Φυλής 92 η Ρωξανη με τους πεσμένους βυζους και κουλουρι !
πέρασα το πρωί και η τσατσά δεν είπε τίποτα για κουλούρι.
είσαι σίγουρος ότι δίνει;
η τσατσά διαφήμιζε την πολύ καλή πίπα της!!!
Φυλής 92 η Ρωξανη με τους πεσμένους βυζους και κουλουρι !
Από το Φωκαίας 19;
Θυμάσαι αν έδινε κουλούρι η συγκεκριμένη φίλε;
Πήγα από κει και ήταν μια Αλβανίδα ονόματι Αννα. Ρώτησα για την Κατερίνα μου λέει ότι δουλευει στην Πιπίνου, δε θυμάμαι νούμερο ο μαλάκας. Ομως μου είπε ότι είναι Βουλγάρα και όχι Αλβανίδα.
ναι ναι ,εισαι ο αναμορφωτης τους..... δεν μου λες μια κ εχεις τοσο επιδραση πανω τους δεν τους λες να κανουν κ κατι με το μαλλι κ το ξυρισμα.....
Ενταξει μωρε, εγω υπερβαλλω και λιγο, και το μουνακι μου αρεσει πολυ.
Παντως, ειλικρινα τωρα, υπαρχουν και σημερα κοπελες στα μπουρδελα που αρχισαν να κανουν πεντικιουρ κυριως για παρτη μου. Δεν ξερω αν μου λενε ψεματα, παντως οταν τις πρωτογνωρισα ηταν πολυ πιο απεριποιητες στο συγκεκριμενο σημειο του σωματος τους. Νιωθω οτι σε καποιες ξυπνω αυτο το ενστικτο της ποδολαγνειας, αφου στις πρωτες συναντησεις μας ειναι πολυ διστακτικες ενω στη συνεχεια δειχνουν πολυ πιο ανετες και καραγουσταρουν. ;)
η ρωξανη δεν δινει κωλο ,αυτο ξερω εγω.........πέρασα το πρωί και η τσατσά δεν είπε τίποτα για κουλούρι.
Και συ την ψάχνεις ε; Δεν ξέρω ρε φίλε...Τελικα μαθαμε που δουλευει η Κατερινα (Αλβανιδα) που δουλευε μεχριν πριν ενα μηνα στο Φ.134?
Ε δεν φάγαμε τη γκόμενά σου ρε φίλε...μα ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΓΑ ΤΙΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΗ ΠΟΛΙ ΕΠΑΝΟΤΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΕΚΕΣ
ναι ναι ,εισαι ο αναμορφωτης τους..... δεν μου λες μια κ εχεις τοσο επιδραση πανω τους δεν τους λες να κανουν κ κατι με το μαλλι κ το ξυρισμα.....
μα ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΓΑ ΤΙΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΗ ΠΟΛΙ ΕΠΑΝΟΤΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΕΚΕΣ
Και συ την ψάχνεις ε; Δεν ξέρω ρε φίλε...
μα ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΓΑ ΤΙΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΗ ΠΟΛΙ ΕΠΑΝΟΤΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΕΚΕΣ
Μιλαμε για μεγαλο μπαζο.
Είναι 20 χρόνια Ελλάδα, λες να έφυγε τώρα;
πέρασα το πρωί και η τσατσά δεν είπε τίποτα για κουλούρι.
Σημερα το μεσημερι στη φυλης
59 κατω τρια κοριτσια,ελιζα ,σορενα και μια λεπτη ξανθουλα,πιθανοτατα η αλεξανδρα
Αν δεν δίνει κωλαρίδιο δεν αξίζει φράγκο. Από πίπα δεν το κατέχει και από συμμετοχή το μόνο που κάνει είναι να στραβώνει το σώμα της και να μην μπορείς να γαμήσεις σαν άνθρωπος.ο γεροπουστράκος δεν είπε τίποτα για κουλούρι. διαφήμιζε την κορμάρα της και τα κουνήματά της!!!