Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Λες να 'ναι λεσβία;
Η μπορεί να τις προωθούν και τις δυο μαζί ...
Λες να 'ναι λεσβία;
Λες να 'ναι λεσβία;
Ενταξει καλη ειναι η Ντενισουλα την πηρα στο 66α ντουετο με την Σουζι και εγεινε χαμος, ηταν ορεξατες και οι δυο,απο τη χαρα τους φιλιοντουσαν στο στομα, πλακα ειχε!
Ειχα παρει τη Ντενισα - που ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα - μερικες φορες οταν εκδιδοταν στο Διδυμου 8 πανω. Μια φορα, καθως τη γαμουσα ιεραποστολικα και ειχε ψιλοκλεισει τα ματια, σκυβω ξαφνικα για να της σκασω φιλι στο στομα. Εκεινη το καταλαβαινει "στο παρα πεντε" και με μια κινηση στριβει αποτομα το κεφαλι στο πλαι λεγοντας:
"Mη! Ειμαι αρραβωνιασμενη!!!"
τι αλλο θα ακουσουμε
Ειχα παρει τη Ντενισα - που ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα - μερικες φορες οταν εκδιδοταν στο Διδυμου 8 πανω. Μια φορα, καθως τη γαμουσα ιεραποστολικα και ειχε ψιλοκλεισει τα ματια, σκυβω ξαφνικα για να της σκασω φιλι στο στομα. Εκεινη το καταλαβαινει "στο παρα πεντε" και με μια κινηση στριβει αποτομα το κεφαλι στο πλαι λεγοντας:
επιτελους μια κοπελα που σεβεται τον αρραβωνιαστικο τηςΕιχα παρει τη Ντενισα - που ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα - μερικες φορες οταν εκδιδοταν στο Διδυμου 8 πανω. Μια φορα, καθως τη γαμουσα ιεραποστολικα και ειχε ψιλοκλεισει τα ματια, σκυβω ξαφνικα για να της σκασω φιλι στο στομα. Εκεινη το καταλαβαινει "στο παρα πεντε" και με μια κινηση στριβει αποτομα το κεφαλι στο πλαι λεγοντας:
Δεν άντεξα και πήγα χθές το πρωί,ήταν και μία Κατερίνα δεν την είδα..εμφανίστηκε Βερόνικα με ξανθό μαλλί και τα βυζιά της 10kgr το καθενα ,χωρίς κιλοτάκι σιγά τι να το βάζει και να το βγάζει συνέχεια...και μετά την νίκη της Εθνικής επί της Βουλγαρίας την πήγα.... στην παράταση. Δεν θέλει πολλές οικειότητες γιατί το εκμεταλλεύεται και αποφεύγει υποχρεωτικά services όπως πρωκτικό ή αρχίζει τις βιασύνες.Όπως όλες όταν καταλάβουνε ότι σε κάνανε πελάτη ....σε γαμάνε!ναι αυτη ,εχει περασει κ απο λιοσιν κ απο διδυμου,πως εχει γινει ετσι ,οχι ηταν ποτε λεπτη....αλλα δυο χρονια τωρα ολο παχαινει.....ηρθε ελλαδα κ τρωει......καλα
τι εστι βερονικα; Και που εργαζεται;Δεν άντεξα και πήγα χθές το πρωί,ήταν και μία Κατερίνα δεν την είδα..εμφανίστηκε Βερόνικα με ξανθό μαλλί και τα βυζιά της 10kgr το καθενα ,χωρίς κιλοτάκι σιγά τι να το βάζει και να το βγάζει συνέχεια...και μετά την νίκη της Εθνικής επί της Βουλγαρίας την πήγα.... στην παράταση. Δεν θέλει πολλές οικειότητες γιατί το εκμεταλλεύεται και αποφεύγει υποχρεωτικά services όπως πρωκτικό ή αρχίζει τις βιασύνες.Όπως όλες όταν καταλάβουνε ότι σε κάνανε πελάτη ....σε γαμάνε!
επιτελους μια κοπελα που σεβεται τον αρραβωνιαστικο της
.
Μεταξουργείο 26/8/2011 στις 12.30’