καλησπερα συναγωνιστες μια μικρη ενημερωση για την τριτη βαρδια τα ξημερωματα που περασαν κ σε οσα περασα κ ειδα(δεν μπηκα σε ολα),
Φωκαίας 27Β πανω η σονια
Φωκαίας 27Β κατω βικτορια(περασα ακολουθει κριτικη σκετη απογοητευση αυτη την φορα)
Φωκαιας 27α το μιλφ αγαπη η οποια η αλλαξε κουπ η φορεσε περουκα
Φωκαιας 17β 2 κοπελες ενα μπαζο μιλφ κ μια πολυ λεπτη κοπελιτσα
Φωκαιας 17α στρογγυλοπρωσοπη ψηλη με μικρο μαλλι ξανθια με μαυρες ανταυγες(μοδα ειναι????)κ φουλ προγραμμα
Φυλης 59 κατω σαμπρινα κ τζουλια
Φυλης 59 πανω σολο σακιρα...καθομαι στον καναπε διπλα σε εναν νεαρο κ μετα απο λιγο σκαει ο φιλος του που ειχε περασει με την μαρια απο το φυλης80 απεναντι εμφανεστατα απογοητευμενος κ αρχιζει να του το λεει , τον ρωτησα κ πιασαμε κουβεντα ενω οι δυο τους με ρωτησαν αν ξερω την σακιρα κ πως ειναι μεσα , πανω που αρχισα να τους λεω σκαει για σαλοναρισμα η σακιρα λεει τιμη κ προγραμμα κ εγω συνεχισα να μιλαω στους πιτσιρικαδες , ερχεται καθεται στα ποδια μου κ με ρωταει τι λετε , της απανταω οτι τα παιδια δεν σε ξερουν κ τους ενημερωνω...να σας συστησω, παιδια απο δω η τντενιφερ λοπεζ τους λεω , σακιρα με λενε απανταει αυτη με ναζι....κ πλησιαζει στον λαιμο μου περνει μια ανασα κ μου λεει ντιζελ?(το αρωμα) , της απανταω πετραιλεο κινησης τα παιδια γελασαν κ αυτη δεν καταλαβε,της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο κ εφυγα τα παιδια εμειναν αλλα δεν ξερω αν περασαν...
Φυλης 61 το γνωστο διδυμο που αλλαζει συνεχεια σπιτια η μελαχρινη μαρινα κ η ξανθια αλεξια ο τσατσος ειπε οτι ειναι ξαδελφες
Φυλης 80 η μαρια κ η ανναμαρια
Φυλής 67 η κ καλα βραζηλιανα εκ ρουμανιας...
Φυλης 69β το μιραντακι
Φυλης 86β η Σοφια με ακα
Μονης Προδρομου 16α Ιωαννα αλβανακι πιπινι περασα(ακολουθεο κριτικη η δευτερη στη σειρα απογοητευση της βραδιας)
Φυλης 92β Η μικη με φουλ που σε σχεση με την προηγουμενη βδομαδα κ αυτη εχει κανει μαυρες ανταυγιες στα μαλλα...μηπως λογο κρισης καποιο κομμωτηριο της περιοχης κανει εκπτωση στις πουτανες