Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 361 άτομα (60 μέλη και 301 επισκέπτες)

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
426
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
1
μαγκες ξερει καμια μαυρη κανενας?
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γι' αυτούς που διερωτούνται , ναι ,η Κάρμεν είναι ακόμα στα 25. Να δούμε σε νεόδραχμα τι τιμή θα βάλει...

Σε λίγο θα ακολουθήσει κριτική για την Ουκρανίδα Γιάννα από Φωκαίας 27Β.
 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.541
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Σ΄ αυτό το σημείο είχα παρόμοια εμπειρία πέρσι. Πρόκειται για αραβική μαφία του παλαιού μαύρου Σεπτέμβρη. Σημειωτέον ότι στον ίδιο δρόμο μου διέρρηξαν και το αυτοκίνητο πριν δύο χρόνια. Με άλλα λόγια μπουρδελοπεριοχή
πολυ προβληματικο σημειο εδω και πολλα χρονια. εδω και 15 χρονια,πριν τους μεταναστες,μας την επεφταν πρεζακια και τσιγγανακια με το ιδιο ακριβως στυλ. εχει ανοιξει, οπως κατεβαινουμε αριστερα, το ντελο που ηταν παλια? ενα υμιυπογειο αν θυμαμαι καλα,πριν μερες πρωι σαν να ειδα φως ανοιχτο.εχει λαβει γνωση ο απολυτος? :grin:

προσοχη και στο σημειο κολοκυνθους με πειραιως γωνια(και σε πολλα αλλα φανταζομαι...) στο φαναρι,εκει που εχει αριστερα μια εκκλησια.τη πεφτουνε και μετα τρεχουνε στο παρκακι της εκκλησιας και εξαφανιζολ.απο αρχες καλοκαιριου που περναω καθε παρασκευη βραδακι μεταξυ 8-11μμ, 9 στις 10 φορες γινεται πεσιμο εχω παρατηρησει,παρολο που εχει πολυ κινηση απο ελληνες κλπ, δε μασανε.χρησιμοποιουν διαφορα κολπα π.χ. εκει δινει γρηγορα το φαναρι  ;),πριν 2 βδομαδες μου την εχει πεσει ελλεινος μεσηλικας ζητιανος,καθεται μπροστα στο αυτοκινητο εμποδιζοντας να φυγεις με το χερι απλωμενο και καλα,τσαντιζομαι επειδη χανω τα πρασινα,κατεβαινω και τον κυνηγαω,τρεχει λιγο πανω αριστερα στη πειραιως προς μια παρεα 10-15 αραβοφατσων,παιρνουνε χαμπαρι και τρεχουν προς το μερος μου,οποτε μεταβολη και τη γλυτωσα στο τσακ,εκανα χοντρη μαλακια οπως το σκεφτηκα μετα.υποχρεωτικα μας πανε να αγορασουμε κανα μυδραλιο για να κυκλοφορουμε σαν ανθρωποι :jerking:
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.189
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μεταμεσονύχτια περίπολος . . .

Φωκαίας27γ: η Χριστίνα
Φωκαίας 27Β ισ: η Βικτώρια
Φωκαίας27α υπ: ξανθό μετριοκαλλό, μάλλον η Αγάπη
Φωκαιας25β: Η Μονικα νιαου νιαου
Φωκαιας22 κατω η :Αλεξανδρα
Φωκαιας22 πανω δεξιλα: μελαχρινή με ωραια κόκκινα χειλη
Φωκαιας17α: η Μαρία, ένα ανθυπομέτριο μελαχρινό
Φυλής66α: Νικολέτα
Φυλης59: πανω Σαμπρίνα, κάτω Σακίρα
Φυλης80: μάλλον η Μαρια η χαμηλοκώλα. Δεν την είδα, αλλά άκουσα την φωνή  της.
Φυλής 67: η Άννα-Μαρία
Φυλης69β: μια καινούργια γλυκιά αχλαδοκώλα μελαχρινή.
Φυλης69α: η Χριστινα (υπερωρίες)
Φυλης71β: Μαρινα και Αλεξια  
Φυλης92α: η Λάουρα
Φυλης92β: ένα καινούργιο κοντοπίθαρο νεαρό με φουλ μεν, αλλά όχι ακά. Μικρό σε ηλικία, καλλίγραμμο, μαλλάκι μαύρο μέχρι τον ώμο.

Που είσαι βρε Μαρίνα, έχουμε φάει τον τόπο, γμτ . . . . .
Πες τα ρε φίλε,από τότε που την είδα κ την πήρα δεν την έχω ματαδεί....

Ειλικρινά έχω αρχίσει κ απελπίζομαι...έχω πάρει 2 τρελλές ξεπέτες στη σειρά αυτή την εβδομάδα (Σαμπρίνα Φ59 και Σάντρα από Φ109Β)...Μήπως τα ονόματα που ξεκινούν από σίγμα έχουν σαν κοινό παρονομαστή την ξεπέτα?

Εκ μέρους της τρίτης βάρδιας εκπέμπω SOS...
 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Μηνύματα
2.421
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Κύριοι, η διασταύρωση Μάγερ - Μάρνη και ειδικότερα όταν κατεβαίνεις τη Μάγερ και αναμένεις στον ερυθρό σηματοδότη, είναι κίνδυνος - θάνατος!
Προ ολίγου μου επετέθη νεαρός αλλοδαπός κακοποιός, ο οποίος αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, μάλιστα δε την πόρτα μου, την πόρτα του οδηγού!
Καθότι πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο μου είχε επιτεθεί συμμορία κακοποιών (ο ένας στη μια πόρτα, ο άλλος στην απέναντι πόρτα και ο τρίτος στην τσίλια), είχα το νου μου και κλειστές τις ασφάλειες.
Μόλις ο μπινές άπλωσε το χέρι στο πόμολο, μετακίνησα ελαφρά το όχημα και του εξαπέλυσα βαρύ υβρεολόγιο (το οποίο φυσικά δεν κατάλαβε, καθότι αλλοδαπός)...
Απομακρύνθηκε ήρεμα μερικά μέτρα, και έμεινε απαθής στη γωνία περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία.
Εϊναι ζήτημα χρόνου η αιματηρή κατάληξη στο σημείο αυτό.


στο ιδιο σημειο πριν λιγο καιρο
περιμενω στο φαναρι με την μηχανη
αντιλαμβανομαι 2 δυαδες απο μουτζαχεντιν να  πλησιαζουν κυκλωτικα  απο το καθε πεζοδρομιο κοιτωντας με περιεργα.
πρωτη στο κιβωτιο,γρηγορος ελιγμος και απο οτι ειδα στο καθρεπτη τα καλοπαιδα στματησαν το περπατημα και εμειναν να με βλεπουν να φευγω.



στα των μπουρδελων τωρα.

τη σαντρα-μαριλενα απο φυλης 84-86-59-80 κλπ,λεπτο αλβανακι με καρε μαλλι,τελευταια σκουρο,και σουπερ βυζακι την εχει βρει κανεις?
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Δουλειές στο κέντρο οπότε μια στα γρήγορα ήταν επιβεβλημένη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Πρωινη βαρδια!

Φυλής.

92Β: Μελαχρινη, αδύνατη, αδιάφορη εντελώς με ελευθερο στοματικό.

92Α: Καρολαιν εαν άκουσα καλα. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικού αναστήματος με πολύ μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό. Αυτή είναι η καρολαίν στην οποία αναφέρεστε σε παλαιότερες ενημερώσεις; Δεν ήταν τίποτα το εξαιρετικό. Γούστα είναι αυτά βέβαια.

71Γ: Η τσατσά και η κοπέλα βγήκαν πιασμένες χεράκι χεράκι. Μελαχρινή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος και μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό.

71Β: Αδιάφορο μελαχρινό. Αδύνατη με κανονικό σώμα και μικρό στήθος. Έχω την εντύπωση οτι άκουσα ελεύθερο στοματικό και εδώ.

71Α: Χριστίνα. Μιλφ, ξανθιά, αδύνατη, κανονικού αναστήματος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό. Πρέπει να την έχω πετύχει αλκιβιάδου.

69Β: Η γνωστή χριστίνα του 69Α. Αλλαξε μαλλιά και πλεον είναι μελαχρινή. Απλο και 69.

69Α: Καστανή, αδύνατη, μινιον, μικρο στήθος. Την έχω πετύχει ξανά στο 65,66Δ αλλά και στην φωκαίας. Απλο πρόγραμμα.

67: Σόνια. Ξανθιά, κανονικό σώμα. Μεγαλούτσικο στήθος και περιφέρεια. Τιποτα το ιδιαίτερο.

86Β: Μελαχρινή με μεγάλο στήθος και λίγο πεσμένο. Νεαρή σχετικά σε ηλικία, με κανονικό σώμα.

86Α: Σελένα. Η γνωστή απο το 86Β. Πρωκτικό

84Β: Ξανθιά, νεαρή, χαρωπή παρουσία. Αδύνατη, κανονικό στητό στήθος. Απλό πρόγραμμα + 69.

84Α: Μελαχρινή, μεγαλούτσικο στήθος που το σουτιέν το απογειώνει. Αδύνατη με ωραίο σώμα και περιφέρεια. Απο τις ωραίες παρουσίες της μέρας. Παρουσιάστηκε στα ιταλικά. γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν; Απλο πρόγραμμα.

65Β: Μελαχρινή, αδύνατη σε σημείο νευρικής ανορεξίας. Παντελώς αδιάφορη.

65Α: Εαν θυμαμαι σωστα μια μελαχρινή αδύνατη με μικρό στήθος. Αδιάφορη εντελώς.

Φυλής 80: Καστανή, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μεγαλούτσικο στήθος για τον σωματότυπό της οπου και εδω το σουτιεν απογειωνε το στήθος. Ωραία περιφέρεια που κοσμείτε απο ενα τατουαζ χαμηλα στην μεση. Πολυ ωραία παρουσία αλλα το σαλόνι της ήταν κάπως βαριεστημένο και δεν με επεισε. Μου υποσχοταν καλο δωματιο. Εαν καποιος ξερει ας πει κατι. Απλο προγραμμα + 69. Ονομα δεν ειπε και δεν ηταν απο τις γνωστες μαριες που δουλευουν εκει.

59:
Πάνω: Σορίνα και Αλεξάνδρα. Παρόμοιο παρουσιαστικό με μόνη διαφορά οτι η Σορίνα ειναι μελαχρινη με καρε μαλλια ενω η αλεξανδρα ειναι ξανθια με πιο μακρια μαλλια. Κατα τα αλλα, αδύνατες, στεγνό σώμα, μικρό στήθος, ωραια περιφέρεια, μινιον κοπελίτσες. Ελεύθερο στοματικό.

Κάτω: Σαμπρίνα με μια αλλη μελαχρινη. Η σαμπρινα ειναι καστανοξανθη με μακρια σπαστα μαλλια, κανονικό ανάστημα. Αδύνατη με κανονικό στήθος και θυληκό κορμί. Η μελαχρινή κοπέλα είναι πιο μετρίου αναστήματος, κανονικό στήθος λίγο πεσμένο. Αδύνατη με κανονικό σώμα. Ελεύθερο στοματικό.

66Α: Ξανθια, μετρίου αναστήματος. Αδύνατη, μικρό στήθος. Απλο πρόγραμμα.



Φωκαίας:

17Ισόγειο: Αννα(?). Μελαχρινή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος με μικρό στήθος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό.

19: Το κλασσικό δίδυμο. Έλεος πια. Ανακοινώθηκε ελευθερο στοματικό-τελειωτικό.

25Α: Ιρινα και Μαργαρίτα. Η ιρινα ειναι μελαχρινη, κανονικού αναστήματος, αδύνατη με ωραίο σώμα και λίγο μεγάλο στήθος για το σώμα της. Γνωστή απο το φυλής 86πανω. Ωραία πεταχτή περιφέρεια. Εντύπωση μου έκανε που δεν ανεφερε πρωκτικό για την ιρίνα. Το σταμάτησε; Κάνει ελεύθερο στοματικό.
Η μαργαρίτα είναι η γνωστή απο το φυλής 84Α. Μελαχρινή, χαρωπή, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό προς κανονικό στήθος στητό. Ωραία περιφέρεια. Για την μαργαρίτα αναφέρθηκε πρωκτικό που έκανε και παλιά αλλά όχι ελεύθερο στοματικό που έκανε.

25Β: Φρεσκοβαμενο εξωτερικα με πρασινο χρωμα. Τζούλια. Γνωστή απο το έλλης 3 και φυλής 84. Μελαχρινή, μετρίου αναστήματος. Αδύνατη με κανονικό σώμα. Μεγαλούτσικο στήθος και ωραια περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. Θυμαμαι ατομα εδω να αναφερουν και στοματικο-τελειωτικό κατι που εδω δεν αναφερθηκε.

22 κατω: Εαν την θυμαμαι σωστα πρεπει να ηταν η εβελινα απο το φυλής 61. Μελαχρινή, κανονικού αναστήματος, αδύνατο σώμα. Μεγάλο στήθος, ωραία περιφέρεια που κοσμείτε απο ενα τατουαζ χαμηλα στην μεση. Πολυ ωραια εμφανισιακα. Ελευθερο στοματικο. Εχει κανεις αποψη;

27Α: Σονια και μια αλλη κοπελα. Η σονια ειναι μελαχρινη, αρκετα αδύνατη με μικρο στήθος. Η αλλη ειχε θυληκο κορμι, μικρο στήθος και μεγαλη περιφερεια. Μιλφ αφοτερες.

27:
Αριστερα: Γιαννα. Ξανθια, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρο στήθος. Χαμογελαστη στο σαλονι. Ελευθερο στοματικο-τελειωτικο.

Καπου εδω επεσε τηλ και αποχωρησα.

Αυτα τα ολιγα και για σημερα!
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τη σαντρα-μαριλενα απο φυλης 84-86-59-80 κλπ,λεπτο αλβανακι με καρε μαλλι,τελευταια σκουρο,και σουπερ βυζακι την εχει βρει κανεις?
Πριν καμμιά βδομάδα στο φωκ. 17 πάνω απόγευμα και Φυλ.84 κάτω μεταμεσονύχτια
 

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
127
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Ακόμα 25 κοστολογεί το μουνί της αυτή η μαλακισμένη;

Πολύ καλή ενημέρωση pistolero :thumbsup:

25αρι αλλα ειναι δυνατη πολυ μεσα...2 φορες που την εχω πηδηξει, την πηγαινα απο πιπα σε πισωκολλητο και απο πισωκολλητο σε πιπα συνεχεια χωρις να κολωνει καθολου...πιπα - κωλο εμπλοκη με λιγα λογια!!
 

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
127
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
μουναρος,σωμα στριπερ,κανονικο προγραμμα,μετρια στο κρεβατι
          ευχαριστο νασε καλα  :rockon: :rockon:

καποτε την ειχα στανταρακι...πλεον την εχω βαρεθει. αξιζει βεβαια για μερικες φορες.
 

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
127
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
84Α: Μελαχρινή, μεγαλούτσικο στήθος που το σουτιέν το απογειώνει. Αδύνατη με ωραίο σώμα και περιφέρεια. Απο τις ωραίες παρουσίες της μέρας. Παρουσιάστηκε στα ιταλικά. γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν; Απλο πρόγραμμα.

Προσωπικα, απο τις καλυτερες πιπες στην Φυλης αυτην την στιγμη.  :pipa1:
στο γαμησι απλα καλη....
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
πριν τρεις ημερες εκανα μια βολτα στην φυλης και εκαψα τρεια εικοσαρικα γιατι οι γκομενες τοση μα τοση αλοιφη που ηταν σαν να αεροπηδας και φυσικα καμια υπηρεσια απο αυτο που ελεγαν στο σαλονι.για να μην την πατησω παλι εχετε καμια καλη προταση για ημερησια βαρδια?
με ποιες περασες φιλαρακι??????????
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
ειμαι νεος στο σαιτ και προσπαθω να μαθω πως δουλευει.για αυτο εστειλα πρωτα τα ερωτηματικα.με την ευκαιρια τη σημαινει μιλφ?
σιγουρα παλακα κανεις.....δεν πρεπει να εισαι παλιος στο σαιτ για να τογνωριζεις αυτο......
λοιπον για να εχεις την χαρα να το ανακαλυψεις μονος σου γκουκλαρετο....
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
Ναι, γι' αυτή λέω...

Ρε παιδιά, στείλτε 2-3 προτάσεις για καμιά με τρελό τσιμπούκι (ακάποτο) χωρίς βιασύνες. Εστειλε ένας φίλος προχθές για μια Βίκυ Φ71 και μια Αννα Φωκαίας 27, αλλά αυτές είναι πρωινές...Εγώ θέλω για μετά τις 6-7 το απόγευμα.

Ευχαριστώ πολύ
γιαννα Φωκαίας 27Β κατω....
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232

Επισκέπτης
Επ που είσαι εσύ; Πήρες απουσίες...
Για να μην έχει εμφανιστεί τόσες μέρες αυτός, λέω θα έχει πάει Γερμανία να δει τον Θρύλο :2funny:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
ξερει κανεις ποιος δουλευει στο φυλλης 71 τωρα ? την αννα θελω
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.690
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom