Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (16 μέλη και 217 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όλες τις διαβάζω πρόεδρε!
Σε ποιο σημείο θέλετε να σταθείτε;

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ρε αλανια ειμαι και μακρια και δεν ειναι να τραβιωμαστε και τσαμπα.στο μεταξι εκανα μαλακια προχτες που δεν μπηκα (ειχα παει με κατι φιλους  οπου της ξυγηθηκαν αλλα εμενα με επριξε η κολογρια με το παρκινσον οπου χοθφτονει κιολας και ξενερωσα αλλα μου εχει κολησει τωρα στο μυαλο(*).Οπου αστερισκος κοιτατε την υπογραφη μου!!!!thx buddys

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Δεν θα διαφωνησω,απλα μερικα πραγματα γινονται στο βωμο της γνωσης και της ενημερωσης :grin:.Παντως τα 25 τα αξιζε η κοπελλα,αλλα αυτο εγινε μια φορα και δεν προκητε να ξαναγινη!!
Εξαλου και το Δροσσοπουλου νομιζω οτι απο στουντιο εγινε ρδελο με τιμη 25,καποιοι πανε γιατι εχη τα μπανια την ησυχια του,κλπ.ο καθις συμφωνα με τις αναγκες του!Αλλα και τα 25 αρκετα ειναι!!
το θετεις σωστα κι ετσι πρεπει να το δουμε,φιλε..δεν περισευουν τα 20ευρα,μα ο καθενας ζυγιζει κι αποφασιζει που θα σταξει..η συγγεκριμενη παντως,για μια φορα,αξιζει..

Επισκέπτης
Αν δηλαδή έπαιρνε 20 θα δικαιολογείτο να φύγει πριν χύσεις;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Όλες τις διαβάζω πρόεδρε!
Σε ποιο σημείο θέλετε να σταθείτε;
Στα 17 λεπτα που αναφερα,ειναι ο χρονος των εχθρωπραξιων και οχι μπαινω κλπ.Το εχω αυτο το συνηθειο για αυτο λεω και 7-6 λεπτα στο μεταξι!!Δεν διαφωνουμε σε κατι και εγω λεω οτι ειναι πολλα,απλα για ιστορικους λογους και λογους γνωσεων και ενημερωσης γινονται οι κριτικες!!
Εξαλου η συγκεκριμενη δουλευε στο Διδυμου 8 επανω με 20,και μετα η Αντινα!!

Επισκέπτης
Δεν διαφωνούμε σε κάτι απλά εγώ δεν πρόκειται να μπω ποτέ αν δεν το ρίξει στα 20.
Με το να το έχει στα 25 είναι σαν να σου λέει ότι είναι ανώτερη από όλες τις κοπέλες των μπουρδέλων. Γιατί να δεχθώ μία που υποτιμά όλες τις υπόλοιπες;
Αν είσαι καλή κούκλα μου, τότε θα με πιάσεις πελάτη. Αυτό πρέπει να 'ναι αρκετό.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνούμε σε κάτι απλά εγώ δεν πρόκειται να μπω ποτέ αν δεν το ρίξει στα 20.
Με το να το έχει στα 25 είναι σαν να σου λέει ότι είναι ανώτερη από όλες τις κοπέλες των μπουρδέλων. Γιατί να δεχθώ μία που υποτιμά όλες τις υπόλοιπες;
Αν είσαι καλή κούκλα μου, τότε θα με πιάσεις πελάτη. Αυτό πρέπει να 'ναι αρκετό.
η δυκγεκριμενη βεβαια ειχε την πρωτοτυπια οτι δεν βιαζονταν. αν ολες του 2ορικου βιαζονται?και παλι δε τα δινω δε θα μυρισω τα νυχια μου για να δω τι κανει η καθε τανα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Eγώ πάντως θεωρώ πολλά τα 25 Ευρώ για έναν απλό οίκο ανοχής στη Φυλής. 20 και πολλά είναι. Υπάρχουν οίκοι ανοχής που είναι αξιοπρεπείς με καλές υπηρεσίες στα 20 Ευρώ. Αν και ποτέ δεν πέτυχα κοπέλα που να βιάζεται (!) ή να ήταν τελείως απογοήτευση! Ίσως ήμουν τυχερός ως τώρα, δεν ξέρω. Είναι και θέμα περιοχής, χωρίς να θέλω να θίξω τους κατοίκους, το 25άρι για αυτόν τον δρόμο. Καλό απόγευμα να 'χουμε.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
η δυκγεκριμενη βεβαια ειχε την πρωτοτυπια οτι δεν βιαζονταν. αν ολες του 2ορικου βιαζονται?και παλι δε τα δινω δε θα μυρισω τα νυχια μου για να δω τι κανει η καθε τανα.
Ακριβως,ερωτηθη η τσα πριν της πληρωμης και της εισοδου,σχετικα για το 25,αφου ελαβα απαντηση,και τηρηθηκαν τα λεγομενα δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο!!
Δεν συμφωνω αγαπητα ρον,αν και εχω κανη αλλου παραθεση,εμεις επιλεγουμε που θα περασουμε, η εργαζομενη μπορη να θελη λαγους με πετραχιλια!!Ας μην μακριγορουμε και γεμιζουμε το θρεντ,αφου ολοι συμφωνουμε για τα 25!!

Επισκέπτης
Αλοίμονο αν βιαζόταν και με τα 25. Εξ' άλλου πάρα πολλές δεν βιάζονται και παίρνουν 20 οι κοπέλες. Τις ξεπέτες τις μαθαίνουμε μέσω των κριτικών.

εμεις επιλεγουμε που θα περασουμε η εργαζομενη μπορη να θελη λαγους με πετραχιλια!!
Μα τους λόγους για τους οποίους δεν περνώ σ' εκείνην, σας παρέθεσα αγαπητέ μου πρόεδρε.
Φιλικά πάντα :)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μα τους λόγους για τους οποίους δεν περνώ σ' εκείνην, σας παρέθεσα αγαπητέ μου πρόεδρε.
Φιλικά πάντα :)
Δεν διαφωνησα ως προς τα γραφωμενα, μονο για το σημειο οτι θεωρη οτι ειναι ανωτερη!!

Επισκέπτης
Μπαίνετε σ' ένα μαγαζί και παρουσιάζονται δύο κοπέλες που παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Η μια ζητά 20 και η άλλη 25. Δεν θεωρεί η δεύτερη τον εαυτό της ανώτερο;

Επίσης, μην ξεχνάτε με τίποτα ότι η συγκεκριμένη "κυρία" κοστολογεί το πρωκτικό στα 50 λες και αντί μερέντα βγάζει σαντιγύ! Και μου φαίνεται ότι και για ελεύθερο στοματικό ζητάει παραπάνω. :S

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μπαίνετε σ' ένα μαγαζί και παρουσιάζονται δύο κοπέλες που παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Η μια ζητά 20 και η άλλη 25. Δεν θεωρεί η δεύτερη τον εαυτό της ανώτερο;

Επίσης, μην ξεχνάτε με τίποτα ότι η συγκεκριμένη "κυρία" κοστολογεί το πρωκτικό στα 50 λες και αντί μερέντα βγάζει σαντιγύ!
εε μα οταν το 99% παιρνει 20 και 15 και 10 αν μη τι αλλο κατι πρωτοτυπο πρεπει να κανει που ομως δεν το κανει.
αυτο ροκαβλον δτο ιδιο μαγαζι δε μου εχει τυχει αν τυχαινε ομως ναι το παιζει ανωτερη.

Επισκέπτης
Απλά έφερα ως παράδειγμα το ίδιο μαγαζί για να αποσαφηνίσω περισσότερο την κατάσταση.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Απλά έφερα ως παράδειγμα το ίδιο μαγαζί για να αποσαφηνίσω περισσότερο την κατάσταση.
το μισοκαταλαβα ;) και στεκομαι σε αυτο που ειπες πιο πανω αλλα και το γενικευω καμια δεν αξιζει πανω απο 2€/λεπτο  :)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom