βραδινη ενημερωση στα στενα του μεταξιου, τρεμε dirtyliving
τοπος: μεταξι
ωρα: 20:00
διαρκεια 10'
τελειωσα κατι δουλιτσες στο κεντρο και μιας και ειχα χρονο ειπα να περασω απο μεταξι μπας και ...
κολωνου 30β αντριαννα μελαχρινη κοντουλα με μικρο βιζακι και μακρι μαλλι απο ισασωνος 20 (την εψαχνα καιρο και την βρηκα τυχαια (σχολια αργοτερα)
κολωνου 32β ελενη (εαν θυμαμε καλα) ξανθια μακρι μαλλι και ενδιαφερον κωλο.
λεωνιδου 6 δεν μπηκα.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Το φελεκι μου μεσα....... :S :S :S :S :S :S :S :S :S
σχολια απο την βολτα, μιας και δεν εχουμε τιποτε αλλο να πουμε
κατεβαινοντας απο λεωνιδου στριβω κολωνου και παρκαρω (μοτο).
με την πρωτη ματια κλειστα τα 2 πρωτα ( )
οποτε ανεβαινω στο κολωνου 30β και βλεπω πανω απο 10 ατομα σαλονι να περιμενουν !!!
τι εγινε ρε γαμωτο λεω, τσαμπα ειναι !!!!
τελος παντον μιας και δεν ειχα παρει ακομα χαμπαρι οτι ολα ειναι κλειστα, περιμενω.
ξαφνικα βγαινει η αντριαννα οπου την εψαξα αρκετες φορες τον τελευταιο μηνα στην πρωινη βαρδια σε σπιτια οπου εχει δουλεψει, αλλα χωρις να την βρω. ειχα ρωτησει κιόλας χωρις να εχει απαντησει κανεις.
μολις την βλεπω ειπα ΟΚ εδω ειμαστε....
περιμενα βεβαια οτι ως συνηθως απο τους 10 θα φυγουν οι 8. Προς μεγαλη μου εκπληξη ομως απο τους 10 φυγαν οι 5 !!!!!!!!!!!!!!!!
μιλαμε τετοιες ουρες ειχα να δω απο το στρατο που περιμεναμε για εμβολια !!!!
ρε πο@στι μου λεω τι εγινε !!!! μενω και εγω μεσα μπας και καταλαβω τι γινετε.
περνανε μερικα sec οποτε απορημένος κατεβαινω κατω μιας και επανω δεν ειχα καμια τυχη.
μολις κατέβηκα κατω ολα αποσαφηνιστήκαν μιας και ειδα οτι ολα τα υπολοιπα στη γειτονια ηταν κλειστα συμπεριλαμβάνομενων βεβαια και αυτα της της ιασωνος.
βεβαια για να ακριβολογισω ηταν ανοιχτα και 3 σπιτια στην κεραμικου αλλα δεν ειχα καμια ορεξη να παω εκει μιας και ειχα ξεσηκωθεί με την αντριαννα.
με αυτα και με αυτα πηγα μεχρι συνταγμα για να αγορασω κατι που ηθελα οποτε μετα ξανακατεβαινω με την ελπιδα οτι θα εχουν ανοιξει ολααααα τα υπολοιπα οποτε θα μπωρω να κανω και εγω την δουλεια μου ησυχος.
βεβαια δεν ειχε αλλαξει τιποτα οποτε για τριτη φορα στο σαλονι και αφου ειχε ουτος η αλλος κοσμο να περιμενει, ισως για πρωτη φορα αποφασισα να φυγω απραγος μιας και η συνθηκες δεν ηταν οι καλυτερες. δεν με πειραζε η αναμονη αλλα το οτι με τοσο κοσμο βρομαγε ξεπετα, κατι που δεν το συνηθιζει η αντριαννα.
η μ@μ@κι@ ειναι οτι φευγωντας ειχα την αισθυση οτι μου
την γκομενα, μιας και ειδα τοσο κοσμο να μπαινει και να βγαινει απο δωματια και εγω τιποτα !! :S
τελος παντος, δεν πειραζει. αυριο εαν ολα πανε καλα κατα της 19:00 θα ειμαι εκει.
ελπιζω να μην την ξαναψαχνω για κανα μηνα παλι.