Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (16 μέλη και 219 επισκέπτες)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Αναρωτιέμαι αν εχει αποφασισθει πως θα εορτασθουν οι 2000 σελίδες της "Ημερήσιας ενημέρωσης"

Επισκέπτης
απογευματινη βολτα φυλης και περιξ
αγκυρας 12α μινελλα,αρκετα καλη σε παλαιοτερη συνευρεση.
αγκυρας 1β ολγα,νταρντανομωρο εκ ρωσιας με φουλ
φωκαιας 27 αλμπινα,μουναρος με ξυνη διαθεση
φωκαιας 27 ανω μαυρομαλλα,κοντουλα τουμπανο που δοκιμασε συνμπουρδελιαρης και ειπε καλα λογια
φυλης 74 σουμπερ μπαζο και αμεση μεταβολη
φυλης 80 2 μελαχρινα ρουμανακια με φουλ.το ενα ελεγε,το αλλο επιανε την βαση
φυλης 84β ξανθουλικο,κοντουλικο,τσαχπινικο αρκετα ομορφο κοριτσακι
φυλης 86α μελαχρινη αλογα με πιασιματα καιφουλ.εχει δοκιμαστει παλαιοτερα με μετριες επιδοσεις.(ειχε και αλλο κοριτσι αλλα ηταν δωματιο καιβαριομουν να περιμενω)
φυλης 92α  κοπελαρες μαυρομαλλες.η μια ειδικα ελεγε παρα πολυ.σωματαρα και σκουλαρικι στο χειλος.η αλλη χυμωδης.
φυλης 54 ανω πιπινακι γαλακτος μινιον με φουλ.ο ξεδοντιαρης τσατσος και καυλωμενος να εισαι στον ριχνει με το παρουσιαστικο του.
φυλης 54 κατω ντενισα.αστερι απο τα λιγα,ουτε σε στουντιο τετοιο μελανουρι.βγηκε στο σαλονι και μου εφυγε το σαγονι.
διδυμου 18α αντριαννα με την κομπρεσορατη πιπα.περασμενα μεγαλεια..
διδυμου 20 βικτωρια.δεν λεει και πολλα

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
φυλης 92α  κοπελαρες μαυρομαλλες.η μια ειδικα ελεγε παρα πολυ.σωματαρα και σκουλαρικι στο χειλος.η αλλη χυμωδης.

Αυτη με το σκουλαρικι στο χειλος που λες την ειχα δει κι εγω και μου εφυγε ο τακος.τρελο μουνι...αν γνωριζει κανενας συναγωνιστης περισσοτερα ας μας πει....

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Αυτη με το σκουλαρικι στο χειλος που λες την ειχα δει κι εγω και μου εφυγε ο τακος.τρελο μουνι...αν γνωριζει κανενας συναγωνιστης περισσοτερα ας μας πει....
την τζουλια λες.μουναρα αλλα μεγαλο επιπλο.δουλευε και κασανδρας σαν τζανα

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
την τζουλια λες.μουναρα αλλα μεγαλο επιπλο.δουλευε και κασανδρας σαν τζανα

Nαι,ε?κριμα παντως γιατι ειναι πολυ δυνατο και ο τροπος που σε κοιταει ειναι λες και ενα αορατο χερι σε τραβαει απο το παπαρι για να περασεις!!!
Ασχετο,αλλα αυτη την ευα που δουλευε πρωι στο διδυμου 20 που θα τη βρουμε ρε μαγκες...εχει φυγει διακοπες ή δουλευει αλλου..?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Nαι,ε?κριμα παντως γιατι ειναι πολυ δυνατο και ο τροπος που σε κοιταει ειναι λες και ενα αορατο χερι σε τραβαει απο το παπαρι για να περασεις!!!
Ασχετο,αλλα αυτη την ευα που δουλευε πρωι στο διδυμου 20 που θα τη βρουμε ρε μαγκες...εχει φυγει διακοπες ή δουλευει αλλου..?

Μια Ευα (δεν ξερω αν λεμε την ιδια, ειναι ξανθο μιλφ η δικια σου?) επαιζε χθες απογευμα στο Περγαμου 27 το ισογειο.

Τυπε μου λες να εισαι κλωνος μου? Γιατι ειμαι κι εγω του 85 και ραφλας  :2funny:

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μια Ευα (δεν ξερω αν λεμε την ιδια, ειναι ξανθο μιλφ η δικια σου?) επαιζε χθες απογευμα στο Περγαμου 27 το ισογειο.

Τυπε μου λες να εισαι κλωνος μου? Γιατι ειμαι κι εγω του 85 και ραφλας  :2funny:

Αυτη που λεω εγω ειναι ρωσιδα,ψηλη,με καστανο σπαστο μαλλι...οποτε μαλλον δεν ειναι αυτη...
λες να βγηκαμε εμεις και να εσπασε το καλουπι τυπε??γιατι καραφλοι και γεννημενοι το '85 πρεπει να υπαρχουν ελαχιστοι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως εγω αυτο τον καιρο εχω αφησει λιγο μαλλι...για να μη μας μπερδευουν κιολας,οχι τιποτ'αλλο.... :P

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

Αμαν!!παλι καλα που το ειδα...κανει και τετοια,ε??κριμα..... :headbang: :headbang: :headbang:
εγω βασικα για την πιπα της την ηθελα γιατι εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν την εχω δοκιμασει ποτε!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πέρασα μια βόλτα σήμερα από το μετάξι, όπου ξαναβρήκα την μικρή.
Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος. Και δεν φεύγει με κρύο μπάνιο.

Επισκέπτης
Διδύμου 20, Άγκυρας 12α-β Εύα:
Αμαν!!παλι καλα που το ειδα...κανει και τετοια,ε??κριμα..... :headbang: :headbang: :headbang:
εγω βασικα για την πιπα της την ηθελα γιατι εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν την εχω δοκιμασει ποτε!!
[size=14pt]Μακρυά & Αλάργα![/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Φυλής 9/8/2011 στις 21.00’

Βλέπουμε τα μπουρδέλα με προοπτική προσπαθώντας να προσομοιώσουμε το βάθος της πραγματικότητας σε μια φωτογραφία, αντιμετωπίζοντας με προοδευτική αντίληψη τις αντιφάσεις αλήθειας και ψέματος που αρκετές φορές δεν είναι διακριτές

:grin:

005um.jpg

ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ 7
Μαριάννα μελαχρινή πορνο-κορασίδα με κοντά σπαστά μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με σχεδόν προκλητικό προφίλ, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 80
Δυο κοπέλες
Μαιρούλα με μελαχρινά (πλέον) μαλλιά extensions μέχρι την μέση, χαμογελαστό πρόσωπο με συνηθισμένα χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, λεπτή μέση, αποδεκτά βυζιά και κινούμενο κώ(ο)λο
Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με άπειρο ύφος, μέτρια στο ύψος με ανάλογες σωματικές προδιαγραφές της Μαιρούλας

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16
Μόνικα από Φυλής 67 με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, λαίμαργο ύφος με πουτανίσια λογική, μέτρια στο ύψος, λίγο μπαμπάτσικη, χορταστικά βυζιά και υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο

ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 22
ΥΠΟΓΕΙΟ
Δεν πήγα
ΟΡΟΦΟΣ ΝΕΟ
Χριστίνα με ξανθά κοντά μαλλιά, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και πεταχτό αλλά όχι πετούμενο κώ(ο)λο
ΟΡΟΦΟΣ ΠΑΛΑΙΟ
Άννα με μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου και κατακόκκινα βαμμένα πιπό-χειλα, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

αυτά τα λίγα ...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
εγώ πάντως μετά απο πολύ καιρό έκανα μια βόλτα στο μετάξι και τρελάθηκα...όλα τα σπιτια ξεκινούν απο δεκάρικο....μετά απο μια μικρή βόλτα κατέληξα λωνίδου 28 κάτω σε μια κικρόυλα ομορφούλα με πάρα πολύ ωραίο σώμα.μελαχροινή με ωραίο στητό στήθος...πολύ καλή στο δωμάτιο με πολύ καλό στήσιμο στα 4 και γενικότερα δεκτική σε κάθε τι. τα μείον...μέτρια πίπα και η μεγάλη ποσότητα κρέμας που είχε βάλει....το μαλλί...μόνο 10€. μερικά αλλα στανταράκια... ιάσ. 37,48 και 43 . κανονικά προγράμματα με 10 ευρώ και με 15 κωλαράκι.... γενικότερα εχοθν πέσει οι τιμές αλλα εχουν βάλει και κατι μπάζα πατσόχοντρες οπου δεν ειναι ουτε για να τις βλέπεις...όπως ιασ46α 46β κολοκυνθους 63 στο δεξί... αυτά τα ολίγα...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Νικόλα,
αν θες, γράφε καλύτερα και βάρδια (πρωί, απογευματάκι, μαύρα μεσάνυχτα),
για να μην τρέχει τζάμπα ο κόσμος.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Βλέπουμε τα μπουρδέλα με προοπτική προσπαθώντας να προσομοιώσουμε το βάθος της πραγματικότητας σε μια φωτογραφία, αντιμετωπίζοντας με προοδευτική αντίληψη τις αντιφάσεις αλήθειας και ψέματος που αρκετές φορές δεν είναι διακριτές

:grin:

005um.jpg

Τι είπες τώρα

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
δυο στα δυο η αποτυχια χτες ....
το μεσημερι στην Αννα Ελλης 3... φολααααααααααα, βαριεστημενη , και με κρεμα παντου τοση που ο κωλος της ηταν πιο χαλαρος και απο μουνι αλλης....  στο τελος καταληξαμε να μου τον παιζει μπας και χυσω να τελειωνουμε να φυγω

και το βραδυ σε μια νεα στο φωκαιας 27 πανω....  ελενη η πιτσιρικα , κορμαρα βεβαια και με βυζι τουμπανο ,αλλα ουτε να κανει πιπα ηξερε ουτε τιποτα.... μπηκε με την κρεμα στοχερι που πλακωσε τον πουτσο μου τον γεμισε και φυσικα το γυρισαμε στο αερογαμι... 2 κιλα κρεμα πως ρε φιλε να εχεις αισθηση και να γμαισεις? ΕΛΕΟΣ....... στο τελος την εβαλα να μου τον παιξει (2η σημερα) και ουτε αυτο δεν ηξερε να κανει , κοντεψε να μου τον ξεριζωσει... αιντε στο καλοκοπελα μου και αλλη φορα θα ακουω το ενστικτο μου γιατι 9 στις 10 εχει δικιο...
αλλα επρεπε να το καταλαβω η τσατσα ειναι μια κωλογρια μαλακω που κανει χαριντισματ ακια χτυπιεται οτι ειναι τρομερη η γκομενα μεσα (οποια και ναναι) αλλα σχεδον παντα ειναιμαπα....

τελικα αυτο που αποδυκνειεται ειναι οτι η καλες πουτανες αυτες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ δεν ειναι απαραιτητα και ομορφες , αντιθετως μαλιστα οι μετριοτερες ειναι συνηθως και καλυτερες...
Η μαρια η τρελοκοτσιδου, η κατερινα απο φυλης 200 απο παλια, η βανεσσα (αν και αυτη ηταν και ομορφη) η ντενισα, η Ισαβελα απο Ελλης 3 (χοντρουλα μεν αλλαααααα) μπορει να μην ειναι τιποτα το ιδιαιτερο απο εμφανιση αλλα στο κρεβατι ειναι πυρααυλοι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
χθες το μεσημερι στη φυλης

92 δεξια ενα μελαχροινο με πολυ καλο κορμι,μετριο προσωπο

71 κατω μελαχροινη με καρεδακι.λεπτο καλο κορμι μετρια φατσα και πολυ αμηχανη-αβγαλτη-ψυχρη στο σαλονι.σονια την ειπε

71 πανω κοντο μελχροινο με ατσουμπαλο λεπτο κορμι κι εντελως αβυζη.

69 κατω η 35αρα ξανθια τανια.καλο κορμι και προσωπο.αξιοπρεπες γαμησι.

86 κατω μελαχροινη κατω του μετριου με πεσμενα βυζια

86 πανω μελχροινη νεαρα με λεπτο κορμι και καλο προσωπο.2,5αρι ελαφρως πεσμενο στηθος.

84 πανω μελαχροινο αδιαφορο και ενα ξανθο με αριστα σχηματισμενο 1.5αρι βυζακι πολυ καλο λεπτο κορμι με ωραιο κωλαρακι και καλο προσωπο.πααιζει να δοκιμαστει καποια στγμη.ξερουμε κατι?

84 κατω μπαζο

80 κλειστο

59 πανω 2 μελαχροινα.το ενα αδιαφορο.
το αλλο λεπτο με μικρο σουπερ βυζακι και καρε μαλλι.καλο κωλαρακι.στα υποψιν.

59 κατω μελαχροινο απιθανο ρουμανακι που ειναι καιρο εκει τα πρωινα και μαζι της ενα ξανθο αβυζο σαν εφηβη.

74 υπογα αριστερα η μονικα στελλα με τα αστερακια.
αριστη εμφανιση και καλο γαμησι.

στο δεξια ασχημη ξανθια με καλο κορμι.

διδυμου 20 μια ξανθια μιλφ με καλο κορμι για την ηλικια της

8 κατω κατερινα μιλφ πολυ κατω του μετριου και τζουλιαννα καστανοξανθη χοντρη με μεγαλα πεσμενα βυζια

8 ανω η καρμεν.κοντοπουτανο με κωλαρα και πολυ καλο γαμησι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τωρα...

περγαμου 27α ,ναταλι ρωσιδα νταρντανα μιλφ...η αλικη ειπε η τσα2 σταματησε(!) απο περγγαμου...ξερει κανεις κατι...?

περγαμου 27β,ευα η ξανθια χοντρη μιλφ

αλκαμενους 113 βικτωρια ξανθο τζιλφ αποστεωμενο

αλκιβιαδου 16γ ενα μιλφ ξανθο ψηλο με ωραιο κορμι και μικρο βυζι και μια πιτσιρικα ομορφη ψηλη με μεγαλο βυζι

αλκιβιαδου 16β ενα μιλφ καυλιαρικο ξανθο με πολυ μικρο βυζι και πατρισια μιλφ με κοντο ξανθο μαλλι

αλκιβιαδου 16α μια χοντρη μελαχρινη μιλφ...τι λεει απο υπηρσιες αυτη?ξερει κανεις?

προυσσης 2 αντζελα

τι λες ρε τυπε  :headbang: σταματησε γενικα ή απο Περγαμου?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom