Καλησπέρα...
Επειτα απο πολύ καιρό (λόγω απουσίας) έκανα μια απογευματινή βόλτα Φυλής-παράδρομοι-Διδύμου-Αλκιβιάδου...απογευματινές ώρες..ότι είχε σκοτεινιάσει.
Δεν ξέρω αν μου φαίνεται λόγω της απουσίας...αλλά τέτοια βρώμα και κατάντια έχω καιρό να δω!
Πρώτα απ'όλα απορώ οι νυχτερινοι συναγωνιστές πως κυκλοφορείτε εκει...! Μιλάμε συνάντησα ολόκληρα μπουλούκια ξένων οπυδήποτε και αν περνουσα. Καλά στην πλ.Βικτωρίας γινόταν χαμός. Λες και περπατούσα στους δρόμους της Κινσάσα και όχι της Αθήνας. Και απορώ πάλι πως αφήσαμε το κέντρο να γίνει έτσι (που κάποτε ο Βέγγος νοίκιαζε ελιτ σπίτια στο "Θα σε κάνω βασίλισσα" στην οδό ....Πιπίνου!). Αυτά σαν παρένθεση.. (αλλά απορώ ρε παιδιά εσείς που γράφετε τις ενδελεχείς ενημερώσεις πως κυκλοφορείτε εκει...εκτός αν πηγαίνετε παρεα..δεν ξέρω.. Πάντως με λύπησε πολύ η όλη εικόνα...
Οσον αφορά τώρα το "εμπόρευμα"...σκαρταδούρα. Τέτοια φακλανο-μπαζο-μάζωξη έχω να δω χρόνια!
Ενδεικτικά αναφέρω
- Διδύμου 16Α : η χοντρο-Εύα, ξανθιά , που την είχα πετύχει και αλλού, και με τα τσαλίμια της μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει
- Διδύμου 16Β : η Αντριάννα (μου έκανε εντύπωση η απογευματινή της βάρδια) ...αλλά έλεος ρε παιδιά τη βαρεθηκαμε!
- Ιουλιανού 71 : η Λίζα και η άλλη.... (ΠΡΟΣΟΧΗ! μιλάμε για ένα χοντρό τσόλι...την περίμενα, και βγαίνει με ένα ύφος ασήκωτου βαρύμαγκα, χωρίς να μου πει το πρόγραμμα, και μου λέεει "θα κλείσεις το κινητό?...επειδή εκείνη την ώρα διάβαζα ένα sms... Κρίμα μου φάνηκε ελληνιδα και θα έπρεπε να ήταν πιο ευγενική (δεν πρόκειται για την παλιά Λίζα πάντως)
- Αλκιβιάδου (στο μεσαίο): η Βερόνικα....μεγάλες βυζάρες, τα πάντα όλα στο πρόγραμμα...(στα άλλα δυο δεν άνοιξαν!!!)
Αυτά ενδεικτικά...κατά μήκος της Φυλής κυκλοφορούσαν πάρα πολλοί ξένοι...και εκεί τα ίδια τα ξέρετε...
Νομίζω οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα μπουρδέλα σε συνδυασμό με το βαθμο επικινδυνότητας (μέσα και έξω!)...δεν αξίζουν τα 20 ή 25 ή 30 ευρώ... Προτιμώ να τα μαζέψω 2 εβδ και να πάω σε ένα στούντιο..που και οι κοπέλες είναι καλύτερες...αλλά και θα νιώσεις σαν άνθρωπος...μέσα τουλαχιστον ( εχεις περισσότερες πιθανότητες πάντως)
Δεν ξέρω απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τη σημερινή μπουρδελότσαρκα...όπως πήγα έφυγα...μου έφυγε και η όρεξη και όλα...
Αυτα σαν μια προσωπική εκτίμηση.... (σορρυ να υπήρξα
)