Επίσκεψη κοντά στην αλλαγή απογευματινής - βραδινής βάρδιας.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Φωκαίας 27 και αχαρνών πάνω: Ελένη. Νεαρή κοπέλα. Μαλλιά πιασμένα κοτσίδα. Μεγάλο στήθος που μοιάζει και πρέπει να είναι φυσικό. Έχει πιασίματα και γεμάτη περιφέρεια. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και ευγενική καθώς δεν φάνηκε να δυσανασχέτησε κατά την αποχώρησή μου. Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27 ισόγειο: Αλμπίνα. Νεαρή στην ηλικία, ξανθιά με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Ψηλή, αδύνατη, μεγαλούτσικο στήθος. Εμφανίστηκε με μάσκα στο πρόσωπο. Μάλλον πρέπει να την ενημερώσουν οτι οι απόκριες αργούν ακόμα. Απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 27 υπόγειο: Μιράντα. Μικρή, μελαχρινά μαλλιά. Αδύνατη με μικρό στήθος. Κάνει ωραία στησίματα στο σαλόνι. Πολύ ωραίο πρόσωπο και μάτια. Φάνηκε κουρασμένη και δεν το σκέφτηκα καν. Έχει μπει στα υπόψιν. Η τσατσά έλεγε το πρόγραμμα αλλά εγώ είχα αποροφηθεί. Νομίζω απλό + 69 αλλά δεν παίρνω όρκο.
Μετά την αλλαγή της βάρδιας ξαναπέρασα και ήταν η Αγάπη. Αρα προλαβαίνετε. Μιλφ απο την ρωσία. Κανονικού αναστήματος. Ξανθιά. Νορμάλ στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Μακριά απο τα γούστα μου χωρίς να σημαίνει οτι έχει κάτι η γυναίκα. Ελεύθερο στοματικό
Φωκαίας 25 κάτω: Μόνικα. Κλασικα στην βάρδιά της. Μελαχρινή, μακρια μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 22
πάνω δεξιά: Νεαρή, μελαχρινή, αδύνατη με νορμάλ στήθος. Ενώ παλιά ήταν πολύ νωχελική στο σαλόνι αυτήν την φορά ήταν επιθετική και χούφτωνε. Ξεθάρεψε. Φουλ πρόγραμμα.
Πάνω αριστερά: Ξανθιά, κανονικού αναστήματος, πολύ αδύνατη. Δεν έδωσα σημασία καθόλου γιατί είναι πολύ έξω απο τα γούστα μου.
Φωκαίας 19: 2 κοπέλες. Η μια ήταν μελαχρινή, αδύνατη με μεγάλο πεσμένο στήθος. Η άλλη κοπέλα ήταν επίσης μελαχρινή με μικρότερο στήθος και τατουάζ χαμηλά στην μέση. Πρόγραμμα δεν άκουσα γιατί είχε βαβούρα.
Φυλής 59 κάτω: 2 κοπέλες. Η σορίνα. Μικρή, μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Κοινώς πιπίνι. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. Μαζί της η Σακίρα. Αδύνατη με μεγαλούτσικο στήθος. Ωραία παρουσία αλλά τώρα τελευταία έχει πάρει κιλά και αρχίζει και χαλάει. Ελεύθερο στοματικό και αυτή.
Πάνω: Επίσης 2 κοπέλες. Το έτερο ήμισυ της σορίνας. Εμφανισιακά μοιάζουν πολύ. Και αυτή είναι μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό. Μαζί της η Σαμπρίνα. Μελαχρινή, αδύνατη, με μακριά σπαστά μαλλιά. Μεγάλη περιφέρεια. Νταρντανοφέρνει.
Φυλής 80: Χριστίνα. Μελαχρινή, μετρίου αναστήματος. Συμπαθητικό πρόσωπο. Μεγαλούτσικο στρογγυλό και στητό στήθος. Απλό πρόγραμμα. Την έχω πετύχει και φωκαίας 27 υπόγειο προ ημερών.
Φυλής 84Α: Μελαχρινή κανονικού αναστήματος. Μικρό στήθος. Γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Συνήθως την πετυχαίνω βράδυ στο γειτονικό 86Β
Φυλής 86Α: 2 κοπέλες. Ιρίνα. Μελαχρινή, αδύνατη με νορμάλ προς μεγάλο στήθος. Ωραία περιφέρεια. Φούλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελευθερο στοματικό τελειωτικό. Πιο φουλ δεν γίνετε.
Μαζί της μια άλλη κοπέλα. Νεαρή, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με μικρό, χαρούμενο στήθος και ωραία περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό χωρίς ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό. Μπήκε στα υπόψιν λόγο ομοιότητας με άλλη κοπέλα!
Φυλής 84Β: Αντριάνα. Είχα πολύ καιρό να την δώ. Νεαρή κοπέλα, καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα. Μετρίου αναστήματος. Αδύνατη με πιασιματάκια. Μεγάλο φυσικό στήθος. Έχει θητεύσει και στο διπλανό 86Α αλλά και φωκαίας 25 πάνω. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86Β: Σελένα. Κλασικά και αυτή στην βάρδιά της. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους και λίγο παρακάτω. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μεγαλούτσικο, φυσικό, στητό στήθος. Έχει και μια πεταλούδα τατουάζ χαμηλά στην μέση. Φουλ πρόγραμμα
Φυλής 69Α: Χριστίνα. Κλασικά στην βάρδιά της. Δεν ανέβηκα αλλά συναγωνιστής έμεινε κατενθουσιασμένος.
Μονής προδρόμου και φυλής πάνω: Νεαρή, μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί, πολύ αδύνατη με μικρό στήθος το οποίο πάλευε με τον ανάλογο στηθόδεσμο να το κάνει να φανεί μεγαλύτερο απο ότι είναι. Μακριά απο τα γούστα μου. Εαν άκουσα καλά ελεύτερο στοματικό.
Φυλής 92Α: Λάουρα. Κοκκινομάλα πλέον. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Στήθος νορμάλ, στητό. Πολύ ωραία παρουσία που έχει θητεύσει και στο απέναντι 71 ισόγειο και δεν είχα την καλύτερη εμπειρία. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 92Β: Μίκυ. Κλασικά στην βάρδιά της. Αδύνατη με στενγό σώμα. Ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Μικρό πεταχτό στήθος. Φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 71Γ: Μεγαλοκοπέλα στα όρια granny(για τα δικά μου δεδομένα). Τράπηκα σε άτακτη φυγή.
Διδύμου 20: Εβελίνα(?). Γεμάτο σώμα, με πιασιματα. Ελεύθερο στοματικό με τελειωτικό. Δεν την είδα καλά γιατί δεν βγήκε μέχρι έξω, έκατσε στην κάσα της πόρτας.
Διδύμου 18Α: Αντριάννα. Γνωστή στους περισσότερους. Ξανθιά μιλφ με πιασιματάκια. Ελεύτερο και τελειωτικό. Στο σαλόνι περίμενε πακιστανός τον οποίο και έβαλε σε δωμάτιο. Ανοίξτε και κανένα παράθυρο, βρόμαγε εκει μέσα.
Αυτά τα ολίγα!
Εαν ξέχασα κάτι θα συμπληρώσω!