Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (37 μέλη και 243 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομη βόλτα στην πρωινή βάρδια πέριξ της Φυλής και είδα τα εξής:
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν κλασσικά στο πόστο της η Νταιάνα η Βουλγάρα.Πρώτη κατάθεση λοιπόν εκεί μιας και ξέρω οτι η κοπέλα είναι σταθεερή αξία και θα περάσω εγγυημένα καλά! Στο Διδύμου 25 όροφος τσατσά ήταν ο Άρης ο ηλικιωμένος με το σκουφάκι και μου παρουσίασε την Τατιάνα μιλφ μελαμψή με κοντά καστανά μαλλιά κάπως γεματούλα με μεγάλα βυζόμπαλα.Ανακοινώθηκε ισπανικό και γυμνό τσιμπούκι.Δεν μου έκανε το κλικ λόγω κιλών και δεν μπήκα.Αν και η συγκεκριμένη έβγαζε κάτι το πολύ έκφυλο οφείλω να ομολογήσω.Στο Διδύμου 20 ήταν η Λίλιαν γνωστή μιλφ Ρωσίδα και απο Αγκύρας.Ελεύθερο τσιμπούκι τελειωτικό.Την έχω πάρει κάποιες φορές.Η ειδικότητα της είναι το γλύψιμο στο σεξ δεν τα καταφέρνει και δεν στήνεται και τόσο καλά.Στο Διδύμου 16Α είδα κλασσικά την Σόνια πρώην Εύα απο Φυλής 92Α και Αλκιβιάδου 16Γ.Και αυτή κάνει καλό γλύψιμο κατά μαρτυρία συναγωνιστών αλλά μέχρις εκεί.
Στο Φυλής 40 επέστρεψε η Ιωάννα η γυρολόγος από Φώκαιας 17,Αχιλλέως 40,Αχιλλέως 51,Διδυμου 27.Κοντή με κοντά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Το πρόγραμμα έχει πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Τα Φυλής 54 ήταν και τα 2 κλειστά.Το Φυλής 61 επίσης κλειστό.Τα Φυλής 74 υπόγεια κλειστά αλλά με αναμμένο φωτάκι.
Φώκαιας 17 ισόγειο κοπέλα ήταν μία λεπτή,μελαμψή με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα μέτριας εμφανίσεως.Στον όροφο ήταν η Τάνια η κωλάρα με τα κοντά ξανθά μαλλιά και το κανονικό πρόγραμμα.Στο Φώκαιας 19 το ίδιο ξεβράκωτο γνωστό ξεπετοδίδυμο της Ρωξάννας και της Άννας.
Στο Φώκαιας 22 κάτω καινούρια αδιάφορη κοπέλα η Πάολα.Κοντή,μελαμψή,με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με περίεργη σωματοδομή.Χαμηλοκώλα.Επάνω ήταν η Άννα με τα κοντά μαύρα μαλλιά και το μουστακάκι.Κάνει πολύ καλό γλύψιμο μέσα! Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 25 όροφος η κωλόγρια μας παρουσίασε κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών.Πρωκτικό και 69.Μέτριας εμφανίσεως.Στο ισόγειο ήταν η Τζούλια η Βουλγάρα (μάλλον Αλβανίδα την κόβω) απο Διδύμου 18 υπόγειο με το piercing.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Φώκαιας 27 όροφος η Μπάρμπορα επέστρεψε για όσους την έψαχναν.Έχει βάλει κιλάκια.
Το Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν κλειστό ενώ στο δεξιό επέστρεψε ξανά η Μινέλα η Ρωσίδα με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,ισπανικό και 69.Αποφάσισα να περάσω με αυτήν γιατί και η συγκεκριμένη είναι στανταράκι για μένα και πέρασα για μιά ακόμα φορά καλά.
Σαν επίλογο το μόνο που έχω να πω είναι οτι με τις στάνταρ επιλογες ναι μεν χάνεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι καίνουριο αλλά ξέρεις οτι τα λεφτά σου θα πιάσουν σίγουρα τόπο.Απο την άλλη και οι καινούριες εμπειρίες σαφώς και χρειάζονται.Η παρούσα κατάσταση στον αγοραίο έρωτα είναι σαφώς δύσκολη μιας και οι υπηρεσίες έχουν χειροτερέψει και όπως όλοι θα καταλάβατε δεν υπάρχει καινούριο αίμα και ανακυκλώνονται οι ίδιες κοπέλες αρκετό καιρό τώρα προσφέροντας και χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες.Αυτό οφείλεται σαφώς και στην οικονομική κρίση μιας και οι καλές μάλλον διοχετεύονται σε άλλες χώρες.Κάτω απο αυτές τις συνθήκες τα στάνταρ μάλλον επιβάλλονται για να έχει κανείς υψηλο value for money.
 

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Μηνύματα
611
Like
0
Πόντοι
6
Σύντομη βόλτα στην πρωινή βάρδια πέριξ της Φυλής και είδα τα εξής:
........
πολυ καλη η ενημερωση σου
αλλα εαν μου επιτρεπεται ο τοπος γραφης κανει τα κειμενα σου συσαναγνωστα κ κουραστικα για τον αναγνωστη.
φιλικα
 

Επισκέπτης
Διορθώνεται εύκολα:
Κένη αράδα ανάμεσα στους οίκους, ή/και bold τα γράμματα στα ιδρύματα.
 

Επισκέπτης
Είναι βουβάλι ρε LUST πως να το κάνουμε;

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************
:jerking:
Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου πως γίνεται κάποιος να φτάνει σε κάποια ηλικία κι όμως να είναι παρορμητικός όπως ήταν στα 20 του! Παρά λοιπόν την υπέρβαση του εβδομαδιαίου μπουρδελιακού προϋπολογισμού αποφάσισα να βγω για μια τσάρκα η οποία είχε 2 συγκεκριμένους αναγνωριστικούς στόχους.

Έτσι λοιπόν
με τον παρορμητισμό ενός 20χρονου
τον δυναμισμό ενός 30χρονου  :2funny: :2funny: :2funny:
την γοητεία ενός ...χρονου  :2funny: :2funny: :2funny:
και το πέος ενός 10χρονου   :<
κίνησα για την περιοχή της φυλής την οποία έχω καιρό να επισκεφθώ γιατί είμαι ένας ασπρουλιάρης φτωχομπινές του μεταξουργείου (pure white trash όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι).
:jerking:

Οι στόχοι μου ήταν η Νικολέτα από φυλής 66 δεξιά και η Βικτώρια από φωκαίας 27 ισόγειο. Υπήρχε αρκετός κόσμος που μπαινόβγαινε, μέσα σ’αυτούς και αρκετοί λεχρίτες φωνακλάδες ασιάτες με σαγιονάρες που κινούνταν σε αγέλες (και είπα κι εγώ να γλυτώσω από δαύτους για μια μέρα). Είδα λοιπόν στη πολύ σύντομη τελικά τσάρκα μου τα εξής:

Φυλής 66 δεξιάΝικολέτα, όμορφο ξανθό πιπίνι μεσαίου αναστήματος με πολύ καλές αναλογίες, μεσαίο στηθάκι μέσα στο στηθόδεσμο και ένα φοβερό κωλαράκι το οποίο ήταν σα στρογγυλό σφιχτό μηλαράκι. Εμφανίστηκε χαμογελαστή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και γενικώς φιλάρεσκη συμπεριφορά. Ανακοινώθηκε βασικό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27 πάνω – 2 κοπέλες: 1η κοπέλα η Σόνια, ξερακιανή promilf με καρέ καστανό μαλλί με κόκκινες ανταύγειες, άστηθη με καλούτσικο μικρό κωλαράκι και ψηλές κάλτσες μέχρι τον μηρό (μπορεί να ήταν και ζαρτιέρες, δεν θυμάμαι). 2η κοπέλα-έκπληξη μια μαύρη (όχι γύφτισα, αφρικάνα) ονόματι Ναόμι με λεπτό κορμί μαύρο δέρμα (προφανώς), όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος και μικρό φοβερό κωλαράκι (άλλωστε η μαύρη φυλής στους κώλους δεν αστειεύεται). Ανακοινώθηκε βασικό πρόγραμμα και στις 2 κοπέλες.
Είχα πολύ καιρό να δω μαύρη στη φυλής, πάνω από 3 χρόνια. Η τελευταία μαύρη στη φυλής ήταν η μουνάρα η Κλάρα στο φωκαίας 27 υπόγειο.
Η Σόνια άρχισε να με χαϊδεύει ενώ η Ναόμι την έπεσε σε ένα διπλανό συναγωνιστή. Εγώ με τη σειρά μου αντί να χουφτώνω τη Σόνια έπιανα αχόρταγα τον κώλο της Ναόμι και η μαλάκω η σόνια μου τραβούσε το χέρι συνέχεια. Τελικά αφού δεν με άφηνε να ερωτοτροπήσω με τη Ναόμι έφυγα πικραμένος και καβλωμένος για το ισόγειο.

Φωκαίας 27 ισόγειο – 2 κοπέλες. Γιάννα η γνωστή και Βικτώρια, ξανθιά ελαφρώς γεματούλα, με λευκό δέρμα ωραία μεγάλα βυζιά και ικανοποιητικό κώλο. Ανακοινώθηκε ελ.στοματικό τελειωτικό και φιλιά στο στόμα και για τις 2 κοπέλες. Την Γιάννα την έχω πάρει ήδη αλλά δεν μου ταιριάζει το στυλ της στο κρεβάτι και άλλωστε είχα έρθει για την Βικτώρια. Μπήκα λοιπόν στο δωμάτιο όπου πέρασα πολύ καλά και έφυγα με ένα μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης.

Δυστυχώς έκανα το λάθος να πηδήξω στην αρχή της τσάρκας οπότε αναγκάστηκα να την κάνω καθώς ο κίνδυνος να χαλάσω και 2ο 20άρι ήταν μεγάλος αφού δεν έχω και τόσο αυτοέλεγχο.
Αυτά.  

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
πολυ καλη η ενημερωση σου
αλλα εαν μου επιτρεπεται ο τοπος γραφης κανει τα κειμενα σου συσαναγνωστα κ κουραστικα για τον αναγνωστη.
φιλικα
Δίνω περισσότερη έμφαση στην πληροφόρηση. Αν γράφω περιληπτικά,με πολλά κενά ενδιάμεσα και πολλά smileys, θεωρώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσω κάποιον συναγωνιστή! Όποιοι συναγωνιστές θεωρούν οτι γίνομαι κουραστικός και γράφω δυσανάγνωστα ας μην διαβάζουν τα post μου! Φιλικα.
p.s Πάρα ταύτα θα προσπαθήσω τουλάχιστον να αλλάζω συχνότερα παραγράφους για κάθε κατηγορία οίκου.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πολύ καλές και περιγραφικές και οι δύο ενημερώσεις συναγωνιστή!! Ειδικά η πρώτη με τις πολλαπλές εμπειρίες που βίωσες!! :thumbsup:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
Ακάποτα νέα: Σε επίσκεψη μου στο Ιάσωνος 36 πέτυχα μια πολύ παλιά gilf καραβάνα (Στέλλα νομίζω). Η Στέλλα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά κιλά παραπάνω, μάλλον ελληνίδα. Φαινόταν αρκετά καμένη και από παλιότερα που την έβλεπα. Μου ανακοίνωσε υπερφουλ πρόγραμμα (πιο φουλ δε γίνεται):
«Τσιμπούκι, μουνί, πρωκτικό...ότι θες θα κάνουμε...όλα ακάποτα»

    “We gotta get out of this place,
         If it's the last thing we ever do
         We gotta get out of this place...

                          We Gotta Get Out of This Place, THE ANIMALS

Κάποιος περίμενε στο δωμάτιο! Δεν ξέρω ποιος ήταν, άκουσα πάντως κάτι σαν βρυχηθμούς...
λες να ηταν ο γνωστος........
 

Επισκέπτης
Πολύ καλές και περιγραφικές και οι δύο ενημερώσεις συναγωνιστή!! Ειδικά η πρώτη με τις πολλαπλές εμπειρίες που βίωσες!! :thumbsup:
Σ'ευχαριστώ προφέσορα.
Για τις ενημερώσεις σου, σου έχω ήδη πει ότι μου είναι πολύ χρήσιμες και όσες περισσότερες λεπτομέρειες έχουν τόσο καλύτερα.
Όσον αφορά τα κείμενα σου, με αφορμή το σχόλιο του gg13, προσωπικά δεν με κουράζουν. Τα κείμενα που με κουράζουν είναι συνήθως αυτά που είναι ανορθόγραφα, χωρίς σημεία στίξης και γεμάτα ψευτομαγκίστικες εκφράσεις.
 

Επισκέπτης
Homage
στη μνήμη
στην αίσθηση
στην επιθμία
 

Συνημμένα

  • HoJo.jpg
    HoJo.jpg
    243 KB · Εμφανίσεις: 30

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
Είχα πολύ καιρό να δω μαύρη στη φυλής, πάνω από 3 χρόνια. Η τελευταία μαύρη στη φυλής ήταν η μουνάρα η Κλάρα στο φωκαίας 27 υπόγειο.

Αληθεια πως και απομακρυναν τις μαυρες απο τα σπιτια ? Μεχρι πριν 2 χρονια οι μαυρες ηταν στο 70%
 

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Μηνύματα
611
Like
0
Πόντοι
6
p.s Πάρα ταύτα θα προσπαθήσω τουλάχιστον να αλλάζω συχνότερα παραγράφους για κάθε κατηγορία οίκου.
όταν το κείμενο είναι μονοκόμματο χωρίς παραγράφους είναι κουραστικό κ δυσανάγνωστο.
Αυτό απλά ήθελα να σου πω χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια σου.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Παρά λοιπόν την υπέρβαση του εβδομαδιαίου μπουρδελιακού προϋπολογισμού αποφάσισα να βγω για μια τσάρκα η οποία είχε 2 συγκεκριμένους αναγνωριστικούς στόχους.

Οι στόχοι μου ήταν η Νικολέτα από φυλής 66 δεξιά και η Βικτώρια από φωκαίας 27 ισόγειο.

Τί ώρα (ποιά βάρδια) τις πέτυχες ? ? ?
 

Επισκέπτης
Τί ώρα (ποιά βάρδια) τις πέτυχες ? ? ?
Απογευματινή βάρδια


Φωκαίας 27 πάνω – 2 κοπέλες:... 2η κοπέλα-έκπληξη μια μαύρη (όχι γύφτισα, αφρικάνα) ονόματι Ναόμι με λεπτό κορμί μαύρο δέρμα (προφανώς), όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος και μικρό φοβερό κωλαράκι (άλλωστε η μαύρη φυλής στους κώλους δεν αστειεύεται).
Παρεπιπτόντως, αν κάποιος πάρει τη μαύρη ας το αναφέρει στο forum.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
120
Πόντοι
4.065
Πριν απο καμια ωρα..
Φωκαιας 25 ανω
Λεπτο μελαχρινο με πρωκτικο στο 20αρικο!
Φωκαιας 25 ισογειο
Εκφυλουτσικο μελαχρινο με φουλ προγραμμα στο 20αρι!Αυτο το κωλοσωληναριο να μην κραταγε στο χερι κ θα το σκεφτομουν
Φωκαιας 27 υπογειο
Χριστινα απο Αγαθουπολεως 54,Βριλησου 55,46 etc μαζι με την τροφαντομπεμπεκα την Αλινα!
Φωκαιας 27(3 σκαλια)
Γιαννα η οποια σαλοναρισε ξυπολητη!Γραφονται διθυραμβοι για το σερβις της αλλα εμφανισιακα δεν μου λεει τιποτα!
Φωκαιας 27 ανω
Μπαρμπορα..πως μοσχαρεψε αυτη ετσι?Ειπαμε να λιγδωσει το αντερακι της αλλα αυτη το παρακανε
Πηγα κ σε καποια στο Μεταξουργειο αλλα δεν τα αναφερω μιας κ εκει η βαρδιες ειναι 6ωρες κ στις 12 γινεται η αλλαγη οποτε πιθανοτατα δεν θα βρειτε τις ιδιες!
Μοναδικο ισως αξιοσημειωτο απο αυτα που ειδα οτι πετυχα στο Ιασωνος 30 υπογειο την ξανθια τσιγγανορουμανα Ντενιζ η οποια προ τριμηνου εκδιδοταν στην αλυσιδα Βριλησου 42 κ Βουλιαγμενης 68!
Απο τα ψηλα στα χαμηλα λοιπον κ απο τα πολλα στα λιγα...15 το απλο προγραμμα(δεν εχει εξτρα)αλλα προσφερθηκε να μπει κ με 10!
Αυτα τα ολιγα
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom