Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (1 μέλη και 109 επισκέπτες)

Επισκέπτης
περασμα κ απο λιοσιων για να ξαναδω την καρμεν.....δεν περασα εχουν ξεφυγει,την προηγουμενη βδομαδα τα προγραμματα που εκανε ηταν στα 20 40 κ 50 ευρω....τωρα ολα ειναι 10 ευρω πανω.....
Φευγάτοι ήταν ήδη αδερφέ! Μαλακία κάνετε και τα δίνετε!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Φευγάτοι ήταν ήδη αδερφέ! Μαλακία κάνετε και τα δίνετε!
ρε φιλε ξερεις πως ειναι....αυτο το κωλαρακι ηθελα να το γαμησω......ειδικοτερα απο οταν την ειχα γαμησει στο διδυμου κ μου ελεγε εγω δεν κανω κωλο κ τετεια.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
3721 πάκηδες, 217 μαύροι, 795 αλβανοί και 4 γεωπόνοι.
Α! και ένας καφέ σκύλος.
ξεχασες κ ενα πεθαμενο περιστερι που ηταν κατω απο την ροδα του κοκκινου αμαξιου ..... :2funny: :2funny:

• Like

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα...

Επειτα απο πολύ καιρό (λόγω απουσίας) έκανα μια απογευματινή βόλτα Φυλής-παράδρομοι-Διδύμου-Αλκιβιάδου...απογευματινές ώρες..ότι είχε σκοτεινιάσει.
Δεν ξέρω αν μου φαίνεται λόγω της απουσίας...αλλά τέτοια βρώμα και κατάντια έχω καιρό να δω!

Πρώτα απ'όλα απορώ οι νυχτερινοι συναγωνιστές πως κυκλοφορείτε εκει...! Μιλάμε συνάντησα ολόκληρα μπουλούκια ξένων οπυδήποτε και αν περνουσα. Καλά στην πλ.Βικτωρίας γινόταν χαμός. Λες και περπατούσα στους δρόμους της Κινσάσα και όχι της Αθήνας. Και απορώ πάλι πως αφήσαμε το κέντρο να γίνει έτσι (που κάποτε ο Βέγγος νοίκιαζε ελιτ σπίτια στο "Θα σε κάνω βασίλισσα" στην οδό ....Πιπίνου!). Αυτά σαν παρένθεση.. (αλλά απορώ ρε παιδιά εσείς που γράφετε τις ενδελεχείς ενημερώσεις πως κυκλοφορείτε εκει...εκτός αν πηγαίνετε παρεα..δεν ξέρω..  Πάντως με λύπησε πολύ η όλη εικόνα...

Οσον αφορά τώρα το "εμπόρευμα"...σκαρταδούρα. Τέτοια φακλανο-μπαζο-μάζωξη έχω να δω χρόνια!
Ενδεικτικά αναφέρω
- Διδύμου 16Α : η χοντρο-Εύα, ξανθιά , που την είχα πετύχει και αλλού, και με τα τσαλίμια της μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει
- Διδύμου 16Β : η Αντριάννα (μου έκανε εντύπωση η απογευματινή της βάρδια) ...αλλά έλεος ρε παιδιά τη βαρεθηκαμε!
- Ιουλιανού 71 : η Λίζα και η άλλη.... (ΠΡΟΣΟΧΗ! μιλάμε για ένα χοντρό τσόλι...την περίμενα, και βγαίνει με ένα ύφος ασήκωτου βαρύμαγκα, χωρίς να μου πει το πρόγραμμα, και μου λέεει "θα κλείσεις το κινητό?...επειδή εκείνη την ώρα διάβαζα ένα sms... Κρίμα μου φάνηκε ελληνιδα και θα έπρεπε να ήταν πιο ευγενική (δεν πρόκειται για την παλιά Λίζα πάντως)
- Αλκιβιάδου (στο μεσαίο): η Βερόνικα....μεγάλες βυζάρες, τα πάντα όλα στο πρόγραμμα...(στα άλλα δυο δεν άνοιξαν!!!)

Αυτά ενδεικτικά...κατά μήκος της Φυλής κυκλοφορούσαν πάρα πολλοί ξένοι...και εκεί τα ίδια τα ξέρετε...

Νομίζω οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα μπουρδέλα σε συνδυασμό με το βαθμο επικινδυνότητας (μέσα και έξω!)...δεν αξίζουν τα 20 ή 25 ή 30 ευρώ... Προτιμώ να τα μαζέψω 2 εβδ και να πάω σε ένα στούντιο..που και οι κοπέλες είναι καλύτερες...αλλά και θα νιώσεις σαν άνθρωπος...μέσα τουλαχιστον ( εχεις περισσότερες πιθανότητες πάντως)

Δεν ξέρω απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τη σημερινή μπουρδελότσαρκα...όπως πήγα έφυγα...μου έφυγε και η όρεξη και όλα...
Αυτα σαν μια προσωπική εκτίμηση.... (σορρυ να υπήρξα  :offtopic:)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμείς πηγαίνουμε και παρκάρουμε απ' έξω. Ασε που το βράδυ κατά τις 12 δεν είναι τόσο χάλια.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Καλησπέρα...

Επειτα απο πολύ καιρό (λόγω απουσίας) έκανα μια απογευματινή βόλτα Φυλής-παράδρομοι-Διδύμου-Αλκιβιάδου...απογευματινές ώρες..ότι είχε σκοτεινιάσει.
Δεν ξέρω αν μου φαίνεται λόγω της απουσίας...αλλά τέτοια βρώμα και κατάντια έχω καιρό να δω!

Πρώτα απ'όλα απορώ οι νυχτερινοι συναγωνιστές πως κυκλοφορείτε εκει...! Μιλάμε συνάντησα ολόκληρα μπουλούκια ξένων οπυδήποτε και αν περνουσα. Καλά στην πλ.Βικτωρίας γινόταν χαμός. Λες και περπατούσα στους δρόμους της Κινσάσα και όχι της Αθήνας. Και απορώ πάλι πως αφήσαμε το κέντρο να γίνει έτσι (που κάποτε ο Βέγγος νοίκιαζε ελιτ σπίτια στο "Θα σε κάνω βασίλισσα" στην οδό ....Πιπίνου!). Αυτά σαν παρένθεση.. (αλλά απορώ ρε παιδιά εσείς που γράφετε τις ενδελεχείς ενημερώσεις πως κυκλοφορείτε εκει...εκτός αν πηγαίνετε παρεα..δεν ξέρω..  Πάντως με λύπησε πολύ η όλη εικόνα...

Οσον αφορά τώρα το "εμπόρευμα"...σκαρταδούρα. Τέτοια φακλανο-μπαζο-μάζωξη έχω να δω χρόνια!
Ενδεικτικά αναφέρω
- Διδύμου 16Α : η χοντρο-Εύα, ξανθιά , που την είχα πετύχει και αλλού, και με τα τσαλίμια της μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει
- Διδύμου 16Β : η Αντριάννα (μου έκανε εντύπωση η απογευματινή της βάρδια) ...αλλά έλεος ρε παιδιά τη βαρεθηκαμε!
- Ιουλιανού 71 : η Λίζα και η άλλη.... (ΠΡΟΣΟΧΗ! μιλάμε για ένα χοντρό τσόλι...την περίμενα, και βγαίνει με ένα ύφος ασήκωτου βαρύμαγκα, χωρίς να μου πει το πρόγραμμα, και μου λέεει "θα κλείσεις το κινητό?...επειδή εκείνη την ώρα διάβαζα ένα sms... Κρίμα μου φάνηκε ελληνιδα και θα έπρεπε να ήταν πιο ευγενική (δεν πρόκειται για την παλιά Λίζα πάντως)
- Αλκιβιάδου (στο μεσαίο): η Βερόνικα....μεγάλες βυζάρες, τα πάντα όλα στο πρόγραμμα...(στα άλλα δυο δεν άνοιξαν!!!)

Αυτά ενδεικτικά...κατά μήκος της Φυλής κυκλοφορούσαν πάρα πολλοί ξένοι...και εκεί τα ίδια τα ξέρετε...

Νομίζω οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα μπουρδέλα σε συνδυασμό με το βαθμο επικινδυνότητας (μέσα και έξω!)...δεν αξίζουν τα 20 ή 25 ή 30 ευρώ... Προτιμώ να τα μαζέψω 2 εβδ και να πάω σε ένα στούντιο..που και οι κοπέλες είναι καλύτερες...αλλά και θα νιώσεις σαν άνθρωπος...μέσα τουλαχιστον ( εχεις περισσότερες πιθανότητες πάντως)

Δεν ξέρω απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τη σημερινή μπουρδελότσαρκα...όπως πήγα έφυγα...μου έφυγε και η όρεξη και όλα...
εχεις δικιο κατα τις 6-30 το απογευμα στην πλ βικτωριας γινοτανε χαμος.καλα φυλης δε περπατιοτανε καν.χαλια μαυρα

Επισκέπτης
ρε φιλε ξερεις πως ειναι....αυτο το κωλαρακι ηθελα να το γαμησω......ειδικοτερα απο οταν την ειχα γαμησει στο διδυμου κ μου ελεγε εγω δεν κανω κωλο κ τετεια.....
Να το γαμήσεις ρε φιλαράκι και επειδή σου έκανε την όσια παρθένα να το ξεκωλιάσεις, απλά όχι κατ' επανάληψην ;)

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Αλκιβιάδου (στο μεσαίο): η Βερόνικα....μεγάλες βυζάρες, τα πάντα όλα στο πρόγραμμα...(στα άλλα δυο δεν άνοιξαν!!!)

H Βερόνικα η Βουλγάρα με τα μεγάλα και το tattoo στην κοιλιά? απο Ελλης ?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Καλησπέρα...

Πρώτα απ'όλα απορώ οι νυχτερινοι συναγωνιστές πως κυκλοφορείτε εκει...! Μιλάμε συνάντησα ολόκληρα μπουλούκια ξένων οπυδήποτε και αν περνουσα. Καλά στην πλ.Βικτωρίας γινόταν χαμός. Λες και περπατούσα στους δρόμους της Κινσάσα και όχι της Αθήνας. Και απορώ πάλι πως αφήσαμε το κέντρο να γίνει έτσι (που κάποτε ο Βέγγος νοίκιαζε ελιτ σπίτια στο "Θα σε κάνω βασίλισσα" στην οδό ....Πιπίνου!). Αυτά σαν παρένθεση.. (αλλά απορώ ρε παιδιά εσείς που γράφετε τις ενδελεχείς ενημερώσεις πως κυκλοφορείτε εκει...εκτός αν πηγαίνετε παρεα..δεν ξέρω..  Πάντως με λύπησε πολύ η όλη εικόνα...

Ενδεικτικά αναφέρω

:rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
Απογευματινή ενημέρωση από Φωκαίας και Φυλής.
Κόσμος αρκετός, φρεσκογυρισμένος από τις διακοπές. Λίγοι γαμήσανε για άλλο ένα καλοκαίρι...
Στο θέμα μας:

Φωκαίας 27Β και Αχαρνών: Μικρό, κοντούλι, πανέμορφο μαυρομάλλικο με απλό προγραμματάκι. Η τσατσά με πάρκινσον όξυνε το συμπτώματά της όταν την έκανα.
Φωκαίας 27Β: Αλμπίνα. Υπάρχει κάποιος άλλος που να μην του αρέσει ή μόνο εγώ την βρίσκω ασέξουαλ; Απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Α: Αλεξία (του Φαρκέλι φαντάζομαι) με κοντό ξανθό μαλλί και απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25Β: Μόνικα, ψηλή αδύνατη με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 25Α: Κοντούλι, ξανθούλι, ομορφούλι με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 19: Μαρία και Χριστίνα. Δεν ξέρω ποια είναι ποια αλλά η μία ήταν αρκετά μελαχροινή με βυζάρες. Ελεύθερα στοματικά και παρτούζα.
Φωκαίας 17Α και 17Β κλειστά (ήταν κλειστά και στην πρωινή βάρδια).

Φυλής 69Β:
Σάρα! Εξαιρετικά ενδιαφέρον, ψηλό, καστανό μωρό με μαλλί σαν χταπόδι. Ελεύθερο στοματικό. Μένει σοβαρά στα υπ' όψιν!
Φυλής 69Α: Μαγδαλένα. Ψηλή ξανθιά, αρκετά ενδιαφέρουσα.
Φυλής 84Α: Τζούλια! Πρόστυχο ρουμανάκι με φουλ πρόγραμμα που στην πρωινή βάρδια εκδιδόταν στο Διδύμου 18Β. Είχε δοκιμασθεί παλαιότερα, επαναδοκιμάσθη και τώρα. Υπηρεσίες που αξίζουν επιβράβευση. Ακολουθεί κριτική.
Φυλής 74: Δύο υπόγειοι οίκοι. Το πρωί ήταν ανοιχτό το δεξιό και το απόγευμα το αριστερό. Και στις δύο βάρδιες το ίδιο, κοντό, ξανθό μπαζάκι με φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ: Ψηλό, τροφαντό μελαχροινό με ανοιχτόχρωμα μάτια. Διόλου άσχημο. Φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 54Β: Ντενίζα! Ψηλός, ξανθός μούναρος με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 54Α: Μίκη! Ρουμανάκι με περίεργο πρόσωπο, κοντό, σεξουλιάρικο, μαύρο μαλλί και φουλ πρόγραμμα. Μουνάρα για τα γούστα τα δικά μου και άλλων πέντε (φαντάζομαι) ανθρώπων σε ολάκερη την Αθήνα. Εδοκιμάσθη για δεύτερη φορά με πλήρη αποτυχία! Ακολουθεί κριτική.
Φυλής 40: Ψηλό, αδύνατο μαυρομάλλικο με φουλ πρόγραμμα. Η τσατσά υποσχέθηκε άνεση χρόνου.

Καλό βόλι αδέρφια!

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
καλά τα λές φιλαράκι...πάνε οι παλιές καλές εποχές....βρώμα και δυσοδία παντού

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Φυλής 54Β: Ντενίζα! Ψηλός, ξανθός μούναρος με ελεύθερο στοματικό

Τι λες ! Εκτος απο την ανακαινηση του 54β εβαλαν και ελευθερο στοματικο στο προγραμμα  :think:
Μπραβο  το επιπλοο!

Επισκέπτης
Τι λες ! Εκτος απο την ανακαινηση του 54β εβαλαν και ελευθερο στοματικο στο προγραμμα  :think:
Μπραβο  το επιπλοο!
Έτσι θυμάμαι εκτός κι αν κάνω λάθος :-
Με τραβούσε η τσατσά να μπω και της έλεγα <<όχι επειδή είναι μουνάρα>. Με ρωτάει <<ποιο το πρόβλημα τότε>> και της απαντώ ότι <<οι μουνάρες κάνουν κακό σεξ>>. Ανοίγει την κουρτίνα τότε η Ντενίζα και βγαίνει έξω τρέχοντας και φωνάζοντας <<νομίζεις μωρό μου, θα έχεις το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου>>. Έχασα ευκαιρία απ' τις λίγες μάλλον :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Αλκιβιάδου (στο μεσαίο): η Βερόνικα....μεγάλες βυζάρες, τα πάντα όλα στο πρόγραμμα...(στα άλλα δυο δεν άνοιξαν!!!)

H Βερόνικα η Βουλγάρα με τα μεγάλα και το tattoo στην κοιλιά? απο Ελλης ?
ναι αυτη ,εχει περασει κ απο λιοσιν κ απο διδυμου,πως εχει γινει ετσι ,οχι ηταν ποτε λεπτη....αλλα δυο χρονια τωρα ολο παχαινει.....ηρθε ελλαδα κ τρωει......καλα

• Like

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι θυμάμαι εκτός κι αν κάνω λάθος :-
Με τραβούσε η τσατσά να μπω και της έλεγα <<όχι επειδή είναι μουνάρα>. Με ρωτάει <<ποιο το πρόβλημα τότε>> και της απαντώ ότι <<οι μουνάρες κάνουν κακό σεξ>>. Ανοίγει την κουρτίνα τότε η Ντενίζα και βγαίνει έξω τρέχοντας και φωνάζοντας <<νομίζεις μωρό μου, θα έχεις το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου>>. Έχασα ευκαιρία απ' τις λίγες μάλλον :rolleyes:

Ενταξει καλη ειναι η Ντενισουλα την πηρα στο 66α ντουετο με την Σουζι και εγεινε χαμος, ηταν ορεξατες και οι δυο,απο τη χαρα τους φιλιοντουσαν στο στομα, πλακα ειχε!

Επισκέπτης
Ενταξει καλη ειναι η Ντενισουλα την πηρα στο 66α ντουετο με την Σουζι και εγεινε χαμος, ηταν ορεξατες και οι δυο,απο τη χαρα τους φιλιοντουσαν στο στομα, πλακα ειχε!
Εσύ πριν έλεγες ότι είναι έπιπλο με δύο Ο και τώρα λες ότι είναι καλή...
Αποφάσισε :-

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom