Επισκέπτης
Mάλλον δουλεύανε φρι λάνσερς σήμερα.Συναγωνιστες κατεβηκα σημερα Μεταξι προς αναζητηση μαυρουλας.
[...]
Είδα γκρουπακι (8-10) στο φανάρι Καποδιστρίου και Σωκράτους, γύρω στις 6.30.
@ΚD: Έτσι είναι.
Mάλλον δουλεύανε φρι λάνσερς σήμερα.Συναγωνιστες κατεβηκα σημερα Μεταξι προς αναζητηση μαυρουλας.
[...]
Οι μαυρούλες είναι περίεργη υπόθεση. Οι περισσότερες είναι ξεπέτες, κι ενώ το παίζουν ευδιάθετε και καβλιάρες στο σαλονάρισμα, μετά βλέπεις ένα τελείως διαφορετικό βαριεστημένο ύφος στο δωμάτιο. Άσε που είναι πιο επίφοβες για ΣΜΝ.Μήπως τις έχω πάρει με στραβό μάτι?...
είναι απο τους επόμενους στόχους....Εγώ να σου πω την αλήθεια περίμενα να ορμήξεις στη νέα (Βανέσα). Μάγγικο στυλ και ελαφρώς ξυνισμένη φάτσα. Πολύ νέα και αρκετά όμορφη μου φάνηκε. Αναζητούνται πληροφορίες...
καλα είδα και άλλα βίντεο του....αυτο το κελεπούρι είναι για την πάνια....Σωτηρακη εδω ειμαι [youtube=425,350]1eXmRfEl0VA&feature=g-all-lik&context=G2517db6FAAAAAAAAAAA[/youtube]
ΣΑς ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥς ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Ετσι και αλλιως απουσα!!Σε λιγο ενημερωση!! .είναι απο τους επόμενους στόχους....
ακριβός αυτό το ξινισμένη με απέτρεψε.......
ρε θηρίο και σήμερα.........Ετσι και αλλιως απουσα!!Σε λιγο ενημερωση!! .
οι μαυρουλες οπως ειναι εντελως αθωες και αφελεις ως ανθρωποι,ετσι ειναι και ως πουτανες...Οι μαυρούλες είναι περίεργη υπόθεση. Οι περισσότερες είναι ξεπέτες, κι ενώ το παίζουν ευδιάθετε και καβλιάρες στο σαλονάρισμα, μετά βλέπεις ένα τελείως διαφορετικό βαριεστημένο ύφος στο δωμάτιο. Άσε που είναι πιο επίφοβες για ΣΜΝ.Μήπως τις έχω πάρει με στραβό μάτι?...
Καθε μερα γιορτη,τωρα τελειωνω με πμ.σε λιγο γραφω για την φυλης!!ρε θηρίο και σήμερα.........
οι μαυρουλες οπως ειναι εντελως αθωες και αφελεις ως ανθρωποι,ετσι ειναι και ως πουτανες...
δεν συμφωνώ καθόλου
δε μπορουν να κρυψουν τη διαθεση τους και δε μπορουν να προσποιηθουν πετυχημενα...
δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτειο
αν καυλωσουν ειναι απιστευτα ερωτικες και παθιασμενες,αν ομως δεν καυλωσουν ειναι τα μεγαλυτερα κομοδινα...
στο δεύτερο μέρος της πρότασης συμφωνώ 100%
Έχω τρέλα με τις μαύρες επειδή είναι προστυχόφατσες.οι μαυρουλες οπως ειναι εντελως αθωες και αφελεις ως ανθρωποι,ετσι ειναι και ως πουτανες...
δε μπορουν να κρυψουν τη διαθεση τους και δε μπορουν να προσποιηθουν πετυχημενα...
αν καυλωσουν ειναι απιστευτα ερωτικες και παθιασμενες,αν ομως δεν καυλωσουν ειναι τα μεγαλυτερα κομοδινα...
Και οι οποίες είναι?20 σταθερά αλλά περισσότερες υπηρεσίες.