Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (14 μέλη και 238 επισκέπτες)

aoratos33

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια στην Φυλής. Αρκετός ο κόσμος που περίμενε καρτερικά να γαμήσει. Δεν προλαβαίνεται εκτός αν μετά τις 12 μείνουν οι ίδιες.

Φυλής:

40: Μελαχρινή αδύνατη με ωραίο κορμί και πρόσωπο, αλλά λίγο φοβισμένη με πρωκτικό.
54 πάνω: Μελαχρινή με κάποια κιλά παραπάνω, πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο σαλονάρισμα. Την πέτυχά και χτές στο βράδυ στην τρίτη βάρδια στο studio Κωνσταντινουπόλεως 92 αριστερά.
54 κάτω: Ντενίσα, ξανθιά με μοντελέ σώμα, γλυκό πρόσωπο και ωραίο στητό στήθος.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
59 κάτω: 2 κοπέλες. Αλεξάνδρα, καστανόξανθη αδύνατη με μικρό στήθος και μία μελαχρινή με καρέ αδύντατη με μικρό στήθος.
59 πάνω: 2 κοπέλες. Σορένα αδύνατη με μικρό στήθος και ωράιο πρόσωπο μελαχρινή. Και η Σαμπρίνα, καστανή με σπαστά μαλλιά και ωραίο σώμα και πρόσωπο.
61: Κλειστό.
80: Κλειστό.
65 πάνω: Κλειστό.
65 κάτω: Κλειστό.
84 κάτω: Τζούλια, από Διδύμου και Έλλης. Κοντή μελαχρινή με μεγάλο στήθος και πρωκτικό.
86 κάτω: Σορίνα, μελαχρινή με απίστευτο κορμί και στήθος, ωραίο πρόσωπο και πρωκτικό.
67: Μαρία η γυρολόγος. Μελαχρινή με κοντα μαλλιά, ωραίο σώμα και πρόσωπο, μικρό στήθος και ένα μεγάλο τατουάζ στα πλευρά. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
69 πάνω: Μεαλχρινή με ωραίο σώμα και αδιάφορο πρόσωπο.
69 κάτω: Μελαχρινή κοντούλα με περίεργο χτένισμα. Μακρύ από την μία πλευρά και κοντό από την άλλη.
71 όροφος: Κατανόξανθή πάρα πολύ όμορφη. Απίστευτο κορμί και πρόσωπο και μάλλον σιλικονάτο στήθος.
71 ισόγειο: Λάουρα, καστανό πιπίνι με ωραίο σώμα, στήθος και υπέροχο πεταχτό κωλαράκι.
71 υπόγειο: Κλειστό.
92 δεξιά: Μάλλον η Μαρία από το Φυλής 80 με το πρωκτικό. Μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
92 αριστερά: Νίκη, ωραίο σώμα πρόσωπο και στήθος. Ψηνομουν να μπω αλλά προτίμησα την Μαρία. Όποιος την έχει δοκιμάσει ας με ενημερώσει.

Φωκαίας:

17 κάτω: Κλειστό, αλλα στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
25 πάνω: Αντριάννα, κοντή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα με αφράτο πισινό που τον δίνει.
25 κάτω: Μόνικα, μελαχρινή αδύνατη με ωραίο κορμί.
22 πάνω δεξιά: Άννα, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό.

Αυτή είναι η τελευταία μου ενημέρωση για κάποιο διάστημα γιατί άυριο φεύγω για επάρχια. Σε 3 εβδομάδες πάλι.

Καλές τσάρκες συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξερει κανεις για την ΣΟΡΙΝΑ???Και επισης για την καστανοξανθη ομορφη στο 71  πανω??? :lheel: :uglystupid: :idiot:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Φυλής 9/8/2011 στις 21.00’

Βλέπουμε τα μπουρδέλα με προοπτική προσπαθώντας να προσομοιώσουμε το βάθος της πραγματικότητας σε μια φωτογραφία, αντιμετωπίζοντας με προοδευτική αντίληψη τις αντιφάσεις αλήθειας και ψέματος που αρκετές φορές δεν είναι διακριτές
Τι είπες τωρα προφητάνακτα της εικονικής πουτανικότητας και άξιε μεταμύστη της καβλάντας !!!!

:grin:

005um.jpg

ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ 7
Μαριάννα μελαχρινή πορνο-κορασίδα με κοντά σπαστά μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με σχεδόν προκλητικό προφίλ, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 80
Δυο κοπέλες
Μαιρούλα με μελαχρινά (πλέον) μαλλιά extensions μέχρι την μέση, χαμογελαστό πρόσωπο με συνηθισμένα χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, λεπτή μέση, αποδεκτά βυζιά και κινούμενο κώ(ο)λο
Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με άπειρο ύφος, μέτρια στο ύψος με ανάλογες σωματικές προδιαγραφές της Μαιρούλας

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16
Μόνικα από Φυλής 67 με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, λαίμαργο ύφος με πουτανίσια λογική, μέτρια στο ύψος, λίγο μπαμπάτσικη, χορταστικά βυζιά και υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο

ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 22
ΥΠΟΓΕΙΟ
Δεν πήγα
ΟΡΟΦΟΣ ΝΕΟ
Χριστίνα με ξανθά κοντά μαλλιά, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και πεταχτό αλλά όχι πετούμενο κώ(ο)λο
ΟΡΟΦΟΣ ΠΑΛΑΙΟ
Άννα με μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου και κατακόκκινα βαμμένα πιπό-χειλα, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

αυτά τα λίγα ...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Τι είπες τωρα προφητάνακτα της εικονικής πουτανικότητας και άξιε μεταμύστη της καβλάντας !!!!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Η Αλικη απο Περγαμου δουλευει συνηθως και στο Βεργας το ισογειο με τα τρια σκαλοπατακια,η και στο Διδυμου 16.Καποτε επισης την ειχα παρει στο Αλκαμενους 113.Ρωτα σε  αυτα ισως ξερουν κατι.Αν τη βρω θα σε  ενημερωσω με π.μ.

Επισκέπτης
Τετάρτη απόγευμα στο μεταίχμιο αλλαγής βάρδιας:
Φυλής 74 αριστερά-16:50.Η ξανθιά ρωσοειδής Νατάσα με  τζινάκι:
Καλή ψύξη σαλονιού.

Φυλής 71 άνω-Αλίνα η "Ισπανίδα" από Φυλής 109 άνω.Ίσως μετονομάστηκε σε "Σάντρα".Σκουρόχρωμη, σχετικά ψηλή, με όμορφο πρόσωπο, κανονικού πάχους και τεχνητούς βύζους.Δεν ήταν η μυτόγκα τσατσά-μαντάμ Σουσού.Ήταν μία Ελληνίδα τσατσά από Φώκαιας 17άνω που φώναζε την κοπέλα στα 7-8 λεπτά επιτακτικά και συνεχόμενα.Οδηγία της ιδιοκτησίας της αλυσίδας.Υποτυπώδης ψύξη σαλονιού.

[size=14pt]Στην σκατοκαργιόλα κωλόγρια ξιπασμένη τσατσομούμια Εύα του Φυλής 71 ισόγειο δεν πάμε...[/size]

Το Μονής Προδρόμου 16άνω ήταν πάλι κλειδωμένο με αναμμένο φως.Στο υπόγειο ήταν η καστανή Ιωάννα-απορριφθείσα ομαδόν από Φώκαιας 19 πρόσφατα.Οριακή ψύξη σαλονιού,

Φυλής 86 κάτω-Λάουρα η ρουμανοπιπίνα από Φώκαιας 25κάτω και η καστανή Σελένα με πρωκτικό και αρνητικές αναφορές.Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Οριακή ψύξη σαλονιού διαχεόμενη από άλλα δωμάτια.

Φυλής 65 άνω-Ξανθιά νταρντανίζουσα με ελεύθερο στοματικό.Κλιματιστικό σαλονιού σε καταστολή.Κουφόβραση.

Φυλής 80-Άννα-Μαρία.Καινοφανής καστανή τσαχπινίζουσα κοπέλα κανονικού πάχους που τούρλωνε τον κώλο της στον τοίχο.Οριακή ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 19-Αλεξάνδρα σταθερά.Μέση ψύξη σαλονιού.
Φώκαιας 22 κάτω-Γκαμπριέλα η τριπλοβαρδού με κακά σχόλια.Μέση ψύξη.
Φώκαιας 22 άνω αριστερά-Άννα η πρόσφατη καστανή νταρντανίζουσα με πρωκτικό.Αρνητικά σχόλια.Καλή ψύξη σαλονιού.
Στο διπλανό ήταν η Χριστίνα με το βυζί-τούμπανο από Φυλής 134.Τα βασικά.Καλή ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 27 υπόγειο-Χριστίνα η ΦΟΛΑ από Διδύμου 8άνω και παλαιότερα Αγαθουπόλεως 54LCD TV.Ξανθιά, ρωσοειδής κανονικού πάχους μεσήλικη.Υποτυπώδης ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 27 1ος-Έλενα η ελαφρώς σκουρόχρωμη κοπέλα του τελευταίου καιρού.Τα βασικά.Μέση ψύξη σαλονιού.
Τα Φώκαιας 27 ισόγειο,  Λιοσίων 91, 73, 79κάτω ήταν κλειστά κατά τις 18:00.
Στο Βέργας 6 άνω ήταν η γιαγιά Φωτεινή (ως ιερόδουλη).Στο Λιοσίων 79 άνω αυτοπαρουσιάσθηκε μία ξανθιά, επιεικώς αδιάφορη.

Επισκέπτης
Βλέπουμε τα μπουρδέλα με προοπτική προσπαθώντας να προσομοιώσουμε το βάθος της πραγματικότητας σε μια φωτογραφία, αντιμετωπίζοντας με προοδευτική αντίληψη τις αντιφάσεις αλήθειας και ψέματος που αρκετές φορές δεν είναι διακριτές
Πολύ της κουλτούρας είσαι σύντροφε Φαρκέλι... :think: Διάβαζες κριτικές του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη στην δεκαετία του 1980;

Τέλος πάντων...ένας Στρατηγός ΠΡΕΠΕΙ να τα λέει (και να τα γράφει) ΧΥΜΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ!

Συμπληρωματικά για χθες το απόγευμα-16:50, στο Φυλής 54άνω ήταν η Ντιάνα η Λιθουανή.Ξανθιά μεσήλικη.Τα βασικά.Από Αλκιβιάδους 16Γ και Φυλής 134 1ος.

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Εξορμηση στα σπιτακια Βεργας 6Α και 6Β πριν λιγο καθως μετα απο αναγνωση της κριτικης του συναδελφου sebastian και ως γνησιος fan του deep throat,αναζητουσα με μεγαλες καυλες τη milf Αννα στο 6Α...Για κακη μου τυχη στη θεση της ηταν η Φωτεινη,μια αδυνατη ξανθια επισης milf... :headbang: :headbang: Επειδη ομως εγω παω μονο συστημενος πλεον και πιο συγκεκριμενα μονο σε κοπελες που επιδιδονται στο συγκεκριμενο σπορ(καταπωση σπαθιων  :P :P :P ),δεν περασα...στο διπλα σπιτακι η γεματουλα,ξανθια με το πολυ συμπαθητικο προσωπο,Σοφια...
Αυτα απο εμενα.. :sunglasses: :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δυο στα δυο η αποτυχια χτες ....
το μεσημερι στην Αννα Ελλης 3... φολααααααααααα, βαριεστημενη , και με κρεμα παντου τοση που ο κωλος της ηταν πιο χαλαρος και απο μουνι αλλης....  στο τελος καταληξαμε να μου τον παιζει μπας και χυσω να τελειωνουμε να φυγω

και το βραδυ σε μια νεα στο φωκαιας 27 πανω....  ελενη η πιτσιρικα , κορμαρα βεβαια και με βυζι τουμπανο ,αλλα ουτε να κανει πιπα ηξερε ουτε τιποτα.... μπηκε με την κρεμα στοχερι που πλακωσε τον πουτσο μου τον γεμισε και φυσικα το γυρισαμε στο αερογαμι... 2 κιλα κρεμα πως ρε φιλε να εχεις αισθηση και να γμαισεις? ΕΛΕΟΣ....... στο τελος την εβαλα να μου τον παιξει (2η σημερα) και ουτε αυτο δεν ηξερε να κανει , κοντεψε να μου τον ξεριζωσει... αιντε στο καλοκοπελα μου και αλλη φορα θα ακουω το ενστικτο μου γιατι 9 στις 10 εχει δικιο...
αλλα επρεπε να το καταλαβω η τσατσα ειναι μια κωλογρια μαλακω που κανει χαριντισματ ακια χτυπιεται οτι ειναι τρομερη η γκομενα μεσα (οποια και ναναι) αλλα σχεδον παντα ειναιμαπα....

τελικα αυτο που αποδυκνειεται ειναι οτι η καλες πουτανες αυτες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ δεν ειναι απαραιτητα και ομορφες , αντιθετως μαλιστα οι μετριοτερες ειναι συνηθως και καλυτερες...
Η μαρια η τρελοκοτσιδου, η κατερινα απο φυλης 200 απο παλια, η βανεσσα (αν και αυτη ηταν και ομορφη) η ντενισα, η Ισαβελα απο Ελλης 3 (χοντρουλα μεν αλλαααααα) μπορει να μην ειναι τιποτα το ιδιαιτερο απο εμφανιση αλλα στο κρεβατι ειναι πυρααυλοι
τυπε εφαγες πακετο
οταν βλεπω την πουτανα με την κρεμα στο χερι καταλαβαινω οτι θα αερογαμησω
επισης το εχουμε πει πολλες φορες
δεν παμε με ομορφες :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυροβολια στην καυλα σημερα το πρωι

δροσοπουλου 98,χριστινα,δοκιμαστηκε πριν καιρο και δεν περασε τα στανταρ μου,μαυρο δαγκωτο
θασου 13,η γνωστη χοντροκωλα βραζιλιανα πουρη,εχω βαρεθει να την βλεπω εκει,μεσα στο σπιτι ζει?
περγαμου 1,μια νεαρα γεματουλα αδιαφορη
περγαμου 27β,η γνωστη μας θεια ευα
ρεμουνδου 21,μια που την εχω δει πολλες φορες και στο βεργας υπογα
ρεμουνδου 21α,η γνωστη πουτανα που παιζει κατα καιρους σε αυτο το μπουρδελο
μικρη,ομορφη,αλλα αποτι εχουν πολλοι συναγωνιστες μουφα
πηγαινοντας προς το σπιτι μου πηρε το ματι μου το αγαπημενο μπουρδελο του μορτη ανοιχτο
μιλαω για το λ.ιωνιας 12,ειπα να ριξω μια ματια να δω τι παιζει
το εχουν ανακαινισει δυστυχως
μπηκα μεσα και βγηκε μια τσατσα να μου παρουσιασει την κοπελα,προγραμμα δεν ειπε παρα μονο θα σε φτιαξει θα σε περιποιηθει και λοιπα που τα ακουω βερεσε
με τα πολλα βγαινει η πουτανα
σλαβοφατσα,με χοντρα μπουτια
ημουν ετοιμος να φυγω αλλα μου σκαει χαμογελο και ειχε μισα δοντια χαλασμενα και μισα χρυσα
τετοια μουτσουνα δεν μπορουσα να την αφησω
στο δωματιο ηταν καυλιαρα,οχι κατι ιδιαιτερο απο γαμησι αλλα δεν βιαζοταν,ειχε καλη συμμετοχη σχετικα
αφηνει να πιανεις μουνι και κωλοτρυπα,οπου το μουνι δεν το ειχε τελειως ξυρισμενο
επισης παρατηρησα και μια δυσμορφια στα κατω ακρα
τρομερη μορφη
δεν φτανει στα επιπεδα ζανας αντιανας ντενισας και λοιπων αλλα ειναι μια επιλογη που λες οτι δεν πεταξες και τα λεφτα σου
γυρισα σπιτι ειδα μια τσοντα με φαφουτες και τον επαιξα 2 φορες
ετσι για να ηρεμησω :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι εισαι εσυ ρε.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
μεγάλε είσαι άπαιχτος!!! πραγματικό apolyto arseniko!!!

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Γνωριζει κανεις ποιες ωρες δουλευει η Σονια/Ευα στο Διδυμου 16Α??

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εκεί ήτανε πριν λίγο. Μου έταξε την καλύτερη πίπα της Αθήνας, μαλακία μου που δεν πέρασα...
Η πιπα της ειναι το δυνατο της σημειο.

Την ειχα συναντησει 4 φορες οταν ακομα δουλευε στο Φυλης 92.
Ακολουθησε στο Αλκιβιαδου 16Γ

Μετα πηρε για καποιο διαστημα "μεταγραφη" στο studio Κωνσατντινουπολεως 94 με καλες επισης υπηρεσιες.

Αν σου αρεσει εμφανησιακα να πας

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η πιπα της ειναι το δυνατο της σημειο.

Την ειχα συναντησει 4 φορες οταν ακομα δουλευε στο Φυλης 92.
Ακολουθησε στο Αλκιβιαδου 16Γ

Μετα πηρε για καποιο διαστημα "μεταγραφη" στο studio Κωνσατντινουπολεως 94 με καλες επισης υπηρεσιες.

Αν σου αρεσει εμφανησιακα να πας

Τι εισαι εσύ βρε ινδιάνε;;;;; Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΝ :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι εισαι εσύ βρε ινδιάνε;;;;; Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΝ :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειχα μακρα θητεια στα μπουρδελα, πριν ξεκινησω την πορεια μου στα studio αγαπητε.

Και φυσικα δεν ειμαι ανθρωπος που ξεχναει τις "ριζες του "

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πέρασα σήμερα και ήταν εκεί η Σόνια. Δεν μπήκα όμως γιατί είναι αρκετά ψυχρή και είναι σίγουρο ότι αν περάσω δεν αφήνει ούτε πιασίματα, ουτε γλυψίματα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τυπε πηγαινε να δοκιμασεις
μην χασεις την ευκαιρια οπως με την μαυρη παλια :grin:

Απολυτε τυπε παιζει να βρω καμια μαυρουλα εκει? Θελω να παιξω ρωσικη ρουλετα αποψε αλλα εχω ξεμεινει απο σφαιρες, οποτε θα παω στην αμεσως επομενη εναλλακτικη...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom