Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (24 μέλη και 201 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
μουναρος,σωμα στριπερ,κανονικο προγραμμα,μετρια στο κρεβατι

Πολύ μέτρια θα έλεγα.
Μπορεί να έχει ΤΟ κορμί, δεν έχει όμως την χάρη.
Αν δεν έχεις πρόβλημα να πάς με ένα πανέμορφο κομοδίνο, είναι ο.κ.
Πάντως, ενώ ανακοινώνει π.χ. 69 το αποφεύγει σαν το Διάολο το λιβάνι

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
τη σαντρα-μαριλενα απο φυλης 84-86-59-80 κλπ,λεπτο αλβανακι με καρε μαλλι,τελευταια σκουρο,και σουπερ βυζακι την εχει βρει κανεις?

Την πέτυχα και στο Φυλ. 69 ισ. μεταμεσονύχτια

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στο ιδιο σημειο πριν λιγο καιρο
περιμενω στο φαναρι με την μηχανη
αντιλαμβανομαι 2 δυαδες απο μουτζαχεντιν να  πλησιαζουν κυκλωτικα  απο το καθε πεζοδρομιο κοιτωντας με περιεργα.
πρωτη στο κιβωτιο,γρηγορος ελιγμος και απο οτι ειδα στο καθρεπτη τα καλοπαιδα στματησαν το περπατημα και εμειναν να με βλεπουν να φευγω.

στα των μπουρδελων τωρα.

τη σαντρα-μαριλενα απο φυλης 84-86-59-80 κλπ,λεπτο αλβανακι με καρε μαλλι,τελευταια σκουρο,και σουπερ βυζακι την εχει βρει κανεις?

Παίδες επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το εν λόγω σημείο ιδίως βραδινές έως μεταμεσονύχτιες ώρες είναι επικίνδυνο!!!Εμένα δύο τύποι τελειωμένοι και μάλλον πρεζάκια άνοιξαν και τις δυο πόρτες (τον δεύτερο ούτε που τον κατάλαβα...)και μάλιστα με έσωσε ένας οδηγός κτελ που ήταν από πίσω και ο οποίος με την δυνατή και εκνευριστική κόρνα του λεωφορείου τους τρόμαξε και έκανε τον ένα να τραπεί σε φυγή (όταν κόρναρε νόμιζα ότι το έκανε για το φανάρι,αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν ακόμη κόκκινο και ότι το έκνα για να με βοηθήσει είχε ανοίξει ο ένας την πόρτα του οδηγού..)...ήταν σοκ...Επιβεβαιώνω το σημείο που προαναφέρθηκε,το φανάρι πριν την Αχαρνών και πάντα να έχετε ασφάλειες κλειδωμένες....Αυτά για ενημέρωση,υπενθύμιση και εγρήγορση για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο...Συγνώμη για την παρένθεση...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Φ104 τώρα

2dGAY.jpg

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το πρωι στην τροφωνιου...

13 οροφος  η μπετυ η τσεχα...

13 ισογειο  η μαρινα η μεταλλαγμενη...

11 οροφος  η αλεξανδρα,ελληνιδα γατουλα πιτσιρικα...

11 ισογειο μια χοντρουλα καυλιαρα με γυαλια...πρωτη φορα την ειδα...(τις παραπανω τις εχω παρει...)

απογευματινη βαρδια...

αλκαμενους 113 η μελινα...δεν εκατσα να τη δω,αλλα μαλλον ηταν η 50αρα με το πλατινε καρε

περγαμου 27β θεια ευα...

και τωρα να ρωτησω!!

η θεια ευα ειναι κοινο μυστικο ή ειναι ευρεως γνωστο γνωστο και μονο εγω το αγνοουσα, οτι κανει τοσο καλο γαμησι?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...

και τωρα να ρωτησω!!

η θεια ευα ειναι κοινο μυστικο ή ειναι ευρεως γνωστο γνωστο και μονο εγω το αγνοουσα, οτι κανει τοσο καλο γαμησι?

Με την προϋπόθεση ότι αρέσκεστε να συνουσιάζεστε με ηλικιωμένες πολικές άρκτους.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Με την προϋπόθεση ότι αρέσκεστε να συνουσιάζεστε με ηλικιωμένες πολικές άρκτους.

Μία πολική αρκούδα
ένας συνδιασμός με...Βούδα.
Υπερήλιξ μα τσαχπίνα
μάγκα ειχες κάργα...πείνα

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
πρωινή ενημέρωση
Φ80: Άννα κλασικά με πολύ ογκώδη high heels
Φ84κα: Ιταλίδα Σόνια
Φ84αν: Δίδυμο ξανθιά-μελαχροινη τη δεύτερη την έχω πάρει μάπα. Η μελαχροινη ώραιο κομάτι (Αυτή είναι η Ειρήνη?) άλλα ήταν μουτρωμένη
Φ86αν: Μελαχροινη πολύ καλό φουλ προγραμμα.
Φ69κα: Τάνια κλασικά
Φ59κάτω Εγω δεν την έχω ξαναδεί μελαχροινο καλό
Φ59πανω Μελαχροινη (νομίζω Κορίνα) καλό παρουσιαστικό δν ξέρω για μέσα
Φωκ25ανω μελαχροινο μέτριο φουλ
Φωκ27ισο Γιάννα
Φωκ27ορο Μπάρμπορα τη βαρέθηκα
Φωκ22ανω-κάτω μπάζα μελαχροινα
Διδ. 16 (Σύλβια-Λιλια-Αντριαννα) δν θυμάμαι τα νούμερα όλες milf gilf και ογκώδης υπάρξεις.

Αυτά. Τελικά δεν μπήκα πουθενα. Το καλύτερο ήτο στο Φ86άνω

Επισκέπτης
Σκόρπια απογευματινά νέα απ’το μετάξι των προηγούμενων ημερών.

Ο ιός του 10ευρου που ξεκίνησε από Μ.Αλεξάνδρου και εξαπλώθηκε στο κομμάτι της Ιάσωνος και της Κολωνού μέχρι το ύψος της Λεωνίδου, πέρασε πλέον τα σύνορα, με την επιδημία να συνεχίζεται επί της Κεραμεικού, απειλώντας επίσης όλη την Κολωνού και τα μπουρδελάκια της Ιάσωνος στα νούμερα 19 και 20αβγ. Αμετανόητα στα 15 ευρώ παραμένουν τα μπουρδέλα της Ιάσωνος 1, της Ιάσωνος 44-46, όπως και της Κωλοκυνθούς.

Τις προηγούμενες λοιπόν μέρες έκανα τα εξής:
Γάμησα 3 πόρνες του 10ευρου, έδιωξα μία απ’το δωμάτιο, τσακώθηκα μ’ενα homesexual τσάτσο, 2 τσατσάδες με ειρωνεύτηκαν, μίλησα με 2 πάκηδες και ένα αλβανό, φιλήθηκα με μια πόρνη στο σαλόνι, χούφτωσα και χουφτώθηκα από καμιά δεκάρια άλλες, πήρα μάτι σ’ενα δωμάτιο, ένας αφρικανός μου πρόσφερε μαύρο, ενώ μια παρέα από πιτσιρικάδες βρωμερούς κωλοασιάτες αποπειράθηκε να με στριμώξει, ευτυχώς ανεπιτυχώς.

Οικονoμικά νέα – Προμοταρίστικα νέα
2 πολύ καλές περιπτώσεις κοριτσιών παίζουν στα εξής:

Μεγ.Αλεξάνδρου 28Μαρία. Υπάρχει κριτική δική μου και άλλων συναθλητών
Ιάσωνος 33 – Πάλι Μαρία. Υπάρχουν ήδη κάποιες κριτικές. Θα ανέβει και η δική μου εντός της ημέρας.

Ηδονοβλεπτικά νέα : Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο και ενώ περίμενα μόνος μου στο σαλόνι (και τα 2 κορίτσια ήταν στα πλαϊνά δωμάτια) δίπλα απ’το δωμάτιο που είναι ευθεία στο διάδρομο, πετάχτηκα μια στιγμή μέσα και κοίταξα για κανένα λεπτό απ΄την τρύπα που υπάρχει πίσω απ΄την κουρτίνα στην ξύλινη ενδιάμεση πόρτα. Είδα πεντακάθαρα την Τζοάνα να τον παίρνει πισωκολλητά από κάποιον ψαρομάλλη μεσήλικα με αρκετά τριχωτό κώλο. Ασφαλώς γνώριζα για την ύπαρξη της τρύπας από παλιότερες επισκέψεις.

Ακάποτα νέα: Σε επίσκεψη μου στο Ιάσωνος 36 πέτυχα μια πολύ παλιά gilf καραβάνα (Στέλλα νομίζω). Η Στέλλα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά κιλά παραπάνω, μάλλον ελληνίδα. Φαινόταν αρκετά καμένη και από παλιότερα που την έβλεπα. Μου ανακοίνωσε υπερφουλ πρόγραμμα (πιο φουλ δε γίνεται):
«Τσιμπούκι, μουνί, πρωκτικό...ότι θες θα κάνουμε...όλα ακάποτα»

“We gotta get out of this place,
         If it's the last thing we ever do
         We gotta get out of this place...

We Gotta Get Out of This Place, THE ANIMALS

Κάποιος περίμενε στο δωμάτιο! Δεν ξέρω ποιος ήταν, άκουσα πάντως κάτι σαν βρυχηθμούς...

Πληροφοριακά νέα (για όποιον ενδιαφέρεται)
Στο Περδίκα 3 αριστερά το καινούριο είδα, την κατά Πύραυλο, πολική άρκτο Εύα από διδύμου 16 και Αλκαμένους στα 10 ευρώ.
Στο Ιάσωνος 20 δεξιά είδα την Αλίνα (όχι το παπί) από φυλής 84-86. Αυτή που ο Jockerx χαρακτηρίζει ως γυναίκα της μινωικής περιόδου.
Τέλος, φεύγοντας χθες κατά τις 23:50 από μετάξι, στη συμβολή Ιάσωνος-Αχιλλέως είδα τη Τζένη, το γνωστό βυζογυφτάκι από φυλής-φωκαίας, με πολίτικα που πήγαινε να πιάσει βάρδια. Βαρέθηκα να την ακολουθήσω για πιο λεπτομερή αναφορά. Οι οπαδοί της ας την αναζητήσουν στη μεταμεσονύχτια βάρδια.

Επισκέπτης
Σκόρπια απογευματινά νέα απ’το μετάξι των προηγούμενων ημερών.
.
.
.
dirtyliving η νέα προσέγγιση στην ενημέρωση :rockon:

Ακάποτα νέα: Σε επίσκεψη μου στο Ιάσωνος 36 πέτυχα μια πολύ παλιά gilf καραβάνα (Στέλλα νομίζω). Η Στέλλα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά κιλά παραπάνω, μάλλον ελληνίδα. Φαινόταν αρκετά καμένη και από παλιότερα που την έβλεπα. Μου ανακοίνωσε υπερφουλ πρόγραμμα (πιο φουλ δε γίνεται):
Έτσι στην ψύχρα; :huh:
Μια κατηγορία μόνη της η κυρία...

Κάποιος περίμενε στο δωμάτιο! Δεν ξέρω ποιος ήταν, άκουσα πάντως κάτι σαν βρυχηθμούς...
Ο maris θα 'τανε τύπε... ξέρει τρόπους αυτός να μην τον πιάνει τίποτε...

Επισκέπτης
Φ86αν: Μελαχροινη πολύ καλό φουλ προγραμμα.
Με βυζάρες;
Ξεκίνησε κώλο αυτή;

Φωκ27ορο Μπάρμπορα τη βαρέθηκα
Η επιστροφή! :rockon:
Πως γίνεται να βαρεθεί κάποιος τη Μπάρμπορα; :think:

Διδ. 16 (Σύλβια-Λιλια-Αντριαννα) δν θυμάμαι τα νούμερα όλες milf gilf και ογκώδης υπάρξεις.
Ούτε 25 χρόνων δεν είναι η Σύλβια :-

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1

Δεν ξέρω, ίσως προλαβαίνει τελικά ο φίλος.
Στα τελικά στάδια βγάζεις λέπια και κοκκινίζεις ολόκληρος.
Ως πελώριο μπαρμπούνι, δε βγάζεις άχνα.
Μην τη δει έτσι στο χαλαρό, επειδή μπορεί ακόμα να βρυχάται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom