Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (13 μέλη και 243 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μουσικοσυνθέτα, φαίνεσαι αποσυνδεδεμένος επί μονίμου βάσεως.Γιατί;
Αφού διάβασες οτι κτυπούν πόρτες...

Περί απόκρυψης σύνδεσης, είναι μια επιλογή στο προφίλ. Αν μου επιτρέπεις , την επέλεξα.

Περί Φ.59: Όπως προ-είπα, είχαμε τον χρόνο μας, μέχρι την επέμβαση Σαμπρίνας. Πρώτα πέρασα εγώ με την Άλεξ στο δωμάτιο, μετά άκουσα την Σαμπρίνα να πηγαίνει σε άλλο. Αφού τελείωσε πρώτη (η Σαμπρίνα) γύρισε στην κουζίνα και μετά από λίγο μας χτύπησε την πόρτα. Οπότε, δεν ήταν τόσο χάλια, όσο η Άλεξ καθαυτού, που ήταν "απούσα" κατά την όλη διάρκεια. . .  .

Σημερινή πρωινή:

Φυλ. 74: Αριστερά η Άννα η Βουλγάρα με το θανατηφόρο κορμί και φουλ υπηρεσίες.
        Δεξιά ένα πάντα, αλλα όχι τόσο γλυκό όπως στην διαφήμιση της WWF
Φυλ. 71 άνω: η Μίκη με το κούρεμα αλλά Lady Gaga
Φυλ. 67: ένα καινούργιο καστανό προ-μιλφ μέτριο
Φυλ. 69 κάτω: η Τάνια
Φυλ. 59 άνω: η Ελίζα, ενδιαφέρουσα και διαχυτική παρουσία 
Φυλ. 59 κάτω: 2 κοέλες που δεν είδα γιατί διαολόστειλα την τσα2 που δεν μου έλεγε τα ομνόματά τους , ενώ αυτές ήταν στα δωμάτια με πελάτες . . . ..

Φωκ. 25 άνω: Τερέζα
Φωκ. 25 κάτω: Ατριάννα με φούλ από Φωκ.22 και Φωκ. 25.
Φωκ. 22 κάτω: η Γκαμπριέλα

Αγκ. 12: η Άννα

Αυτά

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συναγωνισταραδες... παιζει κανα καλο τεμαχιο αυτη τη περιοδο
που να μην βιαζεται στο δωματιο και γενικα να αξιζει ο κοπος  :think:
βαριεμαι την μπουρδελοτσαρκα διαρκειας... για σαββατοκυριακο αλλα και για καθημερινες
αυτη τη περιοδο αν εχει να προτεινει κανεις κατι...

και να ειναι πολυυυυυυ τολμηρηηηηη στο δωματιοοο και να κανει πολυυυυυ τολμηραααααα πραγματα χαχαχαχα
οχι ενταξει πλακα κανω.. θελω μια κανονικη καταθεση χωρις βιασυνες / ξαφνικες καλοκαιρινες "βρογχιτιδες" και βηξιματα εξω απο τις πορτες
/ να γινεται dj ξαφνικα η τσατσα / να θυμαται ξαφνικα η πουτανα πως ξεχασε το κοτοπουλου στο φουρνο και να πεταγεται σαν ελατηριο / και αλλα τετοια παρομοια γελοια πραγματακια τα οποια ειχαμε την ατυχια να συναντησουμε και να συναντησετε κατα καιρους  :cheesy:

και στις 2 βαρδιες δεν εχω προβλημα αλλα πιο πολυ για πρωινη.
Και μονο για Φυλης αντε Λιοσιων... μεταξουργειο δεν παω.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πρωινή μεταξένια περιπλάνηση- ΔΕΝ προλαβαίνετε!

Jason Str., ψώνια στο 15ευρο

46B Δίδυμο από ένα σκυλί 30ρικο και μια γιαγιοειδή για ονειρεμένες gilf καταστάσεις.
Χρειάστηκε να αποφύγω κεφαλοκλείδωμα.
46Α Στέλλα, η νταρντανοβυζού σε σόλο καριέρα.
46(πάνω) Μια ξανθιά χοντρή.
43 Σκούρα ΒΛΚΠ για πολύ λίγα πράγματα.
44 Ντουέτο ΒΛΚΠ αδιάφορες. Η μία, η παχουλότερη, έκανε και κώλο.
37Β Καλό καυλάκι, αλλά με υποψία υφακίου, οπότε τα ελαφρά είναι μονόδρομος.
37Α Ατσούμπαλο σώμα με ασχημάτιστα βυζιά στα 10€. Στα 15 έκανε και 69.
36 Μια γηραιά αγωνίστρια της γενιάς της Αντίστασης, που προ 10ετίας εκδιδόταν ως milf στη Ρεμούνδου.
Στην ίδια ερειπώδη κατάσταση με το οίκημα.
33 Μπαζάκι ΒΛΚΠ με κανονικό σώμα και σκατοτατού χαμηλά στην κοιλιά.
31 Ζουμπουρλούδικη και τσουπωτή ξανθιά με βυζιά (2,5). Το σκέφτηκα προς στιγμή, αλλά μου φάνηκε ότι την είχα ξαναπάρει και τελικά ψήφισα άκυρο.
30Β Μια καστανόξανθη μικρή, που βλέποντάς με με ρώτησε "σ' αρέσω;". Το αναφέρω, γιατί νομίζω ότι θα το έχει καθιερώσει ως catchy ατάκα
και θα το λέει σε όλους, για να καταλάβετε ποια είναι.
Μετριότης (αν διαβάζεις, μωρό: "όχι, δε μου αρέσεις").
30Α  Πιτσιρικάκι βιαστικό, έτρεχε από δωμά σε δωμά.
Αν με τα πιτσιρίκια δεν έχω κανένα πρόβλημα, με τις βιασύνες έχω.
27Α Μπάζο, το οποίο έβγαλε στο σαλόνι η τσατσά δίνοντάς του προωθητικά μπατσάκια στα κωλομάγουλα.
Leonidas & 28 Jason str. πάνω
Κατάμαυρη καρατζίπσι με κώλο στο πρόγραμμα
Leonidas & 28 Jason str. κάτω
ΒΛΚΠ με ωραίο δουλεμένο 2,5άρι βυζί, αλλά βγαίνοντας απ' τον οντά την έλεγε στον πελάτη, οπότε απήλθα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
20Α (το πρώτο, όπως ανεβαίνουμε από Λεωνίδου) Εύσωμη μετριότης ψωνίζουσα είδη προικός από φουκαριάρη μετανάστη λιανοπωλητή.
20Β Μινιόν συμπαθητικό.
20Α Κουκλίστικο προσωπάκι, μπλε λιμνούλες για ματάκια και ανέγγιχτο σχεδόν ανέγγιχτο εφηβικά στητό βυζί, >20 ετών.
Κατέθεσα πλήρης παιδεραστικών τύψεων.
Μάλλον ερήμην της, αλλά ήταν τόσο του γάλακτος, που τέλειωσα τρυφερά, γοργά και ένοχα,
γεμίζοντας ένα ολόκληρο προφυλακτικό με γεροντοερωτική τρυφερότητα πρωτεϊνούχα εξαιρετικά.

Η τσάρκα συνεχίστηκε για ιδεολογικούς λόγους
Στους άσσους της πρεζοϊάσωνος δεν πατάμε πόδι για λόγους στοιχειώδους αιθητικής και αυτοπροστασίας.

Μπουρδέλα επί Κωλωνώ

Κ30 Β Σλάβικα αδρά χαρακτηριστικά σε συσκευασία 1.70. Σε κάποιους θ' αρέσουν αυτές οι γωνίες.
Εμένα θα μ' αποθάρρυνε ούτως ή άλλως η ωσάν του μπουλντόγκ φωνούλα του τσατσού.
Κ32 Β Ντουέτο από μια κατά δήλωση ρωσίδα και την ξανθιά Ντιάνα, την οποία είχα ξαναπάρει και δε με ενθουσίασε.
Κ32 Γ (καταφύγιο) Μετριοτάτη ξανθιά με χαρακτηριστική σπαθιά σκωλικοειδίτιδος.
Κ47 κάτω Χοντρή φλόμπα
Κ47 άπστερς ναυαγιώδης, σαν που ταιριάζει σε σένα, Κ47.
Η τσα2 σχολίασε ότι έχω βγει μόνο για βόλτα.
Απαξίωσα να της απαντήσω ότι τελευταία φορά πέρασα από 'κει προ 2μήνου.
Κ48 Τζένη, καλούλα και παρακμούλα στα 10€.

Και τα λοιπά

Μ. Αλεξάνδρου 15 Χοντρή με κομπινεζόν (ονομάζεται έτσι, γιατί ευνοεί κομπίνες σχετικά με τις διαστάσεις και την κατάσταση του σώματος της χρήστριάς του,
οδηγώντας σε σωρηδόν παρανοήσεις, επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα του 15ευρού μας).
ΜΑ 22Α Υψηλή και εύσωμη. Ό,τι πρέπει για μένα που κυνηγάω τις πετίτ καταστάσεις.
ΜΑ 22Β Καυλοειδής, αλλά την περίμενε γκόμενος στα εξ απορρήτων διαμερίσματα (στο τσατσάδικο),
ξενέρωσα που δεν είμαι ο μόνος στη ζω'η της και πανηγυρικά επούλεψα.
Κωλοκυνθούς 63 αριστερά
Αθίγγανη. Στα 10€ τα βασικά, στα 15 € φουλ. Μόνο στους Έλληνες, λέει, κάνει ακά.
Μάλλον κάποιοι έχουν βαλθεί να μας καταστρέψουν ως έθνος
(προφανέστατα, εμείς οι ίδιοι, που ψωνίζουμε τα ακά).
Κ63 στο βάθος οίκος
Χοντρή με ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και τιμές.
Ακά στους έλληνες.
Δεν ήξερα ότι τα ΣΜΝ ομιλούν μόνο την αλλοδαπήν.
Αχιλλέως 51
Μια ξανθιά φρίκη με κώλο στο πρόγραμμα.
Μαραθώνος 59Α Μια ψηλή με φουλ στα 20€, παρακαλώ. Άντε γεια.

Κων/πόλεως, ότι πάρεις 20€

166Α Η Ναταλία, miss ψωμάκια 2011. Την έχω πάρει. Μετρία μετριότης μέσα, πράγμα που δε σημαίνει κατ' ανάγκη και σπασαρχίδω.
Κ166 Β Ξανθή με αδιαφόρως αδιάφορα χαρακτηριστικά, που κάμει καλό κοντράστ με τον εντυπωσιακό μούναρο Σαμπρίνα της βραδινής του ίδιου μαγαζιού,
πλην όμως και μίσανδρο μούναρο, όπως απεκάλυψε ο xilnik σε πρόσφατο πρωτοσέλιδο διάβημά του στο ιστότοπό μας.
Ελευσινίων 22 Μπαζομίλφ με απλό πρόγραμμα, που είχε το θράσος να ζητάει 20€.

ΥΓ- Καλά να πάθετε.
75% των πλοηγούμενων ανά το Μεταξουργείο, Έλληνες.
Απ' τα 15 (και πολύ περισσότερο, τα 10) στα 20 είναι πολύς δρόμος.
Το Μετάξι θα μαζέψει όλο το χαρτί, όπως έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει,
πράγμα φανερό από το αισθητά καλύτερο σε σχέση με παλιότερα στήσιμο των μαγαζιών.
Το τι το φχαριστιέμαι για τους "επιχειρηματίες" της Φυλής που βαράν μύγες
-και πάλι καλά, που τώρα είναι Αύγουστος και υπάρχουν κι αυτές-
δε λέγεται.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Είχα τύψεις, που χώνονταν καθημερινά οι ίδιοι και οι ίδιοι ρεπόρτερς (Λιάνης, Δημαράς κλπ)
και είπα να αναλάβω εγώ το περίπολο σήμερα,
να βγουν εξοδούχοι τα παιδιά.

Τώρα, αν καμιά μελαχρινή την είπα κατά λάθος ξανθή,
δε βαριέσαι,έτσι κι αλλιώς βαμμένες είναι :grin:

Καυσωνοενημέρωση- δε μασάμε τίποτα :rockon:

Επισκέπτης
Είχα τύψεις, που χώνονταν καθημερινά οι ίδιοι και οι ίδιοι ρεπόρτερς (Λιάνης, Δημαράς κλπ)
και είπα να αναλάβω εγώ το περίπολο σήμερα,
να βγουν εξοδούχοι τα παιδιά.

Τώρα, αν καμιά μελαχρινή την είπα κατά λάθος ξανθή,
δε βαριέσαι,έτσι κι αλλιώς βαμμένες είναι :grin:
Μ' αρέσεις  ;)

Καυσωνοενημέρωση- δε μασάμε τίποτα :rockon:
Και καυσωνογαμήσι και καυσωνογαμήσι! Εκεί κι αν δεν μασάμε  :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Άνεση χρόνου και βόλτα στα μονοπάτια του Μεταξιού (έτσι για αλλαγή) . . .  .

Ιασ. 1β: Έμμα
Ιασ. 1γ: Ρουσλάνα
Ιασ. 20α: Μια εμφανίσιμη μαυρομάλα, με υπέροχο κορμί, μικρό στηθάκι, παρέχοντας απλό πρόγραμμα , αυστηρά.
Ιασ. 20β: ένα τσαχπίνικο μετριο-καλό μαυρομάλικο με άσπρα εσώρουχα.
Ιασ. 19 ισ.: ένα ναζιάρικο καμπυλόγραμμο μαυρομάλλικο και μαυρισμένο
Ιασ. 19 άνω: ένα αδιάφορο που ούτε το θυμάμαι
Ιασ. 37 άνω: μια κοντούλα με μαύρο μαλλάκι και καμπύλες
Ιασ. 30 άνω: ένα ξανθό ξινό με απλό πρόγραμμα
Ιασ. 30 κάτω: μια ψιλή μακρομαυρομαλλούσα με γυαλάκια

Κολ. 11 ισ.: ένα γλυκύτατο μαυρομάλλικο μωρό με μικρό στήθος. Ίσως θα έπρεπε να το τιμήσω . .  . .
Κολ. 11 άνω: ένα αίσχος με φούλ. Το έχω πετύχει και στο Φυλ. 73.
Κολ. 30 άνω (με τα ψάθινα καθίσματα): ένα αδιάφορο
Κολ. 30 άνω (με τα πλυντήρια): 2 κοπέλες. Ένα ξανθό μέτριο, με τα μαλιά κότσο και μια μπουρούχα μαυρομάλλα
Κολ. 32 υπ.: ο Μινώταυρος με φουλ
Κολ. 32 ισ.: Ανθυπομέτριο με φουλ

Αυτά

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια στην Φυλής. Αρκετός ο κόσμος που περίμενε καρτερικά να γαμήσει. Δεν προλαβαίνεται εκτός αν μετά τις 12 μείνουν οι ίδιες.

Φυλής:

40: Μελαχρινή αδύνατη με ωραίο κορμί και πρόσωπο, αλλά λίγο φοβισμένη με πρωκτικό.
54 πάνω: Μελαχρινή με κάποια κιλά παραπάνω, πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο σαλονάρισμα. Την πέτυχά και χτές στο βράδυ στην τρίτη βάρδια στο studio Κωνσταντινουπόλεως 92 αριστερά.
54 κάτω: Ντενίσα, ξανθιά με μοντελέ σώμα, γλυκό πρόσωπο και ωραίο στητό στήθος.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
59 κάτω: 2 κοπέλες. Αλεξάνδρα, καστανόξανθη αδύνατη με μικρό στήθος και μία μελαχρινή με καρέ αδύντατη με μικρό στήθος.
59 πάνω: 2 κοπέλες. Σορένα αδύνατη με μικρό στήθος και ωράιο πρόσωπο μελαχρινή. Και η Σαμπρίνα, καστανή με σπαστά μαλλιά και ωραίο σώμα και πρόσωπο.
61: Κλειστό.
80: Κλειστό.
65 πάνω: Κλειστό.
65 κάτω: Κλειστό.
84 κάτω: Τζούλια, από Διδύμου και Έλλης. Κοντή μελαχρινή με μεγάλο στήθος και πρωκτικό.
86 κάτω: Σορίνα, μελαχρινή με απίστευτο κορμί και στήθος, ωραίο πρόσωπο και πρωκτικό.
67: Μαρία η γυρολόγος. Μελαχρινή με κοντα μαλλιά, ωραίο σώμα και πρόσωπο, μικρό στήθος και ένα μεγάλο τατουάζ στα πλευρά. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
69 πάνω: Μεαλχρινή με ωραίο σώμα και αδιάφορο πρόσωπο.
69 κάτω: Μελαχρινή κοντούλα με περίεργο χτένισμα. Μακρύ από την μία πλευρά και κοντό από την άλλη.
71 όροφος: Κατανόξανθή πάρα πολύ όμορφη. Απίστευτο κορμί και πρόσωπο και μάλλον σιλικονάτο στήθος.
71 ισόγειο: Λάουρα, καστανό πιπίνι με ωραίο σώμα, στήθος και υπέροχο πεταχτό κωλαράκι.
71 υπόγειο: Κλειστό.
92 δεξιά: Μάλλον η Μαρία από το Φυλής 80 με το πρωκτικό. Μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
92 αριστερά: Νίκη, ωραίο σώμα πρόσωπο και στήθος. Ψηνομουν να μπω αλλά προτίμησα την Μαρία. Όποιος την έχει δοκιμάσει ας με ενημερώσει.

Φωκαίας:

17 κάτω: Κλειστό, αλλα στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
25 πάνω: Αντριάννα, κοντή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα με αφράτο πισινό που τον δίνει.
25 κάτω: Μόνικα, μελαχρινή αδύνατη με ωραίο κορμί.
22 πάνω δεξιά: Άννα, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό.

Αυτή είναι η τελευταία μου ενημέρωση για κάποιο διάστημα γιατί άυριο φεύγω για επάρχια. Σε 3 εβδομάδες πάλι.

Καλές τσάρκες συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά να περάσεις! Δυστυχώς θα αραιώσουν οι αναφορές αυτές τις μέρες  >:(

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλιμεριζο τουσ ιπελαμπρουσ χιστεσ!!!
εχθεσ το βραδι γιρο στισ 12 με 12.30 μαραθονοσ και αχιλεοσ γονια ειχαν μαζευτει χιλιαδεσ μπλε χαζοχιστεσ(αστινομια)!
μαλλον εγινε κατι σινταρακτικο!!!!!!κατι το πολι πομποδεσ!!!!!!!
πιοσ ξερι-ακουσε κατι να μασ πει?
μιποσ σκοτοσαν καμια πουτανα παλι???εξο ακκριβοσ απο το τσαρδι που βρισκετε γονια μαραθονοσ και αχιλεοσ!
ιμουν περαστικοσ με το λαγνο πορνοοχιμα και δεν καταλαβα τι εγινε!!!
ιταν πολι ρομαντικα παντοσ!!!!!ακροσ ειδιλιακα!!!
ασ ενιμεροσι καπιοσσσσσ γριγορα!!!με εχι φαι ι περιεργια για να σπαρταριστα νεα τισ πιατσασ!
Δεν σε είδα υπερ-λαμπρε πορνο-χιστο-περπατητή ...
Μήπως ήσουν με φόρμα παραλλαγής ;

untitled.bmp

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
καλιμεριζο τουσ ιπελαμπρουσ χιστεσ!!!
εχθεσ το βραδι γιρο στισ 12 με 12.30 μαραθονοσ και αχιλεοσ γονια ειχαν μαζευτει χιλιαδεσ μπλε χαζοχιστεσ(αστινομια)!
μαλλον εγινε κατι σινταρακτικο!!!!!!κατι το πολι πομποδεσ!!!!!!!
πιοσ ξερι-ακουσε κατι να μασ πει?
μιποσ σκοτοσαν καμια πουτανα παλι???εξο ακκριβοσ απο το τσαρδι που βρισκετε γονια μαραθονοσ και αχιλεοσ!
ιμουν περαστικοσ με το λαγνο πορνοοχιμα και δεν καταλαβα τι εγινε!!!
ιταν πολι ρομαντικα παντοσ!!!!!ακροσ ειδιλιακα!!!
ασ ενιμεροσι καπιοσσσσσ γριγορα!!!με εχι φαι ι περιεργια για να σπαρταριστα νεα τισ πιατσασ! καλημερα κυριοι..με αφορμη το περιστατικο που γλαφυρα αναφερει ο κυριος πιτσιλιστης,καπου παει το μυαλο μου...εξηγουμαι.στο καστρι που μενει ο πρωθυπουργος μας,ειναι αποκλεισμενοι 3 δρομοι γυρω απ το σπιτι του απο ισαριθμες κλουβες των ματ,καθετα τοποθετημενες...λετε ν αποφασισε,αυτος ο Αντρας να γινει μελος της μπουρδελοπαρεας και χθες εκανε την πρωτη του εξορμηση??? αν ναι,περιμενουμε αναφορα..ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ>> :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
καλημερα κυριοι..με αφορμη το περιστατικο που γλαφυρα αναφερει ο κυριος πιτσιλιστης,καπου παει το μυαλο μου...εξηγουμαι.στο καστρι που μενει ο πρωθυπουργος μας,ειναι αποκλεισμενοι 3 δρομοι γυρω απ το σπιτι του απο ισαριθμες κλουβες των ματ,καθετα τοποθετημενες...λετε ν αποφασισε,αυτος ο Αντρας να γινει μελος της μπουρδελοπαρεας και χθες εκανε την πρωτη του εξορμηση??? αν ναι,περιμενουμε αναφορα..ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ>>

Δεν έχεις μάθει να κάνεις παράθεση συνάδελφε (ακόμα), και μας μπερδεύεις...

Αλλά πέρα απ' αυτό,

ωταν πασ να τι βγυσ στω σιναδαιλφω ποιτσηλυστι πραιπι ννα πρωσαιχησ πωλη τυ γραφυσ, γηατη αλω ινε να σαι δηαβαζουν αισενα, αλο να δυαβαζουμαι πυτσηληστι.

πυτσηλυστοισ = πάουερ.

Όβερ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 7/8/2011 στις 11.30’

Ο κομήτης του Halley ή επίσημα 1P/Halley είναι ο πιο γνωστός περιοδικός κομήτης, ενώ σήμερα μπορεί να επανέρχεται κάθε 75-76 χρόνια. Ενώ πολλοί κομήτες με πιο μεγάλη περίοδο μπορεί να φαίνονται πιο φωτεινοί και πιο θεαματικοί, όμως ο Halley είναι ο μόνος κομήτης με μικρή περίοδο που είναι καθαρά ορατός δια γυμνού οφθαλμού. Έτσι, είναι ο μόνος ορατός δια γυμνού οφθαλμού κομήτης που μπορεί κάποιος να ξαναδεί στη ζωή του.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον εξαίρετο συνάδελφο alsomas ο οποίος (μου) εμφανίζεται περιοδικά κάθε Αύγουστο για την καθιερωμένη μπουρδελότσαρκα.

002omw.jpg

ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινό πορνίδιο με μαλλιά καρέ (αν θυμάμαι καλά), ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με σχετικό άπειρο ύφος, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, λεπτή με αποδεκτές αναλογίες, μικρά βυζιά και τακτοποιημένο καλοσχηματισμένο κω(ο)λαράκι

Φυλής 67
Μόνικα με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, λαίμαργο ύφος με πουτανίσια λογική, μέτρια στο ύψος, λίγο μπαμπάτσικη, χορταστικά βυζιά και υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 74 ΔΕΞΙΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ
Άννα (νομίζω) με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο με προκλητικό ύφος, μάλλον μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κω(ο)λαράκι

ΦΥΛΗΣ 80 (ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΟ)

000psa.jpg

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ελένη με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, αμακιγιάριστη αυτή την φορά, μέτρια προς ψηλή, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται) ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Άννα από Πολωνία με καστανά καρέ μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με ωραίο χαμόγελο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και τυπικό κώ(ο)λο
Πίσω από αυτό το παράθυρο πριν από 10 χρόνια γνώρισα μια άλλη πολύ ωραία κορασίδα (δεν θυμάμαι το όνομα της)

001bhs.jpg

ΦΩΚΑΙΑΣ 24 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Χριστίνα οδοντογλυφίδα  με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον ψηλή, μικρά βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Αλεξάνδρα από Φυλής 65 όροφος, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με έντονα μάτια και πλούσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

Αυτά τα λίγα ...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
ΦΩΚΑΙΑΣ 24 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Χριστίνα οδοντογλυφίδα  με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον ψηλή, μικρά βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο

Πως είναι ένας ντροπαλός κώλος;;;;;;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μπαμπουϊνος;

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Δεν έχεις μάθει να κάνεις παράθεση συνάδελφε (ακόμα), και μας μπερδεύεις...

Αλλά πέρα απ' αυτό,

ωταν πασ να τι βγυσ στω σιναδαιλφω ποιτσηλυστι πραιπι ννα πρωσαιχησ πωλη τυ γραφυσ, γηατη αλω ινε να σαι δηαβαζουν αισενα, αλο να δυαβαζουμαι πυτσηληστι.

πυτσηλυστοισ = πάουερ.

Όβερ.
Δεν εχω λογο να τη βγω στον πιτσιλιστη και σε κανεναν..μηπως δεν καταλαβες καλα?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πως είναι ένας ντροπαλός κώλος;;;;;;
Ντροπαλός κώ(ο)λος είναι ο κώ(ο)λος που ντρέπεται να αναδειχθεί, να επιδειχθεί, να κουνηθεί και (προφανώς) να πηδηχτεί πετυχημένα ...  :2funny:

και όπως λέει και ο Πύρκαυλος "κοκκινίζει" εύκολα ... :2funny:

Κοκκινίζει εύκολα... :sunglasses:

Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom