Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (1 μέλη και 90 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια Φυλής και πέριξ και ο κόσμος ενόψι τριημέρου μειωμένος αισθητά.Υποχρεώση μου είναι να σας ενημερώσω για μερικά σπιτάκια μιας και απο αύριο ξεκινάει το πρώτο μέρος τον διακοπών μου που περιλαμβάνει μπάνιο,ηρεμία και διαλογισμό. Τα Διδύμου 25 και 27 αμφότερα κλειστά.Στο Διδύμου 20 καινούρια άφιξη η Ρωσίδα Αναστασία.Πρόκειται για μια ψηλή κοπέλα,κανονικών κιλών,με κοντά ξανθά μαλλιά και λευκό δέρμα ελαφρώς μαυρισμένο απο τον ήλίο.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Την δοκίμασα και θα ανεβάσω κριτική.Καλά πέρασα σε γενικές γραμμές αλλά θέλει λίγο προσπάθεια ακόμα η συγκεκριμένη όσον αφορά τα ανακοινωθέντα εξτρά.Την προτέινω πάντως για μια δοκιμή γιατί είναι πύραυλος μέσα.Επιφυλάττομαι όμως αν την ξαναδοκιμάσω.Στο Διδύμου 18 το υπόγειο η Σύλβια κλασσικά με full πρόγραμμα.Στο Διδύμου 8 το ισόγειο προστέθηκε στύλος στριπτήζ και κοπέλα ήταν η μιλφ Λίλιαν ξανθιά ζουμερή από Φυλής 54 παλιά όροφος.Στον όροφο ήταν η Ιωάννα η γυρολόγος απο Φυλής 92 δεξιό όταν ξεκίνησε και Φώκαιας 19 πιο πρόσφατά.Απορριφθείσα ομαδικά λόγω ψυχρότητας.Γυμνό τσιμπούκι.Στο Φυλής 54 στον όροφο ήταν κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών με κάπώς φάρδύ κώλο.Παίζει συνήθως απογεύματα,μετρίας εμφανίσεως.Πρωκτικό στο πρόγραμμα.Στο Φυλής 66 δεξιά ήταν η Σούζυ ξανθιά ζουμερή κοπέλα η οποία και έχει ανοίξει την απόχρωση των μαλλιών της.Στο Φυλής 66 αριστερά κοπέλα ήταν μια καινούρια με μαύρα μαλλιά πιασμένα,κάπως γεμάτη λευκή με κυταρρίτιδα μετρίας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό. Στο Φυλής 74 ισόγειο δεξιά ήταν η Μαρία με ξανθά κοντά μαλλιά και γεμάτη,αδιάφορης εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό ήταν η Νατάσα η ζουμερή ξανθιά καβλιάρα που πάιζει συνήθως εκεί ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα της απο το Φώκαιας 22,στην ίδια αλυσίδα.    Φυλής  59 στο ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα μαζί με το καινούριο λεπτό ξανθό πιπινάκι την Αλεξάνδρα.Καλό μουνάκι πραγματικά.Και οι δύο γυμνό τσιμπούκι.Θα πέρναγα με το μικρό αλλά δυστυχώς  το μανατζάρει η Σαμπρίνα και δεν γούσταρα να μου χτυπάει πόρτα.Στον όροφο η Σακίρα η οποία μανατζάρει την άλλη καινούρια λιγότερο εντυπωσιακή και πιο γεμάτη,την Ελίζα.Στο Φυλής 80 ήταν η Μάρια πρώην Άννα η οποία δούλευε προσφάτως στο Φώκαιας 27 και πιο παλιά Φώκαιας 17 και Φυλής 54 όροφος.Πρόκειται για κοπέλα αρκετά ναζιάρα και παιγνιδιάρα στο σαλόνι,με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και καλά Ελληνικά.Βασικό πρόγραμμα. Φώκαιας 17 και τα δύο συνεχίζουν να είναι σφραγισμένα.Στο Φώκαιας 19 κοπέλα καινούρια με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους κανονικών κιλών,λευκή με ανεκτή κυταρρίτιδα μέτριας εμφανίσεως.Στα Φώκαιας 22 πάνω στο καινούριο ήταν η Άννα με τα μακριά καστανά μαλλιά,φορούσε ολόσωμο και τα χείλη της ήταν έντονα κόκκινα βαμμένα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Το παλιό πάνω ήταν κλειστο.Στο κάτω ήταν δυστυχώς η Γαβριέλλα όμορφη κοπέλα αλλά κλαις το εικοσάρικο.Σε εμένα την πονούσε το μουνί της και δεν ήθελε να γαμηθεί.Η κοπέλα δουλεύει σερί χωρίς να σταματήσει με οτι συνεπάγεται αυτό για τον πελάτη.Στο Φώκαιας 24 η Χριστίνα αδύνατη κοπέλα του γούστου μου αλλά μέσα δεν κάνει τα εξτρά που ανακοινώνουν στο σαλόνι.Ανακοινώνεται γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Όχι καλές επιδόσεις μέσα στο δωμάτιο.       Στα Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν η μιλφ Χριστίνα απο Αγαθουπόλεως 54 όμορφη Ρωσίδα αλλά με αποστειρωμένες εντελώς υπηρεσίες.Καλή για όσους πράγματι θέλουν να κάνουν safe sex χώρις να χουφτώνουν η να γλύφουν.Στο ισόγειο η πάπισσα Αλμπίνα.Στον όροφο ήταν η Τζούλια καινούρια κοπέλα με μαύρα πιασμένα κοτσίδα μαλλιά,κοντή και λευκή απλώς όμορφη.Τσατσά το ζουζούνι με το πάρκινσον από Φυλής 66Δ.   Φυλής 65 ισόγειο κοπέλα γεματούλα με στρουμπουλό κώλο και καστανά πιασμένα μαλλιά,αδιάφορη.Στον όροφο ήταν η λεπτή Αλεξάνδρα με το τατού στην μέση πάνω απο τον κώλο που πριν 3 χρόνια είχε ξετρελλάνει αρκετούς συναγωνιστές όταν δούλευε στα ίδια σπίτια.Προγραμμα κανονικο με 69. Φυλής 71 όροφος ήταν ψηλή κοπέλα με μακριά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους κανονικών κιλών μουνάρα.Σαλονάρισμα με χαμόγελο και προσμονή.Ανακοινώθηκε ισπανικό και 69.Τα βυζιά της όμως ήταν μάλλον δυάρια.Στο υπόγειο ήταν μάλλον η Κλαούντια την οποία είχα πάρει στο Διδυμου 27 ισόγειο παλιότερα.Μετά δούλευε Φώκαιας 22 όροφος,Εμφανίστηκε με κατάξανθα μαλλιά αυτή την φορά,μάλλον ήταν περούκα και είναι αρκετά αδύνατη.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Φυλής 92 αριστερά ήταν η Μίκυ απο Κωλοκυνθούς 38.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με κατάξανθα μαλλιά και έχει προσθέσει extensionw με αποτέλεσμα σήμερα τα μαλλιά της να είναι πράγματι πολύ μακριά έστω και ψεύτικα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι χωρίς να πουν την λέξη τελειωτικό (μάλλον το έχει σταματήσει) και κώλος.Για μένα η συγκεκριμένη ήταν καλή όταν δούλευε σαν καινούρια στην Κωλοκυνθούς μετά χάλασε τις υπηρεσίες της.Μονής προδρόμου 16 κοπέλα με ξανθά κανονικά μαλλιά ελαφρώς μελαμψή,προμιλφ,όμορφη. Η αετοφολιά ήταν κλειστή με αναμμένο φωτάκι και ανέβηκα την σιδερένια σκάλα σαν μαλάκας.Το Αγκύρας 12 αριστερά ήταν κλειστό.Στο δεξιά δούλευε η απάτη η Χριστίνα.Μείνετε μακριά απο την συγκεκριμένη για να μην κλαίτε το εικοσάρικο!!Υπάρχει αρνητική κριτική μου για το δίπλα σπίτι.Υπηρεσία μια κυρία με κοντά ξανθά μαλλιά την οποία και ευχαριστώ για την ευγένεια της να μου υποδείξει που δουλεύει η Μινέλα.(Αυτό να το δουν κάποιες άλλες που είναι ανάγωγες προς τον πελάτη,της ίδιας αλυσίδας ας πληρώνονται στην ουσία απο αυτόν!!) Τέλος κατευθύνθηκα στο καινούριο κατάστημα της αλυσίδας στο Λιοσίων 76 όπου βρήκα την Μινέλα και πέρασα ακόμα μία φορά καλά.'Ας είναι καλά το κορίτσι!! Κριτική μου υπάρχει ήδη νομίζω Διδύμου 20 για την συγκεκριμένη και δεν θα επαναλήφθώ. P.S: Συγχωρέστε με για την δομή του κειμένου μου (μου βγήκε η πίστη στην κυριολεξία να το γράψω) καθότι κάποια δυσλειτουργία που μάλλον ωφείλεται σε ιό μου έχει απενεργοποιήσει το πλήκτρο enter.Kαλές διακοπές σε όλους σας και καλό τριήμερο σε όσους μείνουν Αθήνα.Να είστε πάντα καλά όλοι σας!!      

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
παρασκευη απογευμα τροφωνιου 13 ξανθο μιλφακι με το ονομα ναταλι.ξερουμε κατι?

Επισκέπτης
Υποχρεώση μου είναι να σας ενημερώσω για μερικά σπιτάκια μιας και απο αύριο ξεκινάει το πρώτο μέρος τον διακοπών
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι  ;)
Ωραία ενημέρωση, να 'σαι καλά!

P.S: Συγχωρέστε με για την δομή του κειμένου μου (μου βγήκε η πίστη στην κυριολεξία να το γράψω) καθότι κάποια δυσλειτουργία που μάλλον ωφείλεται σε ιό μου έχει απενεργοποιήσει το πλήκτρο enter.
Μπες στο ΒΙΟS και δες αν λειτουργεί εκεί.

Kαλές διακοπές σε όλους σας και καλό τριήμερο σε όσους μείνουν Αθήνα.Να είστε πάντα καλά όλοι σας!!        
Καλό γέμισμα μπαταριών σου εύχομαι!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να προσθέσω μόνο στις υπέροχες αναφορές των Professorx & Poppop :

Φυλ. 86 κάτω: η Σελένα με την πεταλούδα στα κωλομέρια, απίθανο κορμί σφριγηλό, φουλ πρόγραμμα, αλλά με αρνητικές κριτικές  :S
Φυλ. 84 κάτω: η κοπελιά κανονικών κιλών , μαυρομάλλα, που δουλεύει πάντα απόγευμα εκεί με σκουλαρίκι στο κάτω χείλος αριστερά & παρέχει φουλ πρόγραμμα.
Φυλ. 71 Ισ.: Η γνωστή Άννα η Μολδαβέζα με μαύρα μαλλιά και μαγκιά στο σαλόνι.  :zfuck:

Φωκ. 25άνω: Μια Αντριάννα αγνώστων στοιχείων & μια Σόφη τσιγγανοπούλα, την οποία (με άλλο όνομα) την είχα πάρει προ μηνών κατά τα πρώτα τις βήματα στο Φ.86 κάτω και με άφησε με γλυκανάλατα συναισθήματα. Με γλυκοκοίταξε στο σαλόνι και με έπεισε (ήμουν ανάμεσα στην Χριστίνα μιλφ παραδίπλα & αυτήν). Έρχεται στο δωμάτιο χαμογελαστή, με ρώτησε αν θέλω κεκαλυμμένη πίπα ή ακά και προτίμησα λόγω τσιμπουκόχειλων το ακά. Είχε λάγνο ύφος, ωραία πίπα με 1-2 προσπάθειες για deep-throat και κοίταγμα στα μάτια. Μετά όμως μεταμορφώθηκε σε "spiddy gonzales". Προσπάθησα να επιβάλω τον ρυθμό μου, φιλώντας την παντού , κάνοντας την να γελάσει γαργαλώντας την στην κοιλιά. Μετά, κατά την διάρκεια του σέξ, μου υπενθύμισε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο και με παρότρυνε να τελειώσω γρήγορα. Έτσι κι έγινε. Έχει ωραίο πρόστυχο προσωπάκι, καλό κορμάκι, αλλά εξελίσσεται σε ξεπέτα. Εμένα, προσωπικά, δεν θα με ξαναδεί.    :referee:

Υ.Γ.: Αυτή η μιλφ Χριστίνα του Φωκ. 27 (που μάλλον ήταν στο Αγ. 54) τόσο χάλια είναι? ? ? Στο σαλόνι ήταν πολύ φιλική . . . . .  :think:      :helpplea:

Ευχαριστώ

:tired:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
amadeus_gr μηπως εννοεις το χριστινακι που ειχε το αγαθ. 54  :think: :think: :think:

το ξανθο ρωσιδακι

που μετα πηγε διδυμου 8 πανω?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δεν τις ξέρω τις Χριστίνες (πλην του Φωκ. 24 που εγώ 2-3 φορές που την έχω τιμήσει έχω περάσει καλά μαζί της).
Σύμφωνα με τον jockerx & professorx η Χριστίνα που δούλευε μέχρι πρότινος στο Φωκ. 27 άνω & τώρα στο Υπ. είναι η ίδια από Αγαθ. 54.

Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, οπότε δεν ξέρω ποιά λένε.

Το θέμα είναι αυτή που παίζει τώρα στο 27 ποιά είναι και τι λεει μέσα ? ?  ?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
.... μπηκε με την κρεμα στοχερι που πλακωσε τον πουτσο μου τον γεμισε και φυσικα το γυρισαμε στο αερογαμι...

Οταν βλέπεις να βγαίνει η γκόμενα στο σαλόνι με την κρέμα στο χέρι , μην μπαίνεις ΠΟΤΕ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν τις ξέρω τις Χριστίνες (πλην του Φωκ. 24 που εγώ 2-3 φορές που την έχω τιμήσει έχω περάσει καλά μαζί της).
Σύμφωνα με τον jockerx & professorx η Χριστίνα που δούλευε μέχρι πρότινος στο Φωκ. 27 άνω & τώρα στο Υπ. είναι η ίδια από Αγαθ. 54.

Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, οπότε δεν ξέρω ποιά λένε.

Το θέμα είναι αυτή που παίζει τώρα στο 27 ποιά είναι και τι λεει μέσα ? ?  ?

Αν ειναι η ιδια και σ αρεσει η εμφανιση της εγω στην προτεινω ανεπιφυλακτα...
εκτος βεβαια και αν εχει χαλασει την ειχα παρει οταν δουλευε αγαθ.54 αλλα και μετα
δεν επεσε ισα ισα... Ειναι καθαρη και ευγενικη. Θυμαμαι οτι της ζητουσα δεν μου το αρνιοταν
στο δωματιο και να την εχω θεα σε 69 κτλπ ενω αλλες το εχουν αρνηθει... χαχαχα σε αυτο το κοντοπουτανο
που επαιζε αγαθουπολεως φετος τα χριστουγεννα το οποιο και τιμησα οταν της ειπα να γυρισει 69 ξεμπουκωνετε απο την πιπα
μου κανει ενα νευμα οχι και ξανασυνεχισε χαχαχαχα τρομερο σκηνικο.

Τελοςπαντων ειναι ενταξει γκομενακι η χριστινα αν λεμε την ιδια... ξανθια ρωσιδα μετριου αναστηματος αλλα το μονο αρνητικο
ειναι οτι ενω στο σαλονι με χαμηλο φωτισμο δειχνει μουναρα γιατι σωμα εχει καλο στο δωματιο φαινονται λιγο οι ρυτιδες στο προσωπο της .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν βλέπεις να βγαίνει η γκόμενα στο σαλόνι με την κρέμα στο χέρι , μην μπαίνεις ΠΟΤΕ.

καλα αυτο ειναι αυτονοητο νομιζω... αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει αγαπητε φιλε
και συναδελφε μπουρδελομπορδελε. Το θεμα ειναι οταν βγαινει στο σαλονι κυριλατη
και στο δωματιο μπαινει με την κρεμα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

το χω παθει αρκετες φορες ως τωρα... και το πουτανακι του αγαθουπολεως που λεω πιο πανω
ετσι ειχε μπει τοτε αλλα ηταν διακριτικη καλα νταξει το πιο αδιακριτο σκηνικο με σωληναριο κρεμας
το οποιο απλα η γκομενα ηταν σε φαση "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΑ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ" χαχαχαχα ηταν με την νυν ΝΙΚΟΛ στο κασανδρας αλλα παλαια ΕΛΛΗ βουλγαρα απο φυλης 80 στο οποιο αν ρωτουσες για μενα θα σου ελεγαν πως εχω πεθανει(αν με ηξεραν) ... ειχε αραξει στη καρεκλα σε εκεινο το δωματιακι που ειναι στο κουζινακι μερια και αρχιζε να βαζει κρεμα με ολη της την ανεση και μετα ξεκινησε και το "στριπ σοου" (για να φαει και λιγο χρονο απο εκει) που χτυπιοταν στο ταβανι και μετα στο κρεβατι και παλι απο την αρχη  :2funny: :2funny: :2funny:

τι ειναι αυτα ρε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σημειωτεον πως καμια απο τις 2 πιο πανω δεν ειχε εμφανισθει στο σαλονι με κρεμα...

καλα ειναι που βαριεμαι να γραφω και κριτικες θα ειχα μαυρισει κοσμο και κοσμακη.

Επισκέπτης
Υποχρεώση μου είναι να σας ενημερώσω για μερικά σπιτάκια
Εκπαιδευτικό το καθήκον σας  :woldman:  κ. καθηγητά!
μιας και απο αύριο ξεκινάει το πρώτο μέρος τον διακοπών μου που περιλαμβάνει μπάνιο,ηρεμία και διαλογισμό.
Ο διαλογισμός να περιλαμβάνει ανάγνωση βιβλίου αναψυχής.

P.S: Συγχωρέστε με για την δομή του κειμένου μου (μου βγήκε η πίστη στην κυριολεξία να το γράψω) καθότι κάποια δυσλειτουργία που μάλλον ωφείλεται σε ιό μου έχει απενεργοποιήσει το πλήκτρο enter
Εμ πέρασες από την  ζουζουνοκούνουπο-τσατσά στο Φώκαιας 27 1ος και πήρες τον ιό του Νείλου για το σπίτι...

Kαλές διακοπές σε όλους σας και καλό τριήμερο σε όσους μείνουν Αθήνα.Να είστε πάντα καλά όλοι σας!
Ήσυχες αναζωογονητικές διακοπές.Επέστρεφε δριμύτερος.

Επισκέπτης
στο 65β μαυρομαλλα,γεματουλα,με γεματα βυζια απο ρουμανια.δοκιμασθηκε με μετρια αποτελεσματα.
φευγωντας ειδα την κοπελα που αναφερει ο προφεσορας απο το 71 ανω να σχολαει.απιστευτο κορμι,μοντελε κατασταση,μαυρομαλλα.
εχει κανεις δοκιμασει?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εγώ όταν την είχα πάρει στο παλιό (Φ71 πάνω) μου'λεγε ότι δεν παίρνει ξένους πλην μιας φοράς που πέρασε ένας Πακιστανός, επειδή φαινόταν καθαρός, έχυσε με το που τον ακούμπησε, ζήταγε τα λεφτά του πίσω και τελικά δεν του τα έδωσε.

Εγω παντως ρε μαγκες θυμαμαι σε προηγουμενη σελιδα του θρεντ πριν λιγους μηνες που λεγατε οτι παρακαλαγε να περασουν οι πακιστανοι να τη γαμησουν...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Η Μπάρμπορα; :think:
Λάθος κάνεις ρε τύπε!

Ημουν σιγουρος οτι το ειχα δει καπου αλλα μετα απο αρκετο ψαξιμο δε το βρισκω! Μαλλον θα ειχε ειπωθει για καμια αλλη συγνωμη για την αναστατωση  :-

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Με συγχωρείτε για τη διακοπή
2s17xmw.jpg

H Μαρία του Ιάσωνος 30 πρωινά
φάνηκε πουθενά;

Η Μαρία και ουχί η Μπάρμπορα.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Εγω παντως ρε μαγκες θυμαμαι σε προηγουμενη σελιδα του θρεντ πριν λιγους μηνες που λεγατε οτι παρακαλαγε να περασουν οι πακιστανοι να τη γαμησουν...

Ego to eixa grapsei file moy. An i Mparmpora einai ayti poy nomizo. Doyleve sto Fokaias 27 ypogeio kai parakalage kati pakistanous na perasoun.

Sorry gia ta greeklish alla sto laptop poy eimai den exei ellinika...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom