Επισκέπτης
ο εραστης ερχεται
"Έρχεται Πότη...έρχεται!"
Αξέχαστη ταινία...
ο εραστης ερχεται
Και σε μπουρδέλο να το γυρίσει, τα ίδια θα συμβούν...Αυτό το σουβλατζιδικο ανοιγοκλεινει κατα καιρους, φυλησυχε τυπε.
Πριν κανα- 2 χρόνια παλι ειχε ανοιξει και ειχε κρατησει μερικους μηνες τότε.
για την ίδια μιλάτε....ρε τυπε αν μιλαμε για την ιδια ειναι πολυ χαλι εμφανισιακα....
κατω απ το μεσο ορο του μεταξουργιου :-
anyway γουστα ειναι αυτα.. ;)
Και η Φωτεινούλα στο Ιάσωνος 33 (Μεταξουργείο) θεωρείται αντικειμενικά από τις πλέον άσχημες. Κοντή και υπερβολικά αδύνατη με αόρατα βυζιά και "χαραγμένη" ματιά όλα μέσα όμως σε πολύ καλό και φιλικό χαμόγελο. Ωστόσο αρκετοί, τρελαίνονται να περνάνε μαζί της. Τελευταία δεν την έχω πετύχει...ρε τυπε αν μιλαμε για την ιδια ειναι πολυ χαλι εμφανισιακα....
κατω απ το μεσο ορο του μεταξουργιου :-
anyway γουστα ειναι αυτα.. ;)
σωστός ο στρατηγός....Και η Φωτεινούλα στο Ιάσωνος 33 (Μεταξουργείο) θεωρείται αντικειμενικά από τις πλέον άσχημες. Κοντή και υπερβολικά αδύνατη με αόρατα βυζιά και "χαραγμένη" ματιά όλα μέσα όμως σε πολύ καλό και φιλικό χαμόγελο. Ωστόσο αρκετοί, τρελαίνονται να περνάνε μαζί της. Τελευταία δεν την έχω πετύχει...
Να φανταστείς λίγο πιο ωραία από την παρακάτω ...
Εγω την πετυχα στο κολωνου 47 και πήγαινα επι σκοπου να την γαμησω.Και η Φωτεινούλα στο Ιάσωνος 33 (Μεταξουργείο) θεωρείται αντικειμενικά από τις πλέον άσχημες. Κοντή και υπερβολικά αδύνατη με αόρατα βυζιά και "χαραγμένη" ματιά όλα μέσα όμως σε πολύ καλό και φιλικό χαμόγελο. Ωστόσο αρκετοί, τρελαίνονται να περνάνε μαζί της. Τελευταία δεν την έχω πετύχει...
Να φανταστείς λίγο πιο ωραία από την παρακάτω ...
απο βυζια και γενικοτερα τι ελεγε αυτη?'Αγκυρας 12: μια Τζούλια ΧΧΧΧΧΧΧL ! ! !
απο βυζια και γενικοτερα τι ελεγε αυτη?
Τελικα ,ποσες Αννες,Τζουλιες,Ρωξανες,Ντιανες ,κλπ υπαρχουνε ρε γαμωτο? Εχω χασει το λογαριασμο...αλλα ονοματα δεν υπαρχουνε να τους δινουνε? Δεκα-δωδεκα ονοματα διαρκως ανακυκλωνονται...Το "Ευτερπη" παντως ωραιο...γελαω οταν το διαβαζω...
Σωστός!Και έλεγα οτι κάτι μου θυμίζει.Την είχα πηδηξει το καλοκαιρι που είχε το μαλλί ξανθό.Τωρα το έχει σκουρύνει.Ωραίο μουνι ,τυπικό γαμήσι.Φ. 65 1ος: [size=14pt]Μάλλον η Ουάννα[/size], μια καλύγραμμη ξανθιά, αλλά λίγο κρύα μου φάνηκε.
τι αλητες υπαρχουνΝαι, είναι μερικά ονόματα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον! Καλά, αυτή που έχει αλλάξει τα περισσότερα ονόματα είναι ή Άννα-Ιλόνα-Τζουλιάννα-Ευτέρπη του Φ71Β! Μια εποχή έγινε καστανή όταν είχε αλλάξει όνομα! Θυμήθηκα ένα επεισόδιο του ΡΕΤΙΡΕ όπου η Ειρήνη (Τζόυς Ευείδη) είχε γνωρίσει κάποιον γκόμενο Δημήτρη-Θανάση απατεώνα που την κορόιδευε!