Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (16 μέλη και 273 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχει και κοπέλες που κάθονται και εικοσάλεπτα.
Νταϊάνα, Κατερίνα Σέρβα, Μπάρμπορα, Κατερινάκι κοντό είναι μερικές απ' αυτές.
Ε δεν λες κάποια μπάζο.

ναι αλλα η μπαρμπορα ειναι τρελοκομειο φιλε...
μπαινει μεσα και σου λεει εμενα μ αρεσει να σε τσιμπουκωνω χωρις προφυλακτικο  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πουσταρα παπανδρεου..

ακομα και εδω σκατα τα εχεις κανει.

Επισκέπτης
ναι αλλα η μπαρμπορα ειναι τρελοκομειο φιλε...
μπαινει μεσα και σου λεει εμενα μ αρεσει να σε τσιμπουκωνω χωρις προφυλακτικο  :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά που θα στο πει κιόλας... πολλά ζητάς...  ;)
Προσωπικά μόνο τις δύο πρώτες προτείνω για πρωτάρη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγά που θα στο πει κιόλας... πολλά ζητάς...  ;)
Προσωπικά μόνο τις δύο πρώτες προτείνω για πρωτάρη.

ειχα διαβασει κριτικες αλλα δεν θυμομουν σε ποιο σπιτακι ηταν
η γκομενα ειναι επικυνδινη... φυσικα δεν ξαναπατησα
απο τα 15 λεπτα μεσα τα 5 ηταν επειδη τσακωνομασταν αμα θα μπει
ή δεν θα μπει καποτα... πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...

παντως δεν εκατσε παρα παρα πολυ σε μενα ισως γιατι την αγριεψα...

Επισκέπτης
ειχα διαβασει κριτικες αλλα δεν θυμομουν σε ποιο σπιτακι ηταν
η γκομενα ειναι επικυνδινη... φυσικα δεν ξαναπατησα
απο τα 15 λεπτα μεσα τα 5 ηταν επειδη τσακωνομασταν αμα θα μπει
ή δεν θα μπει καποτα... πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...

παντως δεν εκατσε παρα παρα πολυ σε μενα ισως γιατι την αγριεψα...
Σου έλεγε ότι δεν της αρέσει η γεύση;  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου έλεγε ότι δεν της αρέσει η γεύση;  :2funny:

ρε φιλε μπαινω εγω μεσα ωραια και καλα...
ερχεται αυτη παει απευθειας να τον γραπωσει χωρις προφυλακτικο ρε....
ειχε ανοιξει ηδη το στομα οταν την εκοψα αρον αρον... της λεω δεν θελω χωρις
λεει ειναι πιο ωραια λεω οχι δεν ειναι... σηκωνεται πανω... ξεφυσαει λιγο
μου λεει εχεις αγχος... ρε τι αγχος της λεω και εβαλα τα γελια αν συνεχισεις θα φυγω της κανω.
Ε και εκει πηρε μπρος... και εβαλε την καποτα σιγα σιγα... αργησε να μου σηκωθει γιατι την φοβηθηκα
ακαποτα και τετοια δεν κανω εγω τα χουμε ξακαθαρισει εξαρχης αυτα.

Ασε μας ρε φιλε με την καθε τρελη... ισα ισα μου τον σηκωσε και την γαμησα λιγο ιεραποστολικο
μεχρι που εχυσα εκει σαν αγγαρεια... σαν κατι μαλακιες που δεν ειναι και οι καλυτερες σου και δρομο
μου λεει την επομενη φορα θα εισαι πιο κουλ χαχαχα ε ναι της κανω οπωσδηποτε και πριν προλαβει να ξαναβγει στο σαλονι
να κανει μοστρα ειχα γινει λουης απο το παραθυρο!

Επισκέπτης
ρε φιλε μπαινω εγω μεσα ωραια και καλα...
ερχεται αυτη παει απευθειας να τον γραπωσει χωρις προφυλακτικο ρε....
ειχε ανοιξει ηδη το στομα οταν την εκοψα αρον αρον... της λεω δεν θελω χωρις
λεει ειναι πιο ωραια λεω οχι δεν ειναι... σηκωνεται πανω... ξεφυσαει λιγο
μου λεει εχεις αγχος... ρε τι αγχος της λεω και εβαλα τα γελια αν συνεχισεις θα φυγω της κανω.
Ε και εκει πηρε μπρος... και εβαλε την καποτα σιγα σιγα... αργησε να μου σηκωθει γιατι την φοβηθηκα
ακαποτα και τετοια δεν κανω εγω τα χουμε ξακαθαρισει εξαρχης αυτα.

Ασε μας ρε φιλε με την καθε τρελη... ισα ισα μου τον σηκωσε και την γαμησα λιγο ιεραποστολικο
μεχρι που εχυσα εκει σαν αγγαρεια... σαν κατι μαλακιες που δεν ειναι και οι καλυτερες σου και δρομο
μου λεει την επομενη φορα θα εισαι πιο κουλ χαχαχα ε ναι της κανω οπωσδηποτε και πριν προλαβει να ξαναβγει στο σαλονι
να κανει μοστρα ειχα γινει λουης απο το παραθυρο!
Είναι εγγύηση όμως η άτιμη. 30 χρόνια θα περάσουν, θα είμαστε κωλόγεροι κι ακόμα θα συζητούμε τα ανδραγαθήματά της  :2funny:
Την άλλη φορά μου έδειχνε κάτι καπότες με γεύση μπανάνας. Για το τσιμπούκι έλεγε. Σιγά μην τις χρησιμοποιεί  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι εγγύηση όμως η άτιμη. 30 χρόνια θα περάσουν, θα είμαστε κωλόγεροι κι ακόμα θα συζητούμε τα ανδραγαθήματά της  :2funny:

Αν την θυμομουν δεν θα μπαινα... Οταν βγηκε στο σαλονι δεν υπηρχε τσατσα ή τουλαχιστον πρεπει
να ηταν καπου χωμενη μεσα. Ονομα δεν ειπε φυσικα... (καμια πουτανα που βγαινει μονη της στο σαλονι) δεν λεει ονομα
τουλαχιστον οσες φορες εχω πετυχει τετοιες εγω παλαιοτερα στο μεταξυ οταν ρωτουσα ονομα για να ενημερωνω εδω με κοιτουσαν οι πιο πολλες με μισο ματι καποιες μου λεγανε "γιατι ποια ψαχνεις εσυ?"  :jerking:. Ε και την ειδα και μου γυαλισε... και λεω ας μπω αν και τα κεντρικα μπορδελα
δεν τα προτιμω... ειμαι πιο απομερος τυπος. Δεν μ αρεσει η πακιστανο-αλβανο κατσικιλα που αναδυεται καμια φορα απο εκει μεσα

Απλα φαινοταν σιγουρη για αυτο που ζητουσε και εκει τα χρειαστηκα λιγο... μεταξυ μας οσο ειμασταν στο "θα μπει / δεν θα μπει" καποτα ημουν σχεδον ετοιμος να σηκωθω να ντυθω και να φυγω... παρολαυτα οταν της ειπα πως θα φυγω αν συνεχισει το αστειο εκει σαν να σκαλωσε λιγο και συνετιστηκε... αν ειναι δυνατον ρε φιλε δεν θελω της λες και συνεχιζει.. απορω πως εκατσα επειδη γενικα ειμαι αντιδραστικος τυπος ποσο μαλλον να παει να μου επιβαλλει η αλλη κατι που δεν θελω.

Επισκέπτης
Αν την θυμομουν δεν θα μπαινα... Οταν βγηκε στο σαλονι δεν υπηρχε τσατσα ή τουλαχιστον πρεπει
να ηταν καπου χωμενη μεσα. Ονομα δεν ειπε φυσικα... (καμια πουτανα που βγαινει μονη της στο σαλονι) δεν λεει ονομα
τουλαχιστον οσες φορες εχω πετυχει τετοιες εγω παλαιοτερα στο μεταξυ οταν ρωτουσα ονομα για να ενημερωνω εδω με κοιτουσαν οι πολλες με μισο ματι καποιες μου λεγανε "γιατι ποια ψαχνεις εσυ?"  :jerking:. Ε και την ειδα και μου γυαλισε... και λεω ας μπω αν και τα κεντρικα μπορδελα
δεν τα προτιμω... ειμαι πιο απομερος τυπος. Δεν μ αρεσει η πακιστανο-αλβανο κατσικιλα που αναδυεται καμια φορα απο εκει μεσα

Απλα φαινοταν σιγουρη για αυτο που ζητουσε και εκει τα χρειαστηκα λιγο... μεταξυ μας οσο ειμασταν στο "θα μπει / δεν θα μπει" καποτα ημουν σχεδον ετοιμος να σηκωθω να ντυθω και να φυγω... παρολαυτα οταν της ειπα πως θα φυγω αν συνεχισει το αστειο εκει σαν να σκαλωσε λιγο και συνετιστηκε... αν ειναι δυνατον ρε φιλε δεν θελω της λες και συνεχιζει.. απορω πως εκατσα επειδη γενικα ειμαι αντιδραστικος τυπος ποσο μαλλον να παει να μου επιβαλλει η αλλη κατι που δεν θελω.
Ναι μόνη της προμοταρίζεται πάντα. Και παλιά είχε εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι με πιρουέτες και τέτοια. Την πρώτη φορά που την είδα έμεινα μλκς. Τώρα έχει πέσει.
Πάω στοίχημα ότι θα σε έλεγε ανώμαλο και βρωμιάρη που ήθελες να της βάλεις το λάστιχο στο στόμα της :2funny:
Πακιστανούς πάντως δεν παίρνει. Σιχαίνεται τους μαύρους. Αν και τώρα με την αναδουλειά μεγάλη πούτσα φάε, μεγάλη μαλακία μην πεις.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η Μπάρμπορα έχει το κακό ότι είναι κοντρόλ φρικ.
Έχει την εντύπωση ότι την πληρώνεις όχι μόνο για να την γαμήσεις, αλλά και για να την γαμήσεις όπως θέλει αυτή.
Την τελευταία φορά που την τίμησα (ήταν ακόμα στο 71 το πάνω), πλακωθήκαμε γιατί της είπα ν' αλλάξει στάση.

Επισκέπτης
Η Μπάρμπορα έχει το κακό ότι είναι κοντρόλ φρικ.
Έχει την εντύπωση ότι την πληρώνεις όχι μόνο για να την γαμήσεις, αλλά και για να την γαμήσεις όπως θέλει αυτή.
Την τελευταία φορά που την τίμησα (ήταν ακόμα στο 71 το πάνω), πλακωθήκαμε γιατί της είπα ν' αλλάξει στάση.
Γουστάρει το γαμήσι. Πιθανόν να την έβρισκε στη στάση που την είχες και της το χάλασες  :2funny:
Αν την άλλαζες εσύ χωρίς να τη ρωτήσεις δεν θα σου 'λεγε τπτ ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ποια είναι αυτή ρε; Δώστε κάνα link...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν έτυχε να γνωριστούμε..

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
βραδινή βόλτα κ βρέθηκα τυχαίως φυλής 92 υπόγειο κοπέλα Λάουρα από Βουλγαρία.
Πιπίνη μικρό τελείως πετιτ 20 ετών. το γεγονός ότι αργούσε στο δωμάτιο χωρίς να την ενοχλήσει ο τσατσος σε συνδυασμό με την εμφάνιση με έκαναν να εισέλθω.
Δικαιώθηκα value money

πρωτάρηςνέος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Το έψαξα όπως πρότεινε και ο φίλος Πύρκαυλος και φάνηκε πολύ ενδιαφέρον περίπτωση η Κατερίνα και μάλλον εκεί θα πάω . Η Νταιάνα που μου προτείνεις μήπως θα μπορούσες να μου πεις που δουλεύει ;
Επίσης ευχαριστώ και τον Boldemort για τις συμβουλές και θα το κοιτάξω για το παραπάνω κλπα

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Το έψαξα όπως πρότεινε και ο φίλος Πύρκαυλος και φάνηκε πολύ ενδιαφέρον περίπτωση η Κατερίνα και μάλλον εκεί θα πάω . Η Νταιάνα που μου προτείνεις μήπως θα μπορούσες να μου πεις που δουλεύει ;
Επίσης ευχαριστώ και τον Boldemort για τις συμβουλές και θα το κοιτάξω για το παραπάνω κλπα

H Νταιάνα δουλεύει στο Αλκιβιάδους 16Α.
Ήταν σήμερα το πρωί.
Στο δίπλα δε θυμάμαι, πάντως όχι η Κατερίνα και στο Γ δύο ξανθά.
Ενώ δεν μου άρεσε καμία ήθελα να της πάρω και τις δύο μαζί. :2funny:
Τελικά την έκανα για τα μιλφάδικα της διδύμου.
25 και 27 κλειστα.
Στα άλλα πιο πάνω κλασσικά Ιβαννα-Αντριάννα-μια μελαχρινή μικρούλα που έδινε κουλούρι-Σόνια (όχι η γκλυψει αχρκιντάκι).
Φυλής, το Μονής Προδόμου το πάνω κλειστό αν και είχε φως.
δίπλα απο το βενζινάδικο μια άννα αδιάφορη.( Η Κάρμεν που είναι???)
Στο 71Α ένα πλάσμα που κατέβηκε από τον ουρανό...ή ανέβηκε από την κόλαση.
Δυστυχώς hangover από Vodka και ζέστη κράτησαν το 20ε στην τσέπη μου...όρεξη μηδέν...μηχανικά πήγαινα. :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom