Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (18 μέλη και 292 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαχα οκ λοιπον! Θα το ψάξω και εγώ και θα πω εντυπώσεις οταν παω , μιας κι ειμαι εκτος Αθηνων ακομα!

η αληθεια ειναι πως πρεπει να δωσεις κατι παραπανω... 10 ευρω ειναι καλα. Για να σε προσεξουν.
Για να τσεκαρεις τα σπιτια που σου εδωσε ο παραπανω πρεπει να μπεις να διαβασεις και καμια κριτικη
πηγαινε πανω πανω αριστερα λεει Μπουρδέλα εκει θα σου βγαλει καταλογο αμα πατησεις με τα σπιτακια.
Απο εκει μεσα μπορεις να διαβασεις κριτικες για την καθε κοπελα και να πας εκει να δεις τι παιζει και απο κοντα
απλα επειδη εισαι πρωταρης φροντισε να το ψαξεις λιγο πριν μπεις.

Επισκέπτης
Χαχα οκ λοιπον! Θα το ψάξω και εγώ και θα πω εντυπώσεις οταν παω , μιας κι ειμαι εκτος Αθηνων ακομα!
Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις νεαρά και όμορφα κοριτσάκια. Εκτός του ότι δεν θα σε προσέξουν, δεν ξέρουν να κάνουν και σεξ.
Προτίμησε μια φτασμένη πόρνη. Δες αυτή που σου πρότεινα παραπάνω. Προσωπικά την προτείνω ανεπιφύλακτα σε πρωτάρηδες.

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις νεαρά και όμορφα κοριτσάκια. Εκτός του ότι δεν θα σε προσέξουν, δεν ξέρουν να κάνουν και σεξ.
Προτίμησε μια φτασμένη πόρνη. Δες αυτή που σου πρότεινα παραπάνω. Προσωπικά την προτείνω ανεπιφύλακτα σε πρωτάρηδες.
+1 :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έλεος!! μη θέλουμε τροφή μασημένη.. έδωσα μία πληροφορία σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια..χώρος, καθαριότητα, υπηρεσίες... ρίξε μια ματιά λοιπόν κι άμα δεν σου αρέσει πηγαίνεις σε κάποιο από τα (πολλά) κοντινά.. :)!..
τυπε ειναι ο πρωταρης της εβδομαδας
μην τον κρινεις αυστηρα :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μίζες και στις πουτάνες...ΕΛΕΟΣ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φακελακια στης τσατσαδες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μίζες και στις πουτάνες...ΕΛΕΟΣ...

εσυ στηθηκες μια ωρα για να περιμενεις την αλλη ρε φιλε
μεχρι και πιρουετες θα κανες να σου κατσει αμα εμφανιζοτανε και σε πειραξε ενα παραπανω 10αρικο?
Που θα δωσει ο αλλος για να τον προσεξουν? Μερικοι ειστε ζωα μεγαλα και την πληρωνουμε και οι υπολοιποι μετα
ερχονται οι γκομενες στα δωματια μουτρωμενες επειδη καποιοι ειναι ζωα.  

Ωρες ωρες το σαλονι μαζευει κατι κοπροσκυλα... πωωω ρε μανα μου κρεατα ορθια...
κτυπανε πανω στις πορτες  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεχρι και πιρουετες θα κανες να σου κατσει αμα εμφανιζοτανε και σε πειραξε ενα παραπανω 10αρικο?
Που θα δωσει ο αλλος για να τον προσεξουν? Μερικοι ειστε ζωα μεγαλα και την πληρωνουμε και οι υπολοιποι μετα
τυπε μηπως στην σχολη ησουν στην πασπ? :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και στην μουμια ευα τυπε? :2funny:
σε αυτην θα δωσω φακελακι για να μου κανει η αλλη οντως αυτα που λεει, << στο ταβανι>> <<τους παιρνι στο φωτιστικο>>  << πιπες αεροπλανικες>>

ε να δω τι παιζει ρε φιλε με αυτα που λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα κ από μένα! Νέος στο φόρουμ(όπως λέει και το όνομα μου :P )και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τι θα προτείνατε σε αρχάριο και χωρίς πολύ πείρα;Αποκλειστικά στη περιοχή της φυλής και θα είναι η πρώτη επίσκεψη μου γι'αυτό θέλω κάτι καλό και περιποιητικό . Τι θα προτείνατε; Αρχάριος εδώ , οπότε δείξτε κατανόηση :)
φίλε θα κάνεις την τσάρκα σου και θα περάσεις σε όποια κοπέλα σου γυαλίσει.
πριν  μπεις στο δωμάτιο θα πας στο κουζινάκι και θα τους πεις (σε τσατσα κ κοπέλα) να το πάει λίγο χαλαρά γιατί είσαι πρωτάρης και έχεις λίγο άγχος.
άμα σου περισσεύει και κανένα δεκαροεικοσάρι για έξτρα χρόνο καλό θα είναι. αν όχι, μια ξήγα σε τσα2 και πουτάνα να είσαι σίγουρος πως θα έχει καλύτερα αποτελέσματα απο το να μην πεις τίποτα  ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Ωρες ωρες το σαλονι μαζευει κατι κοπροσκυλα... πωωω ρε μανα μου κρεατα ορθια...
κτυπανε πανω στις πορτες  :2funny: :2funny:
Εγώ φίλε έκανα αυτό που έννοιωθα. Εσύ δώσε φακελάκι στην τσατσά ή στην πουτάνα. Ετσι, και μετά να σου λέει δεν έδωσες φακελάκι δεν γαμας...Σαν τη Μολδαβία θα γίνουμε που κάθε 10 μέτρα μας σταματούσανε για φακελάκι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ φίλε έκανα αυτό που έννοιωθα. Εσύ δώσε φακελάκι στην τσατσά ή στην πουτάνα. Ετσι, και μετά να σου λέει δεν έδωσες φακελάκι δεν γαμας...Σαν τη Μολδαβία θα γίνουμε που κάθε 10 μέτρα μας σταματούσανε για φακελάκι...

εσυ τι περιμενεις δηλαδη ρε αρναουτη?
να κατσει η αλλη 20 λεπτα μεσα στο δωματιο και να ειναι και μουναρα
και καλη και με 15 ευρω? Τι να πω ρε φιλε... ή οντως τελικα καποιοι δεν έχουνε μυαλο
ή απλα δεν το βαζουν ποτε να δουλεψει.

Εγω βαζω και στοιχημα με οσους θελουν πως αν δεν δωσει κατι παραπανω πανω απο 7 λεπτα δεν καθεται στο δωματιο.
Και πολλα λεω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ τι περιμενεις δηλαδη ρε αρναουτη?
να κατσει η αλλη 20 λεπτα μεσα στο δωματιο και να ειναι και μουναρα
και καλη και με 15 ευρω?
σαυτο δεν εχεις και πολυ αδικο τυπε

Επισκέπτης
Εγω βαζω και στοιχημα με οσους θελουν πως αν δεν δωσει κατι παραπανω πανω απο 7 λεπτα δεν καθεται στο δωματιο.
Και πολλα λεω.
Έχει και κοπέλες που κάθονται και εικοσάλεπτα.
Νταϊάνα, Κατερίνα Σέρβα, Μπάρμπορα, Κατερινάκι κοντό είναι μερικές απ' αυτές.
Ε δεν λες κάποια μπάζο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Έχει και κοπέλες που κάθονται και εικοσάλεπτα.
Νταϊάνα, Κατερίνα Σέρβα, Μπάρμπορα, Κατερινάκι κοντό είναι μερικές απ' αυτές.
Ε δεν λες κάποια μπάζο.
Και η Κατερίνα που αναζητείται από το 134...

Μια φορά μου χτύπησε η τσατσά την πόρτα και βγήκε η πουτάνα έξω και έγινε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Φυσικά και πήρα τα χρήματά μου πίσω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
α ρε καριολη παπανδρεα γαμω το σπιτη σου...

Καταραμενε..

ακομα και εδω εβαλες το χερι σου..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom