Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (37 μέλη και 273 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης Φυλης 59 επανω,Αλεξανδρα!!
Φυλης 74 αριστερα Νατασσα!Το δεξι κλειστο!!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα στο Μεταξουργείο στην απογευματίνη βάρδια με ισχυρή την παρουσία Αφγανών,Πακιστανών,Μπαγκλαντεσιανών,Μαύρων,Αλβανών,Μολδαβών,Ρώσων και πολύ λίγων Ελλήνων δυστυχώς.Η παρουσία της αστυνομίαςήταν περιοδική με διαστήματα πλήρους απουσίας της.Η κατάσταση στα περισσότερα σπίτια απο πλευράς κοριτσιών,καθαριότητας και φωτισμού ήταν αρκετά τραγική.Οι περισσότερες που δουλεύανε ήτανε στην κυριολεξία για τα μπάζα,υπήρχαν μέτριες αρκετές και πολύ λίγες σχετικά νόστιμες χώρις να τις λές μουνάρες.Η λαική ρήση για το ''ότι πληρώνεις παίρνεις'' φαινεται να επιβεβαιώνει τον κανόνα.Αρκετά δωμάτια γεμάτια και η αναμονή μεγάλη για να δούμε τελικά μπάζα! Ας προχωρήσουμε στην περιγραφή για το τι είδα αποψε.

Αρχικά ξεκίνησα την βόλτα μου στο Μεταξουργείο με στόχο να χαλάσω ένα εικοσάρικο για δύο συνουσίες των δέκα ευρώ.Πρώτος σταθμός το Μενάνδρου 45 όπου παρουσιάστηκε η γνωστή χονδρή ,κοντή,αθίγγανη που δουλεύει εκεί.Η δεύτερη κοπέλα ήταν μία λεπτή σχετικά νόστιμη αθίγγανη,μελαμψή με μαύρα μαλλιά και λίγο φαρδιά περιφέρεια.Η χονδρή έκανε μόνο εξτρά στο δεκάρικο γυμνό τσιμπούκι και κώλο ενώ αυτή που άξιζε το βασικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο 2 κοπέλες στα 15 ευρώ έκαστη.Μία γεματούλα,λευκή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους αδιάφορη και μία ξανθιά κοπέλα,λευκή κανονικών κιλών με κανονικά μαλλιά και λίγη κυτταρίτιδα μέτρια προς όμορφη.Η τελευταία δούλευε και την προηγούμενη βδομάδα εκεί.69 μόνο για εξτρά.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο κοπέλα κανονικών κιλών,λευκή,με μαύρα μαλλιά μέτρια χωρίς κανένα εξτρά.10 ευρώ.Εμφάνιση καθημερινής κοπέλας.Στον όροφο δυστυχώς απουσίαζε σήμερα αυτή με το full και εμφανίστηκε η κοπέλα με τα σχιστά μάτια απο Λεωνίδου 6 και Περδίκα σχετικά πρόσφατά.Αδιάφορη.Και παλιά πλέον.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο η γεματούλα Χριστίνα με τα ξανθά μακριά μαλλιά απο Διδύμου 25&27,Μονής Προδρόμου υπόγειο και Ιάσωνος 46 και τώρα εδώ.
Στο ισόγειο κοπέλα λεπτή με καστανά καρε μαλλιά,λεπτή,μέτρια.Εμφάνιση καθημερινής κοπέλας.10 ευρώ τα βασικά.Στον όροφο 2 κοπέλες η μία κοντή αθίγγανη με άσχημο σώμα,μπάζο και η δεύτερη λεπτή με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους μπάζο προς μέτρια κανονικών κιλών με πολύ κυτταρίτιδα.Ανακοινώθηκε παρουσία Πακιστανών με τιμή 10 ευρώ γυμνό τσιμπούκι και φιλιά στο στόμα.                                                                                                                                                                                Απέναντι στο Λεωνίδου και Κολωνού 2 κοπέλες με 10 ευρώ μία ψηλή λευκή με πιασμένα καστανά μαλλιά και πιασιματάκια μέτριας εμφανίσεως μαζί με μία κοντή λευκή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και τριάρια βυζία.Μέτριες προς συμπαθητικές.Τα βασικά.Στο υπόγειο είχε κοπέλα ξανθιά με κοντά μαλλιά και πιασιματάκια,αδιάφορη.
Στον όροφο 2 κοπέλες λευκές, μία κοντή κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά μέτρια μαζί με μία ψηλή με μακριά ξανθιά μαλλιά πιο συμπαθητική,με πιασιματάκια χωρίς να είναι παχουλή και λίγη κυτταρίτιδα.Είχε πολύ ωραία οπίσθια.Χαρακτηριστικό της το τατού λαγουδάκι του playboy που είχε στην κοιλιακή της χώρα.Βασικό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και οι 2.
Κεραμικού 15 ισόγειο μία μιλφ υπέρβαρη με ξανθά μακρια μαλλιά,κοντή,λευκή και μπάζο.Στον όροφο η Αμαλία νταρντανοκοπέλα,ψηλή,με πιασίματα και μακριά μαύρα μαλλιά μέτριας εμφανίσεως.Εμφάνιση καθημερινής κοπέλας.10 ευρώ και οι δύο δίδυμοι οίκοι.Στο Κεραμικού 13 υπόγειο ήταν η Ανδριάννα στα 10 ευρώ,λεπτή κοπελίτσα σχετικά συμπαθητική με μακριά καστανά μαλλιά γνωστή απο Ιάσωνος 20 και Κολωνου 32 όροφος.Στο ισόγειο βγήκε μία κοπέλα γεματούλα αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα κοντή με μαύρα μακριά μαλλιά με πιασιματάκια και κωλάρα.Εμφάνιση καθημερινής κοπέλας.10 ευρώ και αυτό όπως και το ισόγειο,υπόγειο.
Δεληγιώργη 39 βγήκε κοπέλα η οποία είναι παλιά καραβάνα και πρέπει να έχει περάσει και απο Φυλής,ψηλή,κανονικών κιλών με ωραίο σώμα και όμορφο κώλο αλλά πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.Κανονικά μαλλιά καστανοκόκκινα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι στα 10 ευρώ αλλά η κοπελίτσα ήταν όλο ειρωνία όταν της είπα οτι θα το σκεφτώ.Την κάνω για ξεπετάνα κατά τα άλλα απλώς συμπαθητική γιατί το πρόσωπο την χάλαγε.
Απέναντι στο Ακομινάτου 2 ισόγειο η ίδια κοπέλα με την προηγούμενη εβδομάδα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικά κιλά με λίγα παραπανίσια και εμφάνιση σε μετριότατα επίπεδα.Στα 10 ευρώ κάνει γυμνό τσιμπούκι και δεν βιάζεται σύμφωνα με την τσατσά.
Στο Λεωνίδου 6 ήταν ξανθιά κοπέλα λίγο γεματούλα,με λευκό δέρμα η οποία μου χούφτωσε το πέος φεύγωντας.Δουλεύει τελευταία σε αυτόν τον οίκο και είναι μία απο τις τρεις αδελφές που αναφέρει ο dirtyliving.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος η Σόνια απο Αλκιβιάδους 16Γ με 10 ευρώ απλό και με 16 ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό.Στο ισόγειο η καινούρια κοπέλα που είχα ξαναδεί πριν μία εβδομάδα.Πιθανότατα αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,με 10 ευρώ.69.Το πρόσωπο της μου φάνηκε λίγο περίεργο στο σαλόνι είναι κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά και δυστυχώς ανήκει στην κατηγορία μπάζο προς μέτρια.Καμία φορά και οι πιο έμπειροι μπουρδελιάρηδες μπορεί να ξεγελαστούν απο τον φωτισμό η να τους έρθει ξαφνικά μία επιφοίτηση κάβλας απο το πουθενά να πληρώσουν και μόλις περάσουν να το μετανιώσουν.Πιστεύω οτι δεν είμαι ο μόνος που την έπαθα έτσι.Δυστυχώς μετά στο δωμάτιο που μπήκε και μπόρεσα να την δω πιο καλά διαπίστωσα οτι το πρόσωπο της μου φάνηκε περίεργο γιατί έχει ένα μεγάλο κάψιμο απο βραστό νερό στην δεξιά περιοχή του λαιμού μέχρι πάνω στο μάγουλο.Το όνομα της είναι Κέλυ και είναι Ρουμάνα.Όμως το παράδοξο είναι οτι μπαίναν αρκετοι συναγωνιστές ακόμα και Έλληνες στα δωμάτια παρόλο το ελλάτωμα.Άγνωσται αι βουλαί των μπουρδελιάρηδων.Πέρασα μέτρια γιατί η κοπέλα εκτός των άλλων είναι και κομοδίνο.
Θα ανεβάσω πάντως κριτική αν και είναι μία εμπειρία που δεν θέλω να θυμάμαι.Ευτυχώς που πλήρωσα μόνο 10 ευρώ!!
Βγαίνοντας συνέχισα την βόλτα μου κοιτώντας να πατσίσω την χασούρα με άλλο ένα δεκάρικο έχοντας στην τσέπη μου μόνο 15 ευρώ.Σε περίπτωση που δεν έβρισκα αυτό που ήθελα θα έδινα και τα 15.Άρχισα να μετανιώνω που δεν είχα εικοσάρικο να πάω να ρίξω ένα καλό στην Φυλής και αναθεμάτιζα την ιδέα της φθηνής συνουσίας με 2 δεκάρικα.
Στο Ιάσωνος 27 κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών προς το γεμάτο,λευκή,μέτριας εμφανίσεως.Πρωκτικό με 10 ευρώ.Δουλεύει συνήθως εκεί.
Στο μπουρδέλο Ηοstel εμφανίστηκε κοίτος με μαύρα μακριά μαλλιά η πιο χονδρή που είδα σήμερα και οι λάτρεις του λίπους ας την έχουν υπόψη.10 ευρώ με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Στο υπόγειο του Ιάσωνος 31 μιλφ με ξανθά κανονικά μαλλιά,καλά ελληνικά,λευκή με ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες του σώματος της.
Στο Ιάσωνος 33 κοπέλα κανονικών κιλών με σώμα αδιάφορο και κανονικά σγουρά καστανά μαλλιά.Στο Ιάσωνος 36 το μπουρδέλο με την μεγάλη αυλή εμφανίστηκε παχουλή αραπίνα μπάζο.10 ευρώ και τα 2.
Στο Ιάσωνος 30 κάτω είδα την Τζουλιάννα την λεπτή,λευκή κοπέλα με τα γυαλάκια και τα καστανά μακριά μαλλιά.Όμορφο σώμα με σιλικονάτα βυζιά αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας.Την κατατάσσω ως απλά συμπαθητική.Στον όροφο ήταν η λεπτή,αδύνατη κοπέλα με τα καστανόξανθα πιασμένα μαλλιά γνωστή απο το Κωλοκυνθούς 38 το κάτω μπουρδέλο.10 ευρώ και τα 2.
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο κοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά λίγο γεματούλα με αρκετά φαρδιά κωλάρα σε επίπεδο που να την καθιστά αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι 10 ευρώ.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο καινούρια κοπέλα αθίγγανη,μελαμψή με μαύρα μακριά μαλλιά αρκετά όμορφη με όμορφο σώμα.Δυστυχώς κάνει πρόγραμμα μόνο 10 ευρώ τα βασικά.Στον όροφο κοπέλα με γυμνό τσιμπούκι στα 15 ευρώ, δεν κάνει πρωκτικό,παχουλή,λευκή,με κοντά ξάνθά μαλλιά στην κατηγορία του μπάζου.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 είδα την μιλφ Μάρια κοπέλα εμφανίσιμη με σώμα με πιασίματα χωρίς να την λες χονδρή.Αρκετοί συναγωνιστές την έχουν προτιμήσει.Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Στο Περδίκα 3 το αριστερό κοπέλα ψηλή,με καστανά πιασμένα μαλλιά και σώμα όμορφο με πιασιματάκια.10 ευρώ τα βασικά.Συμπαθητική.Στο δεξιό είδα κοπέλα ψηλή,λευκή,με μαύρα μακριά μαλλιά,αρκετά λευκή,με πλαδαρό σώμα,μέτριας εμφανίσεως με κώλο στα 10.
Στο Ιάσωνος 44 το παλιό κοπέλα ήταν η Αλβανίδα,με τα καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους τα πιασιματάκια και την φαρδιά περιφέρεια που δουλεύει συνήθως εκεί.Πολλοί την θυμουνται σίγουρα απο πέρσι που δούλεψε για λίγο στην Διδύμου 18 υπόγειο,μετά Φώκαιας 22 και τέλος στο Φώκαιας 25 όροφος.Πρωκτικό στα 15 ευρώ.
Στο καινούριο είχε καινούρια κοπέλα κοντή,με ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών μέτριας εμφανίσεως προς το συμπαθητικό με πολλά νάζιοα στο σαλόνι.Ανακοινώθηκε στα 15 ευρώ 69 και φιλάκια στο στόμα.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος η ίδια χονδρή φακλάνα με τα ξανθιά μαλλιά με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Στο μεσαίο παραμένει η Στέλλα η αγελάδα.Στο αριστερό εμφανίστηκε κοπέλα κοντή με καστανόξανθα μαλλιά,κανονικών κιλών προς το γεμάτο μέτριας εμφανίσεως.Ολα τα μπουρδέλα ανακοινώθηκαν με 15 ευρώ.
Στο Ιάσωνος 19 είχε κοπέλα λεπτή,λευκή,με μαύρα μακριά μαλλιά ομορφούλα με απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ,Καινούρια.Στον όροφο είχε πάλι στα 10 ευρώ καινούρια κοπελα,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,κοντή,με μέτριο σώμα και όμορφο πρόσωπο.Βασικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 το αριστερό με τον ανελκυστήρα είχε κοπέλα τριαντάρα περίπου με μαύρα κανονικά μαλλιά,κανονικών κιλών και λευκά εσώρουχα.Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.Στο δεξιό ισόγειο είχε κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά,παχουλή,αδιάφορη.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο είδα κοπέλα με μαύρα μαλλιά,κάπως γεμάτη.Μπάζο προς μέτρια με 10 ευρώ.Στον όροφο δεν θυμάμαι τι είδα παρόλο που ανέβηκα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 17 βγήκε κοπελα χονδρομπούτα και παχουλή νεαρη με πιασμένα καστανά μαλλιά μπάζο.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 βγήκε η Ζάνα.
Στο Κολωνού 53 η μπουρδέλο κοτέτσι υπήρχε στην καρέκλα ένας μεσήλικας Πακιστανός άστεγος με τρύπια παπούτσια,βρώμικα ρούχα και άπλυτος έτσι ώστε να βρωμάει όλο το σαλόνι.Ο κακομοίρης είχε μπεί  και κοιμόταν στην καρέκλα στην ζεστασιά του μπουρδέλου και η άστοργη Ρωσίδα τσατσά γνωστή απο το Αλκιβιάδου 16Α στις απογευματινές βάρδιες τον κυνήγησε τον καυμένο λέγοντας του οτι δεν "έχουμε δουλειά"".Σίγουρα πάντως ο άστεγος δεν έφταιγε που το μπουρδέλο κοτέτσι δεν είχε δουλειά αλλά το μπάζο με όνομα Ανδριάννα που είχαν.Υπέρβαρη με κανονικά μαύρα μαλλιά,λευκή.Είναι γνωστή και απο Κολωνού 47 όροφος πρόσφατα.
Στο Κολωνού 47 ισόγειο κοπέλα με κυτταρίτιδα,λευκή και με πιασμένα τα μαύρα μαλλιά της σε 2 κοτσιδάκια.Μπάζο στα 10 ευρώ.Στον όροφο ήταν η υπέρβαρη κοπέλα με τα γυαλιά και ονόματος Ανδριάννα γνωστή απο το Φώκαιας 22 που είχε δουλέψει παλιότερα.
Στο Κολωνου 48 κοπέλα ξανθιά με κανονικά μαλλιά αδιάφορη.
Κατεβαίνοντας την Κολωνού στο ύψος του ξενοδοχείου IMPERIAL που είναι στην πλατεία μου την έπαισε και ενώ ακόμα δεν είχα βγει σε κεντρικό σημείο ένας τοξικομανής.Ήταν κοντός,αδύνατος και φορούσε φόρμα τζάκετ με κουκούλα.Είχε τις αισθήσεις του και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός καθώς τον είχε πιάσει το στερητικό το σύνδρομο.Χωρίς να του μιλήσω καν μου έκλεισε το δρόμο και με ακινητοποίησε.Άρχισε να μου λέει με ύφος βαρύμαγκα."Δεν θα φύγεις αν δεν με ακούσεις πρώτα.Ήμουν πρώην πυγμάχος (το είπε για να με φοβίσει) και έκανα τέσσερα χρόνια φυλακή,μόλις αποφυλακίστηκα.Έχω 8 ευρώ πάνω μου και μου λείπουν 2 ευρώ για να πάω ξενοδοχείο.Μου δίνεις 10 ευρώ να σου δώσω 8 ευρώ;; (Αντι να μου πει να του δώσω 2 ευρώ,ήθελε να ληστέψει). Απαντώ: "Δεν έχω καθόλου χρήματα πάνω μου"
Σφίγγοντας με μου λέει: "Τα έχω πραγματικά ανάγκη τα λεφτά,μην λες μαλακίες" Του απαντώ "Είχα ένα δεκάρικο μόνο γιατί είμαι άνεργος και το έδωσα σε μπουρδέλο"
Στην πραγματικότητα είχα πάνω μου 15 ευρώ,τα κλειδιά του σπιτιού,και κάρτα συγκοινωνιών.
"Μην με αναγκάσεις να σου πάρω το κινητό,για καλό σου λέω".Αποφασισμένος πλέον να τα παίξω όλα για όλα του λέω "Δεν έχω κινητό σου είπα είμαι άνεργος" Όντως δεν κουβαλάω πάνω μου κινητό όταν πηγαίνω σε τέτοια μέρη.Κάκως βέβαια θα έπρεπε να έχω ένα φθηνό για ώρες ανάγκης.
Στην συνέχεια κινήθηκα με αποφασιστικότητα προς την πλατεία ακολουθώντας με για λίγο απο πίσω μέχρι που τελικά απομακρύνθηκε και δεν χρειάστηκε να αμυνθώ.
Η ιστορία είναι αληθινή για αυτό παιδιά πολύ προσοχή όταν κατεβαίνετε βράδυ στο Μεταξουργείο.
Η μαλακία που έκανα ήταν ανεπανάληπτη βέβαια.Αντί να απομακρυνθώ προς το Μετρό συνέχισα στην Καλλέργη 33 όπου είδα κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και αδιάφορη φάτσα.Γυρολόγος,Πριν μια εβδομάδα ήταν Κολωνού και την έχει πάρει το μάτι μου και Περδικα καθώς και Κεραμικού,
Στο Αχιλλέως 40 ήταν μία μουνάρα αθίγγανη λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά που την λένε Μαρία και την είχα πάρει παλιότερα και είχα και κριτική.Γυμνό τσιμπούκι στα 15 ευρώ και σε ερώτηση μου αν αφήνει χύσιμο στο σώμα η απάντηση ήταν αρνητική.Παλιότερα νομίζω το είχα κάνει.
Στο Μαραθώνος και Αχιλλέως 48 ήταν η Μόνικα λεπτή,λευκή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά μουνάρα.Γυμνό τσιμπούκι 20 ευρώ.Λέω στην τσατσά "΄Έχω μόνο 15 ευρώ γίνεται;;" Δυστυχώς δεν επιδέχθηκαν παζάρια.Δεν πειράζει αυτοί χάνουν.Θα πρέπει σίγουρα να κατεβάσουν την τιμή με εξτρά στα 15 ευρώ.
Έτσι η αρχική συνταγή για φθηνό αξιοπρεπές σεξ 2 συνουσιών με 10 ευρώ χάλασε και αποχώρησα θυμωμένος.Φεύγοντας για το μετρο απο Αχιλλέως στην στάση των λεωφορείων είδα απο μακριά το πρεζόνι με την κουκούλα που καραδοκούσε για θύμα.Τον απέφυγα περνώντας απέναντι και με ταχύ βήμα πλησίασα το Μετρό όπου και αποχώρησα άπραγος.
Να συμπληρώσω οτι στο Κωλοκυνθούς 63 ήταν το αριστερό ανοιχτό και είχε μία παχουλή με κοντά μαύρα μαλλιά αδιάφορη.

 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Βόλτα στο Μεταξουργείο στην απογευματίνη βάρδια με ισχυρή την παρουσία Αφγανών,Πακιστανών,Μπαγκλαντεσιανών,Μαύρων,Αλβανών,Μολδαβών,Ρώσων και πολύ λίγων Ελλήνων δυστυχώς.Η παρουσία της αστυνομίαςήταν περιοδική με διαστήματα πλήρους απουσίας της.Η κατάσταση στα περισσότερα σπίτια απο πλευράς κοριτσιών,καθαριότητας και φωτισμού ήταν αρκετά τραγική.Οι περισσότερες που δουλεύανε ήτανε στην κυριολεξία για τα μπάζα,υπήρχαν μέτριες αρκετές και πολύ λίγες σχετικά νόστιμες χώρις να τις λές μουνάρες.Η λαική ρήση για το ''ότι πληρώνεις παίρνεις'' φαινεται να επιβεβαιώνει τον κανόνα.Αρκετά δωμάτια γεμάτια και η αναμονή μεγάλη για να δούμε τελικά μπάζα! Ας προχωρήσουμε στην περιγραφή για το τι είδα αποψε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στο ισόγειο η καινούρια κοπέλα που είχα ξαναδεί πριν μία εβδομάδα.Πιθανότατα αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,με 10 ευρώ.69.Το πρόσωπο της μου φάνηκε λίγο περίεργο στο σαλόνι είναι κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά και δυστυχώς ανήκει στην κατηγορία μπάζο προς μέτρια.Καμία φορά και οι πιο έμπειροι μπουρδελιάρηδες μπορεί να ξεγελαστούν απο τον φωτισμό η να τους έρθει ξαφνικά μία επιφοίτηση κάβλας απο το πουθενά να πληρώσουν και μόλις περάσουν να το μετανιώσουν.Πιστεύω οτι δεν είμαι ο μόνος που την έπαθα έτσι.Δυστυχώς μετά στο δωμάτιο που μπήκε και μπόρεσα να την δω πιο καλά διαπίστωσα οτι το πρόσωπο της μου φάνηκε περίεργο γιατί έχει ένα μεγάλο κάψιμο απο βραστό νερό στην δεξιά περιοχή του λαιμού μέχρι πάνω στο μάγουλο.Το όνομα της είναι Κέλυ και είναι Ρουμάνα.Όμως το παράδοξο είναι οτι μπαίναν αρκετοι συναγωνιστές ακόμα και Έλληνες στα δωμάτια παρόλο το ελλάτωμα.Άγνωσται αι βουλαί των μπουρδελιάρηδων.Πέρασα μέτρια γιατί η κοπέλα εκτός των άλλων είναι και κομοδίνο.
ρε τυπε αν ειναι αυτη που νομιζω(σαλοναρει και με τσιγαρο στο χερι) ειναι εντελως παραμορφωμενο το προσωπο της :S :badair:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα χε πολλη πλακα :rockon: :rockon: :2funny:

προφεσορ ρισπεκτ :rockon:
O δαίμων του τυπογραφείου


ρε τυπε αν ειναι αυτη που νομιζω(σαλοναρει και με τσιγαρο στο χερι) ειναι εντελως παραμορφωμενο το προσωπο της :S :badair:
Αυτή είναι φίλε μου.Το πρόσωπο της όπως είπα είναι καμμένο.Καλά είμαι και εγώ βέβαια τελείως καμμένος που μπήκα. :headbang: :headbang:
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η μπουρδελοκαρριέρα μου με έχει οδηγήσει να υιοθετήσω σαν βασική αρχή*
ποτέ να μην περνάω μέσα όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός.
Το να είναι απλά χάλια η κοπέλα, είναι το λιγότερο ατυχές γεγονός.

* μεγάλη εισαγωγή έκανα
 

Επισκέπτης
@ n.smirni76  :rockon: Εκεί στο φωκ 27 για ποιον έλεγε η Βικτώρια ότι έρχεται και ποτέ δεν μπαίνει...για τον πρόεδρο;

@ sotirof έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ σε συχνότητα ενημερώσεων.   :rockon:
Επιπλέον πρέπει να έχεις φάει και το περισσότερο μπινελίκι (από πόρνες και τσατσάδες) απ'όλους μας εδω μέσα  :2funny:

@ professorx  :rockon:

Βόλτα στο Μεταξουργείο στην απογευματίνη βάρδια με ισχυρή την παρουσία Αφγανών,Πακιστανών,Μπαγκλαντεσιανών,Μαύρων,Αλβανών,Μολδαβών,Ρώσων και πολύ λίγων Ελλήνων δυστυχώς
...
Το απόγευμα δυστυχώς είναι η χειρότερη βάρδια καθαρά από άποψη ποιότητας πελατών. Όσο πλησιάζουν τα μεσάνυχτα όλοι αυτοί σταδιακά εξαφανίζονται. Μάλλον πέφτουν νωρίς για ύπνο.

Καμία φορά και οι πιο έμπειροι μπουρδελιάρηδες μπορεί να ξεγελαστούν απο τον φωτισμό η να τους έρθει ξαφνικά μία επιφοίτηση κάβλας απο το πουθενά να πληρώσουν και μόλις περάσουν να το μετανιώσουν.Πιστεύω οτι δεν είμαι ο μόνος που την έπαθα έτσι.
Ασφαλώς δεν είσαι ο μόνος! Νομίζω πως μιλάς για μια γύρω στα 30 με μεγαλούτσικο στήθος. Το σημάδι πάντως το θυμάμαι στο πρόσωπο.

....Ολα τα μπουρδέλα ανακοινώθηκαν με 15 ευρώ.
Τα ιάσωνος 44-46 διατηρούν χωρίς εξαιρέσεις την πολιτική των 15 ευρώ. Ιδιοκτήτης τους, νομίζω είναι αυτός που έχει και την αλυσίδα των φυλής 84-86 και φωκ25 πάνω. Άλλωστε τα ίδια κορίτσια που δουλεύουν ή έχουν δουλέψει κατά καιρούς στα ιάσωνος 44-46 είναι μόνιμες στα φυλής 84-86. Την τετάρτη στην πρωινή βάρδια (μέχρι τις 12:00) είχα πετύχει την Ιρίνα την ψηλή τσιγγανορουμάνα στο 44 αριστερά στα 15 με γυμνό τσιμπούκι. Μάλιστα θυμάμαι εσύ και ο Ακόρεστος μου είχατε πει γι'αυτή. Πέρασα ωραία μαζί της (καλύτερα και από φυλής). Έχει χάσει και 2-3 κιλά με αποτέλεσμα να είναι πολύ κορμάρα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι πρωινή.

Κατεβαίνοντας την Κολωνού στο ύψος του ξενοδοχείου IMPERIAL που είναι στην πλατεία μου την έπαισε και ενώ ακόμα δεν είχα βγει σε κεντρικό σημείο ένας τοξικομανής.Ήταν κοντός,αδύνατος και φορούσε φόρμα τζάκετ με κουκούλα.Είχε τις αισθήσεις του και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός καθώς τον είχε πιάσει το στερητικό το σύνδρομο.Χωρίς να του μιλήσω καν μου έκλεισε το δρόμο και με ακινητοποίησε.Άρχισε να μου λέει με ύφος βαρύμαγκα."Δεν θα φύγεις αν δεν με ακούσεις πρώτα.Ήμουν πρώην πυγμάχος (το είπε για να με φοβίσει) και έκανα τέσσερα χρόνια φυλακή,μόλις αποφυλακίστηκα.Έχω 8 ευρώ πάνω μου και μου λείπουν 2 ευρώ για να πάω ξενοδοχείο.Μου δίνεις 10 ευρώ να σου δώσω 8 ευρώ;; (Αντι να μου πει να του δώσω 2 ευρώ,ήθελε να ληστέψει). Απαντώ: "Δεν έχω καθόλου χρήματα πάνω μου"
Σφίγγοντας με μου λέει: "Τα έχω πραγματικά ανάγκη τα λεφτά,μην λες μαλακίες" Του απαντώ "Είχα ένα δεκάρικο μόνο γιατί είμαι άνεργος και το έδωσα σε μπουρδέλο"
Στην πραγματικότητα είχα πάνω μου 15 ευρώ,τα κλειδιά του σπιτιού,και κάρτα συγκοινωνιών.
"Μην με αναγκάσεις να σου πάρω το κινητό,για καλό σου λέω".Αποφασισμένος πλέον να τα παίξω όλα για όλα του λέω "Δεν έχω κινητό σου είπα είμαι άνεργος" Όντως δεν κουβαλάω πάνω μου κινητό όταν πηγαίνω σε τέτοια μέρη.Κάκως βέβαια θα έπρεπε να έχω ένα φθηνό για ώρες ανάγκης.
Στην συνέχεια κινήθηκα με αποφασιστικότητα προς την πλατεία ακολουθώντας με για λίγο απο πίσω μέχρι που τελικά απομακρύνθηκε και δεν χρειάστηκε να αμυνθώ.
Η ιστορία είναι αληθινή για αυτό παιδιά πολύ προσοχή όταν κατεβαίνετε βράδυ στο Μεταξουργείο.
Προφέσορ τον γνωρίζω αυτόν. Μου είχε πει την ίδια ιστορία έξω απ'τα ιάσωνος 37 πριν από μήνες. Είναι γύρω στο 1,75 με κοντό μαύρο μαλλί χτενισμένο προς τα πάνω, λεπτός με γωνίες στο πρόσωπο, ταλαιπωρημένο πρόσωπο, όχι όμως σαν τα τελειωμένα πρεζόνια που δεν μπορούν ούτε όρθια να σταθούν. Δεν ήταν τόσο επιθετικός μαζί μου, ήταν όμως επίμονος. Μου ζήτησε 2 ευρώ γιατί λέει είχε άλλα 8 και ήθελε να γαμήσει. Πήγε να με πιάσει απ'το χέρι και καλά να μου μιλήσει "ανθρώπινα", αλλά τον απέφευγα, μιλώντας του από απόσταση. Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να με στριμώξει λόγω ταχύτητας και ευκινησίας (δεν τα λέω για να παινευτώ) τα παράτησε.
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
@ n.smirni76  :rockon: Εκεί στο φωκ 27 για ποιον έλεγε η Βικτώρια ότι έρχεται και ποτέ δεν μπαίνει...για τον πρόεδρο;

@ sotirof έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ σε συχνότητα ενημερώσεων.   :rockon:
Επιπλέον πρέπει να έχεις φάει και το περισσότερο μπινελίκι (από πόρνες και τσατσάδες) απ'όλους μας εδω μέσα  :2funny:
Οχι για τον σπιντ :2funny:.Τον γουσταρη και αυτος δεν υποκυπτη :2funny:.
Απο μπινελικη αλλο τιποτα,παλι μας κραξανε!!Αλλα προτινω να γραφουμε την καλυτερη και την χειροτερη τσατσα της τσαρκας!!Αυτη στο Φ.40 ειναι η χειροτερη,ισως λογω αναδουλειας η μπορη κανης να εκανε καμια μαλακια στο δωματιο γιατι κραταγε σφουγγαροπανο και κουβα!!!
 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
120
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο παρεα με τον φιλο-συναγωνιστη Zero-Tolerance!

Αλικιβιαδου 16Α
Νταϊανα...το σεξυ ξανθο μιλφ με τις πολυ καλες κριτικες!
Αλκιβιαδου 16Β
Ναταλι το ομορφο ξανθο μιλφ απο Διδυμου κ Ελλης 3 παλιοτερα και
Αλινα η καστανη κοντοπουτανη γνωστη στους στουντιακηδες με το ονομα Γιασμιν απο τα Ιερα Οδος 66,Βριλησου 42 κ Βουλιαγμενης 68!
Ανακοινωθηκε ελευθερο τελειωτικο στο 20αρικο!
Αλικιβιαδου 16Γ
Κατερινα μιλφ απο Μυρων 5 κλπ
Διδυμου 8 ισογειο
Καρμεν η Πολωνεζα
Διδυμου 8 ανω
Λεπτη καστανοξανθη μετριοσυμπαθητικης εμφανισης
Αγκυρας 12
Βαλερια...ψηλη λεπτη με εντονα χαρακτηριστικα προσωπου!Εκφυλη γυναικα..
Φυλης 54 ανω
Ξανθο μπαζακιον με πρωκτικο στο 20αρι
Φυλης 54 ισογειο
Ενα μελαχρινο γιουβαρλακι μαζι με
Ναταλι...ωραιοτατο μελαχρινο με πολυ καλο κορμι!
Φυλης 69 ισογειο
Χριστινα η Καζακα απο το 69 ανω!
Τανια μιλφ για οσους την ψαχνουν απο αυριο!
 

Επισκέπτης
PIATSAS, σίγουρα δεν μπέρδεψες τα Αλκιβιάδου 16Β κ Γ;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία σύντομη ενημέρωση πέριξ της Φυλής.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Νταιάνα η Βουλγάρα.Πρώτη κατάθεση έγινε εδώ σε αυτό το στανταράκι μετά την χθεσινή φόλα που έφαγα χθες στο Μεταξουργείο.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Ιβάννα και στο Διδύμου 16 κλασσικά η Σόνια πρωην Εύα.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο καινούρια κοπέλα ψηλή, κανονικών κιλών,με όμορφο σώμα και καστανά μαλλιά πιασμένα σε 2 κοτσιδάκια.69.Όμορφη κοπέλα.
Στο ισόγειο ήταν η Κάρμεν η Πολωνέζα.
Τέλος στο Φυλής 40 είχε καινούρια κοπέλα την Έλενα η οποία δεν είναι άλλη απο την Χριστίνα που είχα πάρει προσφάτως στην απογευματινή βάρδια του Φυλής 66Δ.
Καινούρια άφιξη,κοπέλα κανονικών κιλών,με ξανθά σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους και όμορφο σώμα.Κριτική έχω ανεβάσει ήδη για το άλλο σπιτάκι και δεν θα επαναληφθώ.
Θα τονίσω μόνο οτι το πρωκτικό το αποφεύγει ανάλογα με το μόριο του καθενός και πόσο θα επιμείνει κάποιος.Ελεύθερο στοματικό κάνει αλλά θα πρέπει να της το πεις εσύ πριν φορέσει την καπότα.Επίσης αφήνει και προκαταρκτικά τα οποία θα πρέπει να τα πάρεις πάλι μόνος σου πριν περάσει το προφυλακτικό.Σήμερα ήταν κουρασμένη και δεν είχε τόσο όρεξη όσο την πρώτη φορά.Πέρασα καλά αλλά όχι όπως την πρώτη φορά.Με την πάροδο του χρόνου ελπίζω να μην εξελιχθεί σε έπιπλο η συγκεκριμένη.
Αυτά τα ολίγα να περνάτε καλά.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Επισκέπτης
Και η Άννα Πίτσος τα παίρνει στη μάπα.
Επίσης, Αντριάννα από Διδύμου, Αλιόνα, Κατερίνα Σέρβα και μου φαίνεται και η Τζούλια από Φωκαίας 25 τώρα και Διδύμου παλιότερα.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ιουλιανού 71 Σταθερα η υπερβαρη σχιστοματα ξανθια!!

Βικυ: : Η γνωστη Καζακστανη με μεγαλη θητεια στο Διδυμου 18Β, συνεχεια Ελευσινιων και επειτα Περγαμου 27Α.
Απο τα καλυτερα στοματικα της καριερας μου. Προ τριετιας στο Διδυμου 18, με extra δωρακι εδινε και κουλουρακι, αλλα το κρατουσε μυστικο........
 

Επισκέπτης
Έτσι και την πετύχω θα την κάνω να μου μαρτυρήσει το μυστικό της ;)
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έτσι και την πετύχω θα την κάνω να μου μαρτυρήσει το μυστικό της ;)
Το ειχε γραψει ενας συναγωνιστης σε κριτικη αρχες του 2009, οτι της ειχε δωσει εξτραδακι για κουλουρι και ειπε ναι
Το δοκιμασα και εγω και πετυχε.

Οταν εφυγε πο το δωματιο μου ειπε γελωντας "οτι ειναι το μυστικο μας, μην το πεις πουθενα"

Για του λογου το αληθες :


(κρτικτη με τιτλο (Οποιος καταλαβε καταλαβε)

ΥΓ: Το δωρακι τοτε ηταν 20 ευρω. δφεν ξερω τι γινεται σημερα.......
 

Επισκέπτης
Σήμερα φίλε μου θα το προσθέσει στο βασικό μενού αν θέλει να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό :dunno:
Στενό ήτανε; :fuck2:
 

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Μηνύματα
725
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλος,μηπως τυχαινει να ξερεις τι ωρες δουλευει?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom