Σκόρπια απογευματινά νέα απ’το μετάξι των προηγούμενων ημερών.
Ο ιός του 10ευρου που ξεκίνησε από Μ.Αλεξάνδρου και εξαπλώθηκε στο κομμάτι της Ιάσωνος και της Κολωνού μέχρι το ύψος της Λεωνίδου, πέρασε πλέον τα σύνορα, με την επιδημία να συνεχίζεται επί της Κεραμεικού, απειλώντας επίσης όλη την Κολωνού και τα μπουρδελάκια της Ιάσωνος στα νούμερα 19 και 20αβγ. Αμετανόητα στα 15 ευρώ παραμένουν τα μπουρδέλα της Ιάσωνος 1, της Ιάσωνος 44-46, όπως και της Κωλοκυνθούς.
Τις προηγούμενες λοιπόν μέρες έκανα τα εξής:
Γάμησα 3 πόρνες του 10ευρου, έδιωξα μία απ’το δωμάτιο, τσακώθηκα μ’ενα homesexual τσάτσο, 2 τσατσάδες με ειρωνεύτηκαν, μίλησα με 2 πάκηδες και ένα αλβανό, φιλήθηκα με μια πόρνη στο σαλόνι, χούφτωσα και χουφτώθηκα από καμιά δεκάρια άλλες, πήρα μάτι σ’ενα δωμάτιο, ένας αφρικανός μου πρόσφερε μαύρο, ενώ μια παρέα από πιτσιρικάδες βρωμερούς κωλοασιάτες αποπειράθηκε να με στριμώξει, ευτυχώς ανεπιτυχώς.
Οικονoμικά νέα – Προμοταρίστικα νέα
2 πολύ καλές περιπτώσεις κοριτσιών παίζουν στα εξής:
Μεγ.Αλεξάνδρου 28 – Μαρία. Υπάρχει κριτική δική μου και άλλων συναθλητών
Ιάσωνος 33 – Πάλι Μαρία. Υπάρχουν ήδη κάποιες κριτικές. Θα ανέβει και η δική μου εντός της ημέρας.
Ηδονοβλεπτικά νέα : Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο και ενώ περίμενα μόνος μου στο σαλόνι (και τα 2 κορίτσια ήταν στα πλαϊνά δωμάτια) δίπλα απ’το δωμάτιο που είναι ευθεία στο διάδρομο, πετάχτηκα μια στιγμή μέσα και κοίταξα για κανένα λεπτό απ΄την τρύπα που υπάρχει πίσω απ΄την κουρτίνα στην ξύλινη ενδιάμεση πόρτα. Είδα πεντακάθαρα την Τζοάνα να τον παίρνει πισωκολλητά από κάποιον ψαρομάλλη μεσήλικα με αρκετά τριχωτό κώλο. Ασφαλώς γνώριζα για την ύπαρξη της τρύπας από παλιότερες επισκέψεις.
Ακάποτα νέα: Σε επίσκεψη μου στο Ιάσωνος 36 πέτυχα μια πολύ παλιά gilf καραβάνα (Στέλλα νομίζω). Η Στέλλα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά κιλά παραπάνω, μάλλον ελληνίδα. Φαινόταν αρκετά καμένη και από παλιότερα που την έβλεπα. Μου ανακοίνωσε υπερφουλ πρόγραμμα (πιο φουλ δε γίνεται):
«Τσιμπούκι, μουνί, πρωκτικό...ότι θες θα κάνουμε...όλα ακάποτα»
“We gotta get out of this place,
If it's the last thing we ever do
We gotta get out of this place...”
We Gotta Get Out of This Place, THE ANIMALS
Κάποιος περίμενε στο δωμάτιο! Δεν ξέρω ποιος ήταν, άκουσα πάντως κάτι σαν βρυχηθμούς...
Πληροφοριακά νέα (για όποιον ενδιαφέρεται)
Στο Περδίκα 3 αριστερά το καινούριο είδα, την κατά Πύραυλο, πολική άρκτο Εύα από διδύμου 16 και Αλκαμένους στα 10 ευρώ.
Στο Ιάσωνος 20 δεξιά είδα την Αλίνα (όχι το παπί) από φυλής 84-86. Αυτή που ο Jockerx χαρακτηρίζει ως γυναίκα της μινωικής περιόδου.
Τέλος, φεύγοντας χθες κατά τις 23:50 από μετάξι, στη συμβολή Ιάσωνος-Αχιλλέως είδα τη Τζένη, το γνωστό βυζογυφτάκι από φυλής-φωκαίας, με πολίτικα που πήγαινε να πιάσει βάρδια. Βαρέθηκα να την ακολουθήσω για πιο λεπτομερή αναφορά. Οι οπαδοί της ας την αναζητήσουν στη μεταμεσονύχτια βάρδια.