Γυρολόγος,δουλεύει και Περδίκα 3 με απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.Πριν μία εβδομάδα την είχα δει και στον όροφο Μεγ.Αλεξάνδρου 22.
Στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα κοντή,πληθωρική χωρίς να την λες παχουλή,Μέτριας εμφανίσεως προς μπάζο αλλά με μεγάλα βυζιά όπως φαινόταν αν το μαύρο σουτιέν που φορούσε δεν είναι απλά ενισχυμένο.Μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση.
Βγαίνοντας στην Κεραμικού ο κίνδυνός πλέον ήταν ορατός.Κεραμικού και Ακομινάτου αυτή την στιγμή είναι ίσως τα επικινδυνότερα σημεία του Μεταξουργείου.Ασιάτες τοξικομανείς να τρυπιούνται,νέγροι Σομαλοί να πουλάνε μαύρο και ηρωίνη,και Αφγανοί,Σύριοι και Αλγερινοί να καραδοκούν μαζεμένοι σε μπουλούκια για να επιτεθούν σε οποιοδήποτε θύμα βρουν στον δρόμο.Παιρνόντας απο αυτόν τον κολασμένο δρόμο για να μπώ στα σπιτάκια για να σας ενημερώσω δεν μπόρεσα να μπώ γιατί στεκόταν μπροστά στις πόρτες.Προφανώς ξέρουν οτι όσοι μπαίνουν στα σπιτάκια έχουν μαζί τους χρήματα και κοιτούσαν να χτυπήσουν κάποιον και να τον ληστέψουν.Με κοίταξαν και είπαν στα Ελληνικά "Αυτόν με το μπουφαν" .Εγώ προσπέρασα χωρίς να μπω στα σπιτάκια.Τώρα η ήθελα να με ληστέψουν η ήθελαν να μου πουλήσουν μαύρο.Φυσικά δεν ήμουν περίεργος για να μάθω.
Η Ακομινάτου σήμερα δεν είχε ιδιαίτερα κίνηση απο ανεπιθύμητους καθώς όλοι σήμερα προτιμήσαν την Κεραμικού και μπήκα στο ισόγειο.Κοπέλα ήταν μία κοντή,αδύνατη με κόκκινα κοντά μαλλιά,τατού μία καρδιά στο μπράτσο,χαμηλοκώλα και κοντοπόδαρη.Είναι το μπάζο που είχα δει σχετικά πρόσφατα στο Φώκαιας 22 , Φυλής 74.και Φυλής 92 νέο.Υποβαθμίστηκε σε αυτό το οίκημα.Μπάζο με 10 ευρώ και η Ασιάτισα τσατσά ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο στόμα.Μιας και ήταν μόνο με 10 ευρώ αν και μπάζο είπα να την πάρω μιας και δεν βρήκα κάτι ανάλογο για σήμερα.Τελικά το μπάζο αποδείχτηκε και φόλα.Στο δωμάτιο δεν ήθελε να κάνει σεξ και το τσιμπούκι της ήταν για τον πούτσο! Βέβαια στο τέλος τα είπα και ένα χεράκι στην τσατσά η οποία έχει πολύ καλή συμπεριφορά.Μάλλον η συγκεκριμένη θα πήρε μαθήματα απο την Γαβριέλλα η την Τζένη που και οι 2 έχουν πλέον υποβαθμιστεί στο Μετάξι γιατί ήταν προβληματικές.
Τελικά το φθηνό ακόμα και αν το πληρώνεις όσο αξίζει (με 10 ευρώ πλήρωσα μπάζο) δεν είναι απαραίτητα και καλό και στις υπηρεσίες.Κριτική θα ανεβάσω αναλόγως με τα κέφια μάλλον απο αύριο ελπίζοντας να γλυτώσω κανέναν που θα παρασυρθεί απο το γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι που ανακοινώνουν.
Τελικά 2 φορές που  πήρα κοπέλα με 10 ευρώ δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
dirtyliving xρειάζεσαι παράσημο πραγματικά!Respect!
sotirof ευχαριστούμε πολύ για τις καθημερινές σου ενημερώσεις!Γίγαντας της ενημέρωσης!
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Πρωινή καταδρομική σε Φυλής και Μετάξι  με το κρύο να περονιάζει το κόκαλο

Φίλε , για να είναι πιο ευανάγνωστο το κείμενο σου , θα σου πρότεινα να είναι της μορφής

Φυλής 54 μπλα μπλα
Φυλής 64 μπλα μπλα

ώστε να διαβάζεται πιο ανώδυνα για τα μάτια.

Φιλικά  :)
 

Επισκέπτης
@ Florian και Lust
H Ειρήνη που γράφω στο διδ18 υπόγειο δεν είναι η γνωστή Ειρήνη/Ιρίνα η ψηλή τσιγγανορουμάνα απ΄το 84 πάνω με τις ωραίες βυζάρες. Εξακολουθεί να είναι στο ιασ 44 αριστερά 6-12 πμ μετά από πληροφορία τσατσάς.
Η ειρήνη που δουλεύει τον τελευταίο καιρό στο διδ 18 υπόγειο κάνει το ίδιο πρόγραμμα, ανήκει κι αυτή στην αλυσίδα φ84-86, αλλά είναι κατώτερης εμφάνισης απ΄την ψηλή ειρήνη. Αναφέρει και ο προφέσορ στην ενημέρωση του περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια είναι.

ερωτηση: οταν λες αυτη με τις αδελφες τι εννοεις??
Η Μαρία του λεων6 είχε 2 ακόμη αδερφές που δούλευαν στο μετάξι. Η πρώτη και μεγαλύτερη που δούλεψε ήταν η Χριστίνα η ξανθιά με τον ευρύ σωματότυπο που ξεκίνησε από ιασ 19 πάνω, ιασ 1 μεσαίο και μετά έγινε γυρολόγος του μεταξουργείου. Η άλλη αδερφή ήταν η Τζίνα που δούλεψε πολύ λίγο στο κερ 13 ισόγειο.
Και οι 3 αδερφές μοιάζουν αρκετά.



Στο φ65 πάνω έγραψα για μια την οποία δεν θυμόμουν εκείνη τη στιγμή. Είναι η αδύνατη Άννα προμιλφ με το καλό σώμα, άβυζη από μονής προδρόμου υπόγειο

99) Ιάσωνος 1 αριστερά δεξιάΕλίζα, καστανή με κοντό μαλλί, λευκόδερμη, μικρό στήθος, υπερξυνισμένα μούτρα.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φίλε , για να είναι πιο ευανάγνωστο το κείμενο σου , θα σου πρότεινα να είναι της μορφής

Φυλής 54 μπλα μπλα
Φυλής 64 μπλα μπλα

ώστε να διαβάζεται πιο ανώδυνα για τα μάτια.

Φιλικά  :)
Κανένα νέο παρατράγουδο δεν είχαμε στην Φυλής;;
 

Επισκέπτης
138) Διδύμου 20 Βαλέρια (όχι από αγκύρας και αλκ113) άγνωστη προς εμένα, καστανή όμορφη, προμιλφ με ωραίο αδύνατο σώμα, μικρά στήθη και ωραίο κωλαράκι. Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ελ.στοματικό...τελειωτικό δεν θυμάμαι.

Προφέσορ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Στο Αγκύρας ανοιχτό το αριστερό και είχε την Όλγα το θωρηκτό.Εγώ πήγα για την καινούρια την Βαλέρια.Παιδιά μην συγχέετε την Βαλέρια αυτήν με την Βαλέρια που είναι τώρα Αλκαμένους 113.Είναι 2 διαφορετικές κοπέλες.Η Βαλέρια απο Αλκαμένους 113 είναι η πρώην Μινέλα απο Αγκύρας 12,Διδύμου 20 για λίγο και Λιοσίων 76.
Η Βαλέρια που ήταν πρόσφατα στο Αγκύρας πρέπει να είναι η Μιλάνα πάλι απο Αγκύρας και Διδύμου 20 η οποία πέρασε σαν κομήτης και εγώ και μερικοί ακόμα τυχεροί προλάβαμε και την απολαύσαμε.Μέσα στο δωμάτιο πάντως είναι δύσκολη κοπέλα και η τελευταία κριτική είναι λίγο απογοητευτική.
Προφέσορ δεν ήξερα ότι τη γνωρίζεις, νόμιζα ότι είναι φρέσκια τελείως. Απ'ότι κατάλαβα δεν τη προτείνεις ε;
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
@ Florian και Lust
H Ειρήνη που γράφω στο διδ18 υπόγειο δεν είναι η γνωστή Ειρήνη/Ιρίνα η ψηλή τσιγγανορουμάνα απ΄το 84 πάνω με τις ωραίες βυζάρες. Εξακολουθεί να είναι στο ιασ 44 αριστερά 6-12 πμ μετά από πληροφορία τσατσάς.
Η ειρήνη που δουλεύει τον τελευταίο καιρό στο διδ 18 υπόγειο κάνει το ίδιο πρόγραμμα, ανήκει κι αυτή στην αλυσίδα φ84-86, αλλά είναι κατώτερης εμφάνισης απ΄την ψηλή ειρήνη. Αναφέρει και ο προφέσορ στην ενημέρωση του περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια είναι.
α ναι,καταλαβα ποια ειναι...

παλι καλα :priest:
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Κανένα νέο παρατράγουδο δεν είχαμε στην Φυλής;;

Εκλεψαν τον προφυλακτύρα του αυτοκινήτου ενός φίλου μου , επίσης Ο ναός της απόλαυσης , το σουβλατζίδικο που άνοιξε ανάμεσα στο Φυλής 54 και στο Χοτέλ Μπραζίλ , έκλεισε μετά από 2μιση περίπου μήνες αδιάκοπης λειτουργείας.

Δεν καταλαβαίνω , σε τέτοια ευήμερη οικονομική ζώνη , πως έγινε κάτι τέτοιο?
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εκλεψαν τον προφυλακτύρα του αυτοκινήτου ενός φίλου μου , επίσης Ο ναός της απόλαυσης , το σουβλατζίδικο που άνοιξε ανάμεσα στο Φυλής 54 και στο Χοτέλ Μπραζίλ , έκλεισε μετά από 2μιση περίπου μήνες αδιάκοπης λειτουργείας.

Δεν καταλαβαίνω , σε τέτοια ευήμερη οικονομική ζώνη , πως έγινε κάτι τέτοιο?
Αυτό το σουβλατζιδικο ανοιγοκλεινει κατα καιρους, φυλησυχε τυπε.
Πριν κανα- 2 χρόνια παλι ειχε ανοιξει και ειχε κρατησει μερικους μηνες τότε.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.042
Κριτικές
7
Like
9.757
Πόντοι
1.686
Διδύμου 20 ,απόγευμα 28/1/2012 .

"Βαλέρια " ,λιθουανή .

Σαν το όνομα της πατρίδας της :ΛΙΘΟΥ-ανία ,δλδ ανία του λιθου ,της πετρας δλδ.

Βαριούνται και οι πετρες, μαζί της  .

Ενω της εδωσα πουρμπουαρ προκαταβολικα ,βαριοτανε που ζουσε .Ομως την προηγουμενη φορα ηταν καλη .Προφανως ειναι διπολικη ,μανιοκαταθλιπτική ,στη φαση τωρα της καταθλιψης !

Η Λιθουανή θέλει Λιθιο !
 

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
65
Like
0
Πόντοι
0
Διδύμου 20 ,απόγευμα 28/1/2012 .

"Βαλέρια " ,λιθουανή .

Σαν το όνομα της πατρίδας της :ΛΙΘΟΥ-ανία ,δλδ ανία του λιθου ,της πετρας δλδ.

Βαριούνται και οι πετρες, μαζί της  .

Ενω της εδωσα πουρμπουαρ προκαταβολικα ,βαριοτανε που ζουσε .Ομως την προηγουμενη φορα ηταν καλη .Προφανως ειναι διπολικη ,μανιοκαταθλιπτική ,στη φαση τωρα της καταθλιψης !

Η Λιθουανή θέλει Λιθιο !
φίλε μου νομίζω ότι δίνοντας πουρμπουάρ το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς την πιάτσα....και επιπλέον αν κάποια στιγμή δεν της δόσεις θα σε κοιτάει με μισό μάτι....
 

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Μηνύματα
102
Like
2
Πόντοι
1
Απλα μια ενημερωση για προσοχη για μεταξουργειο..Οταν μπαινετε στα σπιτακια και τυχει να βγουνε αλλοι συναγωνιστεσ ταυτοχρονα με εσασ παρακαλω προσοχη στισ τσεπεσ σασ..πανε να σε αδεια σουνε πολυ στα υπουλα..Εγω οπωσ εμπαινα ηρθε ενα παρεακι 4 ατομα και ο μπροστινοσ κοιταγε αλλου και καλα μιλαγε στο διπλανο του ενω το χερι του το εβαλε στην τσεπη μου.παλι καλα το καταλαβα και επιασα το χερι του απο το καρπο.Τον αγριοκοιταξα και μετα γελαγε και αυτοσ και οι φιλοι του οτι και καλα μου το εκαναν για πλακα..(Αυτο δεν ισχυει μονο στο μεταξουργειο αλλα παντου...)Να ειστε καλα συναγωνιστεσ και ΠΡΟΣΟΧΗ!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Προφέσορ δεν ήξερα ότι τη γνωρίζεις, νόμιζα ότι είναι φρέσκια τελείως. Απ'ότι κατάλαβα δεν τη προτείνεις ε;
Aυτή είναι η κριτική που είχα γράψει όταν την είχα πάρει! Αυτές είναι ακριβώς οι εντυπώσεις που αποκόμισα απο την συνεύρεση μου μαζί της και δεν ξέρω αν τωρα εχει χειροτερέψει.Σε εμένα συστήθηκε ώς Λετονή και όχι σαν Λιθουανή.

Tην Βαλέρια πρώην Μιλάνα τώρα δεν την έχω δει ακόμη αλλά εικάζω οτι πρόκειται για την Μιλάνα με βάση αυτήν την πρόσφατα δημοσιευμένη κριτική του erastis01.

Αγαπητέ μου dirtyliving λόγω της κυκλοθυμικότητας και φιλαρέσκειας της συγκεκριμένης κοπέλας δεν μπορώ να σου πω αν σου την προτείνω η όχι γιατί απαιτεί ειδικό χειρισμό.Θα το διαπιστώσεις διαβάζοντας την κριτική μου.Έχεις στην διάθεση σου αυτές τις 2 κριτικές για να συγκρίνεις.Αν την πετύχω θα την ξανατιμήσω και θα γράψω τις εντυπώσεις μου.

Απλα μια ενημερωση για προσοχη για μεταξουργειο..Οταν μπαινετε στα σπιτακια και τυχει να βγουνε αλλοι συναγωνιστεσ ταυτοχρονα με εσασ παρακαλω προσοχη στισ τσεπεσ σασ..πανε να σε αδεια σουνε πολυ στα υπουλα..Εγω οπωσ εμπαινα ηρθε ενα παρεακι 4 ατομα και ο μπροστινοσ κοιταγε αλλου και καλα μιλαγε στο διπλανο του ενω το χερι του το εβαλε στην τσεπη μου.παλι καλα το καταλαβα και επιασα το χερι του απο το καρπο.Τον αγριοκοιταξα και μετα γελαγε και αυτοσ και οι φιλοι του οτι και καλα μου το εκαναν για πλακα..(Αυτο δεν ισχυει μονο στο μεταξουργειο αλλα παντου...)Να ειστε καλα συναγωνιστεσ και ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ακριβώς για αυτό το φαινόμενο προειδοποίησα τους συναθλητές εχθές στην ενημέρωση μου.Καθόταν μπουλούκια τεσσάρων ατόμων έξω απο τις εισόδους των μπουρδέλων της Κεραμικού και έκαναν οτι μιλούσαν περιμένοντας τα υποψήφια θύματα για να τουσ ξαφρίσουν τις τσέπες.Ευτυχώς τους άκουσα και δεν μπήκα στις εισόδους.Τα μάτια σας δεκατέσσερα λοιπόν!
 

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Μηνύματα
1.076
Κριτικές
84
Like
947
Πόντοι
2.687
Αφιερωμενο σε ολους τους χυστες του σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 407954_282307151831757_110110965718044_795068_945919539_n.jpg
    407954_282307151831757_110110965718044_795068_945919539_n.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 22

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
:zfuck:
Αφιερωμενο σε ολους τους χυστες του σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Αν έδιναν απόδειξη όλες οι πουτάνες συμπεριαλαμβανομένων αυτών των ορείων προαστίων, δεν θα είχαμε χούντα του ΔΝΤ στη χώρας μας.
 

Επισκέπτης
Aυτή είναι η κριτική που είχα γράψει όταν την είχα πάρει! Αυτές είναι ακριβώς οι εντυπώσεις που αποκόμισα απο την συνεύρεση μου μαζί της και δεν ξέρω αν τωρα εχει χειροτερέψει.Σε εμένα συστήθηκε ώς Λετονή και όχι σαν Λιθουανή.

Tην Βαλέρια πρώην Μιλάνα τώρα δεν την έχω δει ακόμη αλλά εικάζω οτι πρόκειται για την Μιλάνα με βάση αυτήν την πρόσφατα δημοσιευμένη κριτική του erastis01.
Ευχαριστώ προφέσορ, η αλήθεια είναι ότι δεν τη θυμόμουν την κριτική σου, πάντως πήρα μια αρκετά καλή ιδέα περι τίνος πρόκειται.
Ο εραστής λογικά μιλάει για την ίδια.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ευχαριστώ προφέσορ, η αλήθεια είναι ότι δεν τη θυμόμουν την κριτική σου, πάντως πήρα μια αρκετά καλή ιδέα περι τίνος πρόκειται.
Ο εραστής λογικά μιλάει για την ίδια.
ο εραστης ερχεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:crazy: :d-spam: :dancing:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom