Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (24 μέλη και 210 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απολυτε τυπε παιζει να βρω καμια μαυρουλα εκει? Θελω να παιξω ρωσικη ρουλετα αποψε αλλα εχω ξεμεινει απο σφαιρες, οποτε θα παω στην αμεσως επομενη εναλλακτικη...
τυπε πριν κλεισει στο μπουρδελο αυτο ηταν μονιμα μια μαυρη
περιμενε τον μορτη να την γαμησει αλλα αυτος τιποτα :2funny:
σημερα το ειδα ανοιχτο μετα απο αρκετο καιρο
τωρα δεν ξερω απογευμα αν παιζει καμια μαυρη

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Τελικα μπριζωθηκα και πηγα στη σονια..απο εμφανιση για την ηλικια της λεει και πολυ μαλιστα...τρελο milfaki...
Κατα τ'αλλα στο δωματιο πολυ ψυχρη οπως λεει ο φιλος πιο πανω...Μου επαιρνε πιπα και δε μ'αφηνε ουτε να κουνηθω...Κατα τ'αλλα πιστευω πως εχει βρει ενα κολπο μαγκες και σε κανει και χυνεις στην πιπα θες δε θες...Λες και στα τραβαει με το ζορι η ρουφιανα... :idiot: :idiot: :idiot:
Εννοειται πως και γω εκει εχυσα με συνοπτικες διαδικασιες...Καλο το milfaki αλλα απο αποψη συμμετοχης υπαρχουν και πολυ καλυτερες...

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

Επισκέπτης
Σχολιασμός σε γραφόμενα υποτιθέμενης ενημέρωσης...
«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ  ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΦΟΥ»
[size=16pt]Ουστ από δω νταβαντζίδη που με απειλείς κιόλας...[/size]

[size=16pt]Αντισθένη, τα δέοντα...[/size] :police: :police: :police:

Εμένα με ενοχλεί ιδιαιτέρως η Εύα πάντως. ...
[size=16pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΣΟΓΕΙΟ
Τελικά αυτή η Εύα σου σπάει τα @@ και δεν είναι και για πολλά ...[/size]  :s&m_2:
Eχει δίκιο ο άνθρωπας η τύπισα είναι εντελώς ψυχαναγκαστική  :uglystupid:
Μια φορά έκανε το ίδιο και σε εμένα και όταν της ζήτησα τον λόγο μου είπε πως τα έχωνε σε κάποιον που καθόταν από πίσω μου  :jerking: :jerking:
ολοι την εχουμε αχτι τυπε...
ξερεις ποσες φορες μου την εχει πει?
και επειδη θελω να κανω την βολτα μου χωρις
να μου τα ζαλιζουν "μπες και μπες και εχεις ερθει 500 φορες "
θα ρθω και 100000 αν δεν γουσταρεις βαζε εισοδο στην πορτα 5 ευρω
ετσι λειτουργω εγω και αν σ αρεσει. Εχω κοψει λοιπον να τσαρκαρω απο το μαγαζι της
αλλα και 1 στις 10 τσαρκες να παω και να εχει να με δει 5-6 μηνες παλι θα μου την πει
και πρωτη φορα να πηγαινεις θα στην πει -γενικα σε ολους την λεει- εχει αυταρχικο στυλακι
σε στυλ "εμενα δεν με πιανεις κοροιδο ή μπαινεις ή δεν μπαινεις" , ετσι ειναι το στυλ της
την αποφευγω και εγω και δεν παταω για να μην με αγχωνει.
Nα κάνω μία μόνο αναφορά σχετικά με τη μούμια ΕΥΑ. Εχθές  βράδυ, στην βάρδια της Άννας/ρουμάνας το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο. Περιμέναμε ώρα. Κάποια στιγμή από το δωμάτιο βγήκε νέγρος πελάτης από Τανγκανίκα ή Ουγκάντα ή κάτι τέτοιο. Μαζί βγήκε και η Εύα η οποία επαινούσε τους νέγρους για πολύ καθαρούς, τους οποίους κατά τα λεγόμενα της είναι και καλοδεχούμενοι στο 71Β, ενώ οι λεχρίτες είναι τα πάκια. Επίσης εκείνη τη στιγμή  στο μαγαζί παρευρίσκονταν κατά 95% αρκετοί σχιστομάτιδες, αλμπάνια ή ρουμάνοι, και πακοειδή. Στη συνέχεια βγήκε και η Αννούλα στο σαλόνι,  την οποία έχω τιμήσει δύο φορές πρόσφατα και που είχε άψογη συμπεριφορά προς εμένα, και άρχισε να χουφτώνει όλα αυτά τα λεχριτόκορμα που περίμεναν σαν πειναλέες ύαινες εκεί μέσα. Μετά από αυτήν την εικόνα που είδα χθες βράδυ δεν πιστεύω ότι θα ξαναπατήσω στο 71Β και ας λέει η Ευα ότι το κοριτσάκι της θα μας απογειώσει και ότι έχει πιστοποιητικό γιατρού. Με νέγρο πελάτη που θα της έχει κάνει κανένα γλυφομούνι και θα την έχει χύσει στα βυζόμπαλα, μη περιμένετε ασφάλεια περί καθαριότητας εκεί.
ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην σκατοκαριολα τσατσα και το βρωμομπουρδελο της!....

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπεραααα καμια προτασι γ φυλησ τωρα το βραδι

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΨΥΧΡΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ....ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ

Αν μιλάτε για την Τζούλια το κοντοπούτανο Ρουμανάκι με το πεταχτό κωλαράκι που έχει δουλέψει και στο Φ71Β
με την Εύα, έχω ακούσει κάπου οτι άμα της γλύψεις το μουνάκι της γίνεται πύραυλος, κάθεται μέχρι να
χύσει και μετά κάνει γαμήσι σούπερ. Έχω ακούσει επίσης οτι την έχει πετύχει συνάδελφος με 'πολιτικά' στην
Φυλής μαζί μάλλον με 'το αγόρι της' να του γκρινιάζει καθώς περπατούσαν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εντάξει, πρώτο μήνυμα, για να σχολιάσει τα λεγόμενα ενός τιμημένου πριν από τρίμηνο.
Κάνει κρα από μακριά ότι εκτελεί αποστολή.
καμικαζι αυτοκτονιας ο τυπος
URL]]

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή βόλτα σε επιλεγμένα "καταστήματα" . . .

Φυλ. 80: η Μαρία η Βουλγάρα με το φουλ πρόγραμμα, αλλά μάπα κρεβάτι.  :badair:
Φυλ. 59 κάτω: η Αλεξάνδρα με την ξινή Σαμπρίνα, που μου την είπε ότι όλο κάνω βόλτες αλλά δεν μπαίνω στο δωμάτιο. . . .  :tickedoff:
Φυλ. 59 άνω: η Ελίζα με την Σακίρα

Φωκ. 25 ανω: η μπαμπάτσικια Αντριάννα εκ Φωκ. 22 & όχι η γνωστή από Φ.71 & Φωκ. 19.
Φωκ. 25 κάτω: η νιάου-Μόνικα, που με στρίμωξε στην πόρτα και με πλάκωσε στα φιλάκια (στο λαιμό) :humpleg:
Φωκ. 24 : η Χριστίνα η αδύνατη με το φούλ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τις πόρνες εκεί, ποτέ δεν μου έχει τύχει να πάρω ακάποτη πουτάνα πράγμα που δεν το δέχονται και αυτές. Μια φορά μόνο πριν 3-4 χρόνια κάποια Σοφία κοντή ξανθιά στο Φυλής 54 αριστερά μου στήθηκε στα τέσσερα για ακάποτο γαμίσι και δε ξαναπάτησα εκεί. Τέλος πάντων, με προσοχή  πρέπει να γίνονται οι συνεδρίες.

πλάκα κάνεις το Σοφάκι να κανει ακάποτο γαμίσι; Τότε πήγαινα συνέχεια αλλα ποτέ δεν είχε κανει (ούτε είχε ρωτήσει αν θέλω) κάτι τέτοιο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τυπε εφαγες πακετο
οταν βλεπω την πουτανα με την κρεμα στο χερι καταλαβαινω οτι θα αερογαμησω
επισης το εχουμε πει πολλες φορες
δεν παμε με ομορφες :2funny:

αν είναι ετσι τότε ρε φίλε και να μήν παμε με όμορφες ακομα και στον πληρωμένο έρωτα τότε να βρούμε καμια γκόμενα κανονικη....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 11/8/2011 στις 21.00’

Αποσπασματικές και απόμακρες πληροφορίες για τις κορασίδες που μένουν και επιμένουν σε μια πορνο-γειτονιά που παίζει τα ρέστα της.

003fzd.jpg

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Έλενα από Βουλγαρία με αποστασιοποιημενη όψη και στατική άποψη βουνίσιας γκόμενας για την λαϊκή πουτανιά, τεζαρισμένο σώμα με χορταστικές αναλογίες στα όρια του νταρντανοειδούς πουτανιδίου με tattoo σε όλη την πλάτη σαν ελαιογραφία του Γκόγια με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πιασμένα σε αλογοουρά.

ΦΥΛΗΣ 65 ΟΡΟΦΟΣ
Μόνικα από Μονής Προδρόμου 16, Φυλής 67 με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, λαίμαργο ύφος με πουτανίσια λογική, μέτρια στο ύψος, λίγο μπαμπάτσικη, χορταστικά βυζιά και υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ
Aπόλυτη πουτανο-γλυφίδα με κρυμμένο πρόσωπο απόκρυφη διάθεση και ύποπτη σωματική θέση, μάλλον ψηλή με ανύπαρκτα βυζιά και ξερακιανό κώ(ο)λο

ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 22
ΥΠΟΓΕΙΟ
Δεν πήγα
ΟΡΟΦΟΣ ΝΕΟ
Χριστίνα με ξανθά μαλλιά (αυτή την φορά τα είχε ελεύθερα μέχρι τους ώμους), προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και πεταχτό αλλά όχι πετούμενο κώ(ο)λο
ΟΡΟΦΟΣ ΠΑΛΑΙΟ
Άννα με μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου φουσκωτά πιπό-χειλα, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Αυτή την φορά είχε πιο ανοικτά τα μάτια της

ΦΩΚΑΙΑΣ 24 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Χριστίνα απλά αρκετά αδύνατη γιατί απόψε δούλευε στο Φυλής 65 ισόγειο, η απόλυτη πουτανο-γλυφίδα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον ψηλή, μικρά βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΟΡΟΦΟΣ
Ιωάννα από Φυλής 84 όροφος, Φυλής 92 (παλαιό) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποφασιστικό πορνικό βλέμμα, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικές σωματικές αναλογίες και πεταχτό κώ(ο)λο
Δεν λένε, όμως καλά λόγια για τις υπηρεσίες της.
Και εγώ που είχα περάσει παλαιότερα στο Φυλής 84 όροφος δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΙΣΟΓΕΙΟ
Λίλια με ξανθά κοντά μαλλιά πιασμένα ψηλά, προκλητικά και συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά και υπερ-στρουμπουλό κώ(ο)λο

Αυτά για απόψε και καλή ξεκούραση ...

πρωτάρηςνέος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ από μένα! Νέος στο φόρουμ(όπως λέει και το όνομα μου :P )και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τι θα προτείνατε σε αρχάριο και χωρίς πολύ πείρα;Αποκλειστικά στη περιοχή της φυλής και θα είναι η πρώτη επίσκεψη μου γι'αυτό θέλω κάτι καλό και περιποιητικό . Τι θα προτείνατε; Αρχάριος εδώ , οπότε δείξτε κατανόηση :)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Καλησπέρα κ από μένα! Νέος στο φόρουμ(όπως λέει και το όνομα μου :P )και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τι θα προτείνατε σε αρχάριο και χωρίς πολύ πείρα;Αποκλειστικά στη περιοχή της φυλής και θα είναι η πρώτη επίσκεψη μου γι'αυτό θέλω κάτι καλό και περιποιητικό . Τι θα προτείνατε; Αρχάριος εδώ , οπότε δείξτε κατανόηση :)
αν ισχύουν όλα αυτά που γράφεις, προτείνω πρωινές ώρες διδύμου 8 ισόγειο και διδύμου 8 όροφος..καθαρά, ήσυχα και ποιοτικά για μπουρδελα των 20ε..

Επισκέπτης
Προτείνω και Κατερίνα Σέρβα από Αλκιβιάδου 16Β. Σαραντάρα που σέβεται τον πελάτη.

πρωτάρηςνέος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:cum:
αν ισχύουν όλα αυτά που γράφεις, προτείνω πρωινές ώρες διδύμου 8 ισόγειο και διδύμου 8 όροφος..καθαρά, ήσυχα και ποιοτικά για μπουρδελα των 20ε..

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Ναι ξέχασα να διευκρινίσω ότι προτιμώ πρωινές-απογευματινές ώρες μιας και θα πάω μόνος. Η κοπέλα που εργάζεται εκεί τί λέει ; υπάρχουν λεπτομέρειες;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
:cum:
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Ναι ξέχασα να διευκρινίσω ότι προτιμώ πρωινές-απογευματινές ώρες μιας και θα πάω μόνος. Η κοπέλα που εργάζεται εκεί τί λέει ; υπάρχουν λεπτομέρειες;
έλεος!! μη θέλουμε τροφή μασημένη.. έδωσα μία πληροφορία σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια..χώρος, καθαριότητα, υπηρεσίες... ρίξε μια ματιά λοιπόν κι άμα δεν σου αρέσει πηγαίνεις σε κάποιο από τα (πολλά) κοντινά.. :)!..

πρωτάρηςνέος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα οκ λοιπον! Θα το ψάξω και εγώ και θα πω εντυπώσεις οταν παω , μιας κι ειμαι εκτος Αθηνων ακομα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έλεος!! μη θέλουμε τροφή μασημένη.. έδωσα μία πληροφορία σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια..χώρος, καθαριότητα, υπηρεσίες... ρίξε μια ματιά λοιπόν κι άμα δεν σου αρέσει πηγαίνεις σε κάποιο από τα (πολλά) κοντινά.. :)!..

δεν παει ετσι φιλε. Αν ηταν με 2 κουβεντες που γραφεις να κουραζεσαι και να την λες στον αλλον
που στην τελικη ειναι πρωταρης και ρωταει επειδη δεν ξερει τοτε ολοι οσοι έχουμε δωσει πανω απο 1 σελιδα
συμβουλες σε ατομα στο ιντερνετ θα πρεπει τωρα να τους ειχαμε σκοτωσει?  :huh:
Οποιος βαριεται και κουραζεται ας μην δινει καν.

Και συμβουλη σωστη δεν εδωσες. Γιατι αυτο που του ειπες... αυτη την γενικολογια την αοριστη χωρις κριτικες και τιποτα
και χωρις ονομα κοπελας δεν προκειται να τον οφελησει σε κατι. Αν ο τυπος δεν δωσει 10 ευρω παραπανω εκτος του 20αρικου και να πει στην τσατσα να τον προσεξει θα φαει φολα. + Οτι πρεπει να προσεξει να παει σε καλοβολη πουτανα και οχι αληταριό.

Πεταμε μια προταση εκει... και οποιον παρει ο χαρος δεν παει ετσι και τσατιζεσαι κιολας αμα ο αλλος σε ρωτησει κατι παραπανω αφου δεν εδωσες συγκεκριμενη σωστη συμβουλη  αυτη τη στιγμη τι τσατιζεσαι? 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom