;Oταν λες πιάτσες...????Στις πιατσες ισως,για οικο δεν εχω δη μεχρι τωρα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Ινστανμπουλοπόλεως 166
Αναμνηστική με την Εύα.
Εξακολουθεί να είναι λεπτή και ωραία, και να μη μιλάει ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά.
Απογοητευτική η τεχνητά σκουρόχρωμη επιδερμίδα της.
Έχει κακοποιήσει το φυσικό πάλλευκο χρώμα της επιδερμίδας της με το "σολάριουμ", με αποτέλεσμα να μη διακρίνονται πια οι γαλάζιες αρτηρίες της.
Το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να διακρίνει κανείς την από τον μακρυνό Βορρά λευκότατη απόχρωση της φύσης της, είναι το άνοιγμα των κωλομεριών όταν στήνεται για να τον πάρει.
Αναμνηστική με την Εύα.
Εξακολουθεί να είναι λεπτή και ωραία, και να μη μιλάει ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά.
Απογοητευτική η τεχνητά σκουρόχρωμη επιδερμίδα της.
Έχει κακοποιήσει το φυσικό πάλλευκο χρώμα της επιδερμίδας της με το "σολάριουμ", με αποτέλεσμα να μη διακρίνονται πια οι γαλάζιες αρτηρίες της.
Το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να διακρίνει κανείς την από τον μακρυνό Βορρά λευκότατη απόχρωση της φύσης της, είναι το άνοιγμα των κωλομεριών όταν στήνεται για να τον πάρει.
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Χαιρετω τους απανταχου συναγωνιστες.Ως νεοπας στο site περιμενω τα καψονια των παλιων και μια απαντηση στο αν η Αννα η παρτουζολαγνα απο Φωκαιας25 δουλευει ακομα εκει και ποιες μερες ωρες κλπ κλπ
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Ωραιος .Ναι τα πακια ειναι οι καλυτεροι πελατες,εγω τους εχω ακουση να σχολιαζουν και τις γκομενες αν ειναι καλες η οχι .
προεδρε εχεις γινει ο εφιαλτης των πακηδων....παρακολουθεις καθε τους κινηση
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Να μὴν καταβῆτε.
.......γιατι θα φυγετε τρεχοντας προς την Αχαρνων
Γιατί δεν το παλιρνεις τύπε το μωρό, ειναι πολύ λεπτό για σένα?κολωνου 27 αριστερο,το ξανθο χαρουμενο κοριτσακι με τα χαζα αστεια δοντακια και χαμογελο...επισης με μπολικο βυζο...μου πιασε τον πουτσο οταν πηγα να φυγω κι η τσατσα της ελεγε "τι πιανεις ?αφου δεν εχει τιποτα."...καλα,που το καταλαβε? :'(,10 ευρω
Ωραίο ειναι παντως και καυλιάρικο.
Εμενα μου εκανε ψιλοκαλό γαμήσι, αλλά νόμιζε οτι ημουν πελατης της και την εχω παρει πολλες φορες, ενω απλά την εχω δει να σαλονάρει κολωνου, μονης προδρόμου, φυλης136 και Κρήτη
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ε οχι και λεπτη ρε τυπε,τα χει τα κρεατακια τηςΓιατί δεν το παλιρνεις τύπε το μωρό, ειναι πολύ λεπτό για σένα?
Ωραίο ειναι παντως και καυλιάρικο.
Εμενα μου εκανε ψιλοκαλό γαμήσι, αλλά νόμιζε οτι ημουν πελατης της και την εχω παρει πολλες φορες, ενω απλά την εχω δει να σαλονάρει κολωνου, μονης προδρόμου, φυλης136 και Κρήτη
θα την παρω...αλλα ποια να πρωτοπαρεις
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Χρονικό μιας προ-αναγγελθείσας ενημέρωσης
Ανακατέψαμε μυριάδες φορές ...................................................................................................
Μα τι βλακείες κάνω ;
Αφού δεν θα γράψω απόψε ενημέρωση, γιατί φανερώνω τους κρυφούς μου προλόγους ;
lustforlife, Sotirof ...
[move]lustforlife
Τουλάχιστον Τιμημένος ! [/move]
Ανακατέψαμε μυριάδες φορές ...................................................................................................
Μα τι βλακείες κάνω ;
Αφού δεν θα γράψω απόψε ενημέρωση, γιατί φανερώνω τους κρυφούς μου προλόγους ;
lustforlife, Sotirof ...
[move]lustforlife
Τουλάχιστον Τιμημένος ! [/move]
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Σημερα αποφασισα να κανω μια γρηγορη καταδρομικη στο μεταξι,και ετσι πριν απο λιγι,γυρω στις 23,00 αρκετα σπιτακια κλειστα!!
Καλλεργη 33
,ευτραφης κοπελα με γεματα συστηματα προς πισω 15 φουλ!!
Λεωνιδου 6 κλειστο!!
Δεληγιωργη 30 κλειστο!!
Δεληγιωργη 39.πεσαμε νωρις για υπνο !!
Ακομινατου 2 αριστερα,αδιαφορο!!!
Ακομινατου 2 δεξια,Ηρα ευτραφης κοπελα!!!! Κολωνου 30,σταθερα η Αννα στα λευκα,10 σημερα!!
Ιασωνος 1Βεπανω, αφου φυγαν ευα και ρουσλανα η αλυσιδα σφραγιζε την πορτα!!
Ιασωνος 1Γ Η Ερρικα στα 15!!
Ιασωνος 27 το γνωστο αλβανακι με 10,να παιζη μαζι μου,απο που εισαι μου λεη,αλβανια της λεω,και αρχισε να μου μιλαη αλβανικα,επειδη ηξερα τα μπινελικια της χουφτωσα τα μικρα βυζακια και αποχωρησα!!
Λεωνιδου 28 επανω,νεα συμφωνα με τσα,κοντο με 1,5 στηθος και καλο κωλαρακι .
Λεωνιδου 28 κατω,καινουργιο και αυτο,ρουμανακι,ασπρη επιδερμιδα με 1,5 στηθος!!
Ιασωνος 20 ισογειο αδυνατο,κοντο με 1,5 και καλο κωλο!!!!!
Ιασωνος 20 επανω αλλο επιπλο η Ρομπερτα,πρωην Σοφια απο Φ.84!!!!
Ιασωνος 19,επανω καινουργια κορασιδα συμφωνα με ευγενη τσα που καναμε την πλακα μας και φυγαμε με χαμογελα ολοι,η κοπελλα συμπαθητικο προσωπο αδυνατο σωμα 1,65 με 1,5 και κανονικο κωλο!!
Ιασωνος 19 κατω,ΚΛΕΙΣΤΟ!!
Ιασωνος 31 χουλστερ,κλειστο!!
Ιασωνος 31 υπογειο,ξανθια μιλφ αδιαφορη!!
Ιασωνος 30 επανω,κοντο τσιγγανοηδες,ενδιαφερον!!
Ιασωνος 30 υπογειο,Τζουλιανα με τα πιπογιαλα!!
Ιασωνος 33 επανω αδυνατο κοντο!!
Ιασωνος 36 ευτραφης μαυρουλα με 10!!
Ιασωνος 37 επανω,εμφανισιακα ομορφη κορασιδα με μικρο στηθος και ακολη,νεα!!
Ιασωνος 37 η γνωστη με μαλλια κοντα,με 2αρι και κωλαρα,φουλ στα 15!!
Ιασωνος 43 Αδυνατο τσιγγανοηδες με 2αρι και φουλ στα 15,απλο στα 10!!Η γνωστη τσα εδωσε σοου παλι.Μπαινη ρωσσοποντιος καποιας ηλικιας ας πουμε,και της λεη τα κανη ολα?γιατι ρωτας του λεη,μπορης να γαμησης?μονο η ελληνες γαμανε .Οι ελληνες δεν γαμανε λεη αυτος μονο γλυφουν,ελα τοτε περνα ρε μαλακα να γαμησης!!
Ο τυπος φευγη,και η τσα του λεη,μαλακα ε μαλακα,πουτανα μπλιαντ λεη αυτος.Καλα του εκανες λεω,ε μου λεη τον πουστη με τον κωλο γαμαη .
Ιασωνος 44 παλιο,ξανθο με ζαρτιερες και 1,5 στηθος,1,70!!
Ιασωνος 44 νεο.ρουμανοηδες μεκαλα συστηματα,κοντο!!
Ιασωνος 46 ευτραφης κοπελα,1,65 με φουλ!!
Ιασωνος 46 μεση,η ψηλη ευτραφης,δελτα της γειτονιας !!
Ιασωνος 46 το κοντο ρουμανακι με φουλ στα 15!!
Περδικας 3 αριστερο κλειστο!!
Περδικας 3 το γνωστο ρουμανακι,που μου θυμιζη μαθητρια σχολειου!!
Μ.Αλεξανδρου 17,κλειστο!!
Μ.Αλεξανδρου 15 Ζανα!!
Μ.Αλεξανδρου 22 επανω,Αντζελα,ευτραφης κορασιδα!!
Μ.Αλεξανδρου 22 κατω,συμπαθητικη ρουμανικη αδυνατη παρουσια,στα 10!!
Κολωνου 53 κλειστο!!
Επειδη αρχισαν να αλλαζουν οι βαρδειες και καποια να κλεινουν,αποφασισα να φυγω!!Απο το Κολωνου 45 παντως αποχωρουσαν δυο ευτραφης παρουσιες!Εριξα μια ματια στους κρυους αδειους δομους του μεταξουργειου,αναχωρισα με ταχι βημα,καθοσον το κρυο αρχισε να γινετε εντονοτερο!!
Καλλεργη 33
,ευτραφης κοπελα με γεματα συστηματα προς πισω 15 φουλ!!
Λεωνιδου 6 κλειστο!!
Δεληγιωργη 30 κλειστο!!
Δεληγιωργη 39.πεσαμε νωρις για υπνο !!
Ακομινατου 2 αριστερα,αδιαφορο!!!
Ακομινατου 2 δεξια,Ηρα ευτραφης κοπελα!!!! Κολωνου 30,σταθερα η Αννα στα λευκα,10 σημερα!!
Ιασωνος 1Βεπανω, αφου φυγαν ευα και ρουσλανα η αλυσιδα σφραγιζε την πορτα!!
Ιασωνος 1Γ Η Ερρικα στα 15!!
Ιασωνος 27 το γνωστο αλβανακι με 10,να παιζη μαζι μου,απο που εισαι μου λεη,αλβανια της λεω,και αρχισε να μου μιλαη αλβανικα,επειδη ηξερα τα μπινελικια της χουφτωσα τα μικρα βυζακια και αποχωρησα!!
Λεωνιδου 28 επανω,νεα συμφωνα με τσα,κοντο με 1,5 στηθος και καλο κωλαρακι .
Λεωνιδου 28 κατω,καινουργιο και αυτο,ρουμανακι,ασπρη επιδερμιδα με 1,5 στηθος!!
Ιασωνος 20 ισογειο αδυνατο,κοντο με 1,5 και καλο κωλο!!!!!
Ιασωνος 20 επανω αλλο επιπλο η Ρομπερτα,πρωην Σοφια απο Φ.84!!!!
Ιασωνος 19,επανω καινουργια κορασιδα συμφωνα με ευγενη τσα που καναμε την πλακα μας και φυγαμε με χαμογελα ολοι,η κοπελλα συμπαθητικο προσωπο αδυνατο σωμα 1,65 με 1,5 και κανονικο κωλο!!
Ιασωνος 19 κατω,ΚΛΕΙΣΤΟ!!
Ιασωνος 31 χουλστερ,κλειστο!!
Ιασωνος 31 υπογειο,ξανθια μιλφ αδιαφορη!!
Ιασωνος 30 επανω,κοντο τσιγγανοηδες,ενδιαφερον!!
Ιασωνος 30 υπογειο,Τζουλιανα με τα πιπογιαλα!!
Ιασωνος 33 επανω αδυνατο κοντο!!
Ιασωνος 36 ευτραφης μαυρουλα με 10!!
Ιασωνος 37 επανω,εμφανισιακα ομορφη κορασιδα με μικρο στηθος και ακολη,νεα!!
Ιασωνος 37 η γνωστη με μαλλια κοντα,με 2αρι και κωλαρα,φουλ στα 15!!
Ιασωνος 43 Αδυνατο τσιγγανοηδες με 2αρι και φουλ στα 15,απλο στα 10!!Η γνωστη τσα εδωσε σοου παλι.Μπαινη ρωσσοποντιος καποιας ηλικιας ας πουμε,και της λεη τα κανη ολα?γιατι ρωτας του λεη,μπορης να γαμησης?μονο η ελληνες γαμανε .Οι ελληνες δεν γαμανε λεη αυτος μονο γλυφουν,ελα τοτε περνα ρε μαλακα να γαμησης!!
Ο τυπος φευγη,και η τσα του λεη,μαλακα ε μαλακα,πουτανα μπλιαντ λεη αυτος.Καλα του εκανες λεω,ε μου λεη τον πουστη με τον κωλο γαμαη .
Ιασωνος 44 παλιο,ξανθο με ζαρτιερες και 1,5 στηθος,1,70!!
Ιασωνος 44 νεο.ρουμανοηδες μεκαλα συστηματα,κοντο!!
Ιασωνος 46 ευτραφης κοπελα,1,65 με φουλ!!
Ιασωνος 46 μεση,η ψηλη ευτραφης,δελτα της γειτονιας !!
Ιασωνος 46 το κοντο ρουμανακι με φουλ στα 15!!
Περδικας 3 αριστερο κλειστο!!
Περδικας 3 το γνωστο ρουμανακι,που μου θυμιζη μαθητρια σχολειου!!
Μ.Αλεξανδρου 17,κλειστο!!
Μ.Αλεξανδρου 15 Ζανα!!
Μ.Αλεξανδρου 22 επανω,Αντζελα,ευτραφης κορασιδα!!
Μ.Αλεξανδρου 22 κατω,συμπαθητικη ρουμανικη αδυνατη παρουσια,στα 10!!
Κολωνου 53 κλειστο!!
Επειδη αρχισαν να αλλαζουν οι βαρδειες και καποια να κλεινουν,αποφασισα να φυγω!!Απο το Κολωνου 45 παντως αποχωρουσαν δυο ευτραφης παρουσιες!Εριξα μια ματια στους κρυους αδειους δομους του μεταξουργειου,αναχωρισα με ταχι βημα,καθοσον το κρυο αρχισε να γινετε εντονοτερο!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν εχει σχεση με αυτο που ψαχνειςΕρωτηση προς πορνοανταποκριτη sotirof : Ποσο υπερβαρη ηταν αυτη και ποσο σχιστοματα? Λεω να δοκιμασω κινεζοειδες, αλλα αν ειναι σαν φωκια, να μην κατεβω...
αυτη θα ειναι απο καζακσταν ουζμπεκισταν ή κατι τετοιο
εμεις ψαχνουμε οριτζιναλ σχιστοματες
οχι πια φτηνες απομιμησεις
Επισκέπτης
Η Ήρα που τραγουδούσε Αγκύρας πριν τέσσερα χρόνια είναι;Ακομινατου 2 δεξια,Ηρα ευτραφης κοπελα!!!!
Η Βίκυ πρέπει να 'ναι αυτή τύπε. Η γνωστή Καζακστανή πιπατζού.τυπε δεν εχει σχεση με αυτο που ψαχνεις
αυτη θα ειναι απο καζακσταν ουζμπεκισταν ή κατι τετοιο
εμεις ψαχνουμε οριτζιναλ σχιστοματες
οχι πια φτηνες απομιμησεις
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ευτραφης υπερβαρη,με μπολικο κψλο και τατου στα πλευρα,προς 2αρι στηθος!!Η Ήρα που τραγουδούσε Αγκύρας πριν τέσσερα χρόνια είναι;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που καποτε το επαιζε κινεζορωσιδα τυπε :SΗ Βίκυ πρέπει να 'ναι αυτή τύπε. Η γνωστή Καζακστανή πιπατζού.
Επισκέπτης
Τριάρι βυζί θυμάμαι εγώ αλλά έχει περάσει και καιρόςευτραφης υπερβαρη,με μπολικο κψλο και τατου στα πλευρα,προς 2αρι στηθος!!
Ελληνίς πρόεδρε;
Αφού το Καζακστάν προς Κίνα μεριά είναι τύπεπου καποτε το επαιζε κινεζορωσιδα τυπε :S
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σημερα αποφασισα να κανω μια γρηγορη καταδρομικη στο μεταξι,και ετσι πριν απο λιγι,γυρω στις 23,00 αρκετα σπιτακια κλειστα!!
...
Εριξα μια ματια στους κρυους αδειους δομους του μεταξουργειου,αναχωρισα με ταχι βημα,καθοσον το κρυο αρχισε να γινετε εντονοτερο!!
Η Έρρικα στο Ιάσωνος 1 είναι διαφορετική πορνο-δέσποινα απο αυτή που δουλεύει σε Φυλής (86 ισόγειο - όροφος) και Φωκαίας 25 όροφος ;
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ναι στρατηγε μου,ξανθη ουκρανη,1,65 με 1,5 στηθος και πλακουτσοτο κωλο,ευπαρουσιαστη!!
Η Έρρικα στο Ιάσωνος 1 είναι διαφορετική πορνο-δέσποινα απο αυτή που δουλεύει σε Φυλής (86 ισόγειο - όροφος) και Φωκαίας 25 όροφος ;
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Θετικον!!Τριάρι βυζί θυμάμαι εγώ αλλά έχει περάσει και καιρός
Ελληνίς πρόεδρε;
Επισκέπτης
Αυτή πρέπει να 'ναι! Θα σπεύσω μόλις ανέβω. Την έχω μεγάλο άχτι!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Βέβαια,
να σημειώσουμε για τον αμαρτωλό και "αμαρτωμένο" ιστορικό των κολασμένων δρόμων ότι η Έρρικα της Φυλής/Φωκαίας ξεκίνησε πριν τρια χρόνια από Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά
πάλι μαλακίες γράφω γαμώ τον χωρο-χρόνο μου γαμώ ...
να σημειώσουμε για τον αμαρτωλό και "αμαρτωμένο" ιστορικό των κολασμένων δρόμων ότι η Έρρικα της Φυλής/Φωκαίας ξεκίνησε πριν τρια χρόνια από Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά
πάλι μαλακίες γράφω γαμώ τον χωρο-χρόνο μου γαμώ ...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εχη την πελατεια της και πρεπη να αντεχη στο , !!!Αυτή πρέπει να 'ναι! Θα σπεύσω μόλις ανέβω. Την έχω μεγάλο άχτι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις