+1000000Καμία δεν αξίζει πάνω από 20 ευρώ για 10 λεπτά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Διαβασες την κριτικη μου ροκ...?Καμία δεν αξίζει πάνω από 20 ευρώ για 10 λεπτά!
Επισκέπτης
Όλες τις διαβάζω πρόεδρε!
Σε ποιο σημείο θέλετε να σταθείτε;
guardian_angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω ρε αλανια ειμαι και μακρια και δεν ειναι να τραβιωμαστε και τσαμπα.στο μεταξι εκανα μαλακια προχτες που δεν μπηκα (ειχα παει με κατι φιλους οπου της ξυγηθηκαν αλλα εμενα με επριξε η κολογρια με το παρκινσον οπου χοθφτονει κιολας και ξενερωσα αλλα μου εχει κολησει τωρα στο μυαλο(*).Οπου αστερισκος κοιτατε την υπογραφη μου!!!!thx buddys
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
το θετεις σωστα κι ετσι πρεπει να το δουμε,φιλε..δεν περισευουν τα 20ευρα,μα ο καθενας ζυγιζει κι αποφασιζει που θα σταξει..η συγγεκριμενη παντως,για μια φορα,αξιζει..Δεν θα διαφωνησω,απλα μερικα πραγματα γινονται στο βωμο της γνωσης και της ενημερωσης .Παντως τα 25 τα αξιζε η κοπελλα,αλλα αυτο εγινε μια φορα και δεν προκητε να ξαναγινη!!
Εξαλου και το Δροσσοπουλου νομιζω οτι απο στουντιο εγινε ρδελο με τιμη 25,καποιοι πανε γιατι εχη τα μπανια την ησυχια του,κλπ.ο καθις συμφωνα με τις αναγκες του!Αλλα και τα 25 αρκετα ειναι!!
Επισκέπτης
Αν δηλαδή έπαιρνε 20 θα δικαιολογείτο να φύγει πριν χύσεις;
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Στα 17 λεπτα που αναφερα,ειναι ο χρονος των εχθρωπραξιων και οχι μπαινω κλπ.Το εχω αυτο το συνηθειο για αυτο λεω και 7-6 λεπτα στο μεταξι!!Δεν διαφωνουμε σε κατι και εγω λεω οτι ειναι πολλα,απλα για ιστορικους λογους και λογους γνωσεων και ενημερωσης γινονται οι κριτικες!!Όλες τις διαβάζω πρόεδρε!
Εξαλου η συγκεκριμενη δουλευε στο Διδυμου 8 επανω με 20,και μετα η Αντινα!!
Επισκέπτης
Δεν διαφωνούμε σε κάτι απλά εγώ δεν πρόκειται να μπω ποτέ αν δεν το ρίξει στα 20.
Με το να το έχει στα 25 είναι σαν να σου λέει ότι είναι ανώτερη από όλες τις κοπέλες των μπουρδέλων. Γιατί να δεχθώ μία που υποτιμά όλες τις υπόλοιπες;
Αν είσαι καλή κούκλα μου, τότε θα με πιάσεις πελάτη. Αυτό πρέπει να 'ναι αρκετό.
Με το να το έχει στα 25 είναι σαν να σου λέει ότι είναι ανώτερη από όλες τις κοπέλες των μπουρδέλων. Γιατί να δεχθώ μία που υποτιμά όλες τις υπόλοιπες;
Αν είσαι καλή κούκλα μου, τότε θα με πιάσεις πελάτη. Αυτό πρέπει να 'ναι αρκετό.
η δυκγεκριμενη βεβαια ειχε την πρωτοτυπια οτι δεν βιαζονταν. αν ολες του 2ορικου βιαζονται?και παλι δε τα δινω δε θα μυρισω τα νυχια μου για να δω τι κανει η καθε τανα.Δεν διαφωνούμε σε κάτι απλά εγώ δεν πρόκειται να μπω ποτέ αν δεν το ρίξει στα 20.
Eγώ πάντως θεωρώ πολλά τα 25 Ευρώ για έναν απλό οίκο ανοχής στη Φυλής. 20 και πολλά είναι. Υπάρχουν οίκοι ανοχής που είναι αξιοπρεπείς με καλές υπηρεσίες στα 20 Ευρώ. Αν και ποτέ δεν πέτυχα κοπέλα που να βιάζεται (!) ή να ήταν τελείως απογοήτευση! Ίσως ήμουν τυχερός ως τώρα, δεν ξέρω. Είναι και θέμα περιοχής, χωρίς να θέλω να θίξω τους κατοίκους, το 25άρι για αυτόν τον δρόμο. Καλό απόγευμα να 'χουμε.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ακριβως,ερωτηθη η τσα πριν της πληρωμης και της εισοδου,σχετικα για το 25,αφου ελαβα απαντηση,και τηρηθηκαν τα λεγομενα δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο!!η δυκγεκριμενη βεβαια ειχε την πρωτοτυπια οτι δεν βιαζονταν. αν ολες του 2ορικου βιαζονται?και παλι δε τα δινω δε θα μυρισω τα νυχια μου για να δω τι κανει η καθε τανα.
Δεν συμφωνω αγαπητα ρον,αν και εχω κανη αλλου παραθεση,εμεις επιλεγουμε που θα περασουμε, η εργαζομενη μπορη να θελη λαγους με πετραχιλια!!Ας μην μακριγορουμε και γεμιζουμε το θρεντ,αφου ολοι συμφωνουμε για τα 25!!
Επισκέπτης
Αλοίμονο αν βιαζόταν και με τα 25. Εξ' άλλου πάρα πολλές δεν βιάζονται και παίρνουν 20 οι κοπέλες. Τις ξεπέτες τις μαθαίνουμε μέσω των κριτικών.η δυκγεκριμενη βεβαια ειχε την πρωτοτυπια οτι δεν βιαζονταν. αν ολες του 2ορικου βιαζονται?και παλι δε τα δινω δε θα μυρισω τα νυχια μου για να δω τι κανει η καθε τανα.
Μα τους λόγους για τους οποίους δεν περνώ σ' εκείνην, σας παρέθεσα αγαπητέ μου πρόεδρε.εμεις επιλεγουμε που θα περασουμε η εργαζομενη μπορη να θελη λαγους με πετραχιλια!!
Φιλικά πάντα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Δεν διαφωνησα ως προς τα γραφωμενα, μονο για το σημειο οτι θεωρη οτι ειναι ανωτερη!!Μα τους λόγους για τους οποίους δεν περνώ σ' εκείνην, σας παρέθεσα αγαπητέ μου πρόεδρε.
Φιλικά πάντα
Επισκέπτης
Μπαίνετε σ' ένα μαγαζί και παρουσιάζονται δύο κοπέλες που παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Η μια ζητά 20 και η άλλη 25. Δεν θεωρεί η δεύτερη τον εαυτό της ανώτερο;
Επίσης, μην ξεχνάτε με τίποτα ότι η συγκεκριμένη "κυρία" κοστολογεί το πρωκτικό στα 50 λες και αντί μερέντα βγάζει σαντιγύ! Και μου φαίνεται ότι και για ελεύθερο στοματικό ζητάει παραπάνω. :S
Επίσης, μην ξεχνάτε με τίποτα ότι η συγκεκριμένη "κυρία" κοστολογεί το πρωκτικό στα 50 λες και αντί μερέντα βγάζει σαντιγύ! Και μου φαίνεται ότι και για ελεύθερο στοματικό ζητάει παραπάνω. :S
εε μα οταν το 99% παιρνει 20 και 15 και 10 αν μη τι αλλο κατι πρωτοτυπο πρεπει να κανει που ομως δεν το κανει.Μπαίνετε σ' ένα μαγαζί και παρουσιάζονται δύο κοπέλες που παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Η μια ζητά 20 και η άλλη 25. Δεν θεωρεί η δεύτερη τον εαυτό της ανώτερο;
Επίσης, μην ξεχνάτε με τίποτα ότι η συγκεκριμένη "κυρία" κοστολογεί το πρωκτικό στα 50 λες και αντί μερέντα βγάζει σαντιγύ!
αυτο ροκαβλον δτο ιδιο μαγαζι δε μου εχει τυχει αν τυχαινε ομως ναι το παιζει ανωτερη.
Επισκέπτης
Απλά έφερα ως παράδειγμα το ίδιο μαγαζί για να αποσαφηνίσω περισσότερο την κατάσταση.
το μισοκαταλαβα ;) και στεκομαι σε αυτο που ειπες πιο πανω αλλα και το γενικευω καμια δεν αξιζει πανω απο 2€/λεπτοΑπλά έφερα ως παράδειγμα το ίδιο μαγαζί για να αποσαφηνίσω περισσότερο την κατάσταση.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Που πηγε η απαντηση μου.. ,δευτερη φορα που προσπαθω να απαντησω..Απλά έφερα ως παράδειγμα το ίδιο μαγαζί για να αποσαφηνίσω περισσότερο την κατάσταση.
Επισκέπτης
Ε το παρακάνουμε υπολογιστικό μετάτο μισοκαταλαβα ;) και στεκομαι σε αυτο που ειπες πιο πανω αλλα και το γενικευω καμια δεν αξιζει πανω απο 2€/λεπτο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις